Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle z tym i w tym KOD to sami najwybitniejsi...

W KODzie są autorytety naukowe, a w PiSie są takie małpeczki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:-D

Też należysz?

Nie słyszałeś oszałamiającej przemowy Grzegorza w W-wie? Sam Petru mu dał do ręki 400 czy 500, bo już się gubię ;-)

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

W KODzie są autorytety naukowe, a w PiSie są takie małpeczki:

Takie same jak te w PISie...

Jak szukasz autorytetów to polityka jest złym miejscem...

A tego nie zrozumiałem:

Nie słyszałeś oszałamiającej przemowy Grzegorza w W-wie? Sam Petru mu dał do ręki 400 czy 500, bo już się gubię ;-)

Przy współczesnych jest większe ryzyko, że coś śmierdzącego wypłynie lub że niespodziewanie coś jeszcze zmajstrują.

Jak np. kultowi bojownicy o wolność i demokrację z solidarności, którzy naciągali potem społeczeństwo na potężne odszkodowania za prześladowania za komuny.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Co to w ogóle jest ten cały KOD ?

Komitet Obrony Dochodu pod egidą Fundacji Leszka Balcerowicza zatrudniającej jego protegowanych z wydziału propagandy prezesa z czasów jego prezesowania w NBP oraz z komunistycznej Szkoły Głównej Statystyki i Planowania przefarbowanej na SGH. W tym gronie Petru gamoń z gruntowną wiedzą ogólną i historyczną.

Przy współczesnych jest większe ryzyko, że coś śmierdzącego wypłynie lub że niespodziewanie coś jeszcze zmajstrują.

Jak np. kultowi bojownicy o wolność i demokrację z solidarności, którzy naciągali potem społeczeństwo na potężne odszkodowania za prześladowania za komuny.

Odszkodowania nie były ani takie "potęzne" ani masowe. Za to Solidarność w 1988 roku wynegocjowała w Magdalence z Rządem Rakowskiego podwyżkę płac o stopę inflacji. Efektem tych wywalczonych "praw" był wzrost inflacji w poczatku 1989 roku do 600%p.a. i danie pretekstu monetarystom z MFW - czyli od planu Jeffreya Sachsa zwanego w Polsce Balcerowiczem - do zniszczenia potencjału gospodarczego Polski i deindustrializacji kraju, zamiast jego odbudowy po zakończeniu embarga gospodarczego EWG i USA.

Przy współczesnych jest większe ryzyko, że coś śmierdzącego wypłynie .

Przy tych starych też smród wychodził ale o 40 lat wcześniej. Do ich śmierci zdążył wywietrzeć.

ignorowani: jaro_747; ayran

wystarczy być przyzwoitym......Chrzanowski, Kuroń,Bartoszewski....

A gdzie oni są..........wiesz.A co ty możesz wiedzieć o przyzwoitości?Żeby wypowiadać się na temat przyzwoitości to trzeba samemu być przyzwoitym.

A gdzie oni są..........wiesz.A co ty możesz wiedzieć o przyzwoitości?Żeby wypowiadać się na temat przyzwoitości to trzeba samemu być przyzwoitym.

A gdzie Oni są ? na pewno nie ma ich w Pis a co do wypowiadania się jak na razie każdy ma prawo mieć do swojego zdania lecz jak widzę

ta opcja Ci nie odpowiada tak jak tej osobie ........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak uznają, że to dla nich korzystne to stanie, niezależnie od tego co z siebie wydali Wyszkowski czy ty. I jeśli stanie to go będą za granicą słuchać, w przeciwieństwie do was.

