Skocz do zawartości
IGNORED

Machanie szabelką , w gumofilcach na ośle

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Grunt, że Ty je rozróżniasz.

To nie jest tylko objaw faszyzmu.

To juz czysty nazim i bolszewizm pospołu.

O jednym i drugim nie masz najmniejszego pojęcia.

NIe mogę wysłać tej depeszy. Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój.

Nie ma Londynu koło Croydon?

Problem w tym, że takie rzeczy jak genderyzm i ogólnie rewolucja obyczajowa z Zachodu nic u nas nie poprawią.

Szkoda. A w takiej Anglii kiedyś dzieci czekały w kolejce do adopcji a teraz przyszli rodzice muszą czekać, czasem dosyć długo na dziecko, i to także dzięki rewolucji obyczajowej.

Cykliści.

Odpowiedź na to pytanie brzmi - chała PiS-owi!

Masz coś przeciwko Buddystą albo Słowianom?

Nie wcinaj się, nikt Cię nie pyta o zdanie. No, jak z tym drutem?

jeżeli to objaw patriotyzmu to proszę bardzo

Patriotyzm to nie tylko darcie ryja na stadionach.

Cykliści.

Odpowiedź na to pytanie brzmi - chała PiS-owi!

Masz coś przeciwko Buddystą albo Słowianom?

"BuddystOM". Palec się Koledze patriocie obsmyknął:)

Nie ma Londynu koło Croydon?

Może miał zbyt duży zoom ustawiony i nie zauważył.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Szkoda. A w takiej Anglii kiedyś dzieci czekały w kolejce do adopcji a teraz przyszli rodzice muszą czekać, czasem dosyć długo na dziecko, i to także dzięki rewolucji obyczajowej.

Bo na obecnym etapie rewolucji obyczajowej dzieci są przyznawane w pierwszej kolejności parom homoseksualnym. A jak dojdą do rozumu i skarżą się pracownikom socjalnym na molestowanie, to sa spławiane jako homofobowie.

Bo na obecnym etapie rewolucji obyczajowej dzieci są przyznawane w pierwszej kolejności parom homoseksualnym. A jak dojdą do rozumu i skarżą się pracownikom socjalnym na molestowanie, to sa spławiane jako homofobowie.

Masz na ten temat jekieś wiadomości czy tak sobie tylko piszesz żeby pisać ?

Biorąc pod uwagę skalę dezinformacji w mediach (świeży przykład tuszowania przestępstw popełnianych przez imigrantów - po prostu politycznie poprawnie zabroniono informowania o pochodzeniu etnicznym przestępcy), oraz stan debaty akademickiej na zachodzie, trudno jest przedstawić wiarygodne wyniki badań w temacie. Kilka badań wskazujących na znacznie gorsze wyniki wychowania przez pary homoseksualne było, oczywiście zaraz luminarze różnych Gender Studies zrobili swoje, z całkowicie innymi wynikami.

Czyli nic nie wiesz. Ja za to mam informacje z pierwszej ręki od moich przyjaciół ( para heteroseksualna, żebyś nie miał wątpliwości), którzy czekają na adopcję dziecka.

Common Sense drogi Watsonie. Wiadomo że mężczyźni częściej molestują dzieci. Dlatego para homoseksualna jest z definicji bardziej ryzykowna, nawet gdyby przyjąć politpoprawny aksjomat o "równości". Zwłaszcza jeżeli tak naprawdę jest to związek dwóch pedofilów, którzy tylko udawali homoseksualistów żeby zawrzeć związek i dostać dzieci. Motywację mają, więc i papiery będą mieli pierwowo sorta. Tak jak Krolopp miał największą motywację żeby zrobić karierę i przejąć chór po jego założycielu. Instytucja homo-"małżeństwa" nie ma żadnych zabezpieczeń przed takim scenariuszem.

Lesbijki są o tyle mniej nagrzane na adopcję, że one mogą sobie zrobić dziecko w sposób naturalny.

Common Sense drogi Watsonie. Wiadomo że mężczyźni częściej molestują dzieci. Dlatego para homoseksualna jest z definicji bardziej ryzykowna, nawet gdyby przyjąć politpoprawny aksjomat o "równości". Zwłaszcza jeżeli tak naprawdę jest to związek dwóch pedofilów, którzy tylko udawali homoseksualistów żeby zawrzeć związek i dostać dzieci. Motywację mają, więc i papiery będą mieli pierwowo sorta. Tak jak Krolopp miał największą motywację żeby zrobić karierę i przejąć chór po jego założycielu. Instytucja homo-"małżeństwa" nie ma żadnych zabezpieczeń przed takim scenariuszem.

Lesbijki są o tyle mniej nagrzane na adopcję, że one mogą sobie zrobić dziecko w sposób naturalny.

Ja o zupie a ty niestety o czymś zupełnie innym.

Zapomniałem dodać, że moi znajomi to praktykujący katolicy. Ich znajomi to para homoseksualistów z dwójką adoptowanych dzieci.

