Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

A ,czyli jak nie słuchasz radia to oglądasz TVN?

Ale prawdziwy pisowiec godzi oglądanie TV publicznej ze słuchaniem radia Maryja.

To jego święty obowiązek!

Xniwax zapewne wykonuje te czynności w jedynie słusznej pozycji...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie jestem biegły w temacie ale wydawało mi się, że bez kory mózgowej organizm nie może funkcjonować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A ,czyli jak nie słuchasz radia to oglądasz TVN?

Jak oglądam TVN to nie słucham radia, a Ty?

na kolanach

z otwartym otworem bredzącym

wyłączoną korą mózgową

organizm nie może funkcjonować

w głowach Wam zgrzyta

Fox&Wojciech, weźcie przykład z jeżża,

Nie trzeba się zbytnio wysilac

Rozdzielcie się, być może wówczas owe dysfunkcje Wam przeminą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wycinanki prezentują żałosny poziom

Owszem prezentują żałosny poziom cytowanych.

Przepraszam.

Miało być inaczej ;)

Wkładam zatem inny worek, worek pokutny.

W tamtym worku są Ci, którzy są

i dobrze wiedzą, że tam są.

To nie ma wpływu na waszą żałościwizję i fonożałość.

To moze odpowiesz na moje wcześniejsze pytanie ?

Fonożałość ? Chodzi ci o poziom trójki, bo o tym to temat ?

Nie mogę bo pewien "mod" ma na mnie dzisiaj "nienawiść", dlatego odreagowuje pięć dni tygodnia w szóstym.

Naprawdę nie mogę.

Poza tym nie ma już Twojego pytania na tej stronie.

Fonożałość ? Chodzi ci o poziom trójki, bo o tym to temat ?

Nie ma żałości na poziom trójki - jest lepszy od poziomu prywatnych stacji.

Czyż nie jest to zaletą?

------------------------

Łoj...dostałem w plecy zza węgła.

Jaki ten strzelec biedny jest z miłości do nienawiści.

Nie mogę bo pewien "mod" ma na mnie dzisiaj "nienawiść", dlatego odreagowuje pięć dni tygodnia w szóstym.

Nienawiść to cecha sympatyków PiS. Innych nie należy identyfikować z osobami nienawidzącymi wszystkich dookoła.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kukiz odniósł się do afery wokół występu Kayah na benefisowym koncercie Maryli Rodowicz. Kayah, która miała wziąć udział w tym wydarzeniu, miała znaleźć się na "czarnej liście" TVP - artystka angażowała się wcześniej m.in. w tzw. czarny protest - czyli akcję sprzeciwu kobiet w związku z planami zaostrzenia prawa antyaborcyjnego. TVP zaprzeczała potem, jakoby ingerowała w to, kto ma wystąpić na koncercie organizowanym z okazji 50-lecia Maryli Rodowicz, ale Kayah, Katarzyna Nosowska, a następnie kolejni artyści zaczęli rezygnować z występu na Festiwalu w Opolu. Z występu zrezygnowała też sama Rodowicz.

Kukiz, w przeszłości wokalista i lider zespołu "Piersi" porównuje całą sytuację do zablokowania emisji jego piosenki "Samokrytyka" przez kierującą ówcześnie Programem III Polskiego Radia Magdalenę Jethon. Jak pisze Kukiz zdarzanie to "rozpoczęło proces eliminowania go ze sceny muzycznej z powodu niezgodności mojego przekazu artystycznego z zasadniczą linią rządzącej wówczas partii" (chodzi o koalicję PO-PSL - red.).

"Dlatego powtarzam (...) jak nikt rozumiem Kaśkę. Strasznym jest przeżywać takie poniżenie" - przekonuje Kukiz. Polityk zastrzega, że "ma w wielu kwestiach inne niż Kayah zdanie", ale - jak dodaje "niedopuszczalnym jest cenzura artysty przez partyjnych chłystków".

Polityk zaznacza przy tym, że za nim - w czasie, gdy blokowano jego piosenki - nie ujął się nikt, oprócz Krzysztofa Skiby. "Ale nie mam żalu. Naprawdę" - dodaje.

Lider Kukiz'15 zastrzega, że "będzie miał żal gdy zostanie 'po staremu'". "Gdy jakiś Kura (prezes TVP Jacek Kurski - red.) czy inna Jethon decydować będą o tym kto zasługuje na media publiczne a kto nie. Ale do tego, Koleżanki i Koledzy Artyści, potrzebna jest zmiana ustroju Państwa" - pisze Kukiz, którego ugrupowanie opowiada się za zasadniczymi zmianami w konstytucji i ustroju państwa.

To znaczy że nie znasz AYA RL, albo wypierasz to z pamięci.To niezdrowe.

Po czym wnosisz? Ayę znam bardziej niż Ci się wydaje...

I nie muszę niczego wypierać, bo to nie zdrowe - to Tobie przyszedł do głowy taki pomysł... jeśli Ci takie zachowanie pomaga - nie zabraniam

Chyba trochę nadinterpretujesz moją wypowiedź

Odpisałem jezz'owi, że to nie artyści chcą zmiany konstytucji, ale Kukiz, który jak zwykle wyczuwa falę wznoszącą i będzie się teraz pod nią podczepiał.

Zaraz się okaże, że też zrezygnował z występu w Opolu - tak jak dziesiątki osób nagle rezygnuje z występu w Opolu; nawet te, które nie miały zaproszenia ;-)

• 2 tygodnie później...

Właśnie Kydryński puścił Niemena, wołającego, że czas nienawiść stłumić w sobie.

I zastanawiał, czy faktycznie można mieć nadzieję, że ludzi dobrej woli jest więcej.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.