Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

A w trójce jest msza ?

Tego nigdzie nie napisałem Jezz . Chyba że puszczono w ramach nagranego koncertu mszę hmoll JS Bacha z jakiejś filharmonii. W programie pierwszym Polskiego Radia w niedzielę jak najbardziej , a trójka jeszcze do Polskiego Radia należy. Ale wszystko na dobrej drodze w ramach dobrej zmiany Jezz.

Te audycje religijne to chyba gwarantuje konkordat.

się nie znam. Ale na polskich lotniskach - są.

Co przeciętnemu człeku - we łbie się nie mieści.

W życiu nie pojadę do Bydgoszczy!

A i - samolotem!:)

"Najbliższy taras widokowy - we Wrocławiu."

O to chodziło?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O qr... :[

Wspominałem sobie właśnie ten zacny wątek i przypomniałem sobie, że kiedyś o tym zapomniałem

Ukryta Zawartość

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

O to chodziło?

Zmieszać tego razem nie szło tylko oddzielnie te playery ulokowałeś Jezz ? Razem brzmi świetnie jak dwa naraz puszczę . Oddzielnie tak sobie. Takie Mosio-Tyler

Z tą Bośką Tajler, gdy na gorach klepie....Jedna z najlepszych scen w Galakryce.

Z tą Bośką Tajler, gdy na gorach klepie Cudna Pani...

...Jedna z najlepszych scen w Galakryce.

Zmieszać tego razem nie szło tylko oddzielnie te playery ulokowałeś Jezz ? Razem brzmi świetnie jak dwa naraz puszczę . Oddzielnie tak sobie. Takie Mosio-Tyler

Ale o co chodzi bo nie rozumiem ?

Czy ktoś jeszcze został na pokładzie ?

To nie do wiary, co "dobra zmiana" robi z Polskim Radiem. Właśnie z Trójki wyrzucono kolejnego dziennikarza

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ktoś jeszcze został na pokładzie ?

To nie do wiary, co "dobra zmiana" robi z Polskim Radiem. Właśnie z Trójki wyrzucono kolejnego dziennikarza

Ukryta Zawartość

To, że trójka będzie do zaorania było do przewidzenia. Nie myślałem jednak, ze będzie się to odbywać w tak prymitywny sposób. Słuchaczowi pozostaje jedynie potupać nóżką przed bramą na Myśliwieckiej lub cieszyć się ze zmian, które nadeszły. Mam nadzieję na kontynuację. Powiem przekornie, i bardzo dobrze, jestem za. Od jakiegoś czasu jestem za, nawet za najgłupszymi pomysłami przedstawicieli suwerena. Zastanawiam się tylko jak długo jeszcze suweren lepszego sortu będzie udawał, że jest ślepy i głuchy. Podejrzewam, że pewnie dopóty, dopóki starczy mamony w woreczku, chociaż i i tu, nasze cudowne dziecko ekonomii M.M. dostrzega, że w tym worku także jest gdzieś dno.

Ukryta Zawartość

Niedźwiecki o sytuacji w "Trójce": Nigdy nie było tak źle na Myśliwieckiej. Jak grać, co mówić, co robić?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niedźwiecki o sytuacji w "Trójce": Nigdy nie było tak źle na Myśliwieckiej. Jak grać, co mówić, co robić?

Ukryta Zawartość

"Niby spadło trochę śniegu, ale jakoś nie czuję, że idą święta. Trzy tygodnie. I wcale mnie nie ciągnie do grania „piosenek z dzwoneczkami”"

Lepiej grać, bo teraz w trójce nigdy nie wiadomo czy to nie ostatni dzwoneczek.

Ukryta Zawartość

Czasem już człowiek mam dość tego jak widzi co wyprawiają ......rozpieprzają wszystko co się da pod jakże zwodnicza nazwą Dobra Zmiana

jezz nie chciałbym żebyś był złym prorokiem ale wszystko idzie w tym kierunku........

Słucham trójki od 1985 roku i nie widze żadnych negatywnych zmian. Ale to pewnie demencja stracza....

I tym się różnimy. Ja nie widzę pozytywnych za to jest coraz gorzej.

Może to głupie, ale do tej pory (licząc od 86 roku kiedy PR3 poznałem i "mnię wzieło") strojąc radio Trójkę rozpoznawałem "na słuch", tak jakoś intuicyjnie czy jak - po prostu po usłyszeniu kilku zdań czy kilku taktów przestawałem kręcić gałą strojenia w hotelowych czy samochodowych radiach, bo wiedziałem ze to już trójka i jestem u celu. Ostatnio strojąc w trasie nowo zamontowane w samochodzie radio musiałem się zatrzymać i popatrzeć na komunikaty RDSu. Chyba jednak ta zmiana dobra nie była. Domowe i pracowe radyjko podpięte do sieci i przestrojone na RockSerwis już od paru dobrych miesięcy. Jak jeszcze odpadnie Mann i Niedźwiedź, to chyba będzie moment, gdy słuchalność trójki sięgnie najniższego dna od 30 lat. Jeszcze rano w niedzielę dzieciakom puszczam zagadkowa niedzielę, jeszcze w nocy jak nie śpię odpalam trójkowe audycje z muzyką dziwną, nieznaną, a czasami piękną... Ciekawe kiedy i to diabli dobrej zmiany wezmą....

strojąc radio Trójkę rozpoznawałem "na słuch", tak jakoś intuicyjnie czy jak - po prostu po usłyszeniu kilku zdań czy kilku taktów przestawałem kręcić gałą strojenia w hotelowych czy samochodowych radiach, bo wiedziałem ze to już trójka i jestem u celu.

Gdyby wtedy audycję prowadził nowy dziennikarz, też byś nie trafił.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Oj tam, oj tam, gorszy sort będzie mi się tu burzył,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Radio Maryja gdyby nowy ksiądz prowadził to byś poznał?

To sie kwalifikuje jako przesladowanie na tle religijnym.

Oj tam, oj tam, gorszy sort będzie mi się tu burzył,

Ukryta Zawartość

Trochę te pretensje naciągane, prowadzący powiedział że w audycji usłyszymy Preisnera, a po wywiadzie przedstawił gości w studio.Może mi umknęło, ale chyba niezbyt często w tego typu audycjach zaznacza się kiedy był robiony wywiad, bo słuchacza to raczej nie interesuje.

Ukryta Zawartość

Klub Trójki 21.09

Zapowiedź prowadzącego audycję zasugerowała, że rozmowa odbyła się w ostatnim czasie, czyli już po „dobrych zmianach” w Trójce. To jest absolutne nadużycie ze strony dziennikarza.

No tego to ja tam nie słyszałem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

"To było moje miejsce na ziemi. Moje radio." Trójka traci kolejną dziennikarkę

przepraszam czy leci z nami pilot chciałoby się to powiedzieć co się dzieje kuzwa w tym kraju...........................?

to pytanie dla fanów dobrej .....i ich pana Piotrowicza bohatera

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.