Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Uważaj bo mówisz do nieomylnego ;-) My wszyscy błądzimy - on jest ideałem.

No i dalej się nie rozumiemy.

Żenadą nazwałem twój, komentarz odnoszący się do rozmowy telefonicznej na temat porównania karty muzycznej za 300 zł.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No i dalej się nie rozumiemy.

Żenadą nazwałem twój, komentarz odnoszący się do rozmowy telefonicznej na temat porównania karty muzycznej za 300 zł.

Żenadą jest komentowanie, wyciąganie wniosków i wskazywanie winnego w sytuacji której nie było się świadkiem. Tylko i wyłącznie na podstawie własnych uprzedzeń. Zauważ, że ja napisałem bezosobowo. Nie podałem imienia, nazwiska oraz nicka. Nie wiadomo o kogo chodzi.

Żenadą jest komentowanie, wyciąganie wniosków i wskazywanie winnego w sytuacji której nie było się świadkiem. Tylko i wyłącznie na podstawie własnych uprzedzeń.

Komentowanie publiczne prywatnych rozmów telefonicznych jest zawsze poniżej pewnego poziomu.

Minimalnie wyżej dna.

Nie podałem imienia, nazwiska oraz nicka. Nie wiadomo o kogo chodzi.

Nie uważasz że osoba, którą rozmawiałeś telefonicznie wie o kogo chodzi? Edytowane przez Przemysław_51508
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie uważasz że osoba, którą rozmawiałeś telefonicznie wie o kogo chodzi?

Nie. Ponieważ zmieniłem niektóre dane.

A w ogóle co to k... jest???????? Publiczny sąd??????? Też się niewiniątka znalazły. Osądy zacznijcie od siebie. Ilu z was ma po kilka nicków? Sam bum ma ich przynajmniej cztery. Do żadnego się nie przyznał bo mu jajec brakuje i to akurat wiadomo od dawna. Jestem bodaj jedynym na tym forum który miał odwagę. Mało tego. Przeprosiłem. I co k...? Dlatego należy po mnie jeździć? To dobra. Zapraszam do siebie. Niech któryś zawodnik spróbuje tak pojeździć po mnie stojąc naprzeciw. Odwagi brakuje co? Tak naprawdę 2/3 tego forum to jest żałosne wirtualne p...lenie ludzi którym brak cywilnej odwagi. Brak jaj. Podwójnych czy potrójnych nicków używa połowa forum. Dość tego. Ja używam jednego co można sprawdzić zadając pytanie moderacji.

Edytowane przez discomaniac71

Ilu z was ma po kilka nicków?

Mam jeden, którego cały czas używam.

Sam bum ma ich przynajmniej cztery.

Nie kręci interesów przy ich pomocy i nie gada ze sobą.

Ja używam jednego co można sprawdzić zadając pytanie moderacji.

Ja też i co z tego, przecież nikt tu nie zarzuca Ci klonowania się tylko nie eleganckie zachowanie.

Należałoby rozróżnić jedną rzecz nt niektórych klonów, otóż bum nie ukrywał się pod kolejnymi swoimi klonami i jak zaczynał pisać, to zaraz wiadomo było o kogo chodzi. Taka mała różnica...

Tak rzuciłem okiem na koniec rozmowy. Że wam ludzie czasu nie szkoda. Rozumiem spędzać czas na dyskusji na ciekawy temat, to jest rozrywka i bywa pożyteczna. Ale takie obrzucanie się błotem?

Uważasz że ja kręciłem jakiekolwiek interesy na forum?

Pisałem czego nie robił Bum przy pomocy swoich klonów. Tyle w temacie.

Nie. Ponieważ zmieniłem niektóre dane.

A w ogóle co to k... jest???????? Publiczny sąd??????? Też się niewiniątka znalazły. Osądy zacznijcie od siebie. Ilu z was ma po kilka nicków? Sam bum ma ich przynajmniej cztery. Do żadnego się nie przyznał bo mu jajec brakuje i to akurat wiadomo od dawna. Jestem bodaj jedynym na tym forum który miał odwagę. Mało tego. Przeprosiłem. I co k...? Dlatego należy po mnie jeździć? To dobra. Zapraszam do siebie. Niech któryś zawodnik spróbuje tak pojeździć po mnie stojąc naprzeciw. Odwagi brakuje co? Tak naprawdę 2/3 tego forum to jest żałosne wirtualne p...lenie ludzi którym brak cywilnej odwagi. Brak jaj. Podwójnych czy potrójnych nicków używa połowa forum. Dość tego. Ja używam jednego co można sprawdzić zadając pytanie moderacji.

