Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Video Show - 17-19.11.2017

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Będą najnowsze Concentro M (te na pierwszym planie):

ELAC-Concentro-M-05.jpg

Moim zdaniem bardzo ciekawe koncepcja - niemal punktowe źródło dźwięku i pozbawiona kantów obudowa. Powinny mieć fenomenalną stereofonię.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ze względu na duże zainteresowanie prezentacjami Piotra Metza, dodaliśmy jeszcze jedno spotkanie Mobile Fidelity & The Beatles o 17:30 w sobotę.

Mobile Fidelity - prezentacja kultowej wytwórni płytowej z USA. MoFi specjalizuje się ona w wydawaniu najwyżej jakości zarówno od strony edytorskiej jak i brzmieniowej, płyt winylowych, SACD, CD GOLD tłoczonych na złocie oraz akcesoriów. Pan Piotr jak przystało na prawdziwego fana The Beatles, rozpoczął swoją znajomość z firmą od zakupu wydanego przez nią boksu z The Beatles. Przestawi on historię Mobile Fidelity, wprowadzi w tajniki ich produktów oraz zaprezentuje muzykę The Beatles.

Piątek, godz. 16:00

Sobota, godz. 17:30

PGE Narodowy, sala 136

Prezentacja #2:

'Kultowe płyty'. Podczas spotkania na Audio Video Show Piotr Metz opowie i zaprezentuje nagrania, które powinien znać, ale i posiadać każdy szanujący się fan muzyki.

Sobota, godz. 16:00

PGE Narodowy, Studio TV1

O to osobiste zaproszenie od Piotra:

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Sorki przemęczenie jakieś chyba.

Słuchajcie słuchawki będą na korytarzu głównie jak poprzednio czy tylko w tych 2-3 pokojach?

Głównie w specjalnej strefie słuchawkowej na Stadionie.

Godziny prezentacji Kena Ishiwata – już przyjechał, jest w Wwie.

Friday 16.30, 18.00

Saturday 11.30, 14.00, 15.30, 17.30

Sunday 12.00, 14.00, 16.00

Friday 16.30, 18.00

Saturday 11.30, 14.00, 15.30, 17.30

Sunday 12.00, 14.00, 16.00

Oh!!!

Jak "światowo" się porobiło.

Dlaczegóż to na polskojęzycznym forum nie - piątek, sobota, niedziela???

Do haj imprezy już nie pasuje?

A w sumie to się "czepiam" - mogło być "friday 4:30 PM, 6 PM...

Sobieski 410 pokój DIY audiostereo, prezentacja moich najnowszych prototypowych kabli z serii - Golden Shot!

Interconnect oraz kabel głosnikowy.

Piątek cały system słuchawkowy oparty o tą właśnie technologie

Sobota-niedziela kable grające w systemie.

Kable oparte o moją najnowsza oryginalna przełomowa technologie.

Kable bardzo 'czyszczą' dzwiek i robia go super harmonicznym, graja bardzo nasyconym dzwiękiem od super dołu pasma do bardzo wysokiej góry, ( bardzo ostra ale i aksamitna gora ).

Poteżna przestrzeń i energia, pomimo to nie powoduja 'lania się krwi z uszu' nawet na koncertowych głośnosciach.

Dzwięk bardzo ekscytujący, barwny i wciągający, kazda, dosłownie każda płyta, na tych kablach gra wybornie, one zupelnie nie boją się trudnych nagrań!

Zapraszam, obiecuje że nikt nie pożaluje ( chyba ) ;) ...prawdziwy High-end!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-31719-0-96741900-1510847619_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sobieski 410 pokój DIY audiostereo, prezentacja moich najnowszych prototypowych kabli z serii - Golden Shot!

Interconnect oraz kabel głosnikowy.

Piątek cały system słuchawkowy oparty o tą właśnie technologie

Sobota-niedziela kable grające w systemie.

Kable oparte o moją najnowsza oryginalna przełomowa technologie.

Kable bardzo 'czyszczą' dzwiek i robia go super harmonicznym, graja bardzo nasyconym dzwiękiem od super dołu pasma do bardzo wysokiej góry, ( bardzo ostra ale i aksamitna gora ).

Poteżna przestrzeń i energia, pomimo to nie powoduja 'lania się krwi z uszu' nawet na koncertowych głośnosciach.

Dzwięk bardzo ekscytujący, barwny i wciągający, kazda, dosłownie każda płyta, na tych kablach gra wybornie, one zupelnie nie boją się trudnych nagrań!

Zapraszam, obiecuje że nikt nie pożaluje ( chyba ) ;) ...prawdziwy High-end!

Trochę jaskiniowcem powiało

----------------

Elberoth - dorzuccie w appce za rok wyszukiwarke albo alfabetyczna liste wystawcow i vendorów, bez tego ta aplikacja na IOS jest malo uzyteczna. Powinna byc rowniez mozliwosc dodania do ulubionych wystawcow lub pokojow, teraz miejsca szczegolnie mnie interesujace musze sobie w notatniku zapisac.

A propos vendorow, ktos wie czy bedzie ATC lub czy w ktoryś pokojach beda grały u innych wystawcow ich zestawy ?

Szkoda, ze Audiosystem znow chyba bedzie mial tylko MBL 111F na Coronach w miejsce 101 na serii Reference, ktora graly o wiele ciekawiej.

Co to jest ''apcce'' ''vendorow'' ''IOS'' ??????????

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Elberoth - dorzuccie w appce za rok wyszukiwarke albo alfabetyczna liste wystawcow i vendorów, bez tego ta aplikacja na IOS jest malo uzyteczna. Powinna byc rowniez mozliwosc dodania do ulubionych wystawcow lub pokojow, teraz miejsca szczegolnie mnie interesujace musze sobie w notatniku zapisac.

A propos vendorow, ktos wie czy bedzie ATC lub czy w ktoryś pokojach beda grały u innych wystawcow ich zestawy ?

Szkoda, ze Audiosystem znow chyba bedzie mial tylko MBL 111F na Coronach w miejsce 101 na serii Reference, ktora graly o wiele ciekawiej.

A jak nazywa się aplikacja? Nie mogę odszukać w Google Play

Dzięki

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

AudioVideoShow,

Babatular -no jak nie wiesz czym jest ios to znaczy ze nie jestes upgradniety na next level :-)

za stary już jestem na te wszystkie nowinki i slang techniczny, a next level dla mnie to już .......2m pod ziemie

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

AudioVideoShow,

Babatular -no jak nie wiesz czym jest ios to znaczy ze nie jestes upgradniety na next level :-)

Jeszcze w to wierzysz ewentualnie o tym myślisz ?

Pojedż na wystawę i "zobacz na własne uszy" że już jesteś na końcu owej szlachetnej drogi.

Nie wiem kiedy nastanie czas, że w aplikacji będą przede wszystkim marki, modele które będą prezentowane, a nie dystrybutor i jego opis, że od 20 lat bla bla bla.

Domyślam się, że to kolejny poziom i wyzwanie, ale teraz aplikacja wydaje się niemal całkowicie zbędna.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Quwa nie wziąłem gotówki:

1 Gdzie przy Narodowym bankomat,

2. Czy przy tym wejściu przy rondzie Waszyngtona kupię bilet?

Pliss napiszcie!

ps. ale w Tulipie będzie się działo.

ciągłe zmiany ...

Nie ma co na to nażekać, ale apka na telefony od nowego wydawcy, w tym roku kompletnie statyczna. Mam nadzieje że organizator się za bardzo nie wykosztował, bo nie warto było. Do zobaczenia na wystawie!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.