Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy śmiech.

Oraz mały ślusarczyk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Próżne starania, ale partol.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest jeszcze: Łukoil, Shell, Statoil, BP.

Tankuje tak jak mi wypadnie. Nie jestem przywiązany do nazwy. Kiedyś byłem przywiązany do BP, ale jak mnie zrobili w trąbę z punktami (likwidacja, której nie zauważyłem) to już nie jestem przywiązany. Staram się tuż przed tankowaniem zobaczyć gdzie jest najtaniej i tam tankuje, ale nie zawsze to wychodzi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja się tankuję na Łukoilu. Nie ma u nich żadnego systemu premiowego/punktowego, ale paliwo zawsze jest najtańsze. W moich stronach różnica pomiędzy nimi a Orlenem potrafi być 30 gr na litrze.

Ja się tankuję na Łukoilu.

Ale to niepatriotyczne ;-) ;-).

P.S. Też bym tam tankował przy takiej różnicy, ale niestety nie ma ich blisko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

trolle z proputinowskiej partii podszywają się pod KOD i usiłują go skompromitować. PiS to podchwytuje

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

tu mozna sie dowiedziec komu sluzy PIC i jego media.

Ukryta Zawartość

trolle z proputinowskiej partii podszywają się pod KOD i usiłują go skompromitować. PiS to podchwytuje

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

tu mozna sie dowiedziec komu sluzy PIC i jego media.

"Widać, czego kacapy się boją, skoro ich zaprzańcy atakują KOD. Rządy ciemniaków Kaczyńskiego i skłócona z całym światem Polska bardziej pasują Putlerowi."

Oto pierwszy komentarz. Az chce sie powiedzieć a nie mówiłem. Putin ma najlepszą okazję od 25 lat do zainstalowania komuny. I takiej może juz nie dostać. Cala ta antyeuropejskosc to właśnie purinowska propaganda do zmiany wpływu w Europie. Brak UE to jedno z marzeń Putina i komuchow w jego rządzie.

Także Polacy obudzccie się. Bo putin czeka. A wtedy nie będzie tak fajnie.

Ukryta Zawartość

Wiem, oni zrobią wszystko żeby nie utracić raz zdobytego koryta. Nawet ograniczą demokrację.

Prognozy Ziemkiewicza często się sprawdzają:

Ukryta Zawartość

...Za parę dni upartyjniony Trybunał, który klepnął PO kradzież emerytur z OFE (za samo to powinien zostać zaorany), zostanie przepartyjniony. Za parę tygodni przepartyjnione zostaną media tzw. publiczne (w tym sensie, w jakim używa się określenia "dom publiczny"), a Amerykanie uznają za cokolwiek jednak sprzeczne z ich geopolitycznym interesem to, że telewizja należąca do amerykańskiego koncernu jest czołową szczujnią działającą w interesie lobby niemieckiego na rzecz obalenia najbardziej proamerykańskiego rządu w tej części Europy - i zadziałają, we właściwy sobie, niezauważalny sposób. A co do "Polsatu", to przypomnijmy że PO sprzątnęła jego właścicielowi sprzed nosa grube miliardy, przyobiecując je - nie pamiętam już, Niemcom albo Francuzom - i unieważnienie przetargu LTE na rzecz firmy "narodowej" jest dziś dla niego na pewno ważniejsze niż pochwały Michnika. A kasy od wielkich braci zza Odry on akurat nie potrzebuje.

Pozostanie oczywiście niezłomna w pluciu na prawicę (tak, jak się to słowo w Polsce rozumie, nie wchodźmy w spory terminologiczne) "Gazeta Wyborcza", przynajmniej dopóki właściciele pakietów kontrolnych Agory nie zdecydują się na optymalizację biznesu - ale jak straci prenumeraty biur i urzędów oraz ogłoszenia ministerstw, urzędów marszałkowskich i wojewódzkich, to cóż... Podobno na Czerskiej już od stycznia 20-procentowa obniżka wynagrodzeń, słyszałem? Cóż, skoro pracownicy "Volkischer PO-bachter" zechcieli się stać "niepokornymi", to przypomnę , że niepewność, czy się dostanie kolejną pensję jest istotnym składnikiem tego napełniającego dumą poczucia.

