Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, glazior napisał:

Po co ?

Nikt od Ciebie tego nie oczekuje.

Masz upoważnienie do wypowiadania się w imieniu kogokolwiek poza Tobą samym?

Godzinę temu, caleb66 napisał:

A siebie zgłosiłes czy dalej będziesz rznal przyglupa .

Potrafisz rozmawiać tonem i przy użyciu sformułowań innych niż typowych dla lumpa?

"Bardzoś to Waszmość misternie wykalkulował", jako rzekł Pan Zagłoba.

Niusia a tobie bidulo nic nie skapnie ?Przydałoby by się parę groszy do tej nedznej renciny . Musisz biedaku sponsorowac ta roszczeniowa swołocz i jeszcze z tym chamstwem po forach się użerac. Zbliża się koniec miesiąca a to oznacza kolejny zastrzyk gotówki dla miłośników cudzego pieniądza.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Potrafisz rozmawiać tonem i przy użyciu sformułowań innych niż typowych dla lumpa?
Tak mówią że jestem wykształconym dominikiem

Godzinę temu, caleb66 napisał:

A siebie zgłosiłes czy dalej będziesz rznal przyglupa

Jego musisz zgłosić Ty osobiście a moderacja oceni to zgłoszenie. Siebie nikt myślący nie zgłasza.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Chciałem cię poinformować (żebyś później nie był zdziwiony) że zgłosiłem cię do Moderacji.

Dopóki nie nauczysz się znaczenia pewnych słów, dopóty radziłbym ci nic nie pisać.

A za które słowa?

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Ciebie nie musi obchodzić, ale twoje dzieci już może obchodzić, no dzieci sąsiada do którego chodzisz na truskawki też.

No widzisz. Cieszy mnie, że potwierdzasz moje słowa.

Ważne, że potrafię zadbać o swój majątek.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Już Ty coś wykombinujesz.

Przecieżeś jeden z bystrzejszych tu pisiaków.

Ale to ty zgłosiłeś do moderacji nie ja, to po co mam kombinować. Grzecznie pytam

Edyta: poprawiłem kreseczkę nad s żeby nie obcięli 50 groszy z wypłaty

Edytowane przez jezz

Widzę że PiSowskie bojówki coraz bardziej się rozkręcają. No ale czego się spodziewać - skoro reżim ma w dupie prawomocne wyroki sądu to szeregowa dzicz poczuła się bezkarna.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, fox733 napisał:

W sumie nic ale sądząc po reakcji to chyba tylko małpkę na borg dali?

Od małpek specjalistą jest hi_aro.

To jego ulubione zwierzę.

Już to też kiedyś pisałem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

PiSowskie bojówki

Masz na to jakieś dowody czy to działanie afrykańskiego upału?

3 minuty temu, jezz napisał:

Ważne, że potrafię zadbać o swój majątek.

Tego jeszcze nie wiesz bo to odległa perspektywa. Działania PiS mają destrukcyjny charakter w przyszłości, na razie jest koniunktura. Twój majątek zależy od PiS, o ile jesteś aktywnym działaczem tej partii to nie powinieneś się martwić, ale jak tyko jesteś osobą działającą na rynkach kapitałowych to już powinieneś wykazywać jakieś zaniepokojenie, chyba że jesteś samobójcą ekonomicznym. Wtedy nie musisz się martwić. Twoje straty przejmie Prezes z Glapińskim i Morawieckim i wszystko pozostanie w rodzinie "Corleone".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

7 minut temu, jezz napisał:

Od małpek specjalistą jest hi_aro.

To jego ulubione zwierzę.

A ty masz na to jakieś dowody? Czy też bez czapeczki z obory wyszedłeś?

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Widzę że PiSowskie bojówki coraz bardziej się rozkręcają.

Wybory już tuż, tuż.

Widzę że PiSowskie bojówki coraz bardziej się rozkręcają. No ale czego się spodziewać - skoro reżim ma w dupie prawomocne wyroki sądu to szeregowa dzicz poczuła się bezkarna.
Pic fanboje ,pisowskie bojówki,reżim ,macie fantazję obywatelu z komunistycznymi korzeniami.
Jakie wyroki sadu ? Ostatnio nie oglądałem wiadomości TVP z braku czasu a nie że bym nie lubił.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Tego jeszcze nie wiesz bo to odległa perspektywa

A co ty możesz wiedzieć co ja wiem. Bardzo to jest ciekawe.

5 minut temu, Lech36 napisał:

Twoje straty przejmie Prezes z Glapińskim i Morawieckim

A jak przejmie straty?

7 minut temu, Lech36 napisał:

Twój majątek zależy od PiS, 

Twój też zależy od PIS? Bo mój zależy ode mnie.

Korzystaliście już z nowej linii lotniczej Air Kuchciński?

Znakomita sprawa: żaden z dodatkowych pasażerów "nie generuje dodatkowych kosztów".

Na razie, co prawda - z trasami trochę kulawo, bo tylko Warszawa - Rzeszów i z powrotem, ale w przyszłości - kto wie?

7 minut temu, Lech36 napisał:

Wybory już tuż, tuż.

Ich aktywność dowodzi prawdziwej roli: etatowych funkcjonariuszy frontu propagandowego.

7 minut temu, seniortelefono napisał:

A ty masz na to jakieś dowody? Czy też bez czapeczki z obory wyszedłeś?

Mam. Ciągle o tym pisze, łącznie z kwotami jakie trzeba przeznaczyć na ich zakup.

Coś jeszcze chciałbyś wiedzieć bo idę poleżeć na łące. 

10 minut temu, Lech36 napisał:

Wybory już tuż, tuż.

