Skocz do zawartości
IGNORED

Jak ja was lubiem!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Koniaczek to paskudztwo. A nawet obrzydlistwo.

Eeee tam. Dobry koniak nie jest zły, byle nie za dużo bo następny dzień to ogrom bólu i cierpień.

Jestem Europejczykiem.

Taka ogólna miłość do całej ludzkości to najczęściej występuje po spożyciu.

Niekoniecznie. Czasem po prostu tak wygodniej.

Nie pomnę teraz, który z filozofów, wypowiedział był znamienny bon mot:

"O WIELE ŁATWIEJ KOCHAĆ CAŁĄ LUDZKOŚĆ, NIŻ POJEDYNCZEGO CZŁOWIEKA."

Ku przemyśleniu z pozdrowieniami

A.

Fox

Jak tam głowa?

Wbrew obiegowym opiniom ból głowy po spożyciu nie zależy od rodzaju spożytego alkoholu(dobrej jakości) ani jego ilości. Ważny jest czas w jakim daną ilość się spożyje.

W moim przypadku aby na drugi dzień mieć kaca z bólem głowy musiałbym wychlać 0,7 per capita w krócej niż 5 godzin.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

E tam!

"z dobrą kobietą nie boli życie, od dobrego jadła nie boli brzuch i od dobrego trunku nie boli głowa..."

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fajny temat :) Istotnie, przy zacnym trunku muzyka jest lepiej przyswajalna - i ja to rozumiem i popieram. Jako że widzę, iż Koledzy byle czego nie spożywają, to i ja pozwolę sobie cosik polecić - mianowicie z whisky Laphroaig, z burbona Knob Creek. I od razu wszelkie ułomności sprzętowe znikają :)

Pozdrawiam!

Z kobietami też tak jest.

Tu mi się przypomina test św. pamięci J.Głowackiego.Jak zaczynał picie w towarzystwie to wynajdywał najbrzydszą dziewczynę i pił dotąd dopóki zaczynała mu się ona podobać.

Tu mi się przypomina test św. pamięci J.Głowackiego.Jak zaczynał picie w towarzystwie to wynajdywał najbrzydszą dziewczynę i pił dotąd dopóki zaczynała mu się ona podobać.

Coś w tym jest. Mamy co kilka lat policealne spotkania klasowe i po każdym jestem gotów na zbliżenie z jedną koleżanką, która drzewiej mi się podobała.

Sęk w tym, że po wypiciu nie mogę, a na trzeźwo nie mam już teraz zupełnie na nią ochoty. ;-)

Fajna metoda, acz ryzykowna - film się może wcześniej urwać. A rano możemy się obudzić u boku kaszalota ;P

Cipka to dobra rzecz, jeszcze lepsza jest dobra gorzałka, pod różną postacią.

Wspomnienia i opowieści Głowackiego o kobietach, ciąg dalszy:

"Otóż Anna Maria w samym rozkwicie naszej miłości otrzymała zaproszenie do modelowania w Mediolanie. I świetnie pamiętam wzruszającą jak w filmie Casablanca scenę naszego pożegnania na lotnisku.

- Ty, Anno Mario, już do mnie nie wrócisz-mówiłem przez łzy. - Wyjdziesz tam za mąż.

A ona pocieszała mnie:

- Nie martw się, ukochany. Kto by tam chciał się że mną ożenić. Wszyscy mnie przelecą i wrócę do ciebie. "

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.