Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

W latach 60 Europa też się z tym borykała. To oczywiście nie jest nic wesołego ale PiS tego nie zmieni. Tylko mocni mają szansę w starciu z tym problemem. PiS robi wszystko że tą wspólną moc osłabić.

W latach 60 się uporała . Ale to była inna Europa . Poza tym ówcześni terroryści wybrali jednak inną drogę . Marsz przez instytucje .

Nie sądzę żeby islamiści zmienili taktykę . PiS nie ma uzdrawiać Europy tylko dbać o interesy Polski ! Co wg mnie robi dobrze

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

[...] Jakieś konkrety czy to ma służyć za dowód

Konkrety już były. Publikowane w prasie od lewa do prawa. O milionach dla łojca łoszuścika i dla elbanowskich same pisiory mówiły głośno, nawet chwaląc się, że nareszcie popierana jest ta właściwa opcja.

Himalaje hipokryzji ...

Zanim coś napiszesz, może jednak pomyśl. Chyba, że nie czytasz prasy w ogóle. Wtedy to jest okoliczność łagodząca - wtórny analfabetyzm.

Na gruzach powstanie Cesarstwo pisowskie ? ;-)

To poważniejsze źródło niż źródła PiS-owskie np. TVP-iS.

Możesz jeszcze wkleić coś z Polityki czy TVN . Może Żakowskiego lub Kublik . Ja dam Ziemkiewicza i Ogórek .

Ping pong możemy uprawiać do nocy .

Konkrety proszę .

Konkrety już były. Publikowane w prasie od lewa do prawa. O milionach dla łojca łoszuścika i dla elbanowskich same pisiory mówiły głośno, nawet chwaląc się, że nareszcie popierana jest ta właściwa opcja.

Himalaje hipokryzji ...

Zanim coś napiszesz, może jednak pomyśl. Chyba, że nie czytasz prasy w ogóle. Wtedy to jest okoliczność łagodząca - wtórny analfabetyzm.

PO miało 8 lat na rozliczenie tych rzekomych aferałów . Znaleźli dorsza . Święta Julia znalazła . A na marginesie to Julka wykonała już postanowienie sądowe ? ;)

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

argus, a w PO lub z PO to byly jakies przewaly finasowe, czy nie bardzo?. Czy pisal ktos o tym?. Czy moze wtorny analfabetyzm?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

PiS nie ma uzdrawiać Europy tylko dbać o interesy Polski ! Co wg mnie robi dobrze

Możliwe, czas pokaże. Szczególnie działania Antoniego M. budzą w tym temacie wątpliwości. Co do uzdrawiania Europy to jednak słyszałem że PiS ma jakieś koncepcje w tym temacie, ale może ostatnio coś się zmieniło.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ale co jest klamstwem, do czego mam sie odniesc. I co jest prawda, i wedlug kogo?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Możesz jeszcze wkleić coś z Polityki czy TVN . Może Żakowskiego lub Kublik . Ja dam Ziemkiewicza i Ogórek .

Ping pong możemy uprawiać do nocy .

Konkrety proszę .

Wklejki to specjalność propagandystów PiS.

Ale co jest klamstwem, do czego mam sie odniesc. I co jest prawda, i wedlug kogo?

Np. Smoleńsk.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

No ale, ze co, ze mial byc wybuch w samolocie?

Zespół Antoniego M. bierze sporo kaski od polskiego podatnika za wyjaśnienie tego czy był wybuch. Na razie poprzestali na parówkach i puszkach po napojach. Pieniądze doją nadal. Taka "dojna zmiana" ;-).

Możliwe, czas pokaże. Szczególnie działania Antoniego M. budzą w tym temacie wątpliwości. Co do uzdrawiania Europy to jednak słyszałem że PiS ma jakieś koncepcje w tym temacie, ale może ostatnio coś się zmieniło.

Chodzi Ci o Warszawski szczyt NATO i ustalenia jakie na nim zapadły ? . Literalnie to zasługa ministerstwa obrony .

