Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Ważne ,że mamy SYMBOL - a że ma nogi i ręce upaprane gównem to nic nie szkodzi. Przecież lemingowi gówno z wodą się kojarzy.

Gówno to są ci którzy atakują symbole mające markę w świecie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No cóż.Relatywizowanie to taka cecha genotypowa Leminga. Gówno leci z nieba ,a ON mówi ,że deszcz. Ot równoległa rzeczywistość,inny wymiar.

Co tam osobiste przyznania się o Olejnikowej, co tam podpisane dokumenty, co tam zeznania naocznych świadków. Co tam namacalne dowody na stale istniejący układ IIIRP. Co tam, co tam, co tam.

Ważne ,że mamy SYMBOL - a że ma nogi i ręce upaprane gównem to nic nie szkodzi. Przecież lemingowi gówno z wodą się kojarzy.

No właśnie...

A do dziś jedna ze stacji paryskiego metra nosi dumną nazwę "Stalingrad". Pacz, jakie ch*je, nie?

A, że tak zapytam:

Co na ciebie leci, gdy widzisz Macierewicza, jego dupeńkę, Piotrowicza, Pawłowicz, Dudę (jednego i drugiego), Ziobrę, Kurskiego...

Nie widzisz guana, które Polskę rozpieprzają, byle szybciej?

Nie widzisz tego?

Pees. Prosze o szypki otpis, bo rzem słyszał, że nowy serial pofstaje. O dyskopolo.

W k**ewskiej, już przebrzmiałej i upadłej telewizji - tylko to potrafią (?) robić.

Żal.

Wiem, ale coś trzeba robić. Może komuś innemu przyjdzie do głowy refleksja że rozpierducha to nie jedyny sposób na działanie.

Za robotę się weź, a nie klep w klawisze!:-)

Tyraj na pińcet plus. To wzniosłe i chwalebne!

Nierobie zatwardziały Ty...

:-)

Za robotę się weź, a nie klep w klawisze!:-)

Tyraj na pińcet plus. To wzniosłe i chwalebne!

Tyram ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie widzisz guana, które Polskę rozpieprzają, byle szybciej?

Nie widzisz tego?

Nie Niusia, nie widzę.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

Nie wiem o czym piszesz - trudno cię zrozumieć. Skoro masz takie problemy z wyrażaniem własnych myśli to już nawet nie wyobrażam sobie Twoich problemów z ciągiem logicznym.

masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. ale to normalne u miłośników pisdniętych. badania socjologiczne pokazują, że są najbardziej upośledzoną grupą wyborców. zatem napiszę jakbyś był głupi: wałęsa jest zły a misiewicz to dobry patriota wychowany w duchu "Bóg, Honor, Ojczyzna".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie Niusia, nie widzę.

Wiedziałem. Tacy, jak ty - generalnie słabo widzą. To o tyle przykre, że to TY i twoje dzieci pesos będą oddawać (bom zapomniał o Waszczu, idiocie pierwszej klasy).

Powodzenia! Sanok!

Przemyśl!:-))

PS- @ayran się wtranca; miało być razem:)

Pees. Prosze o szypki otpis, bo rzem słyszał, że nowy serial pofstaje. O dyskopolo.

W k**ewskiej, już przebrzmiałej i upadłej telewizji - tylko to potrafią (?) robić.

Żal.

Na 11 telekamer za 2016r. ( głosują widzowie, a nie żadna pisowska kapituła i gala w tefałenie) 8 przypadło ludziom TVP. Hm... jak na upadłą to nieźle. Każdemu życzyć takiego upadku.

a propos misiewiczów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kolo ma wykształcenie średnie ogólne ale jego zawód to "analityk ds bezpieczeństwa".

chodzi o to, że często ogląda się za siebie i tak analizuje bezpieczeństwo?

Na 11 telekamer za 2016r. ( głosują widzowie, a nie żadna pisowska kapituła i gala w tefałenie) 8 przypadło ludziom TVP. Hm... jak na upadłą to nieźle. Każdemu życzyć takiego upadku.

no ale widzowie to pisowska kapituła bo oglądanie wiadomości wymaga z pół litra albo wielkiej miłości (platonicznej oczywiści) do jara zawsze dziewicy.

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

No. Przynajmniej jeden. Żłobki buduj!

Niestety robię w innej branży.

no ale widzowie to pisowska kapituła bo oglądanie wiadomości wymaga z pół litra albo wielkiej miłości (platonicznej oczywiści) do jara zawsze dziewicy.