Ja, niewierzący, nie bardzo jestem w stanie to zaakceptować, oni twierdzą, że to fantastyczna rodzina. Jak żyć Sherlocku ?

Ja nie twierdzę że jako takie wychowanie dziecka przez parę homo jest niemożliwe. Samotny ojciec też może przecież wychowywać dziecko i jakoś sobie radzić. Uważam tylko, że to rozwiązanie jest obarczone zbyt dużym ryzykiem dla dziecka, żeby dopuszczać je prawnie.

Sam piszesz że po dzieci jest kolejka normalnych małżeństw. Dlatego z punktu widzenia dziecka strata jest niewielka lub nawet żadna gdyby systemowo wykluczyć homo-"małżeństwa" z prawa do adopcji.

Bo na obecnym etapie rewolucji obyczajowej dzieci są przyznawane w pierwszej kolejności parom homoseksualnym

Ty napisałeś coś takiego, masz na to jakieś dowody ?

I napisałem, że jest kolejka, nic nie pisałem o, jak ty to nazywasz normalnych małżeństwach.

jest obarczone zbyt dużym ryzykiem dla dziecka, żeby dopuszczać je prawnie.

Zbyt dużo propagandy prezentujesz.

Zobacz jak Laura Southern (z Rebel Media) operując politpoprawnymi sloganami na bezczela załatwiła sobie zmianę płci od ręki. Oskarżenie o homo- (czy trans-) fobię to na Zachodzie śmierć cywilna, a dla pracownika socjalnego to już w ogóle.

Widzę, że nie da się z tobą normalnie na ten temat dyskutować. Przerażający brak argumentów.

no jakże brak... A mity i uprzedzenia prosto z sieci jeszcze ciepłe to co? ;-)

Biorąc pod uwagę skalę dezinformacji w mediach

O przepraszam, nie zauważyłem.

Już będzie mniej bo zajął się tym pewien specjalista z Łomianek.

Widzę, że nie da się z tobą normalnie na ten temat dyskutować. Przerażający brak argumentów.

Szkoda sił i czasu ,czytając Waszą dyskusje podobnie wypowiada się prezes jednej partii często operuje takimi tekstami "wiem ale nie powiem"" Doszły mnie słuchy "

Najlepiej rzucać potwarz na innych nie mając dowodów na swoje potwierdzenie ....ciemny lud to kupi....nie my

Jakich argumentów oczekujesz? Statystyk przyznawania dzieci przez zachodnie agencje adopcyjne, wraz z procentem sukcesu dla par homo i małżeństw tradycyjnych? Przecież oni czegoś takiego nie publikują, zasłaniając się wszystkim czym mogą - dobrem dzieci, antydyskryminacją itd. Znajdź mi takie statystyki które udowadniałyby że parom homo jest trudniej a przynajmniej nie łatwiej. Albo że statystyki z podziałem na pary homo i tradycyjne są w ogóle prowadzone.

Stan debaty akademickiej w temacie też jaki jest każdy widzi - naukowcy którym wychodzą nieprawomyślne tezy są poddawani bojkotom, tnie się im fundusze, wyklucza z cechu, a marksistowskie bojówki dezorganizują ich wykłady czy odczyty.

U nas na szczęście postulaty homo-"małżeństw" z prawem do adopcji nie przeszły, więc to Wy powinniście udowodnić że należy zmienić system.

Nie mam nic do homosiów i ich małżeństw ale wychowanie dziecka powinno odbywać się w heteroseksualnej rodzinie. Oddanie dziecka takiej dysfunkcyjnej parze Zniszczy jego psychikę.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Stan debaty akademickiej w temacie też jaki jest każdy widzi - naukowcy którym wychodzą nieprawomyślne tezy są poddawani bojkotom, tnie się im fundusze, wyklucza z cechu, a marksistowskie bojówki dezorganizują ich wykłady czy odczyty.

Skonczyły sie czasy że tylko tzw prawaki i spokrewnione z Nimi grupy pseudopatriotycznych bohaterów w szalikach miały monopol na demonstrowanie dezorganizacje tzw wykładów ( ostatnie z Chazanem)czy tzw odczytów........

Skonczyły sie czasy że tylko tzw prawaki i spokrewnione z Nimi grupy pseudopatriotycznych bohaterów w szalikach miały monopol na demonstrowanie dezorganizacje tzw wykładów ( ostatnie z Chazanem)czy tzw odczytów........

Znaczy popierasz dezorganizowanie wykładów jako takie?

Znaczy popierasz dezorganizowanie wykładów jako takie?

Zapomniałeś występy na cmentarzach i innych miejscach tzw prawdziwych Polaków ?

nie zapomniałem wielu imprez przez Twoich idoli zbezczeszczanych nie proszonych przez organizatorów

Boli teraz ?

Nie prawdziwy Polak jest tylko polskojęzyczny.

A powiedz mi, Tęper - po jakiemu to jest?

Przy okazji: trzeba mieć nadzieję, że @misiomor z bejsbolem nie lata i mor... buzi na stadionach i na uniwersytetach - nie wydziera.

On tylko popiera takie zachowania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.