Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Ile można te kretyńskie memy kopiować... Żadnych argumentów tylko same fejk-niusy i te idiotyczne memy, wymyślane na zlecenie.

Żenada.

W dniu 9.05.2024 o 02:21, Adalbert95 napisał:

Ty to na poważnie, czy to tylko ostateczna desperacja w obronie swego pomarańczowego idola?

Ciężko w to uwierzyć, ale podejrzewam, że są to wpisy na poważnie.

Co jest niezwykle zabawne i rzeczywiście świadczy o osobliwym stanie umysłu. Po pierwsze - ilu jest tu potencjalnych wyborców w amerykańskich wyborach???

Po drugie - Trump w sposób raczej niepodważalny (to "raczej" w zasadzie wyłącznie ze względów formalnych) jest notorycznym oszustem, kłamcą i złodziejem. Do tej pory udawało mu się ze względu na gigantyczne pieniądze przeznaczone na prawników i chory amerykański system prawny. Facet jest przykładem milionera-celebryty tkwiącego w zdegenerowanym systemie po uszy a udającego, ze jest antysystemowcem. I prawie połowa politycznie aktywnego społeczeństwa mu wierzy. W tym kilku naiwnych jak Jelonki Bambi forumowiczów. Dramat na skalę globalną.

Jestem Europejczykiem.

Taaa...za to Biden to kryształowy człowiek, który na zlecenie globalistów rozpierdziela najpotężniejszy kraj świata.

To też teoria spiskowa, czy fakt?

Sound, daj  spokój. Niech osoba sobie pogada - tyle jego. Zaraz znowu zniknie. Co on ma innego do roboty oprócz klepania w klawiaturę i uprawiania propagandy globalsów..??? Jeszcze niedawno opowiadał jak to mu szczepionki 'weszły' i jak to po szprycy PKS doganiał.  Większość naszych proletariuszy ma takie myślenie, a na słowo Trump dostają jakiejś dziwnej opryszczki - to jest towarzystwo żyjące wiadomościami z TVN, CNN, MSNBS... czyli dezinformacją, zieloną kiełbasą i jadem. Po prostu zeszwabili się. Rozmawiaj z tymi, którzy nie są zeszwabieni.

P.S. O JB nawet nie ma co rozmawiać - to jest chory człowiek. Chodzi jak robot, mówi jak robot i zachowuje się jak... popsuty robot. 

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ciężko w to uwierzyć, ale podejrzewam, że są to wpisy na poważnie.

Na poważnie, to się w trumnie leży chłopaku.

Parker's Mood

Podczas swojej pierwszej (i miejmy nadzieję jedynej) kadencji Donald Trump ustanowił rekord korupcji w administracji, popełnił zbrodnię wojenną, dwukrotnie postawiono mu zarzuty, za każdym razem powinien był zostać skazany, mógł zostać postawiony w stan oskarżenia jeszcze co najmniej dwa razy i zachęcał do obcej ingerencji w wybory w 2016 r., a także ponownie za naruszenie ustawy o upoważnieniu do obrony narodowej), a także popełnił wiele innych przestępstw.

Sprawując urząd stwierdził, że powinien zostać prezydentem dożywotnio.

Kiedy przegrał starania o reelekcję, zaangażował się w wiele spisków mających na celu kradzież wyborów, a następnie stwierdził, że należy znieść konstytucję, aby utrzymać go przy władzy.

Teraz argumentuje, że prezydent powinien uzyskać dożywotni immunitet przed postępowaniem karnym i obiecuje, że zostanie dyktatorem, jeśli zostanie ponownie wybrany.

Jak głupim trzeba być, żeby go wciąż popierać?

Granica USA - Meksyk. Ogromna liczba nielegalnych imigrantów jest przetrzymywana i zawracana. Byłoby ich znacznie mniej, gdyby Republikanie przestali kłamać na temat otwarcia granicy. 

Trump i Republikanie odwołali szereg projektów za czasów Busha, których celem było zachęcenie ludzi do pozostania we własnym kraju tylko dlatego, że Obama wspierał i rozwijał te programy.

I do tego jeszcze się zaszczepił

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja go namówiłem. Kto chciał, ten się szczepił. Widocznie chciał. Na początku wszyscy chcieli, bo była panika jaką globaliści wywołali chińskim wirusem - społeczeństwo bało się wychodzić na świeże powietrze, posypywało się azotoxem i myło nogi we wrzątku potrójnie przed snem. Nikt nie wiedział co się dzieje, ale faktem jest, że Trump niemalże natychmiast zamknął Chińczykom możliwość swobodnego lądowania w Stanach i praktycznie był zakaz lądowania samolotów z Chin, na co globalsi odpowiedzieli od razu wrzaskiem i tupaniem.

Większość z was nic nie wie. Jesteście trollami, ale moimi trollami, więc was i tak lubię, drogie dzieciaki.

Parker's Mood

4 godziny temu, jacekm22 napisał:

Ukryta Zawartość

Czy przydzieliłeś moderatorze  punkty userowi jacekm22 za to...??? Czy raczej zgadzasz się z tym i ci nie przeszkadza taki odzew do mnie...??? Miej jaja jeden z drugim i myśl, po prostu myśl.

