Skocz do zawartości
IGNORED

Ogólne dysputy na temat sytuacji forum

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Sądząc po Twoim garniturze to przytyłeś nawet 35%

Nie noszę garnituru, mylisz mnie z kimś(747?)

Tak poważnie, wybrał byś się w następny wymiar powiedzmy 5 jesli była by taka opcja.

Przecież cały czas jesteśmy we wszystkich wymiarach, choćby ich było skolka ugodno

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przecież cały czas jesteśmy we wszystkich wymiarach, choćby ich było skolka ugodno

Przykra sprawa ale jesteśmy w stanie poruszać się tylko w 4wymiarach i to też nie w każdą stronę :(

to nie jest żaden marketing podprogowy, mam nadzieję? ;-)

Kurcze złapałeś mnie ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Kurcze złapałeś mnie ;)

No! Czyżbyś w końcu stosował kurację, którą zaproponował Ci kolega gagacek?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No! Czyżbyś w końcu stosował kurację, którą zaproponował Ci kolega gagacek?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To trudny i nieprzyjemny temat, literaturę odnajdziesz szukając w mrocznych zakamarkach dotyczących astrologii, kiedy mnie przyszło zmagać się z tą dziedziną nie było jeszcze internetu, obecnie w sieci nie zaglądam do tego sektora wiedzy, gdyż jest ona bardzo nieprzyjemna, mówi na przykład o przeznaczeniu, że od Ciebie jako jednostki, to zależy tyle, czy buty zasznurujesz w taki czy inny sposób, natomiast Twoja droga życiowa jest już ustalona..przez ...no właśnie..tu jest dyskusja, czy przez duszę, czy inaczej, komplikują jeszcze sytuację różne bóstwa, do powiedzenia coś ma również diabeł...ogólnie mroczny i dość skomplikowany temat, nie radzę w to wchodzić, mnie udało się z tego wyjść, co nie było ani proste ani łatwe, trwało to 10 lat..

Czasami jeszcze korzystam z Tarota, można zaoszczędzić wiele czasu, nie wpadając w pułapki wynikające z nieświadomości sytuacji.

Ukryta Zawartość

Za którym razem Ci sie udało?

ps

dla niewtajemniczonych kuracja zalecona przez gagacka ;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

można zaoszczędzić wiele czasu, nie wpadając w pułapki wynikające z nieświadomości sytuacji.

Ale sytuacja jest wiadoma tylko nie każdemu jest dany dar posiadania continuum czasowego.

Za którym razem Ci sie udało?

ps

dla niewtajemniczonych kuracja zalecona przez gagacka ;

Ukryta Zawartość

Po co rozbijać głowę o mur jak można go spokojnie obejść. Czasem warto odejść dalej od problemu żeby go z większej perspektywy ogarnąć.

Tobie też polecam ten filmik o QT przemyśleć z większej perspektywy!!! Można się czegoś perfekt nauczyć na pamięć ale jak się nie ma takiej umiejętności czy możliwości można stworzyć inne techniki pojmowania zagadnienia!

p.s. nie trzeba palić trawki ;)

Ukryta Zawartość

Rafael, powiedz mi co rozumiesz przez pojęcie continuum, a potem co poprzez continuum czasowe.

Rafael, powiedz mi co rozumiesz przez pojęcie continuum, a potem co poprzez continuum czasowe.

bardziej na temat: Ciąglość posiadanej wiedzy o świecie nie tylko podczas naszego obecnego życia.

Będąc np. w innym czasie można się umówić na spotkanie w kolejnym czasie i załatwić to czego nie załatwiliśmy prawidłowo w tym wcześniejszym czasie. Nie każdy musi o tym pamiętać i tak jest przeważnie.

Taką wiedzę to posiadają tylko mieszkańcy pewnych enklaw, w Krakowie jedna z nich znajduje się przy ulicy Babińskiego:)

Taką wiedzę to posiadają tylko mieszkańcy pewnych enklaw, w Krakowie jedna z nich znajduje się przy ulicy Babińskiego:)

I jak się koledze udało wypisać?

