Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam  nadzieję że Austriacy nie będa ię z kurduplem pitolić .

Za mordę i przed prokutatora.. A ktoryś geniusz picowaty szwargocze w ichnim jezyku?

Musi być dobry aby kurdupla idiotyzmy tłumaczyć

Edytowane przez dulon184
W dniu 6.07.2019 o 02:13, Jaro_747 napisał:

Co więcej - nie ma go również tzw. nowa Unia. Stało się coś o czym pisałem już kilka lat temu - sami doprowadzimy do swojej marginalizacji. Kraje starej Unii nie będą z PiSem, Orbanem czy Babiszem walczyć, one ich po prostu i zwyczajnie oleją. Zrobią to delikatnie i uprzejmie ale skutecznie.

Przy jakiejś okazji zrobią "modernizację" układu z Schengen i wprowadzą nam kontrole na granicach, potem wizy, kasę uzależnią od przestrzegania prawa, zabiorą prawo głosu i polska przynależność do UE stanie się wyłącznie tytularna.

W sumie dobrze,że sprawa jest w sądzie ale przecież to  nie zmieni poglądów tego palanta.Jeśli chodzi o to aby tacy jak on bali się publikowania swoich wypowiedzi w necie to może to ma sens.Ale czy naprawdę o to chodzi?O kneblowanie poglądów?Czy chodzi o to aby uniemożliwiać ludziom wyrażania swoich poglądów?Nawet tych patologicznych.Tu mam wątpliwości.

Mnie się wydaje,że najlepszą bronią na takich zboków to jest ujawnienie personaliów i ośmieszenie.Śmiech jest najskuteczniejszą bronią.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Problem jest tylko taki że nikt was nie słucha, nie szanuje i nie liczy się z wami,poza wąską grupa takich samych niedojd ja wy,takie towarzystwo wzajemnej adoracji oderwane całkowicie od rzeczywistości. Dlatego każde wybory przegrywanie a Jarosław cieszy się coraz większym poparciem . Trzymajcie tak dalej .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Problem jest tylko taki że nikt was nie słucha, nie szanuje i nie liczy się z wami,poza wąską grupa takich samych niedojd ja wy,takie towarzystwo wzajemnej adoracji oderwane całkowicie od rzeczywistości. Dlatego każde wybory przegrywanie a Jarosław cieszy się coraz większym poparciem . Trzymajcie tak dalej .

Problem jest tylko taki że robisz tu za przygłupa i jesteś traktowany jako dyżurny błazen.

7 minut temu, caleb66 napisał:

Problem jest tylko taki że nikt was nie słucha, nie szanuje i nie liczy się z wami,poza wąską grupa takich samych niedojd ja wy,takie towarzystwo wzajemnej adoracji oderwane całkowicie od rzeczywistości.

Problem w tym że niedojdy są głównie po stronie fanów PiS. Dowodem jest to że głównie oni czekają na zrzuty od PiS zamiast wziąć się za konkretną robotę. Niedojda lubi nic nie robić i dostawać kasę z nieba. To niedojda PiS-owska jest oderwana od rzeczywistości a rzeczywistość ją przerasta. Potrzebny jest takiej niedojdzie ktoś kto będzie za nią sterował rzeczywistością. 

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Jesteśmy formacją demokratyczną".

Bierut mówił dokładnie to samo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Problem jest tylko taki że robisz tu za przygłupa i jesteś traktowany jako dyżurny błazen.
Do takiego przyglupa jak Ty to i tak lata swietlne,ale to nie mój problem tylko twój ośla łąko. Za rzadki jesteś.

Problem w tym że niedojdy są głównie po stronie fanów PiS. Dowodem jest to że głównie oni czekają na zrzuty od PiS zamiast wziąć się za konkretną robotę. Niedojda lubi nic nie robić i dostawać kasę z nieba. To niedojda PiS-owska jest oderwana od rzeczywistości a rzeczywistość ją przerasta. Potrzebny jest takiej niedojdzie ktoś kto będzie za nią sterował rzeczywistością. 
Niedojdy też płaczą po forach że ich władza uciska,bo tylko to potrafią a zrobić coś to za trudne.

