Skocz do zawartości
IGNORED

kable VDH oryginał czy podroba

pawel328ci

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ogólnie to raczej chodzi mi o cene, metr przewodu w każdym sklepie kosztuje ok 200 zł pytam bo znajomy ma do sprzedania i nie wiem czy brac

Dokładnie chodzi o te VDH

post-22349-0-09688900-1509133813_thumb.jpg

post-22349-0-69171100-1509133824_thumb.jpg

post-22349-0-89450800-1509133835_thumb.jpg

post-22349-0-57848300-1509133853_thumb.jpg

post-22349-0-79655900-1509133873_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co za różnica czy oryginały, VDH z neutralnoscią niewiele maja wspólnego, to jedna z gorszych marek pod tym względem. Wcale bym się nie zdziwił gdyby podrobki lepsze były or oryginałów bo ze zwykłej miedzi.

W trakcie usuwania konta.

Kupują markę i samopoczucie, zamiast jakość, stąd te rozterki,

zamiast świadomie kupić najlepszy DŹWIĘK :-))

pl.aliexpress.com/item/Pair-Nordost-Hi-End-Red-Dawn-Telfon-Audio-Speaker-Cable-2-5m-3m-Gold-plated-banana/32829896694.html

i do tego w budżecie ....

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Co za różnica czy oryginały, VDH z neutralnoscią niewiele maja wspólnego, to jedna z gorszych marek pod tym względem. Wcale bym się nie zdziwił gdyby podrobki lepsze były or oryginałów bo ze zwykłej miedzi.

No to dowaliłeś

Kupują markę i samopoczucie, zamiast jakość, stąd te rozterki,

zamiast świadomie kupić najlepszy DŹWIĘK :-))

Nic dodać nic ująć.

pl.aliexpress.com/item/Pair-Nordost-Hi-End-Red-Dawn-Telfon-Audio-Speaker-Cable-2-5m-3m-Gold-plated-banana/32829896694.html

Widziałem go. Ale czy to też aby nie podróbka? Oczywiscie pytam z ciekawości. Na aliexpress jest też Kimber 8TC w rewelacyjnej cenie.

Pytanie czy to ten sam kabel co sprzedaje producent po prostu.

Może być ten sam, ale może też nie być; ważna jest sygnatura dźwięku niejako "wymuszona"

przez stosowaną technologię; ale to jak widać jest cechą zupełnie nieistotną ;-)))

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Miałem VdH Magnum i te ze zdjęcia nijak się do nich mają. Ten klient z znanego polskiego portalu aukcyjnego sprzedaje same podróby.

Nie kupiłem tych z alledrogo, to podróby, widze jednak ze te ze zdjęc to oryginały, bedzie słuchanie i porównanie, ale na tą chwile za dużo wymieniłem w swoim systemie

Za dużo na raz to nie wymieniaj, jak w footballu, za dużo zmiana składu nawet na gwiazdy i tak nie wychodzi.

Spokojnie, u mnie w miejsce Golden Lionów, które są bardzo kiepskimi lampami poszły lampy NOS Mullard ECC88 i o to mi chodziło, dwie rzeczy to dla mnie za dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.