Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Cały KOD:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jeszcze raz zapytam: czemu tak walicie w gacie ze strachu przed KOD-em? Przeciez to według was kompletny margines, więc po to tyle plucia i obrzucania prawackim gównem, fałszywek i hejtu w internecie?

Centrala kazała, czy jednak coś w tym jest, co PiSSmanów naprawdę niepokoi?

Jestem Europejczykiem.

Kefirku, czy Ty też czekasz na pińćset?

Może ta aktywność kodowana to z niecierpliwości za tym pińćset?

Ponoć należy się ;)

No śmiecie obiecały to śmiecie dadzą. A no tak, to śmiecie, więc dostanę figę z makiem.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Jeszcze raz zapytam: czemu tak walicie w gacie ze strachu przed KOD-em? Przeciez to według was kompletny margines, więc po to tyle plucia i obrzucania prawackim gównem, fałszywek i hejtu w internecie?

Centrala kazała, czy jednak coś w tym jest, co PiSSmanów naprawdę niepokoi?

Odpowiedź jest b.prosta: hipokryzja tej "idei" prowokuje.

No a poza tym naturalny jest strach przed "ruchem" który reprezentuje interesy niemieckie w Polsce.

Sam KOD może długo nie pociągnąć, ale różne mutacje tego kierunku politycznego będziemy długo obserwować na polskiej scenie politycznej.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Sam KOD może długo nie pociągnąć, ale różne mutacje tego kierunku politycznego będziemy długo obserwować na polskiej scenie politycznej.

Oczywiście, to co PiS najlepiej umie, to naturalna zdolnośc do skupiania wokół siebie coraz to nowych wrogów :)

Życie bez wroga nie ma przecież sensu.

No a poza tym naturalny jest strach przed "ruchem" który reprezentuje interesy niemieckie w Polsce.

Czyj strach??? Jakie niemieckie interesy???

Jeszcze raz napiszę - PiSSmani nakręcają jedną histerię za drugą, szczują ludzi, produkują kłamstwa i fałszywki po to, by móc sterować ogłupiałą ludzką masą.

Jestem Europejczykiem.

Kto tam sie pojawil, sama "elita" zlodzei:

Dawid wracaj !!! Naprawdę jesteś tu potrzebny Prezesowi i jego celom politycznym. Antoni da ci odpowiednie wynagrodzenie za patriotyczną służbę. Pisanie w internecie z patriotyzmem ma niewiele wspólnego. Liczą się czyny. Czyny oczywiście na rzecz Polski a nie W.B.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ludzie protestowali za PO-PSL, np. przeciw ACTA i dzięki tym protestom Platforma nie wprowadziła ACTA.

Były Matki Pierwszego Kwartału - ugrały swoje (za PO-PSL).

Jest KOD i władza ma nasze protesty w dupie, a to jest nowe ACTA:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Plan Sorosa na Europę się sypie.

Jarosław Kaczyński 500 złotymi na dziecko rozegrał miliardera jak dziecko..

Pomógł Orban.

Ile kasy dał Orban?

Jestem Europejczykiem.

I gdzie te 500? Na razie to jest tylko obiecanka, że da (jak kasę znajdzie). Soros w przeciwieństwie do PiS i Orbana kasę już ma i może z nią zrobić wszystko na co ma ochotę.

czemu tak walicie w gacie ze strachu przed KOD-em?

Jarku, błędne założenie, KO(morowski)D nie wzbudza strachu w żadnym razie i aspekcie.

Co najwyżej pewne politowanie...ale dla ludzi, którzy dają się wkręcać i manipulować.

Od 25 z górą lat każdy może robić co chce w pewnych ramach i tak się dzieje.

Ktoś może maszerować, a ktoś inny nie maszerując nie zgadzać się z tymi co maszerują.

Podważasz te "zdobycze" demokracji?

Teraz napisz kto tak naprawdę jest w strachu, dlaczego, po co i czy ma ku temu powód?

Nic ponad to.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nakręcają jedną histerię za drugą, szczują ludzi,

Jarku poczytaj choćby GW, "Natemat" i pooglądaj TVN24 - będziesz miał bardziej obiektywny pogląd co do słów "histeria", "szczucie", "manipulacja".

Jarku, błędne założenie, KO(morowski)D nie wzbudza strachu w żadnym razie i aspekcie.

Co najwyżej pewne politowanie...ale dla ludzi, którzy dają się wkręcać i manipulować.