25 minut temu, caleb66 napisał:

Do takiego przyglupa jak Ty to i tak lata swietlne,ale to nie mój problem tylko twój ośla łąko. Za rzadki jesteś. 

I jaki bystry. Niczym woda w kiblu. Typowy PiS-owski lump i menel. 

I jaki bystry. Niczym woda w kiblu. Typowy PiS-owski lump i menel. 
Czy rodzina już wie że jesteś idiotą.?

3 godziny temu, caleb66 napisał:

To dzięki takim niedojdom jak ty Jarosław ma poparcie.Co zrobiłeś takiego aby miał mniejsze ?

To dzięki takim niedojdom jak ty Jarosław ma poparcie.Co zrobiłeś takiego aby miał mniejsze ?
Twój inteligentny inaczej kolega forumowy chyba nie lubi Bieruta ale pewności nie mam.

Jarosław ma poparcie tylko i wyłącznie dlatego żeście totalni kretyni .

Ja też na jesieni zagłosuje na PiS. I co mi zrobisz?

14 minut temu, caleb66 napisał:

Nic. Bycie idiotą to twoje niezbywalne prawo.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Niczym woda w kiblu. Typowy PiS-owski lump i menel. 

Twoje chamstwo tylko o tobie świadczy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

"Jesteśmy formacją demokratyczną".

Była demokracja socjalistyczna teraz jest demokracja katolicka. 

3 godziny temu, dulon184 napisał:

tesknilem

Czołem, jak ci idą kursy na obozowych strażników, masz już jakiegoś pisowca pod strażą?

9 minut temu, jar1 napisał:

Była demokracja socjalistyczna teraz jest demokracja katolicka. 

Czas zatem demokracji wepchnąć kolorowe piórko w "D" będzie cymes demokratyczny.

47 minut temu, seniortelefono napisał:

Bycie idiotą to twoje niezbywalne prawo.

Ty kiedy wyzbyłeś się tego prawa?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

16 minut temu, xniwax napisał:

Ty kiedy wyzbyłeś się tego prawa?

Jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że dyskusja z idiotami jest bezcelowa i nie ma sensu. Sorry, ale dla ciebie też nie zrobię wyjątku.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Twój inteligentny inaczej kolega forumowy chyba nie lubi Bieruta ale pewności nie mam.

Jarosław ma poparcie tylko i wyłącznie dlatego żeście totalni kretyni .

Czyli jest tak jak napisałem.Skoro na niego głosujesz to ty jesteś odpowiedzialny.Głosuj sobie na kogo chcesz tylko nie zwalaj odpowiedzialności za te wybory na innych.

Czyli jest tak jak napisałem.Skoro na niego głosujesz to ty jesteś odpowiedzialny.Głosuj sobie na kogo chcesz tylko nie zwalaj odpowiedzialności za te wybory na innych.
Mogę głosować na PO i Schetynę ale trzy warunki spełnić ,
1. Dać więcej od Jarka co najmniej 1000
2. Przeprosić Rydzyka i przekazać mu swój cały majątek
3. Zlikwidować muzeum żydów polskich w Warszawie i zamiast tego zrobić muzeum katolików polskich bądź inne byleby polskie,

Wtedy PO ma mój głos!!

42 minuty temu, xniwax napisał:

Twoje chamstwo tylko o tobie świadczy.

Skoro mam do czynienia z chamami to trzeba adekwatnie.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

1. Dać więcej od Jarka co najmniej 1000
2. Przeprosić Rydzyka i przekazać mu swój cały majątek
3. Zlikwidować muzeum żydów polskich w Warszawie i zamiast tego zrobić muzeum katolików polskich bądź inne byleby polskie,

Co za kretyn...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.