Hm,.... ale akurat Wiadomości i żaden prezenter z nich nic nie dostał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdecydowanie. Najbardziej mi się podoba pensja Kurskiego i przydupasów - za i moje pieniądze (bo, wyobraź sobie - płacę podatki w Polsce).

Wszystkim tak źle życzysz?

Płacisz abonament?

Ale szczerze, "jak naukowiec".

No. Więc nie pier**l więcej.

Płacisz abonament?

Płacę od zawsze i nawet jak Tusku go obśmiał ja dalej płaciłem. I co zatkało kakao?

No. Więc nie pier**l więcej.

Specyficzny sposób reakcji na podanie suchych faktów.

Niesłychane, jakiś się mondry zrobił, Dominiku - po zakotwiczeniu się u Mjemca...

Zastanawiające, kruca bomba.

Skąd Twą wiedzę czerpiesz - wiadomo:-). Z ksionrzek, opowieścideł, klechd, bajań i innych wynurzeń zakutych, mściwych gnid.

Czytaj dalej i wciąż.

W sumie to dobrze, że niemieckich dzieci nie uczysz historii, bo - strach ogarniałby!

Pięknie się pluje na Ojczyznę, prawda?

Przedtem biorąc opcję "pisiatych", a gdy cosik zaswędziało - wypierdalam, bo nic tu po mnie.

Rzygać się chce, gdy Cię czytam, Dominiku.

Dobry żart tynfa wart.

Jacku Ojczyznę kocha się najmocniej z oddali. Im oddal dalsza, tym miłość gorętsza. Chcesz ojczyźnie się posłużyć, opuść ją, omijaj długo, dłużej, jak najdłużej możesz.

Jak długo Ty już omijasz?

Nie odpowiada Ci moja biblioteka. Wskaż mi lektury, które mam przeczytać. Zrobię to chętnie. Lubię to. Belgijski leżakowany quad i książka. Syn śpi. Spokój w domu i zatapiam się w lekturze. Proszę o tytuł. Nie kwestionuje że jestem depozytariuszem wiedzy. Chętnie się odkształcę.

Tylko nie zachowuje się jak lista przebojów. Mówi że to sobie wyssałem z palca. Ale jak pytam co to się chowa jak tchórz.

Mówisz podobnie. Co nie odpowiada faktom?

Gdy ktoś pisze "Tusku" - nie mam prawa wierzyć.

A już po "zatkało kakao" - tym bardziej.

Tacy, jak ty - głupi nie są(?).

Problem polega tylko na tym, żeście ślepi i ogłuszeni.

Płać. Będzie mądrzej. I - szerzej dla debili.

O, nanana, mydełko fa...

Dominiku - dziś (że się tak "spuszczę" na Papcia Chmiela ) - nikt nie wie, jaki jest kurs tynfa.

Ty - wiesz niewątpliwie, boś wiele książek przewertował. Tu - szacun, bo sam uwielbiam czytać.

Pytanie: ileś miał lat i czy pamiętasz z Twej "osobistej autopsji" - tamte czasy?

Ale - szczerze.

Anteczka - w piętkę !:-)

Gdy ktoś pisze "Tusku" - nie mam prawa wierzyć.

A już po "zatkało kakao" - tym bardziej.

Tacy, jak ty - głupi nie są(?).

Problem polega tylko na tym, żeście ślepi i ogłuszeni.

Płać. Będzie mądrzej. I - szerzej dla debili.

A skąd Ty czerpiesz opinię o obecnej TVP? Oglądasz sam czy polegasz na opinii jakiegoś "debila" co ogląda? Jeśli to pierwsze to sam zaliczyłeś się do tego grona, jak je określiłeś, "debili", jeśli to drugie to także bo polegasz na opinii "debila".

To nie polityka, to czysta logika:)

Ano - obejrzał ja ze trzy "wydania" waszych Wieści/Wiadomości; jak zwał, tak zwał. Wyobraź sobie - z satelity! Takie, lata wysoko .

Starym już, zgorzkniały, kudłaty... Wrrróć! - łysy na łbie, alem takiego ścierwa, jakie Kaczyński i jego legowisko Kurski - jeszcze nie widziałem.

I nie trzeba mnie przekonywać, że Kurski to zwyczajny złodziej . Wiesz, czemu?

Bo moi Rodzice, Rodzina, znajomi i ja - płaciliśmy przez lata na rozwój telewizji.

Przyszła menda i w trymiga - roztrwoniła .

A inne mendy - bronią.