Od 25 z górą lat każdy może robić co chce w pewnych ramach i tak się dzieje.

Ktoś może maszerować, a ktoś inny nie maszerując nie zgadzać się z tymi co maszerują.

Podważasz te "zdobycze" demokracji?

Teraz napisz kto tak naprawdę jest w strachu, dlaczego, po co i czy ma ku temu powód?

Nic ponad to.

Przecież to ja pytam, i to od dłuższego czasu skąd ta sterowana odgórnie nagonka na KOD, skoro - jak piszesz "nie wzbudza strachu w żadnym razie i aspekcie"?

Skoro to nic nie znaczy, to dlaczego PiSSmani nagle przestali atakować PO a skupili się na KOD?

P.S.

Przy okazji sam pięknie wpisujesz się w tę falę szczucia, obrażania, insynuacji i kłamstw.

Jestem Europejczykiem.

szczucia, obrażania, insynuacji i kłamstw.

Ojej, naprawdę?

Naprawdę nie widzisz w tym wszystkim co ponad i za KOD jest?

Naprawdę?

Ojej, naprawdę?

Naprawdę nie widzisz w tym wszystkim co ponad i za KOD jest?

Naprawdę?

Charakterystyczna dla PiSowskich propagandzistów oraz idących za nimi lemingów próba narzucenia własnej narracji na zasadzie "oczywistej oczywistości".

Nie dam się na ten szit nabrać zwłaszcza, że nie dostałem odpowiedzi na żadne pytanie. Także od kolesia który w cwany sposób najpierw próbował mnie obrazić, a jak dostał pstryczka w nos zdezerterował.

Jestem Europejczykiem.

Jarku poczytaj choćby GW, "Natemat" i pooglądaj TVN24 - będziesz miał bardziej obiektywny pogląd co do słów "histeria", "szczucie", "manipulacja".

To też taki standard pisdracki. One żyją tym, co nienawidzą. Tak zagorzałych czytelników GW i TVN24 oprócz nich w kraju nie ma. Śledzą wraże sobie media z zapartym tchem i wypiekami na twarzy codziennie, a potem "kontem plują", odbekną se i "pudom" spać. A następnego dnia (po 13tej, jak już wstaną) znowu, co pierwsze , to poczytają GW i włączą TVN24.

Masochizm.

:)

Ludzie protestowali za PO-PSL, np. przeciw ACTA i dzięki tym protestom Platforma nie wprowadziła ACTA.

Były Matki Pierwszego Kwartału - ugrały swoje (za PO-PSL).

Jest KOD i władza ma nasze protesty w dupie, a to jest nowe ACTA:

Dziecię we mgle, "Nowe ACTA" wprowadza ci przez Unię Europejską i nawet sie nie spostrzeżesz. Nie porównój g... do twarogu, bo brzmi w tym tylko źmieszny dramatyzm waszych wypowiedzi.

ignorowani: jaro_747; ayran

Dziecię we mgle, "Nowe ACTA" wprowadza ci przez Unię Europejską i nawet sie nie spostrzeżesz. Nie porównój g... do twarogu, bo brzmi w tym tylko źmieszny dramatyzm waszych wypowiedzi.

Masz dowody? Czy to tylko spekulacje PiSowskich trolli?

Dramatyczny to jest bezmyślny entuzjazm we włażeniu do dupy nowej władzy.

Obywatele sami zgłaszają się, żeby ich inwigilować. Jeszcze raz potwierdza się to, co już kilka razy pisałem - PiS swoje pomysły kradnie Orwellowi.

Jestem Europejczykiem.

Kiedy internetowym bojowcom brakuje argumentów, albo kiedy wypowiedź, którą czytają jest zbyt dla nich trudna wpisują zaklęcie

"masz dowody?", a potem jeszcze dołączą głupi tekst o trolach koniecznie pisowskich.

Nie zastanowią się jaka głupotę napisali porównując protesty przeciwko ACTA prowadzanym na polecenie lewicy z Unii Europejskiej w ramach realizowania pełzającej dyktatury lobbystów z międzynarodowych koncernów, a demonstracjami skierowanymi przeciwko demokratycznie wybrane władzy, finansowanymi przez te koncerny.

Jeżeli ktoś widzi porównanie protestów KODinternu do ACTA to raczej takie że POlszewicy trzymają stronę i pieniądze tych którzy nam ACTA zamierzali wprowadzić.

