Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jedno zdjecie jest w calym bloku wschodnim które każdy powinien znac?

A nie znaj sobie, co to mnie obchodzi?

Jeśli jednak naprawdę chcesz je poznać, szukaj u wujka Google'a hasła Superczyński łamany przez Wachowski.

Wcześniej jednak wpłać 15 zł na Orkiestrę Owsiaka. Nie prowadzę bezpłatnych usług dla ludności.

Może być 20 zł.

Nie czytajcie, i tak nie zrozumiecie.

""Polskim ideałem pozytywnego opozycyjnego bohatera jest sweterkowiec (zwany także etosowcem), czyli osobnik w cerowanym sweterku, który do życia potrzebuje paczki papierosów fundowanych mu przez teściową. Idealny opozycjonista nie pobiera wynagrodzenia, jest chudy, dużo pali, i umiera młodo z niedożywienia. Po jego śmierci Rodacy stawiają mu pomnik.

.

Opozycjonista, który chciałby się zdrowo odżywiać i mieć w banku jakieś oszczędności, to nie opozycjonista, tylko aferzysta. Ten punkt widzenia został przyjęty przez władze, prasę, społeczeństwo, oraz samych opozycjonistów. Opozycjonista przyłapany na robieniu czegoś naturalnego, jak pobieranie wynagrodzenia albo wyjazd z koleżanką żony na wakacje, poczuwa się do gęstych tłumaczeń przed tymi wszystkimi, którzy pobierają o wiele większe wynagrodzenia albo co niedziela chodzą po mszy do burdelu. My Polacy uznajemy to za naturalne, ze ktoś inny ma być święty i umrzeć dla sprawy, podczas gdy my sami postępujemy bogobojnie.""

Prawacka szmata.

Jak to mozna pseudointelektualnym belkotem mieszac w mozgach, cos niebywalego. Jeden z drugim przeczyta te pierdoly o rzekomej normalnosci koniecznie w miare dobrze sytuowanego opozycjonisty, porownanego do opozycjonisty dziada, ktorego rzekomo ma personifikowac zwolennik Pisu, i juz ma argument do popierania KODu. Gotow jest nawet stwierdzic, ze zupelnie naturalnym jest pobieranie kasy za cos co sie mialo robic za darmo, a nawet uzna za norme bzykanie koleżanki zony- przecież wszyscy katolicy mloca dziwki w burdelach, i to zaraz po kazaniu

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

[...] przecież wszyscy katolicy mluca dziwki w burdelach, i to zaraz po kazaniu

Jeden taki prominentny pisior z Lublina nie tylko tak czynił, ale jeszcze płacić nie chciał, nieuku :)

oczywiscie mloca, poprawione naczelny ortografie

Głos z netu:

""W tej całej historii najbardziej mnie wzruszyło tsunami troski o szeregowych członków i sympatyków KOD które płynie z nieprawdopodobna siła od wszystkich etatowych moralistów i nauczycieli w prawdziwej wierze, z różnych narodowosocjalistycznych portali i brukowców. Z głeboka troską martwią sie o te bajońskie sumy, które zamiast na tace, KOD owcy naiwnie wrzucili do puszek. Do tej pory luminarze PIS szczerze gardzili trzecim sortem ubeków, komunistów i złodziei, chociaz kilkuset osobowa garstka tych adrajców i zaprzańców, wlaściwie ich tylko śmieszyła. Obecnie okazuje się ,że te dziesiątki i setki tysiecy naiwnych, ale właściwie zagubionych Polaków , okradzione na ” porażające i niebywałe” sumy przez zdradzieckiego przywódcę, urastają do zagrożenia dla budzetu narodowego na rok 2017 i następne lata . Ale jednoczesnie pełni miłosierdza narodowi socjaliści gotowi sa przygarnąc prawdziwych , chociaz zabłakanych patriotów, pod warunkiem że skażą Mateusza Kijowskiego na męki piekielne, potem zaś spalą na stosie i w końcu zagłosują na PIS i jego Prezesa..""