Temat o czymś zgoła innym, choć...

Ano - obejrzał ja ze trzy "wydania" waszych Wieści/Wiadomości; jak zwał, tak zwał. Wyobraź sobie - z satelity! Takie, lata wysoko .

"waszych" ?

"z satelity" - zaznaczyłeś to bo nie płacisz abonamentu ponieważ błędnie uważasz, że jak z satelity to nie trzeba.

Też oglądam wyłącznie z satelity i różne stacje, w tym najwięcej programów tematycznych i sportu, a z oferty TVP akurat Wiadomości to marginalnie, są inne programy, np. przedwczoraj na TVP Kultura był świetny premierowy dokument o festiwalu w Jarocinie.

No tak ale o tym to może z kimś innym.

Przyszła menda i w trymiga - roztrwoniła .

To fakt - menda roztrwoniła.

"z satelity" - zaznaczyłeś to bo nie płacisz abonamentu ponieważ błędnie uważasz, że jak z satelity to nie trzeba.

Jak chcą mieć kasę z satelity to niech na tym satelicie zakodują państwowe programy :-). Dowiedzą się wtedy dużo o ich atrakcyjności. Mogą też zakodować emisję naziemną :-))))).

Ale nikt tego nie kwestionuje tylko to nie ten wątek.

Macie politykę oraz Dude.

To tak jakby w wątku o marantz pisano o denonie.

Brak logiki.

Chyba że faktycznie taka linia partii.

Wszędzie piszemy że to kaczor i jego chłopaki są gorsze i w ogóle...co z tego że donosił i był słabym prezydentem gdy kaczor gorszy. To jakiś Wasze kompleks? To jest dopiero zawiść

Jacku odp. nie. Nie pamiętam jestem rocznik 84. Dlatego czytam jedna i drugą stronę oraz rozmawiam ze starszymi. Dziadek był "wysoko" w 1. solidarności na Śląsku. Dziś trudno mu o tym mówić. Czuje się oszukany przez 2. Solidarność. Nie on jedyny...wujek dumny z Lecha. Wyobraź Sobie jaka wesoła jest wigilia...

Lista przebojów masz jaja czy jesteś tchórz? Odp. Na pytanie. Albo milcz w moim kierunku. Zarzuciłeś mi kłamstwo. Udowodnij to albo milcz

[...] co z tego że donosił i był słabym prezydentem gdy kaczor gorszy. To jakiś Wasze kompleks? To jest dopiero zawiść

Nie zawiść, lecz racjonalna ocena szkód. Kacza banda rządzi łącznie tylko niecałe trzy lata (2005 - 7 i rok teraz), a poczyniła nieporównywalnie więcej szkód (i ekonomicznych, i politycznych, i nade wszystko społecznych), niż wszystkie pozostałe ekipy od 1989 roku.

A w dojeniu państwa i obywateli na tle reszty wyróżniają się wybitnie. O zaprzedawaniu Polski watykanowi już nie wspominam.

Nie zawiść, lecz racjonalna ocena szkód. Kacza banda rządzi łącznie tylko niecałe trzy lata (2005 - 7 i rok teraz), a poczyniła nieporównywalnie więcej szkód (i ekonomicznych, i politycznych, i nade wszystko społecznych), niż wszystkie pozostałe ekipy od 1989 roku.

A w dojeniu państwa i obywateli na tle reszty wyróżniają się wybitnie. O zaprzedawaniu Polski watykanowi już nie wspominam.

Dzięki obniżce podatków za rządów 2005-2007 zyskałem od tamtej pory ponad 100 tys. zł. No ale zabrał mi więcej Tusk zamachem na OFE. Taka sytuacja:(

Niedlugo stracisz wszystko.

Ale przynajmniej mam moralne prawo o tym pisać bo w Polsce płacę podatki, w przeciwieństwie do tych co mają najwięcej do powiedzenia ale dawno wyjechali.

Ale przynajmniej mam moralne prawo o tym pisać bo w Polsce płacę podatki

Nikt temu nie zaprzecza. Pisz.

w przeciwieństwie do tych co mają najwięcej do powiedzenia ale dawno wyjechali.

Zależy, co i jak piszą. Jeśli mądrze i uczciwie, niech piszą. Czasami z daleka lepiej widać...

Hm,.... ale akurat Wiadomości i żaden prezenter z nich nic nie dostał:

Ukryta Zawartość

No to jest zajebiscie i tv zarabia tyle kasy co wczesniej i nie ma paniki. Prasa kłamie.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.