I zresztą je nam wprowadzą jak nie tak to wspak, bo lobbing trwa cały czas.

PiSowska nagonka na PiS ma jeszcze inne podłoże. To klasyczny temat zastępczy. O własnych sukcesach nie ma co napisać bo ich nie ma, o porażkach, których ostatnio dostatek wstyd i żenujące, wiec by nie schładzać atmosfery pozostaje tylko krytykowanie KOD.

ACTA też się do owego utrzymania temperatury sporu nie nadają, bo Tusk, czy to kierując się protestami czy czymkolwiek innym ACTA zablokował i owego faktu żadna paplanina nie zmieni. On zablokował a PiS wprowadza narzędzia do kontroli internetu. Jak by tego w dowolny sposób nie wykręcać i przeinaczać.

Tusk zablokował, PiS wprowadził. O faktach się nie dyskutuje.

"Wzmożona kontrola - dźwignią społecznego zaufania" jak widzę, wielu to lubi ;-) A to chyba jest Gomułkowe...

Odpowiedź jest b.prosta: hipokryzja tej "idei" prowokuje.

Patrząc w ten sposób to PiS reprezentuje interesy rosyjskie w Polsce.Dlaczego?Bo zraża do nas UE i dystansuje się od niej co jest na rękę Putinowi.Polska izolowana w Europie wpadnie w strefę wpływów rosyjskich.

Nie zastanowią się jaka głupotę napisali porównując protesty przeciwko ACTA prowadzanym na polecenie lewicy z Unii Europejskiej w ramach realizowania pełzającej dyktatury lobbystów z międzynarodowych koncernów, a demonstracjami skierowanymi przeciwko demokratycznie wybrane władzy, finansowanymi przez te koncerny.

Jeżeli ktoś widzi porównanie protestów KODinternu do ACTA to raczej takie że POlszewicy trzymają stronę i pieniądze tych którzy nam ACTA zamierzali wprowadzić.

Ciężko tak bełkotliwą i niespójną wypowiedź zrozumieć (szkoła Arku?), ale spróbuję niczego nie przekręcić.

Czy tok myślenia jest taki, że zachodnioeuropejska lewica (ciekawe, co to według autora oznacza) sterowana jest przez wielkie koncerny i usiłowała wprowadzić ACTA?

Czy Kolega mógłby pisać jaśniej stosując się do zasady - jedno zdanie, jedna myśl?

Jak to dobrze przećwiczy to może przejdzie dalej, ale na razie zalecałbym nacisk na jasność wypowiedzi.

Jestem Europejczykiem.

Patrząc w ten sposób to PiS reprezentuje interesy rosyjskie w Polsce.Dlaczego?Bo zraża do nas UE i dystansuje się od niej co jest na rękę Putinowi.Polska izolowana w Europie wpadnie w strefę wpływów rosyjskich.

Bzdury, właśnie o prounijność oskarżają na prawicy PIS, co jest ponoć spuścizną po Lechu Kaczyńskim.

Ale wiecie co?

Dobrze, że PiS to tak robi, idąc jak słoń w składzie porcelany zwraca na siebie dużą uwagę, gdyby robili to jak , to ludzie by się tak ogarnęli.

Mnie nie obchodzi co mówią na prawicy o PiS.Ja oceniam działania PiS po owocach.Efekty już widać.Pogorszenie stosunków z Brukselą,Niemcami.Kto się cieszy?Orban bo się już o nim nie mówi i Putin bo wszystko co osłania UE jest dla niego korzystne.Nawet nie twierdzę,że to działanie PiS jest celowe.To wynika z głupoty.

Na razie zwrócił na siebie uwagę bardzo pozytywnie. A targowiczanie z KODinternu i POlszewii siedzieli w PE cicho żeby ich widać nie było. Kolejny strzał w stopę zrobiło sobie PO.

Wystarczy im przypomnieć hasło z lekcji historii - insurekcja kościuszkowska. Kiedy ludzie w Warszawie wywlekali zdrajców z więzień i wieszali publicznie.

Gdzie widzisz, pogorszenie stosunków z Niemcami i UE? Jeśli mówiąc o stosunkach z Niemcami masz na myśli te analne uprawiane przez poprzednią ekipą w polityce międzynarodowej, to oczywiście pogorszenie jest wyrażne, na szczęście.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.