Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

A zmusza Cie ktos do ogladania TVP, przeciez masz np Polsat, TVN, masz GW do czytania, plus wiele innych.

Nie oglądam TVP już od bardzo dawna (poprzednie rządy PiS), chyba że jakiegoś J. Bonda, ale też niekoniecznie bo wszystkie już widziałem po parę razy.

Gdyby wygralo PO, wszedzie mialbys to samo.

Możliwe, ale nie wygrało więc nie wiadomo czy miałbym to samo.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie mają nic do gadania? Ok. Tylko co ma do tego cała reszta, jego starokawalerstwo, brak konta w banku i pobyt w Szczecinie?

Naprawdę nie wiesz??? Zdumiewasz mnie Tomek.

Ale grzecznie wytłumaczę - problem w tym, że w tej chwili Polską realnie rządzi facet kompletnie oderwany od rzeczywistości, nie mający życiowych doświadczeń zdecydowanej większości obywateli i nie znający świata.

Jestem Europejczykiem.

Ale grzecznie wytłumaczę - problem w tym, że w tej chwili Polską realnie rządzi facet kompletnie oderwany od rzeczywistości, nie mający życiowych doświadczeń zdecydowanej większości obywateli i nie znający świata.

Lepiej jak beda rzadzili Ci - swiatowi, porzadni, nieoderwani od rzyczywistosci. Doswiadczenie tez maja spore w kontaktach miedzyludzkich. Moze to dzaidzius, albo papcio?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nie nadymaj się, bo i tak z tego kicha.

Czy wśród PiSiorów są jacyś niesterowani centralnym przekazem? Ten filmik widzę wklejony któryś raz. Jak się to ma do chamskiego łamania prawa przez obecny reżim jakoś się nie dowiedziałem. Widać za trudne do opisania własnymi słowami, a może po prostu się nie da?

Jestem Europejczykiem.

Lepiej jak beda rzadzili Ci - swiatowi, porzadni, nieoderwani od rzyczywistosci. Doswiadczenie tez maja spore w kontaktach miedzyludzkich. Moze to dzaidzius, albo papcio?

Ukryta Zawartość

Ale milicjant będzie miał darmowe leki.

Ukryta Zawartość

Bardzo mnie cieszy, że próbujesz mi to grzecznie wytłumaczyć. Naprawdę to doceniam.

Całkiem możliwe, że te wg. Ciebie wady są jego zaletami. Do prawidłowej oceny przydaje się zewnętrzna obserwacja.

Do prawidłowej oceny przydaje się zewnętrzna obserwacja.

Czyja? Takich tuzów intelektu jak Brudziński czy Błaszczak?

Nawet nie wiemy, kto Prezesowi doradza, czy w ogóle ktoś taki jest. W tej chwili mechanizmy powstawania decyzji politycznych podejmowanych w imieniu społeczeństwa są absolutnie nieprzejrzyste.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

cos marnie, malo braklo, a bym wygral:)

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

w tej chwili Polską realnie rządzi facet kompletnie oderwany od rzeczywistości, nie mający życiowych doświadczeń zdecydowanej większości obywateli i nie znający świata.

Znający realia się garnie od jakiegoś czasu

- alternatywa? Dla kogo i dlaczego tak chcecie Polskę ukarać.

3e64fcd1a7fdf803c9c23d31beb6.jpeg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Znający realia się garnie od jakiegoś czasu

- alternatywa? Dla kogo i dlaczego tak chcecie Polskę ukarać.

Polska właśnie w tej chwili jest karana rządami/"reformami" PiS. Ci co głosowali na tą partię jeszcze tego nie czują, ale za jakiś czas poczują. To wyrok odłożony w czasie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

No Lechu uwazaj na panienki:)

Gdzie widzisz panienki ? Prezes stanowczo nie jest w moim typie ;-).

...ale u w otoczeniu Petru takich politycznych Klitajmestr całe stado.

On tego politycznie nie przeżyje.

Co innego Prezes i Przewodniczący "zniszczę Cię".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pan kopnął w budę, to PiSowska psiarnia szczeka.

Przekabaret jak się to na chłodno obserwuje. Gdy Prezesowi uroił się pucz wszyscy jeszcze resztkami sił myślący PiSowscy politycy uciekali od tematu zdając sobie sprawę z jego kompletnej absurdalności.

Ale Prezes stwierdził, że ma być tak, jak on sobie wymyślił i że jest to swoista próba jakiej to bredni nie da się ludziom wcisnąć. Ci, którzy wątpią w pucz są ludźmi małej wiary i jako maruderzy w marszu po władze absolutną sami wykreślają się z szeregów ludu wybranego.

Senator Bielan który jeszcze niedawno pytany o pucz uciekał chyłkiem, albo wznosił wzrok ku niebiosom nagle zaczął gorąco wierzyć w "Balladę o puczu" - ba, czując oddech partyjnych konkurentów sam zaczął dopisywać do niej kolejne zwrotki. Za chwile Kurski ogłosi, że Schetyna zabiegał w Waszyngtonie, żeby przybyłe do Polski Abramsy w drodze do baz zahaczyły o Nowogrodzką, obaliły rząd "dobrej zmiany", a pieniądze z pińcet+ przekazały żydowskim bankierom. Ciemny lud nie takie rzeczy kupował i jeszcze niejedno kupi.

Jestem Europejczykiem.

Jakie te pisiate mondre, chyba po szkołach....

Po szkołach nie rozpieprza się wszystkiego w czambuł, chyba że po szkoleniach kibolskich.

Po szkołach nie rozpieprza się wszystkiego w czambuł, chyba że po szkoleniach kibolskich.

Tak mi się przypomniał stary rysunek, chyba Mleczki(niestety nie znajduję w googlach). Za biurkiem, mocząc nogi w miednicy siedzi sekretarz jakiegoś prominentnego kacyka PZPR i odbiera telefony do niego;

-kto dzwoni?

-kolega ze szkoły

-z jakiej szkoły? Towarzysz do żadnej szkoły nie chodził!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.