Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, bubusia napisał:

A teraz lista afer. Czyli 100y raz to samo.

Widzisz ile afer aż nie chce się czytać. 

2 minuty temu, bubusia napisał:

Chyba w burdelu:)

Specjalnie dla Kolegi, niech będzie że w burdelu. Choć w sumie Polska jest już bardzo bliska tego określenia pod rządami PiS.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 godziny temu, Lech36 napisał:

Pracę trzeba sobie umieć ustawić tak żeby na wszystko był czas. A może ja pracuję w nocy? 

Chyba nie bo przed 18 jesteś już po wódeczce, jak sam pisałeś.

19 minut temu, jezz napisał:

Chyba nie bo przed 18 jesteś już po wódeczce, jak sam pisałeś.

Może jestem kiperem? A może u mnie w pracy można być po wódeczce? Nie jestem kierowcą autobusu ani motorniczym w tramwaju. A może po prostu piątki mam wolne? Kto to wie ;-). 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

28 minut temu, jezz napisał:

A może pijakiem nierobem, kto to wie.

Jak wolisz. Natomiast ja nie będę dochodził do tego kim ty jesteś. 

W dniu 25.06.2019 o 20:11, bubusia napisał:

A temu jak sie poprzestawialo, teraz tlumaczy sie pomylka. Debil.

Polski poseł głosował na "tak" dla Rosji. "To techniczna pomyłka"

Rosja odzyskuje pełne prawo głosu w Zgromadzeniu Parlamentarnym Rady Europy, odebrane jej po aneksji Krymu. Za przyjęciem rezolucji w tej sprawie głosował również Krzysztof Mieszkowski z Nowoczesnej. Poseł tłumaczy się na Twitterze, że to "techniczna pomyłka". - To był wypadek przy pracy - mówi w rozmowie z Onetem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) obraz.thumb.png.64c8742b73e367404c981d456c0591fa.png

Taaa...

No to teraz coś dla PiSowskich pelikanów:

"17 maja 2019 r. w Helsinkach, podczas zebrania Komitetu Ministrów Rady Europy, polski rząd poparł deklarację umożliwiającą przywrócenie Rosji prawa głosu w Radzie Europy.

Deklaracji otwierającej Rosji drogę do odzyskania prawa głosu w Radzie Europy sprzeciwiły się m.in. Ukraina, Litwa i Gruzja; polski rząd był „za”. Szefem delegacji RP podczas Komitetu Ministrów w Helsinkach był min. Jacek Czaputowicz

Dlaczego Polska poparła deklarację korzystną dla Kremla? - Decyzja ta była podyktowana poparciem zwiększenia efektywności i znaczenia Rady Europy - słyszymy w MSZ."

No co bubek?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

46 minut temu, Lech36 napisał:

Jak wolisz. Natomiast ja nie będę dochodził do tego kim ty jesteś. 

Nie raz już dochodziłes do tego więc takie teksty możesz sobie darować.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

coś dla PiSowskich pelikanów:

"17 maja 2019 r. w Helsinkach, podczas zebrania Komitetu Ministrów Rady Europy, polski rząd poparł deklarację umożliwiającą przywrócenie Rosji prawa głosu w Radzie Europy.

Deklaracji otwierającej Rosji drogę do odzyskania prawa głosu w Radzie Europy sprzeciwiły się m.in. Ukraina, Litwa i Gruzja; polski rząd był „za”. Szefem delegacji RP podczas Komitetu Ministrów w Helsinkach był min. Jacek Czaputowicz 

Dlaczego Polska poparła deklarację korzystną dla Kremla? - Decyzja ta była podyktowana poparciem zwiększenia efektywności i znaczenia Rady Europy - słyszymy w MSZ."

No co bubek? 

a teraz jeszcze Zybertowicz u Olejnik idiotyzmy prawi.....kolejne zwycięstwo pisowskie w Brukseli  na miarę 1:27

pis-iaczki jeszcze z kwiatkami nie biegnie ta na lotnisko ?

8 godzin temu, Lech36 napisał:

Prezes o tym wie? Możesz zrobić karierę w PiS z taką wiedzą jak tow. Piotrowicz.

Zapytaj prezesa. 

