Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Razem z Kaczyńskim. Są zdjęcia.

Tego nie kwestionuje...od dawna pije ze to ta sama banda tylko pod innym proporczykiem !

A co do IPN ...człowieku....jego wspołpracownicy, sasiedzi od lat to wiedzieli...tylko byli zagłuszani przez Tobie podobnych, ktorzy nie chca podstawowych faktów na logike wziasc....wygrane w lotto, mieszkanie na zaspie, wakacje na internowaniu.....takie rzeczy dla "zwykłego" opozycjonisty nawet w snach nie byly by mozliwe.

A prezydentura Bolka to juz ....ech szkoda gadac.

Gdyby Wałesa byl naprawdę taki krysztal to skonczył by jak Popiełuszko...a tak mieli swojego na krótkiej smyczy.

Macie ból tyłka ze teraz Kaczynski chce sie na zbawce europy kreować....fakt nie jest tego godzien w zadnym wypadku i to jest chore...ale wierzycie w jeszcze większy przekręt i mimo dowodów relacji świadków itd...nadal uparcie to samo jak mantre powtarzacie.

Rozumni wy czy co? Jak Bolka mozna na bohatera wykreowac to i Kaczynski moze zostac Mister Universe :)

A ze to legenda....dzieki takiej postawie jak polowa tego forum prezentuje możliwe bylo wykreowanie "liegendy"....

e to ta sama banda

Nie ta sama.

sasiedzi od lat to wiedzieli..

Sąsiadka z klatki?

Kaczynski moze zostac Mister Universe :

A nie jest już?

jak polowa tego forum prezentuje

Znacznie większa połowa, znacznie większa. :))))))))))))))))

A ze to legenda....dzieki takiej postawie jak polowa tego forum prezentuje możliwe bylo wykreowanie "liegendy"....

Tacy jak Ty wciągnęli by tą legendę do "smoły" już dużo wcześniej po czym pozagryzaliby się w walce o przywództwo co pewnie skończyłby się interwencją ZSRR. Zobaczymy jak Kaczyński odejdzie do krainy "wiecznych łowów" jakie jatki o władzę wybuchną w PiS. To chyba nie jest odległa perspektywa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Znacznie większa połowa, znacznie większa. :))))))))))))))))

Gdy tylu ludzi pochwala to samo, wtedy łatwo jest dojść do wniosku: jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić!

Waldemar Łysiak (z książki Statek)

Zobaczymy jak Kaczyński odejdzie do krainy "wiecznych łowów" jakie jatki o władzę wybuchną w PiS.

Wtedy nie będzie nikogo, kto mógłby to towarzystwo wziąć w garść. Stanie się mniej więcej to samo, co z Samoobroną.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Będzie pilnował swego w miarę bezpiecznego biznesu, zamiast pakować się w jakieś ryzykowne awantury.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tacy jak Ty wciągnęli by tą legendę do "smoły" już dużo wcześniej po czym pozagryzaliby się w walce o przywództwo co pewnie skończyłby się interwencją ZSRR. Zobaczymy jak Kaczyński odejdzie do krainy "wiecznych łowów" jakie jatki o władzę wybuchną w PiS. To chyba nie jest odległa perspektywa.

Pomarzyć, pomarzyć....

Gdy tylu ludzi pochwala to samo, wtedy łatwo jest dojść do wniosku: jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić!

Jaki Łysiak, takie porównanie. Porównać człowieka do muchy może tylko umysłowy gówniarz - to po pierwsze.

Muchy nie jedzą gówna - to po drugie.

:)))

Pomarzyć, pomarzyć....

Kaczyński to już wiekowy człowiek, więc kto wie może marzenia nie są takie dalekosiężne. Oczywiście życzę mu jak najdłuższego życia, ale rządzenia krótkiego.

Wtedy nie będzie nikogo, kto mógłby to towarzystwo wziąć w garść. Stanie się mniej więcej to samo, co z Samoobroną.

To bzrdzo prawdopodobny rozwój wypadków w polskiej "smole".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Muchy nie jedzą gówna - to po drugie.

