Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław wam wszystkim rozumy ukradł??? Jakieś kompletne szaleństwo.

Proszę bardzo Grzegorzu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jak nie manifestacje to Rosja nas czeka. Także tutaj nie ma sie co zastanawiać a lepiej nie będzie.

chwilowy brak działalności w audio.

A to ten Wojciechowski.

Wielki Pan...

Ale żarty na bok.

Jak już zaaresztują tego prezesa TN będziemy gadać.

Ale Wyborcza zrobiła przedruk tekstu z bloga tego polityka.

A czy drukowała teksty z "taśm prawdy"...?

Jak nie manifestacje to Rosja nas czeka. Także tutaj nie ma sie co zastanawiać a lepiej nie będzie.

Już gdzieś napisałem, że z Rosją trzeba pod rękę.

Rosjanki to ładne kobiety.

Chyba, że bardziej pasują Ci muzułmanki...?

- Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!

Taka logika.

Jestem Europejczykiem.

To, akurat zasługa PiS. Zamiast zająć sie tym, co biecywali rozpętali wojnę o TK.

Teraz wojna z mediami itd. itd. To bardzo wojownicza sekta :)

A jak mają realizować "to co obiecali" jak PO ciągle groziło zabezpieczaniem ? pomijam już fakt że w TK sie po prostu zwalniały stołki.. Po raz kolejny, nie martw się o nich...

O co tyle draki ? Człowieka nie znam ale popieram to co pisze, chociaż nie wiem czy prezesa TK ot tak można aresztować. Nie jest to żadne nawoływanie, grożenie czy cokolwiek karalnego, zwykła opinia. Za rządów PO nikt by o tym nie pierdział. Mam nadzieje że 12 stycznia TK zabierze się za uchwałę, będzie wsio jasne.

No widzisz Jaro.

Jak nie ma argumentów to się przytacza takie bezsensowne porównania.

Nieszczęściem Polski jest taka polaryzacja.

Żadna ze stron nie przybliży się do kompromisu.

Mam przyjaciół po jednej i drugiej stronie tego sporu.

Rzeczywiście, ci bardziej intelektualni (może akurat takich mam przyjaciół) obudzili się teraz. Demokracja upadła i oni jej obronili w pochodzie KOD. Znaczy już się rozjechali do swoich korporacji międzynarodowych budować Polskę...

Jakoś w czerwcu ich nie było. Taśmy prawdy również ich nie wzruszyły. To wszystko były nie ważne rzeczy...

Teraz stało się coś potwornego. I zareagowali.

A zwyczajnie nienawidzą ryja prezesa, Antka... Ktoś o takim ryju nie może być im równy. Przecież oni są dobrze wykształceni, inteligentni, do kościoła od komunii nie chodzą, nie wywołuje sensacji dwóch facetów całujących się na party... zwiedzili Świat, wszystko widzieli...

...a tu ten prymitywny ryj prezesa...

No każdy by się zrzygał...

Ale robią postępy. Dziś w rozmowie jeden już kojarzy o co idzie. Przytacza podobne kawałki o zamachu na demokrację jak Ty.

To wyczułem bardziej celem wytłumaczenia się z uczestnictwa w jednym z marszów. Doczytał coś, że jednak ktoś ten KOD stworzył i manipuluje nim. Ale musiał, bo przecież prezes łamie demokrację...

Wzruszyła mnie twoja pracowitość.

Ciekawi mnie tylko, czy rzeczywiście tak myślisz bo prawde mówiąc to z drobnymi modyfikacjami argumenty przepisane z wypowiedzi PiSowskich propagandzistów.

Albo PiS tak sprytnie wciska ludziom swoje idee, albo tak trafnie odczytuje nastroje, ale w takim przypadku powinni mieć jeszcze więcej głosów niż mają.

Wzrusza mnie też plucie na KOD. Coś ci zrobili, staruszkę na pasach przejechali, zabrali sprzęt?

Charakterystyczny jest ten twój egalitaryzm i niechęć do ludzi inteligentnych i wykształconych będące również hasłami PiS.

