Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisalem pokomusze, poniewaz zadna, ale to zadna partia u wladzy od 1998roku nie tknela "ukladu" rzeczywiscie rzadzacych ty krajem. Nie tknela i nie tknie, poniewaz absolutnie wszyscy zyjacy z polityki bedac u koryta zaleza od laski wciaz trzymajacych prawdziwa wladze nad bizness pokomuszych ksiazat dzialajacych z trzeciego rzedu wladzy a nawet z za kotary.

I nie kpijcie z etatowego propagandusa, ktory co rusz o "ukladzie" wspomina.

On tylko biedny nie wie ze ten uklad uwiklani sa absolutnie wszyscy a szczegolnie jego bogowie Jaroslaw i Tadeusz wraz ze swymi marionetkami obsadzonymi w pajacorzadzie:)

Wlodek.

Może trochę więcej konkretów? Którzy to ci książęta?

A twój wpis muszę zgłosić do moderacji :)

Biegnij, biegnij i nie zapomnij dodać coś od siebie:

Trefnis to powiedziała twoja matka jak się urodziłeś

Tak siusiumajtku gdyż nie mając żadnych argumentów zaczynacie jak to zwykle zbaczac z tematu i wchodzić w personalia jak zwykle głąby

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Piszecie tak bo zazdrościcie mi inteligencji,błyskotliwości i mądrości,ludzie sukcesu tacy jak ja są zwykle narażeni na ataki ze strony pospólstwa.

tylko to ci pozosssstaje

o i odtad zgnebimy cie do myszki polnej

Ojoj aż się wzruszyłem

Nieudolne dziadki popierające PiS po cichu bo przyznać się na forum to obciach.

W kościele już był na 9 ?

Piszecie tak bo zazdrościcie mi inteligencji,błyskotliwości i mądrości,ludzie sukcesu tacy jak ja są zwykle narażeni na ataki ze strony pospólstwa.

Wez zrob coś dla ludzkości

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mama ci to na dobranoc mówi?

Ładna bajka.

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

bo przyznać się na forum to obciach.

Poparcie dla PiS to rzeczywiście obciach dla ludzi myślących. Co innego ci wypreparowani przez PiS propagandę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Statystycznie co drugi z was popiera PiS,wiec mimo obciachu i nie przyznawaniu się do tego popieracie ta partie,audiofile pisiory :) i hipokryci.

Statystycznie co drugi z was popiera PiS,wiec mimo obciachu i nie przyznawaniu się do tego popieracie ta partie,audiofile pisiory :) i hipokryci.

No niestety PiS to obciach. Nic na to nie poradzisz. Cały świat to widzi. Polacy tez zobaczą, ale pewnie zaślepienie jeszcze trochę potrwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Co jest powodem tego zaślepienia ? I czemu PiS to obciach ? Czy bycie Polakiem to tez obciach ? Czy włażenie w dupę urzedasom z Brukseli to nie jest obciach ? Czy w dobie globalizacji istnieje waszym zdanie coś takiego jak interes narodowy ? Czy kapitał ma narodowość ? I w związku z powyższymi czemu zachód jest bogatszy od polski ?

Co jest powodem tego zaślepienia ? I czemu PiS to obciach ? Czy bycie Polakiem to tez obciach ? Czy włażenie w dupę urzedasom z Brukseli to nie jest obciach ? Czy w dobie globalizacji istnieje waszym zdanie coś takiego jak interes narodowy ? Czy kapitał ma narodowość ? I w związku z powyższymi czemu zachód jest bogatszy od polski ?

Niepotrzebnie odnosisz się do takich górnolotnych haseł. PiS prowadzi Polskę do kolejnej tragedii historycznej. Trzeba być strasznie zabetonowanym i nie znać historii żeby tego nie widzieć. "Ciemny lud" po prostu jak mawia Jacek K. Kupujecie to bezmyślnie i bezrefleksyjnie co Wam proponują osobniki, które w razie czego spieprzą na zachód żeby wydawać walczącym w Polsce rozkazy np. z Anglii.

Edytowane przez Lech36

A w wiadomościach nauczycielka mówi " w cudzysłowiu " i tego nie wycieli.

Nie wycli, miszczu. Nie wycli.

A poniższego nie wytną nigdy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

popierające PiS po cichu bo przyznać się na forum to obciach.

O przekaz dnia poszedł po sondażu CBOSu. Ależ Wy jesteście pokracznie nieudolni w udawaniu.

PiS to obciach z miliona powodów. Pierwszy z brzegu to wiara w zamach, udawana bądź rzeczywista. Co ma mieć do rzeczy bogactwo Zachodu do powyższych pytań? Taki jesteś inteligentny i błyskotliwy a nie wiesz czemu Zachód jest bogatszy? Pierwszy lepszy wyróżniający się uczeń podstawówki odpowie poprawnie na to pytanie.

Szwy mi puściły...

A w wiadomościach nauczycielka mówi " w cudzysłowiu " i tego nie wycieli.

Przecież Ty z językiem polskim lekko na bakier jesteś...

Zaś z niemieckim - za pan brat.

Stąd takie zaś pytanie?

Szwy mi puściły...

Przecież Ty z językiem polskim lekko na bakier jesteś...

Zaś z niemieckim - za pan brat.

Stąd takie zaś pytanie?

niestety ale masz rację. Taka forma edukacji mnie spotkała.

Staram się to nadrobić ale dużo pracy jeszcze przede mną. Teraz przynajmniej chcę to zmienić. Gdy miałem kilkanaście wisiało mi to.

boks kiedyś się trenowało to wiecie ze to niebezpieczne i szkodliwe dla zdrowia

No to wszystko jasne ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość papageno

(Konto usunięte)

Biblijny Kaleb ani razu nie sprzeniewierzył się Panu, gdy Izraelici podążali do Kanaanu. Przeto też i Pan go nagrodził, bo mili są Panu bezwarunkowo wierni.

Ten tu, caleb, wzion 500+ i teraz ujada, by się przypodobać. I to Panu jest niemiłe, bo Pan nie kupuje wierności. Ale bidulek się stara, czyżby liczył na Hebron?

Biblijny Kaleb ani razu nie sprzeniewierzył się Panu, gdy Izraelici podążali do Kanaanu. Przeto też i Pan go nagrodził, bo mili są Panu bezwarunkowo wierni.

Ten tu, caleb, wzion 500+ i teraz ujada, by się przypodobać. I to Panu jest niemiłe, bo Pan nie kupuje wierności. Ale bidulek się stara, czyżby liczył na Hebron?

A kolega to pewnie już nie może ,czy problemy z płodnością .

Ten tu, caleb, wzion 500+ i teraz ujada, by się przypodobać.

Pewnie wziął (500+)xn. Prezes zaleca swoim mnożyć się. Zalejemy Europę polskimi patriotami.

Ein Kind dem Prezes schenken.

:-)

No to się pośmialiśmy haha :) teraz powaznie,święta tuż tuż,może nich każdy z was napisze list do Świetego Mikołaja co by chciał na gwiazdkę dostać anuz się spełni,nie zbadane wyroki boskie .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.