Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

"Gdy Kuroń i Michnik dekowali się w więzieniu Ojciec Dyrektor wymodlił dla Polski wolność."

Zasłyszane z wiadomego radyjka.

Jestem Europejczykiem.

\

Elektryk zwsze mógł brać fuchy i nazywać je totolotkiem. Żeby tacy jak Ty łamali sobie głowy.

Nie no oczywiscie, moze cos bardziej absurdalnego...np dorabial jako prostytutka albo ochotnik w NASA

Cokolwiek by nie powiedział tacy tak Ty i tak by to łykneli jak pelikan wode. Bo tak macie...zero segregacji jak pasuje pod układankę która juz ktos za Was ułozył.

W sumie nawet taki ogarniety inaczej Topik ma racje:

TAK TO BYŁY FUCHY ! I nazywał je totolotkiem. A Wachowski pilnował by je dobrze wykonał !

...Zaprzeczysz,że Bolek nie jest Bolkiem?po proszę o dowody.

Ale nie zaprzeczasz, że Kaczyński promował na prezydenta Polski agenta bezpieki?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Póki co, Wałęsa w Paryżu ulicę ma.

A te kmioty, choćby się obsrali po pachy - nawet wychodka swego imienia mieć nie będą.

Nigdy.

Czyli późno nie zaprzeczasz? Tobie wcześniej też nie przeszkadzał prezydent konfident, jak sam go określasz?

Bo ja jeszcze niczego nie przyznaję - niemal rok temu buło wiele szumu, i nadal nie ma ekspertyz grafologicznych. A niewątpliwe jest to, że wiele tych kwitów nie było pisanych przez Wałęsę - ten półanalfabeta (ach ta zacna komunistyczna edukacja) nie byłby w stanie takich składnych zdań wyprodukować. Może to tylko formalność, ale bez potwierdzenia iż kwity pisał Wałęsa, póki co dla mnie nie jest Bolkiem.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wątek lekko posprzątany.

Proszę o umiar i unikanie ataków osobistych.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Tobie wcześniej też nie przeszkadzał prezydent konfident, jak sam go określasz?

Przeszkadzał,nigdy nie oddałem głosu na Wałesę. Bolek po otwarciu teczki Kiszczaka kogoś pozwał?

Edycja: Wałęsa sam przesłał do PAPu oświadczenie o swoim kablowaniu,jak ten fakt wytłumaczysz?jak z tego wykonać lingwistyczny fikołek,że to on,choć nie on?

A te kmioty, choćby się obsrali po pachy - nawet wychodka swego imienia mieć nie będą.

Nigdy.

Cóż,siła 27 lat relatywizowania historii,nihil novi.

Uwiera Ci ten Wałęsa.

Potrafisz się cieszyc z jakichś osiągnięć Polski?

Odpowiem za niego. Nasz kolega cieszy się z każdej porażki Polski, sukcesów nie dostrzega.
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Grzegorzu,Wałęsa mnie nie uwiera,uwiera mnie zakłamywanie faktów,umniejszanie przez tego bufona roli innych, w wielkim dziele,jakim bez wątpienia była Solidarność.Uwiera mnie,że Bohaterowie tamtych lat,z małymi wyjątkami,nie otrzymali od tego Panstwa żadnego wsparcia,podziękowania,lub choćby zadośćuczynienia.Mam nadzieję,że to się zmienia,póki co Wałęsie nie przeszkadza,że podpisał się pod odezwą byłego komucha,aparatczyka,który Stan Wojenny uważał za kulturalne wydarzenie, pułkownika LWP,tak bardzo docenianego przez PZPR.Trzeba być niespełna rozumu,żeby w korowodzie komuchów,aparatczyków,czy wreszcie zwykłych ubeckich bandytów,chcieć maszerować 13 grudnia,noblista psia krew! i to pokojowy- kuriozum!!!

ale nie uwiera cię jak sobie pzrprowski prokurator wyciera mordę członka NSZZ Solidarność Antoniego Pikula.

nawet więc: Pan Pikul powinien być szczęśliwy, że taka partyjna menda się na niego powołuje.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

[moderacja tematu]

Będę wielce zobowiązany jeżeli kolega Paweł Skurzewski będzie łaskaw zmienić sposób i ton wypowiedzi.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

W Polsce lotnisko skąd można latać do Paryża.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

I choćbyś się wściekł - nic tego nie zmieni.

Chyba, że pisiate psubraty. Twoi wybrańcy.

Oni mogą.

Za lat kilka wszystko wróci do przyzwoitości.

PS - choć,przyznaję - mianowanie ulicy żyjącym człekiem - jest bucostwem niesłychanym.

To taka polska paranoja.

Francuska - też.

Ale oni jedzą żaby i se Hollanda wybrali, więc są usprawiedliwieni.

wróci do przyzwoitości.

"przyzwoitości"

I choćbyś się wściekł

Z jakiego powodu?

nic tego nie zmieni.

Po co?

Twoi wybrańcy.

Nie ale wolę od tych psubratów co bratają się teraz z psubratami od pały i akt sprzed lat.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie ekscytuj mnie i nie wkurzaj.

Zwyczajnie - nie chce mi się z tobą gadać.

Głosowałeś na tych przygłupów, ukrywasz się, nieczęsto odpowiadasz...

Głupio ci?

Nie potwierdzaj. Wiem.

Idź, pogadaj sobie w wątku o prokuratorach gnidach, którym dziś w cztery wchodzisz.

Bez odbioru.

Ale Panowie nie szkoda Wam czasu i nerwów, jakieś doniesienia z teczki nic nie zmienią, przecież facet się już dawno w oficjalnym piśmie do PAP przyznał, to że kapciowy następnego dnia wycofał oświadczenie nic nie zmieni. Przyznał się.

A na konic nawet kapciowy go opuścił...tyle z tego miał.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Do czego się przyznał?

Do kablowania,pisałem już o tym w tym wątku. Zadziwiający jest opór w przyjmowaniu do wiadomości tych oczywistych faktów,oczywistych bo napisanych przez Bolka do PAPu i to mimo,że Lolek to wycofał.

więc lista przebojów i grzesiu spieracie się, wojujecie, krzyczycie itp. nie znając w ogóle faktów sprawy.

Ale kabaret, aczkolwiek z drugiej strony, to dosyć specyficzne podejście w dzisiejszych czasach.

Ale ubaw,,,,kłócą się, kłócą, szabla wymachują, a wiedzy zero :) :) :) :) :)

Panowie, proponuje wybrać się na korepetycje do biblioteki, przeczytać coś więcej niż onet i wyborczą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.