Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Znów mnie poblokowali nawet nie wiem za co a taki komunista jaro 747

Komunistów to raczej szukaj w PiS. Tam jest ich obfitość.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mam dla ciebie i pozostałych pseudoobroncow demokracji złe wieści ,ustawa dezubekizacyjna przeszła hehe

To teraz PiS będzie zdelegalizowany ? Nie wierzę ;-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Socjalizm pełną gębą.

Jestem za stary na bajki.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jestem za stary na bajki.

Czarny socjalizm ;-).

Zabiorą wam hajsik.....?

To na tym polega rewolucja żeby zabierać "hajsik" ? Mercedes o tym wie ? To ten z którym mistrz Morawiecki ostatnio podpisał umowę o wsparciu ich inwestycji w Polsce.

Komuchy

Komuchy to raczej PiS.

Czarny....humor??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko dla ludzi o mocnych nerwach - tego w TVN24 nie pokażą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

To nie rewolucja a dobra zmiana na rzecz większości Polaków kosztem złodzieji i malwersantów i komuchow ,widać jak na dłoni komu te zmiany nie na rękę ,kto blokuje sejm

To do Lecha36

Edytowane przez caleb66

To nie rewolucja a dobra zmiana na rzecz większości Polaków kosztem złodzieji i malwersantów i komuchow

Dobro Polski jest zagrożone. Nie jest to mi na rękę. Nie chcę żeby mną rządzili "misiewicze". Z dobrą zmianą nie ma to nic wspólnego.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Czarny....humor??

https://www.youtube.com/watch?v=mIpiG11NSBg

Tylko dla ludzi o mocnych nerwach - tego w TVN24 nie pokażą.

Tak to wygląda. Brak akceptacji dla wyniku demokratycznych wyborów,kończy się leżeniem na ulicy. Chodzi tylko o odzyskanie koryta.

Tak to wygląda. Brak akceptacji dla wyniku demokratycznych wyborów,kończy się leżeniem na ulicy. Chodzi tylko o odzyskanie koryta.

Tak myślisz że chodzi tylko o koryto ? To bardzo prymitywny sposób myślenia. W końcu do koryta dorwał się teraz PiS i czerpie z niego w sposób bezkresny. Bez ograniczeń.

Edytowane przez Lech36

Długo już nie porządną jeśli już po roku sprawowania władzy dochodzi do takich incydentów. Niedługo górnicy wybierają się do Warszawy. Sądzę że pokojowo też nie będą protestować. Strach Jarkowi powoli zagląda w oczy.

Długo już nie porządną jeśli już po roku sprawowania władzy dochodzi do takich incydentów. Niedługo górnicy wybierają się do Warszawy. Sądzę że pokojowo też nie będą protestować. Strach Jarkowi powoli zagląda w oczy.

Niestety Jarek ma jeszcze rozwiązanie siłowe do którego przygotowuje. Zdobyte koryto trzeba bronić wszelkimi siłami.

Edytowane przez Lech36

Komentarz jak najbardziej adekwatny:

"Nie dowiedział się ongiś Kaczyński, jak to było być internowanym, za to teraz już wie, jak to jest być Jaruzelskim" - aż tak mocnymi słowami Andrzej Saramonowicz, scenarzysta i reżyser, posłużył się, by skomentować wydarzenia ostatniej nocy.

Trochę z Brassensa, trochę z Zespołu Reprezentacyjnego:

...więc protestuj dziś bracie mój,

Kiedy Polską rządzi ch.j.

Wymarzyli sobie, że raz zdobytego koryta nie oddadzą nigdy.

Tak mówią, ale koryto nie jest dane po wsze czasy. Kiedyś od niego będą oderwani i rozliczeni. Mam taką nadzieję.

PiSmańskim posłom, ministrom i prezzydentowi beda odebrane emerytury, tak jak ubowcom i milicjantom.

To świetny pomysł. W końcu ich związki z poprzednim systemem są mocno widoczne.

Edytowane przez Lech36

Wiesz jak się postrzega po pisuarowemu świat wszystko co zaprzecza że białe jest czarne a czarne białe powoduje niepokój. Który może powodować różne problemy żołądkowe lub sraczke. Dla mnie tefałen to żadne źródło informacji ale przynajmniej nie boją się krytykować tego Pisuarowego cudu nad Wisłą.

Nie boją się krytykować? To ma coś sugerować?

A kto im broni, problem w tym że to już nie krytyka a propaganda i nie robią nic innego od lat. :)))))

Edytowane przez Maju

Jężeli w TVN jest propaganda, to jak nazwać to co jest TVP?

Słów brakuje. Za komuny robili to delikatniej i subtelniej

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Za komuny w TVP mogli występować opozycjoniści i pluć na TVP obrażać wyzywając od reżimowych i wypominać im że nie przyłączyli się do protestów???

Jak to możliwe że tego wtedy nie zauważyłem, przespałem to?

Jak to zrobiłeś że to co mówisz przypomina mi "wspomnienia" niejakiego Mazgały. :)))))

Edytowane przez Maju

Za komuny w TVP mogli występować opozycjoniści i pluć na TVP obrażać wyzywając od reżimowych i wypominać im że nie przyłączyli się do protestów???

Jak to możliwe że tego wtedy nie zauważyłem, przespałem to?

Jak to zrobiłeś że to co mówisz przypomina mi "wspomnienia" niejakiego Mazgały. :)))))

Piękne!

IV RP = PRL.

Pisz więcej, to się fajnie czyta. tylko trzeba mieć przy sobie wiadro.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.