Zastanów ty się lepiej nad sobą, zamiast martwić tym, że ktoś woli demokrację od zamordyzmu i urawniłowki.

Jestem Europejczykiem.

Jarku, zbyt często używasz i odmieniasz przez wszystkie przypadki słowo propaganda.

Nazywam rzeczy po imieniu. PiS po dojściu do waadzy zajmuje się głównie propagandą oraz działaniami mającymi na celu opanowanie tego, co kiedyś nazywało się "nadbudową".

Gdzie są te wszystkie ustawy gospodarcze których pełną teczką wymachiwała Broszka vel Szydło?

A co mamy zamiast tego? Trybunał Stanu (który wszyscy przeoczyli), Trybunał Konstytucyjny, ustawę o mediach, sześciolatki, podsłuchy i dodatkowy podatek.

Takie są fakty Tomku drogi!

P.S.

No i jeszcze likwidację Prokuratury Wojskowej, o czym dziwnie cicho, a co jest przygrywką do politycznego rozegrania katastrofy smoleńskiej.

Jestem Europejczykiem.

Macierewicz zmienił leki Ty też powinieneś. Wiem wiem odpowiedź na Twoim poziomie ale po co mam się wysilać skoro i tak piszesz tylko to co Tobie wygodne.

A jak mają realizować "to co obiecali" jak PO ciągle groziło zabezpieczaniem ? pomijam już fakt że w TK sie po prostu zwalniały stołki.. Po raz kolejny, nie martw się o nich...

To standardowe dla PiS. Ktoś cały czas im "grozi" i nawet jak ,mają pełnię włądzy, to k.. nic nie mogą :) Wszędzie sPiSek i masoni.

Wcale się o nich nie martwię, wprost przeciwnie. Dostają zawsze to, czego oczekują. Czyli powiększającą się ilość im niechętnych i wrogich. Z takim brzemieniem mogą jedynie jęczęć, że PO, że Wałęsa, że Tusk, że KOD albo Magdalenka.

Zostaje im jedynie "uprawa Smoleńska" i walka o pomnik na Krakowskim Przedmieściu.

A jeslii będzie inaczej, to znaczy, ze sekta PCtowska w PiS dostała kopa w dupę.

Trybunał na wniosek posłów PO zabezpieczył, czyli w praktyce zablokował wybór przez Sejm nowych sędziów do swojego składu. Tymczasem w 2006 roku Trybunał wydał wyrok, według którego z „oczywistych względów” nie można stosować zabezpieczenia wniosku grupy posłów. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tvn24.pl)

Grudzień 2015. Groźby czy realne działania ? i tak by było przez całą kadencję.

Czyli powiększającą się ilość im niechętnych i wrogich

tylko jakąś tego nie widać... z resztą jak pisałem wcześniej, jest to jedyna partia która pracuje.. a to pulsuje, zwłaszcza że opozycja tylko drze mordy.

Zostaje im jedynie "uprawa Smoleńska" i walka o pomnik na Krakowskim Przedmieściu.

jedno należy w końcu wyjaśnić i zamknąć, drugie postawić.

Ukryta Zawartość

tylko jakąś tego nie widać...

To dlaczego bez przerwy mówią, ze ich nikt nie kocha? :)

jedno należy w końcu wyjaśnić i zamknąć, drugie postawić

Po co? Jako tajemniczy spisek i mityczna legenda ma znacznie bardziej nośny i użyteczny.

Pomnik możesz sobie postawić we własnym ogródku, jak ci go brakuje.

Ludzie pomnikiem się nie najedzą.

To dlaczego bez przerwy mówią, ze ich nikt nie kocha? :)

żalisz się ,chwalisz czy po prostu piszesz z nudów ?

Po co? Jako tajemniczy spisek i mityczna legenda ma znacznie bardziej nośny i użyteczny.

miała tylko dla PO, dla innych to hańba, ból, wspomnienia.

Ludzie pomnikiem się nie najedzą.

a co ma piernik do wiatraka ?

co to ma być ? szkolna przepychanka ?

A to ten Wojciechowski.

Wielki Pan...

Ale żarty na bok.

Jak już zaaresztują tego prezesa TN będziemy gadać.

