Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo Jaro super ująłes to wszystko

dodajmy że darli jape o przekraczaniu deficytu za PO a sami chojną ręką ( drukarką) dodrukowują miliardy złotych żeby spelnic swoje obiecanki wyborcze....Dzis słyszałem że ze szkołami im nie pójdzie łatwo.... coś nie przemyślany ten plan z gimnazjami będzie

pomyslec ze to oni wlasnie niebawem obsiąda TV i RADIO.

Na szczęście chyba tylko programy państwowe a tych od dawna pawie nie używam. Przestałem je używać za poprzednich 2 letnich rządów PiS i tak mi zostało. Pewnie niewiele stracilem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja miałabym na forum żreć się z kimś? Przecież kłótniom na bocznicy zawsze mówiłem twarde i zdecydowane: raczej nie.

A jak tam nastroje we Francji po wyborach? Czy powstał już Comité de Défense de la Démocratie?

Nie śledzę specjalnie. Mało casu, kruca bomba a huk roboty.

Przypominam sobie jednak, jak ~ 30 lat temu pytałem znajomych, kto to zacz ten Le Pen i jego zbieranina.

- Etam, to taka nic nieznacząca partyjka, z pomijalną ilością sympatyków - odpowiadano mi.

No i patrzaj - trzydzieści lat minęło, jak biczem strzelił i ...!:-)

Różnica jest tylko taka, że kiedyś na plakatach "hitlerkowe wąsy" domalowywano staremu, teraz - jego córce.

Przeciętnego Franka gówno to obchodzi. Chodzi do roboty, płodzi dzieciary, na wakacje jeździ, strajkuje gdy mu praca wadzi:-) i jakoś to leci.

Pozdro.

Jacek

czasami ma sie wrazenie ze to szmaciarze dziennikarskie< z sieci >obsiadłyAS.

i pomyslec ze to oni wlasnie niebawem obsiąda TV i RADIO.

Tak sobie dumam, że póki pisiate gmerają w polityce (ogólnie pojmowanej) - ludziska siedzą spokojnie.

Gdy zaczną grzebać w sprawach, które Polaków bezpośrednio dotyczą (piniondzory, oświata, zdrowie) - szlag trafi ludzi i pokażą PiSowi, które pół dnia dłuższe.

W szoku wywołanym łzami prezesa Ligi Idiotów Salonu (LIS) w niemieckiej telewizji:

Mam przypomnieć wywiad Pospieszalskiego w jakimś prawicowym portaliku jak mu onegdaj zawiesili program? Jakże on tam płakał, jak narzekał, jaki to on uciskany politycznie. A może wypowiedzi Patrysi jak ją z tv w końcu wywalili?

Różnica jest tylko taka, że kiedyś na plakatach "hitlerkowe wąsy" domalowywano staremu, teraz - jego córce.

Przeciętnego Franka gówno to obchodzi. Chodzi do roboty, płodzi dzieciary, na wakacje jeździ, strajkuje gdy mu praca wadzi:-) i jakoś to leci.

Wyjaśnij tym znawcom międzynarodowej polityki, tak napawającym się sukcesem LePenówny co ten przeciętny, mający wszystko w dupie żabojad z nią zrobi, gdyby ta poważyła się np. zakazać aborcji, znieść PACS, zakneblować opozycyjną prasę, przejąć tv, wywalić wszystkich szefów państwowych spółek i wsadzić tam swoich, przejąć Radę Konstytucyjną, jawnie być eurosceptyczną, psuć stosunki z sąsiadami i jeszcze publicznie wyrażać się o poprzednikach słowami jakich dziś wobec PO/PSL używa dziś PiS

nie mowiac o konstytucji.

a tu dla rownowagi z drugiej strony

Tomasz Lis wystąpił w niemieckiej stacji telewizyjnej ARD, gdzie odniósł się do wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego na temat "repolonizacji mediów", czyli planów ich zagarnięcia. Poskarżył się również, że jego program publicystyczny zostanie zdjęty z anteny telewizji publicznej.

Reportaż o stanie mediów w Polsce po przejęciu władzy przez PiS został wyemitowany w telewizji ARD Das Erste, pierwszym programie niemieckiej telewizji publicznej.

Prowadzący program "Europamagazin" Hans-Dieter Krause powiedział, że dziennikarze w Polsce są prześladowani politycznie. - Odkąd PiS doszedł do władzy, robi co w jego mocy, by usunąć wszystkie przeszkody na drodze do uzyskania absolutnego monopolu władzy. Krytyczne wywiady z politykami - tego Polacy już pewnie nie uświadczą - stwierdził prowadzący.

Krause przywołał sprawę dziennikarki TVP Info Karoliny Lewickiej, która została zawieszona po programie z udziałem prof. Piotra Glińskiego. - Lewicka pytała wicepremiera Glińskiego o wolność artystyczną. Była uparta. Domagała się odpowiedzi i została za to zawieszona. W międzyczasie wróciła na antenę. Ale to było ostrzeżenie. TVP czekają zmiany. Kto ma media, ten ma władzę - powiedział niemiecki dziennikarz.

