Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw trzeba oddzielić ziarno od plew

Słynna teza, autorem której jest Włodzimierz Lenin. Od razu widać kto jest dla PiS wzorcem i nauczycielem.

Ja wlasnie Lechu o tym mowie. Dzisiejszy uklad wladzy oparty jest wylacznie na czesci spoleczenstwa podatnego na ideologie sekt i reszte spoleczenstwa roszczeniowego. To sa zazwyczaj ludzie starzy i ci z mlodych ktorzy nie spelniaja minimum warunkow jako pracownicy czy przedsiebiorcy.

Takie Panstwo przejawia znamiona dekadencji. Wszelkie dalsze dzialania takiego tworu prowadzic beda wylacznie do destrukcji. Wynikiem czego musi byc wylacznie drastyczny sprzeciw tej czesci spoleczenstwa ktore na swa anihilacje sie nie godzi.

W.

dobry jest ten fresk..kaczynski krytykuje donosicieli.Jak ogolnie wiadomym jest kaczynski rzadzi za pomoca donosicieli.

i ma ich na etatach partyjnych w kazdym waznym biurze.

Słynna teza, autorem której jest Włodzimierz Lenin. Od razu widać kto jest dla PiS wzorcem i nauczycielem.

Hehe, o tym samym wcześniej pisałem, tylko innymi słowy. Pisowcy powtarzają zasłyszane brednie, nie znając ich źródła.

A tu bach- cytat i leci towarzyszem Leninem. Pewnie parę cytatów znajdzie się też z tow. Dzierżyńskiego, Stalina czy Berii. Eh ci pisowcy.

Edytowane przez sittek

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Dzisiejszy uklad wladzy oparty jest wylacznie na czesci spoleczenstwa podatnego na ideologie sekt i reszte spoleczenstwa roszczeniowego.

To sa zazwyczaj ludzie starzy i ci z mlodych ktorzy nie spelniaja minimum warunkow jako pracownicy czy przedsiebiorcy.

Opatentuj to jako ideologie.

Weź w ochronę pozostałych, a tych o których piszesz wytruj.

Socjologiczny "faszykomunizm".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Opatentuj to jako ideologie.

Tu nie ma co ideologizować, wystarczy włączyć TV Trwam i spojrzeć na wasz elektorat. Ja na dłoni wszystko widać.

Potem można spojrzeć na uczestników Prywatnych Miesięcznic Kaczyńskiego i osób go wspierających. Jak na dłoni wszystko widać.

Nie trzeba się nawet wysilać, aby przekonać się, że Vlado ma rację.

Jest tylko jeden warunek- trzeba myśleć.

To skąd to poparcie dla rzadu ? Tzn ze większość Polaków to starcy a ci młodzi to mongoly ? A tv trwam ma największa oglądalność w pl ?

"Jest tylko jeden warunek- trzeba myśleć."

Jak czytam wasze wpisy to nie chce mi się,będę głosował na PiS bo nie trzeba myśleć i dadzą darmowy hajs, a wy to takie antysemitniki jesteście .

Ja sobie wypraszam, ja nie jestem żadnym antysemita. Generalnie nie mam też nic do czarnych czy Indian. Kosmitów też kocham, nawet tych spoza naszej galaktyki. Muzułmanin nie każdy musi być oszołomem, dlatego też szanuję, jeśli jest normalny i nie lata po ulicach z pasem Szahida . Ale Kaczyńskiego, Ziobro, Blaszaka czy Macierewicza, nawet napierdolony jak autobus, nie strawię, no nie potrafię.

Nie oglądam TVN. W ogóle nie oglądam telewizji (dez)informacyjnej.

Juz nie raz pisałem, w TVN nadają na PIS, w TVP nadają na PO i N.

Dlatego pier**lę to i myślę sam.

To skąd to poparcie dla rzadu ?

W rządowym CBOS?