4 godziny temu, toptwenty napisał:

Podczas swojej pierwszej (i miejmy nadzieję jedynej) kadencji Donald Trump ustanowił rekord korupcji w administracji, popełnił zbrodnię wojenną, dwukrotnie postawiono mu zarzuty, za każdym razem powinien był zostać skazany, mógł zostać postawiony w stan oskarżenia jeszcze co najmniej dwa razy i zachęcał do obcej ingerencji w wybory w 2016 r., a także ponownie za naruszenie ustawy o upoważnieniu do obrony narodowej), a także popełnił wiele innych przestępstw.

Jakieś szczegóły? Czy tylko szkalna kula? Jakie zbrodnie wojenne? Jakie zarzuty mu postawiono i kiedy? No chyba, że demokratyczni globaliści i amerykańscy komuniści czy też neo-komuniści - to fakt. Chyba nawet trzy razy się zbierali do impeachmentu Trumpa, ale wtedy senat był w rękach republikanów, więc sprawa od razu była do kosza. Dokładnie tak, jak robi obecny senat USA w sprawie Bidena, Mayorkasa i innych złoczyńców USA - senat, który jest okupowany przez demokratycznych globalsów. Więc jak te szczegóły chciałbyś wyświetlić, to nie wyświetlaj. Nic nie wiesz jeden z drugim - zero kontaktu z rzeczywistością i praworządnością. Takie jest moje zdanie, i tyle.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Chicago
Edyt Zjadacz

Parker's Mood

6 godzin temu, toptwenty napisał:

Jak głupim trzeba być, żeby go wciąż popierać?

Jak głupim trzeba być by wierzyć we wszystkie brednie, które o nim wypisują, by takim jak Ty w głowie namieszać.

2 godziny temu, Chicago napisał:

była panika jaką globaliści wywołali chińskim wirusem - społeczeństwo bało się wychodzić na świeże powietrze, posypywało się azotoxem i myło nogi we wrzątku potrójnie przed snem. Nikt nie wiedział co się dzieje

Mój kolega jadąc samochodem bał się podrapać po twarzy, gdy go coś zaswędziało w obawie, że covid mu się z ręki do nosa przeniesie.
Taką psychozę na początku ludziom zrobili. Ja się nie bałem i maski nawet nigdy nie założyłem...ale ja jestem inny, bo wierzę w teorie spiskowe. 😃

Alina Habba dołącza do „America Reports” i omawia próby „splamienia” reputacji byłego prezydenta podczas nowojorskiego procesu karnego. Odwołuje się również od nakazu milczenia, który sędzia narzucił Trumpowi. Rzecz niewiarygodna! Co te komuchy teraz wyprawiają, to już dawno normalny świat nie widział. PIJ.

Parker's Mood

3 godziny temu, Chicago napisał:

posypywało się azotoxem i myło nogi we wrzątku potrójnie przed snem.

A czemuż to nie wspominasz jakże genialnych zaleceń twojego pomarańczowego idola w kwestii wybielacza?

Wziąłeś to na poważnie...??? No nie! Naprawdę? Napiłeś się wybielacza? Musisz pracować nad sobą i starać się zrozumieć sarkazm. Sorry pal. Ale co tam, było minęło. Posłuchajmy co ma do powiedzenia Victor Hanson. Jakby nie spojrzeć, autorytet i praworządny człowiek.

... i jeszcze to. Dobre!

Parker's Mood

6 minut temu, Chicago napisał:

Wziąłeś to na poważnie...

Ja nie, nie jestem idiotą, ale w waszym, admiratorów pomarańczowego przypadku to już taki pewien nie jestem.

7 minut temu, Chicago napisał:

sarkazm

Że co? Ten kretynizm pomarańczowego to był sarkazm? Jak to był sarkazm to ja jestem Arcybiskup Konstantynopola...

26 minut temu, Adalbert95 napisał:

A czemuż to nie wspominasz jakże genialnych zaleceń twojego pomarańczowego idola w kwestii wybielacza?

Po prostu go wybiela.

22 minuty temu, Adalbert95 napisał:

to już taki pewien nie jestem.

I tego się trzymaj. I nie zabijaj zwierzątek futerkowych, w ogóle nie zabijaj, a będzie ci wybaczone.

Parker's Mood

4 godziny temu, TomekL3 napisał:

Upadek systemu

Ukryta Zawartość

No i co ty byś TomekL3 zrobił bez chińskiego TikToka?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

13 godzin temu, Chicago napisał:

Czy przydzieliłeś moderatorze  punkty userowi jacekm22 za to...??? Czy raczej zgadzasz się z tym i ci nie przeszkadza taki odzew do mnie...??? Miej jaja jeden z drugim i myśl, po prostu myśl.

Ty też jesteś też wielki, tylko za małe kółka robisz. Spróbuj zamaszyściej - zwiększ średnicę kółkowania. I ręce rozstawiaj tak jakbyś miał skrzydła.

W dniu 11.05.2024 o 18:32, Chicago napisał:
W dniu 11.05.2024 o 14:05, jacekm22 napisał:

Ukryta Zawartość

Rozwiń  

Moderacja nie może odpowiedzieć, czy przydzieliła punkty userowi jacekm22, bo to wiedza poufna.

P.s.   Ładna czapeczka.

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.