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A nie ma przypadkiem podobnej troski o kase szeregowych czlonkow i sympatykow niejakiego pana R z Torunia. Czyzby panowie K i R mieli ze soba sporo wspolnego? Ja widze, ze jeden i drugi potrafi dobrze zadbac o swoja kabze otumaniajac swoje ofiary odpowiednio wyprofilowanymi ideami

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Wszystko chwieje?

No dobra, żartowałem. Tak się tylko pienicie z nadmiaru szamponu przed zabawą karnawałową ;-)

Ukryta Zawartość

O jeny instytut ma strone internetowa. Jak w tym temacie klamia, przecież inaczej tego nazwac nie można, to skąd pewnosc ze cały artykul nie jest klamstwem???

Kolejna słaba proba. Kto sie na takie cos nabiera...

Teraz ma. Artykuł jest sprzed 11 miesięcy. Instytut niby działa od lat, ale strona wygląda na świeżą, kronika działalności zaczyna się od lipca 2015.

Pewnie przez przypadek zapomnieli zamieścić podziękowania dla redaktora Sikory za słuszne spostrzeżenie że w obecnych czasach nie wystarczy numer telefonu i faksu aby przykrywka wyglądała wiarygodnie ;-)

Ukryta Zawartość

pewny to jest trup na cmentarzu.

tylko gdy przynajmniej raz ekshumowany

W twojej głowie widzę że nie mieści się to że ktoś niezależny finansowo może głosować na PiS wiedząc że po części poniesie koszty ich programów socjalnych

Tylko że PiS nie prowadzi żadnych programów socjalnych. PiS usiłuje zrzucać pieniądze z helikoptera. Nawet to idzie słabo, bo helikopterów nie ma a pieniądze też za chwilę się skończą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naprawdę nie widzisz z czym Europa się boryka . Nie ma tygodnia żeby nie było jakiegoś aktu terrorystycznego . Nie chce mi się pisać rozprawy . Cesarstwo Rzymskie przed upadkiem .

Europa przetrwała dwie wojny światowe a przedtem setki innych przemieszanych z dziesiątkującymi ją zarazami a teraz ma się wywrócić od paru bombek? Weź nie rozśmieszaj...

Mamy jeszcze hel, sztuczną mgłę, tajemnicze "obezwładnianie w powietrzu", sabotaż, źle wykonany remont, dobijanie rannych, spisek (wszystko na poważnie, można sobie poszukać). Tak że o co biega?

O to że króliczka gonić trzeba... ale broń Boże złapać... ;-P

Ukryta Zawartość

Jak obchodzicie "święto 6 króli"?

Jak to w stereo... po trzech na kanał...

Ukryta Zawartość

Jak obchodzicie "święto 6 króli"?

Po bożemu ;-).

Po paradzie stwierdziłem, że psu też coś się należy od życia. Skończyło się dwugodzinnym spacerem po polach i lasach przy temperaturze -15. U mnie albo z górki, albo pod górkę, więc większość trasy mimo temperatury bez czapki i rękawiczek. Po powrocie przygotowałem obiadek pod postacią kurczaka po meksykańsku. Niestety posiłek zakłóciły jakieś kłamliwe pisowskie ch*je, więc przełączyłem na NatGeo i "Katastrofę w przestworzach". Parówek i helu nie było. Wieczorem lektura "PowerShell Pocket Reference v.2" do dzwięków "In a Silent Way" i "A Love Supreme", bo musiałem się mocno odtruć po słuchaniu kłamliwych PiSowskich ch*jów o których wcześniej wspomniałem.

Boże, ale to genialna muzyka!

Jestem Europejczykiem.

Po bożemu ;-).

