Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Kto to powiedział? :)

Ch17Q53UoAAGPQt.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jestem zachwycona marszem. Było ćwierć miliona demonstrujących. Wszystkich łączyło jedno - miłość do wolnej i praworządnej Polski w Europie.

Spotkałam kilka osób, które znam z sieci przed KOD :-)

Państwo Wujcowie mnie pamietają! :-)

Poznałam Jarosława Kurskiego.

Pod koniec zespół Big Cyc zagrał koncert - super!

41e91dbbb894d2b1d141d520cb873f88.jpg

W czasie marszu fajne utwory np. "Hej czy nie wiecie" czy "Another brick on the Wall".

Flaga z Pomorza była wspaniała.

A tak w ogóle, to Broszydło może się schować ;-)

ef85b5a1d5d6329371801f8a86b1f4b6.jpg

Delegacja KODu z Wielkopolski złożyła kwiaty na grobie Pana Prof. Bartoszewskiego:

1cfc48a524f35005342f0eb6662ec34b.jpg516f2470d69e9cc3f2e0c5fa24365ac4.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

oj się działo........pieknie było oglądać nieliczne pisowskie plemię, które nas pozdrawiało znakiem środkowego palca.i te ich ponure gęby wyrażające wsciekłość.

Działo sie shane :)

obiecałem cosik napisać....

idąc od stadionu Legii po wyjściu z autobusu już pierwsze obserwacje ( i info od shane :) ) wskazywały że będzie to Olbrzymia demonstracja droga dojście do miejsca zbiórki naszego regionu była mocno zapełniona ludźmi a im bliżej początku marszu czasami nie można było się poruszać.

Po wypowiedziach polityków marsz z miejsca w którym stałem ( a byłem blisko sceny ) ruszył po około godzinie będąc w bardziej w czescy tylnej kolumny dotarliśmy na plac po godzinie 16-tej gdy już na nim występował zespól "Big Cyc"

czyli po oficjalnym zakończeniu tej manifestacji .

Postałem tam posłuchałem paru piosenek w Ich wykonaniu przemieszczając sie w kierunku Pałacu Kultury widziałem jeszcze kolejne Regiony wchodzące na plac ( Region Podlaski)

Wspaniała atmosfera, radość olbrzymia i możliwość spotkania wspaniałych ludzi ,sam miałem możliwość zamienienia paru zdań z Henrykiem Wujcem ( wspaniała skromna i miła osoba :) )

widziałem wiele osób stojących wiwatujących nam na balkonach np Roman Giertych,osoby prywatne mieszkańcy Warszawy ,,sektę która ze

stopni kościoła sw.Krzyża odprawiała egzorcyzmy(różaniec) nad nami ( skandowaliśmy im " chodźcie z nami";) reakcja była taka jakby cytrynę

zjedli ;) )(flaga sektorówka Kod Pomorze)

Na koniec dane mi było spotkać nasza koleżankę Marysie nazwanego u Nas Kefirek :) bardzo wspaniałe spotkanie

Poszukiwania Krzysztofa shane 63 ( z powodu olbrzymiej ilości osób stało się to niemożliwe ) pozdrawiam Krzysztof :)

Bardzo pozdrawiam mocno Ich

pozdrawiam mocno kolegów z forum mającymi podobne polityczne spojrzenie na świat;

było wiele rożnych nawet niewielkich sytuacji że nie sposób ich tu wymienić ale radość z bycia tam będzie pamiątka na zawsze w pamięci.

parę zdięc z wczoraj :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-20694-0-47241100-1462707288_thumb.jpg

post-20694-0-81583900-1462707292_thumb.jpg

post-20694-0-94195600-1462707304_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chapeau bas. Wystarczy usunąć słowo "innej" i mamy wyjątkowo trafną i jasną definicję celów PiS. Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek zdobędziesz się na taką szczerość...

Iksik tak z głupoty, ale przypadkiem całkiem nieźle mu wyszło.

Jestem Europejczykiem.

Było ćwierć miliona demonstrujących.

Buahahahahaaha!!!

Ja bym dał max 50 000 (To i tak bardzo dużo). Na Marszu Niepodległości bywa 80 000.

Tutaj sfilmowany cały marsz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Strasznie PiSSmany obsrane. Ze strachu? Przecież na razie nic takiego się nie dzieje.

Wydaje mi się, że oni po prostu tak jak kiedyś komuniści - oczekiwali, że wszyscy będą ich kochać, a tu coś nie bardzo.

Stąd te emocje, te ataki, ta wściekłość.

Jestem Europejczykiem.

Jaro ze śmiechu PISmany Obsrane jak sądze... Poziom przemówień "liderów" opozycji" był tak żenujący, że nawet sami Uczestnicy Marszu KOD-tak jak jacek Dehnell pisała o tym na blogu i fesie. Retoryka przemówień jak ulał pasowała do debilnego i spontanicznego podskakiwania w rytm klakierów.

Strasznie PiSSmany obsrane. Ze strachu? Przecież na razie nic takiego się nie dzieje.

Wydaje mi się, że oni po prostu tak jak kiedyś komuniści - oczekiwali, że wszyscy będą ich kochać, a tu coś nie bardzo.

Stąd te emocje, te ataki, ta wściekłość.

Jaro a tutaj mamy prawdziwego Polaka .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro ze śmiechu PISmany Obsrane jak sądze...

To świetnie, ale nie sądzę. Gdyby to było dla nich śmieszne, nie zajmowali by się tym. A jest dokładnie na odwrót, co więcej - biedaki wikłają się we własnych kłamstwach tak, jak dziś Brudziński i Sadurska.

Z jednej strony mówią, że nie ma o czym mówić, z drugiej nie mówia o niczym innym.

