Skocz do zawartości
IGNORED

wygłuszenie pokoju

Adrian Sztuczyński

Rekomendowane odpowiedzi

Poproś ładnie i wytłumacz dokładnie co chcesz . W latach 80' były załogi np . Punkowe sam należałem a czy teraz ktoś jest gdzieś zrzeszony trudno powiedzieć na pewno nie tu :-)

WITAM ZAŁOGA !!!

SPRAWA WYGLĄDA TAK, ŻE MAM POKÓJ O WYMIARACH 2M X 2M I CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ W JAKI SPOSÓB I CZYM NAJLEPIEJ WYGŁUSZYĆ ŚCIANY (CHODZI MI O NAGRYWANIA WOKALU ;) )

2mx 2m to mi wygląda na karcer. Sprawdź jeszcze czy masz białe ubranie z wiązanymi rękawami, to może być decydujący czynnik :)

cos z metrazem pokoju nie tak, chyba to nie łazienka

rada - poczytaj sobie w necie , tylko jak "wygluszac" cale sciany

bo to chyba grubsza tapeta ,

albo jakies kilimy , arrasy wg uznania

Cześć :) Mam podobny problem, potrzebuję zrobić studio w mieszkaniu i zastanawiałam się nad wygłuszeniem tego samodzielnie z mężem. Myslicie, że lepiej wziąć firmę, czy że dalibyśmy radę? Bo nie wiem jak to ewentualnie może wyjść cenowo za pokój 4x5.

• 2 tygodnie później...

Słuchaj,bo wszyscy piszą od czapy, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jak robisz kabinę to wsadź możliwie maksymalne grube ścianki z wełny. Pamiętaj o wentylacji i powinno być ok.

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.