Skocz do zawartości
IGNORED

Chrzest Polski. Czym się podniecać?

arturross

Rekomendowane odpowiedzi

Śledząc niektóre wpisy w tym wątku można dojść do wniosku,że następuje u nas recydywa pogaństwa.To ciekawe,nowe zjawisko związane z odrzuceniem "obcych" wpływów i tzw. powrotem do korzeni.W związku z tym wymyśla się i tworzy świetlaną wizję przeszłości gdy wszytko było lepsze.Czyli nieszczęście Polski nie zaczęło się w momencie wstąpienia do UE ale znacznie wcześniej.W chwili przyjęcia chrześcijaństwa.Jest w tym szczypta prawdy bo oba te wydarzenia są porównywalne.

Cała reszta to bzdura i wymysł domorosłych apostatów.Wierzących w Polskę od Odry do Władywostoku.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Cała reszta to bzdura i wymysł domorosłych apostatów.Wierzących w Polskę od Odry do Władywostoku.

Może nie Polskę. A Nowe Imperium Słowiańskie.

wolno przekręcać nicki?

nie zajmuj się moją osobą, pisz na temat :)

Chyba żeś się z moim ptaszkiem na głowy pozamieniał.

Chyba żeś się z moim ptaszkiem na głowy pozamieniał.

to jesteśmy jednością?

Nowe czasy to i nowa jakość będzie. Jest sto sprawa raczej przyszłości cho proces ten trwa już teraz.

właśnie, mazerszipy, bobbie kennedy, plazmy diamentowe

to jest nowa jakość :)

Gość A&T

(Konto usunięte)

Były czasy,że sięgało do Europy.Mongolskie.

No tak. Tylko pamiętaj, że nic nie stoi w miejscu. To co wczoraj było jeszcze niemożliwe dziś zaczyna być prawdopodobne. UE w dzisiejszej postaci nie przetrwa. Ja co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Piękne przyspieszenie wydarzeń może nastąpić po referendum w UK.

Ja co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Piękne przyspieszenie wydarzeń może nastąpić po referendum w UK.

z reguły nie masz wątpliwości

a wydarzenia nie przyspieszą po ujawnieniu mazerszipa?

Z tej okazji, utnę sobie drzemkę.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

niestety rosnie nam pokolenie wychowane na prawdach objawionych z netu , spiskowych teoriach dziejów ( a myslałem że dotyczy to skretyniałych amerykanów ) oraz mylących byty wirtualne z rzeczywistością . Efekty widać w tej dyskusji.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Należy znać wszystkie poglądy.

oczywiście

jako wyznawca latającego potwora spaghetti wierzę, iż ziemia jest płaska

Proszę zwrócić uwagę na wpisy pod filmem w tym Pawła Szydłowskiego.

zwróciłem :)

- Skąd informacja o słowiańskich drużynach na Płw. Iberyjskim?

- panie profesorze proszę oddać dyplom maturalny , a już uniwersytecki na pewno

- Co za bzdety.

- ale møwi kocopoly

Bardzo solidne źródło, walą błąd już w tytule.

Poza tym te ruiny słowiańskie być nie mogły - za stare.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Niewiarygodne źródło z powodu zwykłej literówki w tytule? Inne tez o tym pisały.

"Odkrycie jest rewolucyjne, ponieważ do tej pory najstarszymi kamiennymi obiektami architektonicznymi znanymi w tej części Europy były kościoły datowane na X wiek. Wykopaliska z Maszkowic są od nich starsze o - bagatela! - 2500 lat. Zdaniem archeologów, mamy do czynienia z pozostałościami warowni obronnej. Prawdopodobnie była zamieszkana przez mniej więcej 200 lat, a populacja wahała się w okolicach ok. 150-200 osób.

Nie wiadomo jednak, do jakiej cywilizacji należeli ci ludzie. Przypuszczalnie dotarli w okolice "Góry Zyndarma" z terenów dzisiejszych Węgier. Poznać to można po tysiącach zachowanych elementów ceramiki i ozdób(...)" http://wiadomosci.onet.pl/krakow/historyczne-odkrycie-na-gorze-zyndrama/c5j4g6

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.