Chodzi Ci o Warszawski szczyt NATO i ustalenia jakie na nim zapadły ?

Szczyt NATO to tylko mały punkcik w historii, ale bardzo intensywnie wykorzystywany przez propagandę PiS.

Szczyt NATO to tylko mały punkcik w historii, ale bardzo intensywnie wykorzystywany przez propagandę PiS.

To był to sukces czy nie ? . A działania naszych instytucji w sprawie gazociągu północnego ? Nie sądzisz że można było to robić wcześniej .

Panowie.

Proszę spuścić nieco ciśnienie w wątku.

Przypominam pkt 14 Netetykiety:

"Wątki które rozwijają się w kierunku wzajemnych kłótni, pyskówek mogą zostać zamknięte."

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

To był to sukces czy nie ? .

Sukcesy pokazuje czas a nie moja odpowiedź.

No ale, ze co, ze mial byc wybuch w samolocie?

Nie udawaj, że nie wiesz, o co chodzi.

Z egzaminu pała.

Mucha solo a capella.

A Kornel nie jest solo. Ideał sięgnął bruku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Chodzi Ci o Warszawski szczyt NATO i ustalenia jakie na nim zapadły ? . Literalnie to zasługa ministerstwa obrony .

Jeszcze wspomnij łaskawie jakiego ministerstwa obrony?

Chyba nie masz na myśli obecnego ?

Z tego co zauważam w każdej sprawie imprezy które sie odbyły w poprzednim roku były zaczęte przez poprzedników

teraz jesteśmy świadkami budowy tej słynnej Polski w ruinie Broszk-owej.....

po tej ekipie zostanie "ch....j dupa i kamieni kupa"

Co do Smolenska, mamy albo brzoze, albo wybuch, oczywiscie uogolniajac, takze o co biega?

W latach 60 się uporała

Na pewno ?

No tak buraczane afery, czyli teksty łykane przez buraków....

To o Was wyznawcach jedynej słusznej wizji pisowskiej jeden teraz będący prezesem Telewizji

powiedział "ciemny lud to kupi "

57a184c17c201_p.jpg

No bo przecież prezes jest piękny ,młody

15781458_1682754818681713_1964975572931554047_n.jpg

Co do Smolenska, mamy albo brzoze, albo wybuch, oczywiscie uogolniajac, takze o co biega?

Mamy jeszcze hel, sztuczną mgłę, tajemnicze "obezwładnianie w powietrzu", sabotaż, źle wykonany remont, dobijanie rannych, spisek (wszystko na poważnie, można sobie poszukać). Tak że o co biega?

Jestem Europejczykiem.

A po prostu katastrofę ? Spowodowaną chęcią lodowania w celu odbycia kampanii wyborczej ?

To o Was wyznawcach jedynej słusznej wizji pisowskiej jeden teraz będący prezesem Telewizji

powiedział "ciemny lud to kupi "

57a184c17c201_p.jpg

No bo przecież prezes jest piękny ,młody

15781458_1682754818681713_1964975572931554047_n.jpg

Znowu nie mogłem trafić w "lubię to". :-)

Własciwie, to ja nie miałbym nic przeciw, gdyby sesje sejmu przeniosły się do Torunia :)

I najlepiej, zupełnie bez żadnej telewizji i mediów.

"Wysraczy", ze na niedzielnej mszy odczytany zostanie cotygodniowy komunikat i tyle.

PS. Tylko niech tam też zabiorą opozycję. :)

Jak obchodzicie "święto 6 króli"?

Pijemy !

Własciwie, to ja nie miałbym nic przeciw, gdyby sesje sejmu przeniosły się do Torunia :)

PiS tylko w Toruniu ? Nie mam nic na przeciw, ale co na to mieszkańcy Torunia ? ;-)

"Uznałem, że to będzie uczciwsza droga, niż kombinowanie na lewo, szukanie lewych pieniędzy czy podstawianie słupów" - w tak kuriozalny sposób Mateusz Kijowski tłumaczy wystawianie faktur Komitetowi Obrony Demokracji za usługi informatyczne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.