No właśnie. Sprawdzę co u Schetyny bo od paru dni cisza.

7 minut temu, caleb66 napisał:

macie fantazję obywatelu z komunistycznymi korzeniami

Było już dyskutowane: PiS działa w interesie Rosji. W związku z tym jako fanboj tego ugrupowania to Ty jesteś tutaj agenturą i wtyczką Moskwy. Nie on.

4 minuty temu, jezz napisał:

Mam. Ciągle o tym pisze, łącznie z kwotami jakie trzeba przeznaczyć na ich zakup.

Coś jeszcze chciałbyś wiedzieć bo idę poleżeć na łące. 

No to rzeczywiście - specjalista.

Nie zapomnij kapelusza. Słomkowego.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Na razie, co prawda - z trasami trochę kulawo, bo tylko Warszawa - Rzeszów i z powrotem, ale w przyszłości - kto wie?

Jak będzie Bieszczady-Rzeszów to chętnie skorzystam.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Ich aktywność dowodzi prawdziwej roli: etatowych funkcjonariuszy frontu propagandowego.

A twoja aktywność czego dowodzi?

1 minutę temu, seniortelefono napisał:

No to rzeczywiście - specjalista.

Nie zapomnij kapelusza. Słomkowego.

Dziękuję za radę ale w taki upał nie rozstaję się z nim.

Niektórzy go nie zakładają i potem widać efekty na forum.

Ty jesteś jednym z nich, prawda?

10 minut temu, caleb66 napisał:

Jakie wyroki sadu ?

Przykład pierwszy z brzegu: prawomocny wyrok NSA nakazujący marszałkowi sejmu podanie do publicznej wiadomości nazwisk osób które udzieliły poparcia kandydatom do neo-KRS.

Słyszę, że Kuchciński latał sobie na weekendy do Rzeszowa z całą rodzinką. Musiał jakoś małżonce wynagrodzić stress związany z informacjami, że pod Rzeszowem ukraińskie dziewuchy robiły mu jakieś zabiegi energoterapeutyczne (tak się to nazywa na Podkarpaciu) poniżej pasa.

Oczywiście nic z tego nie wyniknie, bo jemu te loty po prostu się należały. A elektorat tylko się ucieszy że samoloty latają zamiast stać w hangarze.

Jestem Europejczykiem.

Przykład pierwszy z brzegu: prawomocny wyrok NSA nakazujący marszałkowi sejmu podanie do publicznej wiadomości nazwisk osób które udzieliły poparcia kandydatom do neo-KRS.
I to nasz polski sąd wydał taki wyrok toz to skandal .

18 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Korzystaliście już z nowej linii lotniczej Air Kuchciński?

A taki wrzask PiS podnosił gdy Tusk latał do Gdańska. Rejsowym samolotem.

37 minut temu, Jaro_747 napisał:

a propos bojówek

"Pobity dziennikarz Przemysław Witkowski: oczekuję reakcji ze strony państwa"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dzielni obrońcy prawdziwi jak zeby inaczej może jakies słowo komentarza ?

Caleb jest na sali? ...nie chowaj sie po kątach

takie państwo ci  odpowiada?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
2 minuty temu, caleb66 napisał:

I to nasz polski sąd wydał taki wyrok toz to skandal .

Coś Ci się pokićkało. W państwie prawa prawomocne wyroki sądu się wykonuje. Chyba że mówimy o standardach Korei Północnej.

12 minut temu, jezz napisał:

Niektórzy go nie zakładają i potem widać efekty na forum.

Ty jesteś jednym z nich, prawda?

Czuję się przygnieciony twoją błyskotliwością.

Tak trzymaj, będę dalej podziwiał.

7 minut temu, asterix1 napisał:

Caleb jest na sali?

Nabrał wody w usta. Jak zawsze w takich przypadkach. Bohater Związku Radzieckiego.

a propos bojówek

"Pobity dziennikarz Przemysław Witkowski: oczekuję reakcji ze strony państwa"

Ukryta Zawartość

dzielni obrońcy prawdziwi jak zeby inaczej może jakies słowo komentarza ?
Caleb jest na sali? ...nie chowaj sie po kątach
takie państwo ci  odpowiada?

Nic nie wiem o pobiciu dziennikarza w TVP nic nie wspominali albo nie oglądałem, Onet dla mnie nie jest wiarygodnym źródłem informacji .

Ukryta Zawartość

Tymczasem.

Prokuratora Okręgowa w Piotrkowie Trybunalskim UMORZYŁA postępowanie w sprawie publicznego propagowania faszyzmu na festiwalu muzycznym Orle Gnazdo, odbywającym się w 2018 r. z powodu ...nie wykrycia sprawcy! Dla ułatwienia pracy "wybitnych" fachowców Ziobry - był reportaż dziennikarzy, gdzie widać m,.in. twarze, faszystow\skie gesty i słychać "patriotyczne" piosenki oraz "pozdrowienia" tłumu.

Ręce opadają! Kolejny raz załamka...

Przy okazji, tym samym polityczne gamonie, podlegli Ziobrze POTWIERDZILI, że faszyzm był propagowany (choć za chwilę wyprą się tego),  lecz nie wykryli, ani nie złapali sprawców, bo (chyba) nie mieli adresów (sic!).

Zaiste - cienizna i gamoniowatość tych durni, poiitycznie zależnych od PiiSu sięga ZENITU!

Za chwilę też, będzie przekaz PiSu dla ciemniaków (dla naszych również)  który stwierdzi, że oni kiboli i faszyzmu nie popierają. Karuzela kłamstw (nie) rządu będzie się kręcić dalej, ku uciesze pic fanbojów....

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.