Bolek nie stanie bo sie wtedy ostatki jego ubeckiej legendy rozsypią. Bolek to może reklamowac telezakupy tym swoim mitem załozycielskim. A jak cos z siebie wydali to dopiero będzie śmiech.

ignorowani: jaro_747; ayran

I Kongres KODu w Wielkopolsce przebiegł wspaniale :-)

W ogóle słucham tych ludzi... cholera, jacy oni są inteligentni :-D

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Jest temat na nowe manifestacje KODu:

Ukryta Zawartość

Gruba pinda schowana za szyldami lewackich fundacji myślała że może szczuć ludzi prokuraturą i robić sobie reklamę, to se zrobiła. Mamy nową męczennicę:

...Już zaczął się festiwal nienawiści ze strony polskiego katolickiego ciemnogrodu. Oczywiście najgorsze komentarze, które są obraźliwe lub mową nienawiści, będziemy zgłaszać do prokuratury. Wstyd mi, że jestem polką, gdy widzę taką falę nienawiści, ksenofobii, antysemityzmu i szowinizmu! Precz z polskimi nazistami! Nie może się powtórzyć historia polskich obozów koncentracyjnych ponownie w Polsce!!!

I za to co wytłuściłem należą się grube paragrafy.

--------------------

Boże, jaki ten KOD jest żałosny, jak dobrze że już przemija:

Ukryta Zawartość

...PO i jej nowoczesny klon starają się przelicytować PiS w tym, co jeszcze kilka dni temu potępiały jako populizm, idiotyzm, rujnowanie Polski i sponsorowanie patologii (z uporem twierdząc, że każda pomoc kierowana do uboższych zostanie przepita). Skomentowałem to krótko: tylko patrzeć, jak zażądają po 500 zł także dla par bezdzietnych. Parę osób zwróciło mi uwagę, że mogą się nie ograniczać tylko dla par. Odpisałem, że mają rację - samotnym tez się przyda, kłusownictwo seksualne pochłania przecież kupę kasy.Cwaniacy od pp. Kijowskiego, Lisa etc. wycięli ten ostatni tłit na skrinie i urządzają właśnie hejt pod hasłem "Ziemkiewicz nazwał samotne matki seksualnymi kłusowniczkami". Niby żadna historia, ale pouczająca - oni już nie potrafią nie kłamać. Dane z grudniowej telemetrii o spadku widowni Wiadomości TVP rok do roku ogłaszają jako dowód klęski nowej formuły (przypomnę, Marzena Paczuska została szefową redakcji 12 stycznia - a akurat oglądalność styczniowa jest dobra), zmyślają niestworzone rzeczy o ustawie policyjnej (choć to w istocie dzieło PO), branzlują się "zniewagą" o gorszym sorcie, którą też zmyślili, tak samo zresztą jak i "Polskę w ruinie", i "ukryta opcję niemiecką"... I tak dalej, i tak dalej.

Przydałby się jakiś dobry program badawczy, co się dzieje w tych sfrustrowanych mózgownicach i jak im ewentualnie pomóc.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Co to znowu za teksty dla debili???

Nie uczyli cię, że w Polsce były obozy koncentracyjne jak najbardziej polskie?

Jestem Europejczykiem.

Kończyłeś ty synku jakąś szkołę?

A może byłeś na wagarach?

Ukryta Zawartość

"Ciosy pięścią i kopniaki w tyłek były codziennym sposobem komunikowania się strażników z osadzonymi. Od razu wprowadzono także inne kary cielesne. Oficerowie co jakiś czas urządzali kolejnym politykom nocne pobudki, by kopniakami zagnać ich do piwnicy, gdzie największych szczęściarzy czekała rewizja osobista. Pechowców, takich jak np. prezesa Narodowej Partii Robotniczej Karola Popiela, po rozebraniu do naga rzucano na stołek, plecy okładano mokrym ręcznikiem, po czym tłuczono metalowym prętem, dopóki ofiara nie straciła przytomności. Podobnie zmasakrowano jedynego uwięzionego w Brześciu endeka, byłego wojewodę wołyńskiego Aleksandra Dębskiego. Szczególnie często maltretowano Kazimierza Bagińskiego z PSL Wyzwolenie. Pamiętano bowiem, że współorganizował z Piłsudskim związki strzeleckie w Galicji, a pod koniec lat 20. ośmielał się krytykować Marszałka, co uznano za zdradę."