8 godzin temu, Lech36 napisał:

A jak Kolega określa stan Prezesa i Antoniego smoleńskiego w kwestii "zamachu" smoleńskiego? Np. po obejrzeniu wyrazu twarzy Prezesa wykrzykującego z trybuny sejmowej do opozycji że zamordowali mu brata. To pewnie nie jest obłęd. 

Nie uznaję wrednych kolegów i nie udzielam im odpowiedzi na zawołanie.

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Zapytaj prezesa.

Zgodził się. Masz się zgłosić w poniedziałek rano na Nowogrodzkiej. Z CV i listem motywacyjnym oraz zaświadczeniem od swojego posła PiS.

Jestem Europejczykiem.

48 minut temu, asterix1 napisał:

a teraz jeszcze Zybertowicz u Olejnik idiotyzmy prawi.....kolejne zwycięstwo pisowskie w Brukseli  na miarę 1:27

pis-iaczki jeszcze z kwiatkami nie biegnie ta na lotnisko ?

Nie bój ziaby, Adaś. Jeszcze trochę bandycko-złodziejskich nierządów Kolana& Spółki - pobiegną wszyscy. I nie tylko na lotnisko.

W jednej ręce - sroga laga, w drugiej - biała róża.

Symbol nienawiści.

22 godziny temu, glazior napisał:

Musimy wspierać ten zdrowy demokratyczny opór młodego pokolenia w Polsce. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

O czym Ona bredziła panie Blondyn ?

Miejmy nadzieję, że dotrzyma słowa

Ukryta Zawartość

12 godzin temu, Zyzol napisał:

A kilka książek o funkcjonowaniu: tajnej policji politycznej z czasów II RP, Służbie Bezpieczeństwa SS, UB/SB i innych przeczytałem.

Super ! Ja też sporo czytałem o SD, UB Proponuję Ci powtórną lekturę "Państwa SS" oraz "Społecznej Historii III Rzeszy", bo jestem pewny że jako interesujący się tematem już je czytałeś. Zwróć zwłaszcza uwagę  w Państwie SS" na wstęp i ogólne rozważania Autora,  a w  Społecznej Historii ..."   już na całą książkę. Przeczytałem niedawno te pozycje ponownie i zacząłem się bać -   nasza wersja realizacji narodowego socjalizmu  przez wiodącą partię  pewnie nie będzie aż tak widowiskowo okrutna (np. nie będzie obozów koncentracyjnych, ale jeszcze bardziej zostanie ułatwiona eksmisja na bruk,  odpowiednio ustawi się ceny leków  etc. ). ,ale z pewnością nie będzie przez to mniej skuteczna pod kątem zachowania władzy i usuwania niewygodnych ludzi. No i oczywiście zapewni odpowiednie hołdy dla Wodza .

1 godzinę temu, asterix1 napisał:

a teraz jeszcze Zybertowicz u Olejnik idiotyzmy prawi.....

podaj proszę przykład w/w idiotyzmu.

nie oglądałem a ciekaw żem jest. 

Ja też nie oglądałem, a żem ciekawski człek, to i zapytam:  - powiedział ten przygłup kiedykolwiek cokolwiek mądrego?

Prosze o szypki otpis!

No - i słówko o tym, jak ci tam było u Trumpa?

??

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

wybacz Jacku że musiałeś czekać, ale kąpałem się owiedział dużą mądrego np. tu że w dzisiejszym świecie fakty same z siebie nic nie mówią, krzyczą tylko interpretacje. 

Potwierdzeniem tej tezy jest bocznica tego otóż to forum. 

Tylko cham i prostak obraża drugą osobę ponieważ ona inaczej myśli. Brak zrozumienia prowadzi do strachu a strach do ataku. A pedagog ponoć..

Brak wychowania, nawet tego byle jakiego!

Edytowane przez Dominic2509

Zybertowicz to ciekawy przypadek. To facet nawiedzony pewną wizją. Z czasem wizja ta staje się coraz bardziej oddalona od rzeczywistości i odjechana, ale jemu to kompletnie nie przeszkadza. Doskonali swoją wizję w kontrze do realnego świata.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Zybertowicz to ciekawy przypadek. To facet nawiedzony pewną wizją. Z czasem wizja ta staje się coraz bardziej oddalona od rzeczywistości i odjechana, ale jemu to kompletnie nie przeszkadza. Doskonali swoją wizję w kontrze do realnego świata.