Piękny przykład języka uprzejmego i dobrze wychowanego forumowicza.

Nie mam już żadnego innego konta. Bo już nie jest mi potrzebne skoro mogę pisać z mojego pierwotnego.

Reszty tej wypowiedzi nawet szkoda komentować.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Piękny przykład języka uprzejmego i dobrze wychowanego forumowicza.

Nie mam już żadnego innego konta. Bo już nie jest mi potrzebne skoro mogę pisać z mojego pierwotnego.

Reszty tej wypowiedzi nawet szkoda komentować.

Uprzejmy jestem do czasu. Dość jeżdżenia po mnie bo niczym na to nie zasłużyłem. Szkoda komentować twojego zachowania i tego co robisz od długiego czasu. Znalazłeś sobie kozła ofiarnego?

bo niczym na to nie zasłużyłem.

Z tym nie mogę się zgodzić i sądzę, że nie jestem wyjątkiem. Nie chcę dawać przykładów twojej grzeczności i uprzejmości, bo już nieraz to robiłem i jak widać skutek tego jest żaden.

W związku z tym, jak to się pisze z mojej strony EOT.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Z tym nie mogę się zgodzić i sądzę, że nie jestem wyjątkiem. Nie chcę dawać przykładów twojej grzeczności i uprzejmości, bo już nieraz to robiłem i jak widać skutek tego jest żaden.

Kim ty jesteś żeby ferować wyroki? Żeby oceniać kto jest dobry a kto zły? Tego pochwalić a temu pogrozić palcem. Chyba ci się role pomyliły. Sam masz sporo na sumieniu więc postaraj się aby rzeczywiście był to EOT.

Jak zepsuć sprzęt by był wrażliwy na kable zasilające, podstawki antywibracyjne itp. gadżety?

Co o tym myślicie czy to celowe psucie czy wypadek przy pracy?

Są osoby, które słyszą je i pewnie oni stwierdzą że to zaleta.

Moim zdaniem to mit i to jeden z największych.

Edytowane przez Przemysław_51508

Bum się przyznał do posiadania kilku nicków przecież, w czasie blokady tego głównego.

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Uprzejmy jestem do czasu. Dość jeżdżenia po mnie bo niczym na to nie zasłużyłem.

Mozna wszystko "przełknąc", ale z całym szacunkiem nie te ostatnie słowa.

Co jak co, ale w zdecydowanej większości swoich odpowiedzi bawisz się w prokuratora, sędziego innych i na koniec adwokata swojej własnej osoby (te wieczne przypominanie jaki to kiedys "gest" z Twojej strony nie został wykonany).

Za szybko oceniasz innych swoimi klasycznymi "nie znasz się", "nie masz" itd. A na koniec taka ciekawostka, te Twoje "bo ja mam ponad 2 metry.

Bez urazy, ale osobiście swego czasu odpisałem Ci, że nawet na mojego starszego syna takie teksty nie robią już wrażenia.

Możesz zaklinać rzeczywistość, ale pogrubione słowa są bardzo mocno z Twojej strony przesadzone.

O ile można przyjąć wiele, to jednak za często oceniasz innych nie mając o tych ludziach żadnego pojęcia.

Na koniec co do wzrostu, swoim podopiecznym zawsze przed zawodami nakazywałem zobaczenie walki Rickson vs Levicki.

To pokazuje, że nie wszystko straszne, co wielkie.

Disco lubisz pojezdzić po innych często bez żadnych zahamowań. A kiedy jad po Tobie albo straszysz wzrostem, albo tłumaczysz się jak to kiedys nie przepraszałeś. Nie uważasz, że to takie trochę dziecinne?

Może warto odpuścić innym i wtedy ma się samemu spokój?

Zapewne prywatnie z Ciebie mega sympatyczny gość i jestem gotów w to wierzyć. Ale na Forum za często jeździsz po innych czasem bez podstaw.