Ukryta Zawartość

"Utworzenie obozu w Berezie wieńczyło proces zaostrzenia kursu politycznego zmierzający do totalizacji państwa. Proces ten rozpoczął się od lekceważenia i łamania przez obóz rządzący Konstytucji RP z 1921 roku."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Wiesz dobrze bałwanie do czego wykorzystywane jest to określenie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W wątku o Katastrofie mam szlaban za prawdę, więc zapodaję tutaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Byliśmy również krajem kolonialnym:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kończyłeś ty synku jakąś szkołę?

A może byłeś na wagarach?

Ukryta Zawartość

"Ciosy pięścią i kopniaki w tyłek były codziennym sposobem komunikowania się strażników z osadzonymi. Od razu wprowadzono także inne kary cielesne. Oficerowie co jakiś czas urządzali kolejnym politykom nocne pobudki, by kopniakami zagnać ich do piwnicy, gdzie największych szczęściarzy czekała rewizja osobista. Pechowców, takich jak np. prezesa Narodowej Partii Robotniczej Karola Popiela, po rozebraniu do naga rzucano na stołek, plecy okładano mokrym ręcznikiem, po czym tłuczono metalowym prętem, dopóki ofiara nie straciła przytomności. Podobnie zmasakrowano jedynego uwięzionego w Brześciu endeka, byłego wojewodę wołyńskiego Aleksandra Dębskiego. Szczególnie często maltretowano Kazimierza Bagińskiego z PSL Wyzwolenie. Pamiętano bowiem, że współorganizował z Piłsudskim związki strzeleckie w Galicji, a pod koniec lat 20. ośmielał się krytykować Marszałka, co uznano za zdradę."

Ukryta Zawartość

"Utworzenie obozu w Berezie wieńczyło proces zaostrzenia kursu politycznego zmierzający do totalizacji państwa. Proces ten rozpoczął się od lekceważenia i łamania przez obóz rządzący Konstytucji RP z 1921 roku."

Ty ile bierzesz że się tak szmacisz ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zrobiłeś z siebie idiotę. Tak trzymać.

według Ciebie każdy kto ma odmienne zdanie jest idiotą

Szmaci się bo fakty przedstawia ?

propaganda bez dowodów nie może być faktem.. no chyba że odpowiednia ilość gotówki wystarcza :)

Facet od jakiegoś czasu nic nie ma do powiedzenia i tylko obraża.

Szmaci się bo fakty przedstawia ?

Oczywiście.

Zastanów się nad kontekstem dyskusji a zrozumiesz.

Jego koleżanka w akcji (z cyklu "paranoje lewicy"):

Ukryta Zawartość

...Uwaga cytuje: "nie ważne co imigrant robi..."Wcześniej myślałem, że to wyłącznie głupota, teraz was się serio obawiam!

A teraz uwaga... lajki pani Joanny!!!

12715392_981068571940824_7160497373724917622_n.jpg?oh=20eab3b2dfd9f7139215f1b14295551b&oe=57685AF6&__gda__=1462172543_0e527963f04ae4c862c3616aac6df2bb

12654193_981068595274155_3802159771257181036_n.jpg?oh=30ba4bc77afe053a678457218b04b9f4&oe=57326DF0&__gda__=1466537793_7fcded3c1907ebead7ca711fb84713c3

Ukryta Zawartość

propaganda bez dowodów nie może być faktem.. no chyba że odpowiednia ilość gotówki wystarcza :)

Rozumiem, że według PiSSmanów Bereza Kartuska i Brześć to propaganda bez dowodów?

Facet od jakiegoś czasu nic nie ma do powiedzenia i tylko obraża.

Grzesiu słońce ty moje!!!

Jak ktoś pisze bzdury to co mam napisać? Że oszczędnie gospodaruje prawdą?

Jestem Europejczykiem.

Do dziś nie wiedziałem że można szczekać po niemiecku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.