Reszta kupiona programem Flaszka+. Ogłoś, że od jutra znosisz wszystkie podatki, a zobaczysz jakie będziesz miał poparcie.

"Jest tylko jeden warunek- trzeba myśleć."

Wyłącz TVN to Ci przejdzie.

Wyłącz goebbelsowską TVPiS i media toruńskie to może zaczniesz myśleć samodzielnie.

A tv trwam ma największa oglądalność w pl

Rozumiem, że uprawiasz propagandę, ale żeby aż tak kłamać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Xinwax

Czy to jest Telewizja Publiczna/Narodowa czy Telewizja Partii PIS ?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Wybacz @xniwax, zapomnialem o PiSowskiej inteligencji z dyplomami najlepszej uczelni w Polsce KUL i absolwentach propagandowek ojca Tadeusza torunskiego. Najjasniejszymi gwiazdami owej inteligencji sa wedlug mnie prof. Krystyna Pawlowicz i dla parytetu ks. prof. Dariusz Oko. Reszta kwiatu pisowskiej inteligencji siedzi na wszystkich mozliwych stolkach wladzy.

I to jest caly przekroj glosujacych na PiS.

Uwazasz Jacku, ze nie miescisz sie w zadnym z tych zbiorow?:))

Wlodek.

Czy to jest Telewizja Publiczna/Narodowa czy Telewizja Partii PIS ?

tak trudne pytanie ze nie bedzie odpowiedzi.Podpier...olilem panu wycieraczke i co mi ku..wa zrobicie.Tak to działa....
Gość glazior

(Konto usunięte)

Wybacz @xniwax, zapomnialem o PiSowskiej inteligencji z dyplomami najlepszej uczelni w Polsce KUL i absolwentach propagandowek ojca Tadeusza torunskiego. Najjasniejszymi gwiazdami owej inteligencji sa wedlug mnie prof. Krystyna Pawlowicz i dla parytetu ks. prof. Dariusz Oko

Co za kretyńskie przykłady , świadczące o wyalienowaniu i głupocie piszącego.

Pawłowicz

W 1976 ukończyła studia prawnicze na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego[3]. Następnie została nauczycielką akademicką na uczelni. Przez dwa lata pracowała w Zakładzie Prawa Rolnego, po czym przez ponad 30 lat była pracownikiem naukowo-dydaktycznym w Zakładzie Administracyjnego Prawa Gospodarczego i Bankowego Instytutu Nauk Administracyjno-Prawnych na WPiA UW[4]. Przez kilka lat współpracowała w ramach Instytutu Nauk Prawnych PAN z Ludwikiem Barem[4]. W 1979 ukończyła aplikację sędziowską[4][3]. Uzyskała stopień doktora nauk prawnych w zakresie prawa administracyjnego, a w 2005 habilitowała się na podstawie dorobku naukowego oraz rozprawy zatytułowanej Przedsiębiorca wobec Najwyższej Izby Kontroli. Studium publicznoprawne - Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego.W latach 2007–2011 była zatrudniona na stanowisku profesora nadzwyczajnego Uniwersytetu Warszawskiego

Dariusz Oko

Święcenia kapłańskie przyjął 14 maja 1985[1]. W 1991 obronił pracę doktorską z filozofii na Papieskim Uniwersytecie Gregoriańskim w Rzymie. Od 1992 pracownik naukowy Papieskiej Akademii Teologicznej w Krakowie i rezydent Parafii Świętej Jadwigi[2] w Krakowie. W 1996 obronił na PAT pracę doktorską z teologii, a w 2011 habilitację z filozofii.

nie zmienia to istoty sprawy ze idiotami sa glazurnik.I ze te studia nie daly im NIC gdyz z nich NIC nie zrozumieli.Mozesz miec wszytkie tytuly swiata i dalej byc durnym jak ty.

Edytowane przez muls

@gazior, co ma wniesc wklejenie wikipediowych fiszek wymienionych osob do mojej wypowiedzi???