Po paradzie stwierdziłem, że psu też coś się należy od życia. Skończyło się dwugodzinnym spacerem po polach i lasach przy temperaturze -15. U mnie albo z górki, albo pod górkę, więc większość trasy mimo temperatury bez czapki i rękawiczek. Po powrocie przygotowałem obiadek pod postacią kurczaka po meksykańsku. Niestety posiłek zakłóciły jakieś kłamliwe pisowskie ch*je, więc przełączyłem na NatGeo i "Katastrofę w przestworzach". Parówek i helu nie było. Wieczorem lektura "PowerShell Pocket Reference v.2" do dzwięków "In a Silent Way" i "A Love Supreme", bo musiałem się mocno odtruć po słuchaniu kłamliwych PiSowskich ch*jów o których wcześniej wspomniałem.

Boże, ale to genialna muzyka!

A klamliwe peowskokodowskie chu..e nie zaklocaja ci posilkow. Sry jar_747, ale mam wrazenie, ze beret to Ty masz zryty bardziej niz niejeden czlonek tzw(przez wasz zwanej) pisowskiej zarazy

Na poprawe humoru proponuje, zebys dowalil mi jakims pisiakiem albo innym rydzakiem(ewent. smolenskiem, hehe), powinno ulzyc. Pamietaj tez o Kaczorze, na pewno mnie inspiruje, a moze nawet wynagradza moj trolling:)

Jak tam zdekodomitowany Kijowski?

Mieliśmy i Bolka to teraz mamy i Lolka, czy raczej mamy nowego tradycyjnego polskiego Dyzmę...Mateuszka...Dyzmę.

Bo tutaj jakby tylko o pisie.

Dalej walczy z kotem prezesa hakerem nad hakery?

Lewa rączka historycznie na miejscu.

4e5a13ffd1e5985a5625f9e486d9230ff2f80d7f.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

zzz

Reagujesz jak pies pawłowa, czyli głupio.

(.) Chamski atak personalny.

Wczoraj np. Obatel Czarnecki i jego hasła do opozycji "weźcie się do roboty".

Jak się maja wziąć do roboty, jak w Sejmie nie ma żadnej dyskusji, żadnych wniosków, żadnych poprawek?

Pytam konkretnie - jak się mają wziąć do roboty np. senatorowie opozycji, skoro jako pierwsze głosowane jest przyjęcie ustawy bez poprawek i za chwile posiedzenie jest zamykane?

Jak bubusia, ale konkretnie, bez tych piSowskich kłamstw, wykrętów i gównianej propagandy która sam jesteś zawalony po uszy?

Jestem Europejczykiem.

No jak z Toba mam konkretnie dyskutowac jak Ty wyskakujesz z ssmanami, dystan chlopie, dystans. A w sejmie to od 11, a nie w swieta.

No jak z Toba mam konkretnie dyskutowac jak Ty wyskakujesz z ssmanami, dystan chlopie, dystans. A w sejmie to od 11, a nie w swieta.

Zadał Ci pytania nie kręć tylko prosimy o odpowiedz( napisałem "prosimy" bo każde inne to byłby powód do dalszego braku odpowiedzi)

Bo tutaj jakby tylko o pisie.

Bo to PiS chce rozpieprzyć Polskę i zbudować drugą Grecję lub Białoruś. Napisz coś o Skokach swego czasu chronionych przez PiS. Dlaczego nie zajmują się tym problemem ? Bo to "swoi" ? Kijowski to dobre hasło, które umiejętnie wykorzystane przez doskonałą machinę propagandową PiS odsunie uwagę od "kiepskich misiewiczów", którzy właśnie zainstalowali się przy korycie.

4e5a13ffd1e5985a5625f9e486d9230ff2f80d7f.jpg

Przynajmniej jakoś wygląda po ludzku a nie jak Prezes hodowany w cieplarnianych warunkach. Hodowla Prezesa niezbyt się udała to widać słychać i czuć. Wizje prezesa wymagają cofnięcia się politycznego i gospodarczego. Zauważymy to za jakiś czas.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bo to PiS chce rozpieprzyć Polskę

Czyżby tylko PiS?

148198958214584590879.jpg

wygląda po ludzku a nie jak Prezes

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Czyżby tylko PiS?