Już gdzieś napisałem, że z Rosją trzeba pod rękę.

Rosjanki to ładne kobiety.

Chyba, że bardziej pasują Ci muzułmanki...?

Panie najwazniejszy poziom życia. Chcesz biedowwc jak w Rosji czy miec dobrobyt jak w Niemczech. Ukraina czy Anglia Niemcy itd. Zresztą po co z niereformalnymi gadać wystarczą statystyki. Gdzie najchętniej sie emigruje. Nawet muzulmanie to wiedzą a Polacy komunisci nie.

I jak tu życ panie prezesie?

Mam wrażenie, że PJK ma większy wpływ na Twoje życie niż na życie "pisdraków".

Też -> ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Panie najwazniejszy poziom życia. Chcesz biedowwc jak w Rosji czy miec dobrobyt jak w Niemczech. Ukraina czy Anglia Niemcy itd. Zresztą po co z niereformalnymi gadać wystarczą statystyki. Gdzie najchętniej sie emigruje. Nawet muzulmanie to wiedzą a Polacy komunisci nie.

Jeszcze dodaj, że przez te wierć wieku, w szczególności ostatnie 8 lat, Polska zbliżała się do Niemiec czy Anglii...

Otóż oddalała się coraz bardziej...

...poziomem życia ma się rozumieć, bo Niemcami to byśmy się stali niezauważalnie...

Wg obrońców demokracji i wolności słowa zbiorowych gwałtów sylwestrowych w Niemczech dokonały "zorganizowane grupy mężczyzn":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

- Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!

Taka logika.

Daj trochę czasu, może z centralą trzeba się skonsultować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeszcze dodaj, że przez te wierć wieku, w szczególności ostatnie 8 lat, Polska zbliżała się do Niemiec czy Anglii...

...poziomem życia ma się rozumieć, bo Niemcami to byśmy się stali niezauważalnie...

A jakieś obliczenia...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

A tutaj profesjonalni Obrońcy Demokracji bronią tejże w Niemczech:

...- Kiedy zaczniecie walczyć z Pegidą? - pytam rzecznika Schulza. - Zamierzamy pokazać dobre przykłady i w ten sposób udowodnić ludziom, że Pegida się myli - odpowiada. Drezno wspiera projekty integracyjne. Przedsiębiorcy biorą uchodźców na naukę zawodu, miasto zatrudniło 300 osób do sprzątania parków i chodników. - By ludzie widzieli, że oni nie żyją wyłącznie z zasiłku - mówi. Na efekty trzeba będzie poczekać. - Może pół roku, może dłużej - dodaje rzecznik. Frank Richter mówi, że Pegida szybko nie zniknie: - Ludzie w Niemczech mają poczucie, że politycy nie panują nad napływem uchodźców.

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To w końcu bardziej do Rosji Ukrainy Białorusi sie zblizylismy przez ostatnie lata czy do zachodu. Nie zaginajcie rzeczywistości.

Jakieś dane można prosić?

Jestem Europejczykiem.

Popatrz sobie na rozmaite wykresy PKB per capita.

Choćby (Hiszpania nie jest asem wzrostów):

Ukryta Zawartość

A tu na tle lubianej przez nas Rosji:

post-21293-0-04031700-1452024888_thumb.jpg

Na tle innych krajów trudno szukać w przyszłości miejsca styku...

Ale PKB p C to tylko kasa zbierana przez państwo.

Istotne dla standardu życia są własne środki obywateli, dostęp do służby zdrowia, oświaty, kultury...

W tych kategoriach okupujemy ostatnie miejsca w Europie.

Ale tego sobie poszukaj, wszak innym wskazujesz Googla...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli gorzej nam się żyje niż w Rumuni, Bułgarii, Ukrainie, Białorusi i Albanii.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Czyli gorzej nam się żyje niż w Rumuni, Bułgarii, Ukrainie, Białorusi i Albanii.

Tu się żyć nie da :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Jednym słowem Polska w Ruinie panie ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Równacie wydaje mi się do Danii, Francji, GB,...

Zauważcie, że taka Dania to nasz sąsiad przez kałużę...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.