Natomiast ty poziomem tego i innych swych wpisow doskonale potwierdzasz ze moja wypowiedz jest definitywnie prawdziwa.

I to byl moj ostatni prywatny wpis do ciebie.

Obrazic mnie nie jestes w stanie a z prostactwem dyskutowac nie bede.

W.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Kulturą na pewno nie odbiegam od Twojego poziomu.

Dzisiejszy uklad wladzy oparty jest wylacznie na czesci spoleczenstwa podatnego na ideologie sekt i reszte spoleczenstwa roszczeniowego. To sa zazwyczaj ludzie starzy i ci z mlodych ktorzy nie spelniaja minimum warunkow jako pracownicy czy przedsiebiorcy.

A fakt że funflujesz się z Mulsem tylko to potwierdza.

Edytowane przez glazior

glazurnik potwierdzam nie odbiegasz ...generalnie wogole nie odbiegasz a jezdes jak ten slup przy drodze przy ktorym kazdy moze sie ...opr...oznic.

jesli reprezentujsz łojca oko to wsadz mu palec w oko ode mnie.Co do pawlowicz to odpowiedni stosunek juz zajał Owsiak.

Edytowane przez muls

O to jest właśnie wasz poziom.

robiem co mogiem zeby wam dorownac.jak to ladnie ujał swientej pamieci..klasyk ..wersal sie skoczył PIS-maki.Z cala tego swiadomoscia.

i co mi ku..wa zrobicie?

Edytowane przez muls

Pawłowicz

Dariusz Oko

Wymienione osoby to dowód, że:

(1) Nie broda czyni mędrca.

(2) Można mieć tytuły naukowe i być nadal skończonym kretynem oraz (Pawłowicz) zdeklarowanym chamidłem.

(3) Środowisko naukowe ulega degrengoladzie skoro przyznaje tytuły naukowe tego typu indywiduom.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Cep, choćby nie wiem ile fakultetów skończył, zawsze cepem pozostanie

Co nie zmienia faktu że przykład był zły i świadczy raczej bardziej o piszącym.

Muls śmierdzisz jak trzymany w dupie palec.

O to jest właśnie wasz poziom.

A tak wygląda Wasza Kultura.

Zawsze staramy się dostosować do poziomu prezentowanego przez interlokutora. Z każdym należy rozmawiać językiem dla niego zrozumiałym.

Muls śmierdzisz jak trzymany w dupie palec.

powaznie i ty tak zawsze rano??bo ja wieczorem.

natomiast myj rence zawsze po i ...przed.

zeby nie mieszac..zapachow

Od kidy to mnimanologia, szarlataneria i guslarstwo, czyli w skrocie teologia jest dziedzina nauki??? Jaka "nauka" tacy jej "profesorowie" :)))

O K.Pawlowicz nie wypowiem sie, poniewaz to prawdopodobnie kobieta choc z obserwacji jej zachowan trudno to przyznac.

Coz. Jaka inteligencja Narodu takie jego elity. Jakie elity danego Panstwa taka jego pozycja na swiatowej arenie.

I zeby nie wiem jak miernoty temu przeczyly, to historia zawsze wskaze im te prawde.

Wlodek.

@Boresk- twoje dość prymitywne pióro, nie wymuszone inteligencją, jest mi dziwnie znane [...]

Cóś bąbofcem 747 trąci - identyczny styl dupowłazizmu wobec kaczych popaprańców :)

Wymienione osoby to dowód, że:

[...]

(3) Środowisko naukowe ulega degrengoladzie skoro przyznaje tytuły naukowe tego typu indywiduom.

Tkwiąc wewnątrz przyznaję ze wstydem, że symptomy owegoż są zauważalne. Zaczęło się w 1992 roku, jednym z najbardziej winnych gnicia systemu był ówczesny minister od edukacji - niejaki stelmachowski (nich mu ziemia ciężką będzie) ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.