Zależy kogo. W sprawie kolegi rokowania nie są optymistyczne:)

Zależy kogo. W sprawie kolegi rokowania nie są optymistyczne:)

Dla czego? pisałem tylko:

załatwić to czego nie załatwiliśmy prawidłowo w tym wcześniejszym czasie.

Tutaj kolego jest ten optymizm! że sprawę zamkniemy i przestaniemy wracać do tematu nie przedlużając continuum czasu o kolejne warianty rozwiązań które ciągle nas tu będą sprowadzać.

Taka myśl mnie nachodzi że to rozchodzi się z teorią naukowców że nie ma więcej niż 10 wymiarów. Z drugiej strony taka teoria dowodzi ze świat jest ograniczony czasowo i po prostu w czasie dojdziemy w końcu do finału Tego rozdania kart.

"Dla czego" piszemy łącznie. Może tu tkwi problem?

Problem tkwi w:

Można się czegoś perfekt nauczyć na pamięć ale jak się nie ma takiej umiejętności czy możliwości można stworzyć inne techniki pojmowania zagadnienia!

No ale skoro Ty lepiej wiesz, ja lepiej wiem to o czym tu rozmawiać?

Dobranoc

A jakie?

Rafik, a ty tak sie nie boisz ze mnom pisać? Bo podobno bum ma administracyjny zakaz zbliżania się do ciebie na dystans 10 postów, a ja jestem w jego bandzie?

Gość A&T

(Konto usunięte)

Tak poważnie, wybrał byś się w następny wymiar powiedzmy 5 jesli była by taka opcja.

By być w 5 wymiarze trzeba spełniać odpowiednie warunki. Dla ułatwienia dodam , że tam kreacja następuje myślą. Chcesz mieć zestaw TOP HiEnd kreujesz i masz. :) Ale działa również w drugą stronę. :)

W sieci pracuję od 18 lat, więc powyższego na pewno sobie nie wymyśliłem. Tu po prostu macie eldorado dla trolli.

A co to za sieć? Żabka?

Po prostu idea, że wszystko gra tak samo

A kto tak twierdzi? Bo ja napewno nie.

Proste, tych bum już wcześniej było w pieron! Tylko za każdym razem jest inna kombinacja w "rzucaniu kośćmi". Sprawa się zakończy jak wszystko zostanie ułożone według "złotego" schematu. Ot takie puzle Pana Boga

Boga w to nie mieszaj.

Można się czegoś perfekt nauczyć na pamięć

Pamięć jest dobra, tylko zawodna i potrzebna jest jeszcze pewna moc do przetwarzania zapamiętanej informacji. Bez tego jest groch z kapustą.

Czy jest na sali psajkolodżist?

Mogę Ci polecić forumowego pediatrę jest bezpieczniejszy!

Czasami jeszcze korzystam z Tarota, można zaoszczędzić wiele czasu, nie wpadając w pułapki wynikające z nieświadomości sytuacji.

Czym się różni Tarot od np. rzucania kośćmi czy monetą? ten ostatni system nawet wydaje się bardziej wiodący do takich zastosowań bo mamy odpowiedź 0 lub jeden, lub jak kto woli tak lub nie.

chodzi raczej o uzdrowienie samego forum

Trzeba zastanowić się nad możliwością sanacji systemu przez brutalne zniszczenie go.

"At spes non fracta."

Gość A&T

(Konto usunięte)

Czym się różni Tarot od np. rzucania kośćmi czy monetą? ten ostatni system nawet wydaje się bardziej wiodący do takich zastosowań bo mamy odpowiedź 0 lub jeden, lub jak kto woli tak lub nie.

Nie zrozumiesz. Jesteś na innym poziomie pojmowania. Dla tego w kablach będziesz tylko przeciętny.

A kto tak twierdzi? Bo ja na pewno nie.

To był tylko taki skrót myślowy. O ile pamiętam ustalenia przeciwników audio voodoo, mogą różnić się dźwiękiem kolumny głośnikowe oraz wzmacniacze lampowe. Cała reszta jest już poniżej progu percepcji ludzkiego słuchu. Coś pokręciłem? ;-)

Jak to jest, że jednemu mężczyźnie podoba się jedna kobieta, jednej kobiecie jeden mężczyzna..

To chemia mój "fizyku" :-) człowiek jest maszyną biochemiczną.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.