Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się cały czas cieszę że tej debilnej debaty nie będzie.

Nie będzie w Zgromadzeniu Parlamentarnym RE, czyli w czymś gdzie członkiem jest Rosja, w której zabija się opozycję.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze, że u niektórych akolitów PiS nawet złapanie za rękę w cudzej kieszeni nie robi najmniejszego wrażenia? Oni pewnie uważają, że skoro sami są jako ten kurski ciemny lud to cała reszta też kretyni...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przywódca KODu przemówił: https://www.facebook.com/tv1pl/videos/1044296158963421/?fref=nf

Marysia, byłaś w Częstochowie? :)

https://www.youtube.com/watch?v=MgGT9w05zLk

Całe Audiostereo za mną: "Nie-ma-ne-tu, nie-ma-sie-ci, nie-ma-wyksz-tał-con-ych-dzie-ci!" Hahahhahahaahahahaahah 17.gif

Marysia! Internet już odcięty?, bo mój jeszcze działa 7.gif

Ja pierdzielę...marionetki.

Świadomość, czysta niezmącona Świadomość 7.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Chciałeś pińcet? Musisz się bardziej postarać.

daf5d7e38accfdff594e55a3dfa382923478.jpg

a na razie dostajesz górala...

banknot_500zl_1974.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Świadomość, czysta niezmącona Świadomość

U ciebie ta świadomość jest zmącona brakiem wykształcenia.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie dziw się. Wykształciuchy to inna opcja polityczna. W PiS wiedzy i wykształcenia się nie ceni. Jeszcze taki naumiony będzie samodzielnie myślał i zacznie kontestować prezia i radyjko. Oni nie mogą sobie na to pozwolić...

Steinhaus jak spytali go o jego największe odkrycie powiedział: Banach.

Zimmermann jak spytają go o jego największą porażkę powie: Duda.

Ja nie muszę, bo PiS już to zrobił, podnosząc pensje swoim nominatom (w ramach dobrej zmiany w służbie cywilnej) o ok. 7 tyś. od łba (do 20 tyś.). Tylko swoim nominatom, tych których nie wywali (bo ktoś w końcu pracować musi) mogą zarobić, jak dawniej tylko max. 13.

nie znam tematu, poproszę o szczegóły.

a nie muszę, bo PiS już to zrobił, podnosząc pensje swoim nominatom (w ramach dobrej zmiany w służbie cywilnej) o ok. 7 tyś. od łba (do 20 tyś.). Tylko swoim nominatom, tych których nie wywali (bo ktoś w końcu pracować musi) mogą zarobić, jak dawniej tylko max. 13.

A że Kaczyński obciął np Prezesowi Orlenu pensje o połowę, to dlaczego nie wspomniałeś?

Kukiz wchodzi PiSowi w dupę, PiS wygrał, jako KOALICJA Zjednoczonej Prawicy, którą nazwano PiSem, aby mieć więcej głosów.

Kukiz nie wchodził w dupę PiSowie (eh te kobiety...) wręcz przeciwnie wielokrotnie go krytykował i przyrównywał do PO, Kukiz nie należał do koalicji.

Czytałam, ale na ogół odnoszą się do przodków czy rodziny. A może masz coś ciekawego i wiarygodnego? Jak tak, to chętnie przeczytam, tylko - znam część polityków .Nowoczesnej.

wystarczy życiorys i osiągnięcia Ryszarda Petru reszta.. wystarczy sprawdzić nazwiska.

Proszę o dowody, jak tyle wiesz, to zapewne masz dobre źródła :-D

takie informacje masz nawet na Wikipedii...

wy***ałeś jak łysy grzywką o kant stołu.

eh.. ani kultury ani inteligencji.

Ja pierdzielę...marionetki.

delikatnie mówiąc...

takie informacje masz nawet na Wikipedii...

I ktoś kto czerpie wiedzę z Wiki mówi o inteligencji. :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

no to KFP już się bierze za PKO, ciekawy jeszcze będzie numer z frankowiczami... "wygląda na grubszy plan"

I ktoś kto czerpie wiedzę z Wiki mówi o inteligencji. :-D

tak, zaglądam tam i sprawdzam różne rzeczy bo jest szybko i prosto. Każdy głupek o tym wie.... więc wyżej w hierarchii na pewno nie jesteś.

tak, zaglądam tam i sprawdzam różne rzeczy bo jest szybko i prosto. Każdy głupek o tym wie.... więc wyżej w hierarchii na pewno nie jesteś.

Nie czerpię wiedzy z wikipedii, u mnie, ale może stara jestem (?) - używa się książek.

Z wiki nie czerpię z prostych przyczyn - nawet Ty możesz tam coś zamieścić :-D Poważnie, chodzi o to, że każdy może tam zamieścić informacje i już znalazłam tam błędy.

Pidraków naczelnymi, jednak nazwać nie można :)

Jeśli za takie uważasz te skaczące, fruwające i ogonem merdające to chyba ostał Ci się ino tylko KOD.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie czerpię wiedzy z wikipedii, u mnie, ale może stara jestem (?) - używa się książek.

Z wiki nie czerpię z prostych przyczyn - nawet Ty możesz tam coś zamieścić :-D Poważnie, chodzi o to, że każdy może tam zamieścić informacje...

Dlatego Internet jest be...

Kaczor odetnie go wkrótce w piz...

trzeba UMIEĆ go wykorzystać ;-)

...póki on nie wykorzysta Ciebie ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dobrze, że się zreflektowałaś...

Ale Kaczor znajdzie błąd w swoim życiorysie na Wiki i w piz.. odetnie...

Sama widzisz do czego może prowadzić takie widzenie świata bez półtonów...

...póki on nie wykorzysta Ciebie ;)

O to się nie bój, umiem aikido :-D

Do tego dobrze strzelam i umiem się posłużyć kataną.

@ Grzegorz7

Chyba u ciebie w domu.

Może w damskich ciuszkach chodził...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

z tą kataną lepiej nie mieć do czynienia.

Jak widać nasz Kolega chce. Najbardziej, aby mu ją ktoś podał rzucając na wysokości twarzy ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.