Skocz do zawartości
IGNORED

IMPERIUM SŁOWIAŃSKIE

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nawet po jednym joincie fatalnie się miewam przez kolejny tydzień.

Bo palić to trzeba umić. Jak znam życie, to wypiłeś pół litra i zapaliłeś jointa.

Parker's Mood

Bo było tak:

Łądyn. Lata komuny. Wielkanoc. Wszytkie zapraszajo kumpli, s którymi robio. Pszyjszłe i moje. Odtąd wiem, po co ta mała kieszonka w dżinsach.

Impreza, jak pieron.

Przychodzo takie, dzwonio f furtkę.. Ja, już naprany, co chyba oczywiste - otwieram...

Najarałem się tak, że od tej pory jestem wrogiem narkotyków.

Ratowała mnie Beata z Lublina...

Matko bosko...

Kiej se pszypomne...

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Imperium słowiańskie? Nie wiem czy się odrodzi, raczej nie zdąży. Szybciej nastąpi zmiana świadomości całej Ziemi, co ma z resztą już miejsce.

Treści z pola informacyjnego mówią o nowym porządku świata. Ziemia będzie miała jeden rząd i jedną walutę. Rząd będą tanowili przedstawiciele wszystkich państw.

Czy tak ciężko jest naprawdę zrozumieć, że granic NIE BĘDZIE.

Treści z pola informacyjnego mówią o nowym porządku świata. Ziemia będzie miała jeden rząd i jedną walutę. Rząd będą tanowili przedstawiciele wszystkich państw.

Proste pytanie - kiedy i jak.

Jestem Europejczykiem.

O żesz!

przypadkiem tu trafiam, a tu tak fajowsko.

Jaro - by nie doili "ci", co już wiesz zbyt mocno to czapeczka foliowa na eb + koniecznie podłączona ona być musi do "kondycjonera masy", przenośnego, no tego wprost z HajEndu sąsiedniego.

Może pomoże?

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

JEDEN Z PODPISÓW POD FILMEM.

Empire Lechina

Ad. Garbicz: Monety istnieja i sa jednymi z najstarszych na swiecie. Krolowie polscy wytlaczali monety od I wieku p.n.e (monety sarmackie od I wieku p.n.e. do III wieku n.e.; brakteaty(blachmony) slowianskie z lwem od III wieku n.e.; brakteaty szerokie krola Kraka I, od VII wieku: solidy i brakteaty bite za Lecha IX; ...to tylko niektore z monet polskich....zostaly wykupione oraz wykradzione poniewaz byly i sa sola w oku dla reszty swiata. Podam jeden namiar: Tadeusz Wolanski XIX wiek byl posiadaczem slawnej, duzej biblioteki oraz kolekcjonerem starych medali i monet slowianskich, w ciagu 30 lat zebral 2739 sztuk breakteatow i monet krolow lechickich, polskich...bylem w muzeum brytyjskim specjalnie w tym celu i uwiecznilem na zdjeciach wiele interesujacych artefaktow o ktorych nikt nie wspomina...a co do dowodow na starozytna Lechie czyli Polske podam jeden wystarczajacy: jest to dedykacja na marmurowej plycie z I wieku n.e. z grobowca lechickiego krola Awilla Leszka, ufundowanego mu jeszcze za zycia przez cesarza rzymskiego Tyberiusza Klaudiusza w latach 14-37 n.e. (zdjecie plyty w necie pod:c avillio lescho iscrizione funeraria... do obejrzenia w muzeum wloskim: Museo del Lapidario di Urbino, Italia, E riferito da: Scheda RA: 11-00014883, Identyficatore work 92778...poza tym istniueja TYSIACE artefaktow ktore widzialem na wlasne oczy w muzeach na swiecie, szczegolnie w Europie, ktore niepodwazalnie dowodza naszej antycznej przeszlosci. Mapy sa dostepne ale znalezc je mozna tylko w necie oraz w wielu muzeach tylko nie w polsce...na koniec przeczytac nalezy kronike Wielkopolska a szczegolnie polecam Prokosza...pozdrawiam

O żesz!

przypadkiem tu trafiam, a tu tak fajowsko.

Jaro - by nie doili "ci", co już wiesz zbyt mocno to czapeczka foliowa na eb + koniecznie podłączona ona być musi do "kondycjonera masy", przenośnego, no tego wprost z HajEndu sąsiedniego.

Może pomoże?

Na razie opracowałem koncepcję, teraz trzeba dopracować szczegóły i wykonać prototyp. Później etap testów i tu liczę na Artona na którego poluje Rząd Światowy i z tego względu musi brronić się przed napromieniowaniem.

Temat podłączenia masy rzeczywiście jest niebanalny i wymaga szczególnej uwagi, przyjrzę się temu.

Jestem Europejczykiem.

a to już ufoki nie przyjadą ?

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Przyjdą. Nie oficjalnie już tu są. To właśnie oni w 2014 roku postawili warunek by nie powiedzieć ultimatum tych zmian. W zasadzie wszystko jest zaplanowane i przygotowane, Będzie to nasz skok ewolucyjny. Oczywiście ci co naprawę dzierżą tu władzę nie chcą jej oddać. Ale ostatecznie zostaną i te przeszkody usunięte.

Znam ludzi którzy grali kiedyś w różnych zespołach i dobrze orientują się w temacie . Pierwsze początki były takie , że przywożono gotowce na organy . Dodawano tylko polskie teksty .

Jakub Ławniczak: uwolniliśmy kilkaset milionów dusz Słowian z więzienia Draco

Trzeba wystąpić o Pokojową Nagrodę Nobla dla gościa. Poprowadzisz temat?

Jestem Europejczykiem.

Jakub Ławniczak: uwolniliśmy kilkaset milionów dusz Słowian z więzienia Draco

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

phi, ja co tydzień uwalniam kilka miliardów

i to nie tylko słowian, ale nawet romów i mudżajnów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.