I nie proś mnie o cytowanie Twoich niemiłych wobec innych wpisów, bo nie jest to atak na Ciebie, tylko koleżeńska próba pokazania Ci, że nie jestes taki święty na jakiego się robisz. A i Twoje usprawiedliwienia i obrona jest bardzo naciągana.

Panowie apel do wszystkich, odpuscie sobie bo z wątku o mitach robi się syf osobistych wycieczek. Od kilkudziesieciu stron ten temat nie miał żadnego postu "na temat", same lanie wody i bzdury z przepychaniem się wzajemnym.

I dotrzymaj słowa, bo fajnie gdy Bum jest Bum, a nie kolejny setny klon. A w efekcie koncowym znów się skonczy jak zawsze.

Po co wycieczki osobiste, skoro mozna odpuscic i zyc spokojniej.

Pozdr.

Jak zepsuć sprzęt by był wrażliwy na kable zasilające, podstawki antywibracyjne itp. gadżety?

Co o tym myślicie czy to celowe psucie czy wypadek przy pracy?

Są osoby, które słyszą je i pewnie oni stwierdzą że to zaleta.

Moim zdaniem to mit i to jeden z największych.

Mój zaznajomiony stolarz z Trójmiasta (pozdrawiam) wykonał mi antywibracyjne podstawki pod wzmacniacze.

Cięzkie, grube, na specjalnych gumowych nóżkach (poprawnie powinno być "absorberach").

Taki sam kawałek "cudu" z błogosławieństwem prasy kilka "tysi", ja zapłaciłem za obydwa kilka stów.

Zmian w brzmieniu nie stwierdziłem (tak wiem, mam gówniany sprzęt), ale za to wygląda "zawodowo" i o to mi chodziło.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

bum1234 byłoby miło jakbyś jeszcze podał te wszystkie Twoje kolny :) Coby nie przypisywać Tobie za wiele :) :)

A oczyści to Twoja duszę na wieki .....

Edytowane przez daris666

bum1234 byłoby miło jakbyś jeszcze podał te wszystkie Twoje kolny :) Coby nie przypisywać Tobie za wiele :) :)

A oczyści to Twoja duszę na wieki .....

Prywatnie jesteś księdzem ;)

Dajmy spokój z tym wymienianiem nicków, osobistymi wycieczkami itd. To sie robi już żałosne i bardzo płytkie.

Panowie mamy wspólne hobby, hobby które nie jest na śmierc i życie walką z drugą osobą. A czasem tak to wygląda.

Padło tu ostatnio od jednej z osób (wiadomo od kogo), że "KAŻDY TUTAJ MA KILKA KONT".

To jest BZDURA. Nie każdy. Ja dla przykładu wystąpiłem do Administracji jedynie z prośbą o zmianę nick'u na dotychczasowym koncie na nowy i…dało się dzięki uprzejmości Administracji.

A to co czytam o kilku kontach służących np. naganianiu klientów na jakieś niejasne "biznesy" jest już w ogóle chore.

Edytowane przez MrArkowski

Prywatnie jesteś księdzem ;)

Z moim nickiem co najwyżej szatanem, z siódmej klasy .... :)

Edytowane przez daris666

Dajcie spokój z tymi klonami.

Mnie bardziej interesuje sens dawania do wzmacniacza kabla zasilającego, który zasilił by spokojnie spory blok.

Dajcie spokój z tymi klonami.

Mnie bardziej interesuje sens dawania do wzmacniacza kabla zasilającego, który zasilił by spokojnie spory blok.

Przemysławie, nie patrz oczami. To ma wyglądać na grube i ładne. W środku zwykłe kabelki.

Z moim nickiem co najwyżej szatanem, z siódmej klasy .... :)

Jeszcze rok i trzeba będzie dorosnąć…zapomniałem, dziś jest era "gimnazjum" i chyba niektórzy mają takie właśnie podejście do innych na forum.

Oczywiście zaznaczam juz z góry, ten tekst nie kieruję do Ciebie! :)

A za gniazdem sieciowym w sprzęcie kabelki rodem z niewielkiego radia ;)

Ot i cała filozofia audiofilskiego świata ;)

Ale jak to fajnie wygląda na zewnątrz i jak działa…na nasz stan umysłu ;)

Edytowane przez MrArkowski

• Pokaż nowe odpowiedzi