I właśnie to jest ten fenomen, bo mimo to na nim siedzą czyli się nim narkotyzują, napawają, uwielbiają przebywać w jego otoczeniu etc. więc pasuje idealnie:)

to prawda prawdziwym jedynym bohaterem, ktory walczyl o wolnosc byl Popieluszko

on po prostu za bardzo wierzyl w ten swiat ze moze byc sprawiedliwy,

nidy nie byl i nigdy nie bedzie

nie ma czegos takiego jak demokracja

elity zawsze beda graly na swoja korzysc

np elity smolenskie

ile poszlo na odszkodowania dla rodzin zabitych vipow w samolocie ?

na to my wszyscy sie skladamy pracujac w tym smiesznym kraju

Demo-Kracja

na razie jest wersja demo

na razie to bardzo wczesny dostep Alpha 1.0

krytyk muzyczny jest jak ksiadz ktory uczy o kontaktach damsko-meskich

I właśnie to jest ten fenomen, bo mimo to na nim siedzą czyli się nim narkotyzują,

Ale przecież to nie ja uznaję muchy w g... za fenomen.

to prawda prawdziwym jedynym bohaterem, ktory walczyl o wolnosc byl Popieluszko

zapomniałeś o Chopenie.

Kto pozna jego dzieje, zrozumie dlaczego tak uważam, i śmiem twierdzić, że na koniec dnia się ze mną zgodzi.

zapomniałeś o Chopenie.

Kto pozna jego dzieje, zrozumie dlaczego tak uważam, i śmiem twierdzić, że na koniec dnia się ze mną zgodzi.

nie zapomnialem o Chopinie

znam jego biografie na wylot, znam jego muzyke ktora zaczalem grac w wieku 7 lat

zaczalem od mlodzienczych polonezow i latwych mazurkow

na koniec zrobilem wersje preludia e-moll, op.28 w wersji improwizowanej do glownej melodii granej przez wiolonczele

wersja ta stala sie popularna na swiecie ku mojemu zdziwniu

Chopin przewijal sie przez cale moje zycie

ale na szczecie nie musialem juz jego pilowac bo zajalem sie wlasna muzyka ale zawsze do niego wracam

co do patriotyzmu to byl bardzo uczolony na zaborcow jak wyjehali mu fortepian przez okno ktory rozhierdolil sie w drobny mak tego nie mogl przezyc

slawne akcentowane oktawy w etiudzie rewolucyjnej sygnalizujace wystrzaly armatnie w czasie powstania listopadowego

ale wiekszym niz patriota byl erotomanem, w koncy artysta

jak cie to interesuje to obadaj ostatni utwor na koncu

Piszesz o wyniku wyborów i rządach PiS?

Jestem Europejczykiem.

zapomniałeś o Chopenie.

Nie o Chopenie tylko o Chłopinie ;-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

On juz naprawde popadł w obłęd....

Ukryta Zawartość

Grunt że Ty jeszcze walczysz.

To naprawdę wielki wstyd że Robert jest z Gdańska.

Ciesze sie ze pokazałes swoja prosta prawdziwa twarz...

Jest mi niezwykle przyjemnie, że mogłem Tobie sprawić odrobinę radości w tych mrocznych czasach.

Jest mi niezwykle przyjemnie, że mogłem Tobie sprawić odrobinę radości w tych mrocznych czasach.

Od kilku postów rzeczywiście poprawiasz mi nastrój

spytaj samego siebie co ty zrobiles dla kraju :)

napadasz na Walese jak wsciekly pies bo przez to wmawiasz sobie ze ty jestes patriota

ale co zrobiles dla Polski po za tym ze ukrywales podatki i na nadgodzinach

:)

Walesa zrobil wiecej dobrego zlego i wiecej ryzykowal niz ty

szczekajac na niego leczysz swoje kompleksy i tzw zerotyzm

typowe objawy NFI

czyli Najprostszej Formy Inteligencji

tzw nurt Buszmenski

zobaczysz kogos kogo nie znasz albo ma inne poglady to dzida go

wmawiasz sobie ze atakujac innych ktory popelnili maly blad nie musisz juz dzialac

tylko dobrze sobie zyjesz jak najwygodniej

Ukryta Zawartość

On juz naprawde popadł w obłęd....

wstyd ze jestes z gdansk

sluchaj ty naprawde czytasz artykuly na WP ? pewnie tez tam komentujesz

gdzie ja trafilem, myslalem ze to forum ludzi ktorzy czasem mysla :)

Mam do Ciebie wiele wspolczucia czlowieku, niczego sie nie dowiesz wchodzac na onet na wp czy o2

Ukryta Zawartość

ooo wielki warszafiaku z pod wejcherowa....szacunek za ten post litosciwy w swej formie wymowny...

w skócie defektowac sie chodziles za chałupe a teraz mi o nadgodzinach piepszysz :)

PS cos dzis w rano w tyłku mnie uwierało- patrze a to Twoje zdanie

wejcherowa.

W Wejherowie i okolicach mieszkają bardzo porządni ludzie. Skąd te kompleksy.

defektowac sie chodziles za chałupe

Fiksacja analna symbolizuje PiS na Bocznicy.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.