Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wdać kwik trwa w najlepsze.Jak przyjemnie go POsłuchać.

Najgorsze jest to,że do ratowania najwięcej nawołują ci co głosili o kamieniach i kupie,czyli o fakcie,że nie ma co już ratować.Chyba,że chodzi o te kamienie i kupę.

No i zaczął nawoływać jeszcze Swetru Tuska....to akurat normalne.Jeszcze kamieni się nie nachapał.To się drze.

Jeden z komentatorów stwierdził: "Nasilają się ataki na .Nowoczesną, PiS czuje się zagrożony jej rosnącą popularnością".

A nasz forumowy pisowski propagandzista oczywiście realizuje linię Partii w sobie właściwy, prymitywny sposób.

Jestem Europejczykiem.

Jeden z komentatorów stwierdził: "Nasilają się ataki na .Nowoczesną,

Najważniejsze,że Popaprywny propagandzista to widzi.....też prymitywny.

teraz wystarczy trzech i juz jest narod.

W tej klasyfikacji wystarczysz ty i Jaruś.

[...] teraz wystarczy trzech i już jest naród.

[...] W tej klasyfikacji wystarczysz ty i Jaruś.

Się mylisz, na pewno nie jaruś. Kaczy kurdupel bez swoich przydupasów byłby jak ten nagi król z przypowieści. Ale ile by ich nie było, narodem się nie staną. Chyba, że szambem narodu, ewentualnie.

Bez Andrzejka nie ma imprezy! :)

Ale... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... czy w obronie "demokracji" udzielał się dziś ten miły dżentelmen w interesującej koszulce? :)

12341585_737823773016179_5928911496460197101_n.jpg?oh=368c9ccea9495a50a9d9b31f01ab1f57&oe=571524EE

Sajmon HIV Mol?

Się mylisz, na pewno nie jaruś. Kaczy kurdupel bez swoich przydupasów byłby jak ten nagi król z przypowieści. Ale ile by ich nie było, narodem się nie staną. Chyba, że szambem narodu, ewentualnie.

Idź na demonstracje kurduplowatych i im to powiedz,jak jesteś taki kozak.Przez megafon najlepiej.

A nie jak skundlony tchórz zza klawiatury obrażasz ludzi bo mają inną opcję polityczną.

Demokrata od siedmiu boleści.

[...]

Demokrata od siedmiu boleści.

Cóż - odpowiadam waszym - pislamskich PR-owców - językiem, jako ten "Polak drugiego sortu".

P.S.

to "szambo" z mojego poprzedniego postu wymyslił nie kto inny, tylko wasz idol - arcyzłodziej tadeusz r. z Torunia.

Cóż - odpowiadam waszym - pislamskich PR-owców - językiem, jako ten "Polak drugiego sortu".

Już pisałem,ze nie jestem żadnym pislamskim propagandzistą.

Idź na demonstracje i tam wrzeszcz sobie do woli i obrażaj kogo chcesz a nie jak skundlony tchórz ukryty za nickiem i klawiaturą drzesz się na forum.Odwagę masz gdzie?

Co niby ukradł?

Jak to co ukradł?Stołki wygodne i dobrze płatne,to się drą.

Już pisałem,ze nie jestem żadnym pislamskim propagandzistą. [...] Odwagę masz gdzie?

Tam, gdzie trzeba. Na demonstracji w moim mieście byłem :)

P.S.

jeśli twierdzisz, że nie jesteś pislamskim propagandzistą, to - obawiam się - podpadasz pod definicję "pożytecznego i....." (w rozumieniu leninowskim), bo piszesz dokładnie w tym samym tonie co pisiorski aparat propagandy.

Zwróć łaskawie uwagę,że piszę krytykę pod adresem Peło bo zostałem przez nich oszukany.Osiem lat temu oddałem na nich głos.Z obietnic wyborczych POzostały obietnice.....nie spełnione.O kupie i kamieniach nie wspomnę.PiCowe tak samo mi wiszą jak Peło

jeśli twierdzisz, że nie jesteś pislamskim propagandzistą,

Okrada babcie z emerytur wciskając im kit. Nie różni się niczym od pozbawionych skrupułów przywódców sekt.

Generalnie - pamięć prawacka jest jak sznurówka buta jarusia - krótka i złachmaniona. Już nie chcą pamiętać o tych milionach wziętych "na ratowanie stoczni", a w istocie wpompowane w tivisram.

Co niby ukradł?

Np. nie wyjaśniono do końca co się stało z "cegiełkami" na ratowanie Stoczni Gdańskiej (do stoczni nie trafiły). Jak się temat poruszało to ojciec biznesmen strasznie się denerwował.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A nie wierzby?Płaczącej?

Raczej brzozy. Złamanej.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

doja idiotow a ci za to ..dziekuja.

Teraz już widać jasno że system edukacji zwłaszcza w zakresie podstawowej ekonomi poniósł druzgocącą klęskę. A miała być Polska tygrysem Europy. Cóż chyba się nie udało kolejny raz. Wszyscy dookoła się cieszą. Co ciekawe cieszą się też wyborcy PiS. Jak ich nazwać ? Masz na to takie charakterystyczne znane słowo ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

eraz już widać jasno że system edukacji zwłaszcza w zakresie podstawowej ekonomi poniósł druzgocącą klęskę

z tego co wiem na zadnym etapie nauki mlodego czlowieka nie uczy sie go podstawowych zasad ekonomii panstwa i jego zarzadzania.Mialo to gdzies byc ale jak była czarna dziura tak została plus religia.

i ta cała holota to wlasnie ci ktorzy nie przeszli kursu przyspieszonego.

sama holota nazywa siebie naród jakby to cós im poprawiało w statusie.

z tego co wiem na zadnym etapie nauki mlodego czlowieka nie uczy sie go podstawowych zasad ekonomii panstwa i jego zarzadzania

To dla ciemnogrodu byłoby zbyt skomplikowane i nudne. Należy uczyć podstaw ekonomi osobistej tak żeby młody człowiek rozumiał jakie są konsekwencje podstawowych działań w tej dziedzinie. To może wypleni powszechne pojęcie, że Państwo może drukować pieniądze bez związku z gospodarką. Takie pojęcie teraz w ciemnogrodzie jest popularne. Oni twierdzą że są biedni bo Państwo nie drukuje odpowiedniej ilości pieniędzy dla nich. W rodzinie mam nauczyciela i jest to przykład z życia. Ten nauczyciel tym uczniom starał się wytłumaczyć problem, ale wielu nauczycieli też tkwi w ciemnogrodzie i mają na niedobór pieniędzy proste lekarstwo: dodrukować, albo zabrać tym co się dorobili czyli znienawidzonym kapitalistom. Rewolucjoniści październikowi ;-).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.