Tomasza Lisa w programie przedstawiono jako dziennikarza walczącego z "rosnącym politycznym naciskiem na media w Polsce". Polski dziennikarz poskarżył się, że ze względów politycznych jego program został zdjęty z anteny.

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak wyłowia kogoś jeszcze to wiekszość mogą znaleźć.

Nie jeszcze kogoś a ponad 30 osób. O ile do tego czasu co bardziej bojaźliwe czy rozsądne szczury z samego PiS nie uciekną.

naprawde sadzisz ze kurdupel stanie w momencie najwazniejszym i bedzie sie taka pier**la przejmowal? Przeciez on idzie na 20 lat rzadzenia albo smierc.Ciagle wam sie zdaje ze to jest tylko zabawa...

Kurdupel personalnie to tchórz czego już choćby w stanie wojennym dowiódł. Polska to nie jakiś afrykański kraik gdzie przy pomocy kilkuset żołnierzy zmienia się prezydenta. A najważniejsze, że może i sam prezio by chciał, choć się boi, ale sam to on sobie może chcieć. Tu trzeba mieć bezwzględne poparcie tysięcy ludzi, którym teraz w głowie tylko konfitury i frukta, nie zamachy stanu.

zymox 9- typowy zwolennik demokracji........pisowskiej

żebyś Ty chociaż umiał poprawnie czytać...propagandzista z platformy oszustów się znalazł...

a tu dla rownowagi z drugiej strony

Tomasz Lis wystąpił w niemieckiej stacji telewizyjnej ARD,

Co chyba nikogo normalnego nie dziwi..cały czas ujadał na germańskiej smyczy.

Tu trzeba mieć bezwzględne poparcie tysięcy ludzi, którym teraz w głowie tylko konfitury i frukta, nie zamachy stanu.

Widzę,ze dołączasz do tych świń oderwanych od koryta i zapominasz o fakcie wygrania wyborów przez PiC.Zdecydowanie i bezdyskusyjnie więc o jakim poparciu tysięcy ludzi piszesz?

Dajcie im porządzić a potem krytykujcie.

Widzę, że zazdrościsz Xymon, że on mógł głośno, publicznie ujadać, choćby na germańskiej smyczy, a Ty możesz co najwyżej troszkę sobie poujadać bez smyczy, wyłącznie tu. Ale tylko troszkę, bo inni współujadacze na więcej nie pozwolą.

a wiec mylisz sie.Rano sie obudzisz i sie dowiesz ze juz jest nowiutka w nocy podpisana.Ze narod zaakceptował.

Masz racje czuję pismo nosem że prezes już ma konstytucje jego pomysłu prawdopodobnie przygotowaną .

Pierwsze symptomy ,zapowiedzi było przy expose premier Szydło.....

ona juz wisiala w internecie lato cale.Przed wyborami zniknela bo gdyby ktos to przeczytał to spierniczyłby na drugi dzien z kraju.Tak wiec ja zdjeli i udawali ze jej nie ma.

ale caly czas czekaja na moment dogodny.Na razie niszcza trybunał.Nastepne beda media a dopiero wtedy konstytucja.Bo to sie wyjasni motlochowi ze dla jego dobra.TYLKO do tego chcieli miec dudusia.

Przecież od miesiąca rządzą, wszystko już jasne jak słońce.

Taaaaaa od miesiąca a Popaprani przez osiem lat rządzili i nie widziałeś nic zdrożnego?Napisz z ilu obietnic się wywiązali.Masz okazję aaaaaaaaaa i nie zapomnij o kamieniach...kupie...

Chlebowskim spoconym,Sikorskim,Drzewieckim itd.

Aaaaa o zamachu na Trybunał w Czerwcu

Taaaaaa od miesiąca a Popaprani przez osiem lat rządzili i nie widziałeś nic zdrożnego?Napisz z ilu obietnic się wywiązali.Masz okazję aaaaaaaaaa i nie zapomnij o kamieniach...kupie...

Chlebowskim spoconym,Sikorskim,Drzewieckim itd.

Nic , co by mnie przerażało tak jak teraz.

w tym wlasnie problem geniuszu, ze po porzadzeniu juz nie bedzie mozna krytykowc.

Skleroza starcza, przypomnijcie mi kogo tak ten Lis z władzy ostro krytykował przez ostatnie 8 lat?

w newsweeku nieboze nawet samego tuska, nowaka, drzewieckiego etc.etc.ale skad ty to mozesz wiedziec biedaku monotematyczny.Nie jestem encyklopedia brytanica,archiwum Neewsweka, archiwum Wprost kiedy był jeszcze redaktorem.Naucz sie, pytaj sie a nie lec na latwizne.Wiesz co to archiwum??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.