Jak zwykle zabłysnął Waszczykowski:

"- W TVN już grzmią, że specjalnie zorganizowano ten czat, żeby odwrócić uwagę od marszu opozycji - zauważył Jerzy Kubrak. - I co w tym złego? - żachnął się Waszczykowski. - Oczywiście, że tak."

Waszczykowski jest bezcenny :-).

Jestem Europejczykiem.

Hahahahha:

KOD - operacja fałszywej flagi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pissmanom szczęki po prostu opadły, jak zobaczyli tylu ludzi przeciwko dobrej zmianie. i teraz ględzą głupoty o hasłach, ilości ludzi, okrzykach etc.napiszę krótko- chodźcie z nami na nastepną manifestację.

KOD tonie. Z własnej winy - brak przekazu (poza "antypisem"), do sytuacji sprzed przegranej PO nie ma już powrotu, "opozycja" podzielona-rozdrobniona (na rękę Kaczyńskiemu), brak przywództwa, utrwalanie wizerunku ruchu targowickiego.

No to zaiste - nie pojmuję, czym się tak turbujesz, Judzisławie.

Toż to według ciebie - paru zdegenerowanych facetów (i jedna fajna, młoda kobitka*).

Permanentne bicie przez ciebie piany na temat

KODu świadczy, że nie wiedzieć czemu - masz pełno w portkach.

*pozdro, Maryś:)

OD tonie. Z własnej winy - brak przekazu (poza "antypisem"), do sytuacji sprzed przegranej PO nie ma już powrotu, "opozycja" podzielona-rozdrobniona (na rękę Kaczyńskiemu), brak przywództwa, utrwalanie wizerunku ruchu targowickiego.

koniec.. został nam tylko trumf z grzywkom.No i paru idiotów polskich.

to koniec,, to koniec

KOD tonie. Z własnej winy - brak przekazu (poza "antypisem"), do sytuacji sprzed przegranej PO nie ma już powrotu, "opozycja" podzielona-rozdrobniona (na rękę Kaczyńskiemu), brak przywództwa, utrwalanie wizerunku ruchu targowickiego.

Koncert życzeń?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Demokracja to dla KOD : Prezydent statysta- żyrandol, Premier- fanka kolejowych wycieczek, za które podatnik zapłacił miliony a do tego przedstawiciele w Brukseli, którzy blokują za łapówki wszystko, co dobre dla Polski.

No to zaiste - nie pojmuję, czym się tak turbujesz, Judzisławie.

Toż to według ciebie - paru zdegenerowanych facetów (i jedna fajna, młoda kobitka*).

Permanentne bicie przez ciebie piany na temat

KODu świadczy, że nie wiedzieć czemu - masz pełno w portkach.

*pozdro, Maryś:)

NIe, jednak KOD ma jakiś przekaz.. Oddajcie kodeineeee!!! :)

a do tego przedstawiciele w Brukseli, którzy blokują za łapówki wszystko, co dobre dla Polski.

a to masz z BBC?/

NIe, jednak KOD ma jakiś przekaz.. Oddajcie kodeineeee!!! :)

gdybyz miał to byś cokolwiek zrozumial ale jak widac ...nie ma.

Prezydent statysta- żyrandol, Premier- fanka kolejowych wycieczek, za które podatnik zapłacił milion

a ten nie pilnuje niczego.sam jest pilnowany .Pominmy milczeniem slizganie sie na bucikach w chinach..nieboraka

trzymanego przez czterech.Co on ma pilnowac jak stac nie umie.

Hahahahha:

Ukryta Zawartość

Buahahhahhahha, KOD, zabierzcie ze sobą wyborczą, warto mieć wyprany mózg :)

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Grzesiu i Rysiu to tę biedną Wisłę będą przechodzić na grzbiecie Mateusza w obie strony czy w jedną?

Jacek Żakowski: "...KOD powinien być jak Chamas...""

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

taaak czytalem.Oparte na zaleceniach KORu w czasach swietnosci tow gierka.Bardzo przydatne i wcale nie do smiechu.Mieli to wszyscy opozycjonisci.Ale co ta malowana lalka z jutubka moze wiedziec.

Buahahhahhahha, KOD, zabierzcie ze sobą wyborczą, warto mieć wyprany mózg :)

13100770_1027336740690985_5798030331527411832_n.jpg?oh=5937287b42d1f3a77956c8f1a310d093&oe=57DEAC67&__gda__=1470211422_2d9795c72016cdf84e4dcc5479d80bf9

a tak generalnie zdzisława, Co sie tak przejmujesz tym marszem.Było jeszcze pare bardziej pierd..tych to sie zajmji liczeniem.

filip chajzer lepiej wyglada bez daszka.Unikaj idiotow ..w daszkach.

Jest na sali lekarz? No, choćby pielęgniarz?

Pampersa trzeba ci zmienić.

Wystarczy że CBA prześwietli machlojki meżula Grnonkiewiczowej. Wtedy okaże się że na manifestacji KODinternu będzie PIŃCET tysiecy obrońców demokracji.A jest co przeswietlać. Jak choćby zwroty mienia ze skupowanych ekspektatyw. Radni swoja uchwałą zakazali uznawania roszczeń skupowanych jeszcze w 2014 roku. Kolesi placioków jednak poratował Bul Komorowski, skarżąc tę uchwałę samorządowców do TK. Bo to niekonstytucyjne kiedy jacyś tam radni na sejmiku samorzadowym ograniczają prawo wyłudzania majątku miejskiego przez rodziny POwskiej władzy.

Jaka obrona demokracji, raczej własnego portfela... - oj posadki poleciały, to se ludzie teraz wychodzą :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.