To nie koniec złych wieści. Straszliwy Macierewicz odtajnił zasoby "zbioru zastrzeżonego" w IPN - zaraz "niejedna aureola spadnie z głowy", jak to przed laty straszył, wtedy skutecznie, Czesław Kiszczak. Albo przepartyjniona prokuratura wystąpi wreszcie do Szwajcarów o ujawnienie polskich nazwisk posiadaczy lewych kont z europejskiej afery podatkowej, o których głośno było na Zachodzie przed rokiem, a Polska jako jedyna okazała się wtedy zupełnie nieciekawa udziału w tej wielkiej "optymalizacji podatkowej" własnych obywateli. W mediach PO/PSL to był temat tabu, a "prawicowe" nie miały dość mocy przerobowych na sprawdzenie szerzonych przez zachodnich dziennikarzy plotek o milionach zgromadzonych tam jakoby przez kilku ministrów, a nawet jednego z byłych prezydentów, który pospołu z pewną kancelaria adwokacką miał zrobić intratny biznes z ułaskawień... No, ale jeśli te dane przyjdą do polskich organów ścigania droga oficjalną?

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Prognozy Ziemkiewicza często się sprawdzają:

Ukryta Zawartość

Wracamy do komuny ?

Ukryta Zawartość

a nawet jednego z byłych prezydentów, który pospołu z pewną kancelaria adwokacką miał zrobić intratny biznes z ułaskawień...

Jak on tak mógł o dudusiu, Kaczyńskim i mężusiu martusi zawsze dziewicy pokalanie poczynającej? Toż to prawie już swięta rodzina, a on tak otwartym tekstem o interesie z ułaskawieniami i sprzedaży długów szpitalnych? A fe, niedobry ziemkiewicz, a fe, jeszcze mu kłamczyński kontrole z KRUS naśle.

Ukryta Zawartość

to jest dlugie .Nie nalezy otwierac tej strony tylko otworzyc ja ze swojego komputera poza AS ze swoim IP..

Ale wszystko o czlowieku ktoremu sie chce.

Ukryta Zawartość

Żałosne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Na Komorowskiego z kalkulacji?

- Z serca. Był najlepszym prezydentem w wolnej Polsce

Lepszym od Kwaśniewskiego, który w rankingach wypada najlepiej?

- Tak. Był mniej upartyjniony. Znacznie bardziej dbał o sferę społeczną. Te kotyliony, marsze obywateli, "Orzeł może", próbował stworzyć jakąś wspólnotę.

Cymbał po prostu zwykły cymbał na obecnej tapecie nic ponadto. Bez refleksji, bo po co.

Komorowski...hmm czyli Cała zadyma w kraju to konsekwencje złamanego ego byłego żyrandola.

Pięknie...WSIeśniak hrabia działa pod przykrywką.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Na Komorowskiego z kalkulacji?

- Z serca. Był najlepszym prezydentem w wolnej Polsce

Lepszym od Kwaśniewskiego, który w rankingach wypada najlepiej?

- Tak. Był mniej upartyjniony. Znacznie bardziej dbał o sferę społeczną. Te kotyliony, marsze obywateli, "Orzeł może", próbował stworzyć jakąś wspólnotę.

Bardzo trafna opinia dotycząca Prezydentów Kwaśniewskiego i Komorowskiego.

Duda będzie najgorszym urzędnikiem na stołku prezydenckim. Widać nie dorósł do tej funkcji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chyba że bohatersko zginie...

Aż tak źle mu nie życzę.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Całe to kwakanie o esbeckim układzie, jego możliwościach i straszliwym poczuciu zagrożenia, jakiego onże doznaje na myśl o PISIS, to propaganda gorsza od klasycznej z III Rzeszy. Gdyby rzekomy układ miał aż takie wpływy i mozliwości, jakie mu się przyPISuje, to dawno nie byłoby śladu po owocach błogosławionych łon i genetycznych patriotach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.