Niestety tylko PiS reszta to propaganda mająca zasłonić to rozpieprzanie, ale cóż podobno suweren tak chciał no to niech rozpieprzają. Zobaczymy co zostanie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Czyżby tylko PiS?

148198958214584590879.jpg

Zaczynam lubić iksika, bo (zapewne nieświadomie) demaskuje kłamstwa PiSiorów. Tyle było gadania o zajmowaniu fotela Marszałka, a co widać na tym zdjęciu? Czyj fotel jest wolny?

Jestem Europejczykiem.

Czyj fotel jest wolny?

Nie bądź śmieszniejszy niż jesteś, tych ze zdjęcia i tak w śmieszności nie przegonisz.

Nie bądź śmieszniejszy niż jesteś, tych ze zdjęcia i tak w śmieszności nie przegonisz.

Fotel marszalka wolny, czy zajęty - prościutkie pytanie. Nawet inteligentny inaczej wielbiciel szajki Prezesa jest w stanie na nie odpowiedzieć. Spróbuj, dasz radę!

Jestem Europejczykiem.

Ależ propagandę siejesz, zasłaniasz i przyczyniasz się.

To nie propaganda to fakty. Rozpieprzanie to już teraz fakty. Propagandą można było takie mówienie nazwać przed wyborami.

Mam wrazenie, ze kodowcy to tutaj niektorym placa, zawsze ci sami, i zawsze to samo likowanie, panowie, troche dyskretniej:)

Mam wrazenie, ze kodowcy to tutaj niektorym placa, zawsze ci sami, i zawsze to samo likowanie, panowie, troche dyskretniej:

Zwróć uwagę że fani Prezesa też wciąż ci sami. Tak to już jest w zamkniętych grupach dyskusyjnych. Musisz zgłosić do jakichś instytucji śledczych podejrzenia że są tu na forum osoby które podejrzewasz o branie kasy od KOD-u. Niech to sprawdzą. Fani Prezesa wiadomo że biorą kasę (500+) to i są zobowiązani do pisania. Reszta to hobbyści pisania i ci co liczą że Prezes im da w przyszłości. Oczywiście z nie swojego.

Jaro747 nawet w sylwestra nadawał ,wiec się nie dziw jeden z drugim ze on wolny fotel marszałka na focie widzi ,ta fota powinna mieć tytuł "oderwani od koryta " :).

Dla zaślepionych uwielbieniem dla małego fuehrerka specjalnie zaznaczyłem.

Potrafię z troską pochylić się nad czyjąś niepełnosprawnością ;-).

Ukryta Zawartość

O właśnie Pani Poseł z PiS bezczelnie kłamie w tej sprawie w telewizji.

Pójdzie za to do piekła!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Reagujesz jak pies pawłowa, czyli głupio.

(.) Chamski atak personalny.

Wczoraj np. Obatel Czarnecki i jego hasła do opozycji "weźcie się do roboty".

Jak się maja wziąć do roboty, jak w Sejmie nie ma żadnej dyskusji, żadnych wniosków, żadnych poprawek?

Pytam konkretnie - jak się mają wziąć do roboty np. senatorowie opozycji, skoro jako pierwsze głosowane jest przyjęcie ustawy bez poprawek i za chwile posiedzenie jest zamykane?

Jak bubusia, ale konkretnie, bez tych piSowskich kłamstw, wykrętów i gównianej propagandy która sam jesteś zawalony po uszy?

Zadał Ci pytania nie kręć tylko prosimy o odpowiedz( napisałem "prosimy" bo każde inne to byłby powód do dalszego braku odpowiedzi)

No i wreszcie doczekaliśmy sie inteligentnej odpowiedzi na miarę Obatela Czarneckiego

13413672_1790046331229387_1100195304845462242_n.png

nie męcz sie moja rada chodź Nowogrodzka z tego nie będzie zadowolona...

Mam wrazenie, ze kodowcy to tutaj niektorym placa, zawsze ci sami, i zawsze to samo likowanie, panowie, troche dyskretniej:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.