Hmm. mam pewne skojarzenia z bardzo znaną postacią XX wieku...

Na szczęście Zybertowicz nie ma żadnej mocy sprawczej poza robieniem kisielu w mózgach PiSowców(o ile kisiel który już tam jest może być bardziej kisielowaty).

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Dominic2509 napisał:

wybacz Jacku że musiałeś czekać, ale kąpałem się owiedział dużą mądrego np. tu że w dzisiejszym świecie fakty same z siebie nic nie mówią, krzyczą tylko interpretacje. 

Potwierdzeniem tej tezy jest bocznica tego otóż to forum. 

Tylko cham i prostak obraża drugą osobę ponieważ ona inaczej myśli. Brak zrozumienia prowadzi do strachu a strach do ataku. A pedagog ponoć..

Brak wychowania, nawet tego byle jakiego!

Raz jeszcze obejrzałem. 

(bo mi mój Kobietronek przerwał, by ratować kota ulicznego) ... Tom od razu poszedł momentalnie, bo są istoty ważniejsze, niż polityczne cymbały.

.....

Na marginesie - te głupoty, których Żakowski (i ja) musieliśmy wysłuchać, a które z serca i mądrości swej poleciłeś i "znaloześ na drodze" -  są z lipca 2016.

Mosz co nofszego???

Kot z ulicy.

Ponieważ przeczytałem, że PiS odniósł jakiś niezwykły sukces w polityce zagranicznej czekałem na wieści o ważnych stanowiskach dla Szydło, Zalewskiej, Jurgiela czy Jakiego. Czekałem, czekałem i nic.

Wiceprzewodniczącą PE została pogromczyni dinozaurów z PO, Zdzisiu Krasnodębski musiał obejść się smakiem. Co się stało się?

Czyżby ten sukces był kolejną bajką powstałą w bujnej wyobraźni Mateuszka-kłamczuszka?

Jestem Europejczykiem.

Pacz - pisiakowate poszły spać.

Lub (bo są dwie opcje) - albo czekajo na tupnięcie z Firmy, albo....

- liczo zaskórniaki.

I nijak się im nie zgadza lewa kieszeń z to prawo, jedyno, wyśniono i wymarzono...

Nie ma. Nikogo nie ma...

Wszystkie prawaki poszły spuszczać wodę w Ikei.

Albo są u Misiewicza na powitalnej imprezie.

6 godzin temu, Dominic2509 napisał:

podaj proszę przykład w/w idiotyzmu.

nie oglądałem a ciekaw żem jest. 

Np za zwycięstwo uważa tak jak cała pisowska brać nie wybranie Timmermansa lecz jak miał powiedzieć jak to jest z e wybrano niemkę te "znienawidzoną "miał olbrzymie problemy z odpowiedzią jakąkolwiek 

No i teraz czytam Krosnodebski też "zwyciężył"...wyborcy pisowcy muszę być dumni z ekipy której jedynym sukcesem jest tam w ogóle bycie...

Może stanowisko szatniarza by jakieś się tam znalazło -właściwie szatniarki dla soltysowej lub Kempy...

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

No to teraz coś dla PiSowskich pelikanów:

No co bubek?

Deklaracja to nie to samo co przywrocenie pelni praw w Zgromadzeniu. To rekomendacja do pozniejszego glosowania(tez bym jej nie popieral).

Jak wiemy, parlamentarzysci byli jednak w czerwcu przeciwni( nie liczac mylacego sie debila ze zdjecia). I to sie liczy.

A teraz powiedz nam dlaczego Niemcy i cala zachodnia reszta tak chetnie przywrocila te prawa Rosji. Krym juz nie wazny. Prawa czlowieka juz tez nie wazne. To co wazne?

Powiem ci co wazne. Kasa wazna. Nord stream 2 wazny. To sie liczy. W dupie maja prawa czlowieka.

A to co przytoczyles to proba odwrocenia uwagi i zwalenia winy na polski rzad. Co bardzo ci sie spodobalo. Nie tylko tobie. Licuje z powiazywaniem Pisu z Rosja. Pierwsza wiadomosc nie licowala, bo powiazywala EU z Rosja. A to juz ci sie nie podobalo. Dlatego wtedy przemilczales.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.