Skocz do zawartości
IGNORED

Ile znajdujecie czasu na słuchanie muzyki?

nikon

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki?

• Do 3 godzin w tygodniu
      10
    • 3-6 h
      5
    • 6-9 h
      7
    • 9-12 h
      7
    • 12-15 h
      5
    • 15-18 h
      4
    • 18-21 h
      2
    • 21-24 h
      3
    • 24-27 h
      1
    • 27-30 h
      3
    • 30 godzin i więcej
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe ile jesteście w stanie znaleźć czasu na hobby jakim jest słuchanie muzyki.

Wiadomo, że raczej trudno będzie to bardzo dokładnie określić, ale oceńcie tak mniej więcej ile jest to godzin w tygodniu w waszym przypadku. Nie mam na myśli słuchania w sensie, że coś gra w tle, gdy jesteśmy na zakupach czy gdy sąsiad głośno puszcza muzykę u siebie i nas to słychać, ale w sensie, że siadamy w swoim pomieszczeniu odsłuchowym i włączamy sobie jakąś płytę.

ale w jakim sensie słuchać - tzn w 100% audiofilsko siedząc w sweet spot itd?

jak może ktoś mieć 30 godzin tygodniowo - 4-5 godzin dzień w dzień? na etacie odsłuchiwacza? ;)

Sorry, ale znowu ankieta zawiera błąd, jak przykładowo słucham muzyki 6h w tygodniu to do jakiej grupy mam się dodać: 3-6h, czy 6-9h?

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ja od poniedziałku do piątku po 5h dziennie wieczorami przy przeglądarce ( : bo po pracy człowiek zmęczony wiec zasiada i nic nie robi ,praca nastepująco byle do śniadania byle do obiadu byle do kawy i byle do domu ( : no i najważniejsze byle do piątku ha ha

Sorry, ale znowu ankieta zawiera błąd, jak przykładowo słucham muzyki 6h w tygodniu to do jakiej grupy mam się dodać: 3-6h, czy 6-9h?

Zaokrąglij sobie w górę, albo w dół...wg. uznania...wielkiego błędu nie popełnisz. ;-)

Gość

(Konto usunięte)

30h będzie realne dopiero na emeryturze. Ciekaw jestem czym na co dzień zajmują się osoby, które zaznaczyły tą opcję.

A co Ty z PiSu jesteś?

Ręce opadają...

;-)

30h będzie realne dopiero na emeryturze. Ciekaw jestem czym na co dzień zajmują się osoby, które zaznaczyły tą opcję.

Pracują po 8 h dziennie 8 h śpią 4h na inne sprawy 3h lub 4 h dziennie słuchania muzyki codziennie to u nas w domu norma zresztą u nas w domu słuchamy muzyki tańczymy przy niej z dziećmi mało włączamy telewizor , na dziś nie mamy telewizji wcale :) .

@ jarex słusznie zauważył brak "schodków" rankingu.

Wystarczyłaby zapewne rzadsza tygodniowa gradacja np: do 4

5 do 9

10 do 15

16 do 23

24 do 32

powyżej 33

bo to się chyba za bardzo rozmyje, ale może się mylę, zresztą

nie byłby to już pomysł @nikon'a.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Tak naprawdę w dobrych warunkach warunkach to udaje mi się słuchać muzyki ok. 7 h, czyli wychodzi, że jedną godzinę dziennie. Do tego trzeba doliczyć Antyradio w pracy i słuchanie muzyki podczas dojazdów samochodem, ale mój system car audio pozostawia wiele do życzenia :(

Kiedyś od rana do rana często

Teraz już tylko od rana do nocy :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.