Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy w Mouser - grupowe zamówienia, małe i duże tu :)

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, czekin1 napisał:

@artw, a gdzie w mouser są LSK389?

ja widziałem w digikeyu a nie w mouserze 😞 i na digikeya szukam chętnych

Edytowane przez artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Godzinę temu, czekin1 napisał:

Ja kupowałem 1 stycznia (tak zaksięgowali), wysyłka 4 stycznia, zamówienie ponad dwie stówy i dostawa darmowa.
Oczywiście ceny katalogowe to ceny netto, należy doliczyć 23% i więcej kosztów nie ma, jak przekroczysz 200zł netto czyli wyjdzie 246zł brutto.

@artw, a gdzie w mouser są LSK389?

Dzwoniłem na infolinie po tym jak mi się zmieniało z DDP na CCT przy zamówieniu >200pln i tam pani powiedziała, że jest jakieś nowe rozporz. i jako indywidualny klient muszę zamówić >150eur i tak w ogóle to potwierdziła, że niestety ale z UPS jest różnie i zdarzają się omyłkowe dodatkowe naliczenia jak przy CCT ale oni (DK) oczywiście w miarę możliwości pomagają 😉

@Mikha'el

Dziwne, przed chwilą zapełniłem testowo koszyk na ponad 200 i wyskakuje darmowa przesyłka.
Wysyłka nie jest darmowa na wszystkie zamówienia, może mieścisz się ze swoim zamówieniem wśród płatnych wysyłek?

Międzynarodowe Reguły Handlu:DDP
W wybranych metodach wysyłki wszystkie ceny zawierają cło i opłaty celne.
Darmowa wysyłka na większość zamówień powyżej 200 zł (PLN)

30 minut temu, czekin1 napisał:

@Mikha'el

Dziwne, przed chwilą zapełniłem testowo koszyk na ponad 200 i wyskakuje darmowa przesyłka.
Wysyłka nie jest darmowa na wszystkie zamówienia, może mieścisz się ze swoim zamówieniem wśród płatnych wysyłek?

Tak jak miałem w koszyku (ok 250pln) to też mi pokazywało DDP ale na ostatnim etapie finalizacji (opłaty) zamówienia zmieniło się na CCT. Na infolinii podałem nr zamówienia i potwierdzili, że rzeczywiście tak jest. To ze wzgl. ,że pole na VAT było puste, tak jak powyżej napisałem. 

3 godziny temu, czekin1 napisał:

@Mikha'el

sprawdzasz w mouserze czy digikeyu?

2 godziny temu, Mikha'el napisał:

Tak jak miałem w koszyku (ok 250pln) to też mi pokazywało DDP ale na ostatnim etapie finalizacji (opłaty) zamówienia zmieniło się na CCT. Na infolinii podałem nr zamówienia i potwierdzili, że rzeczywiście tak jest. To ze wzgl. ,że pole na VAT było puste, tak jak powyżej napisałem. 

dobrze by było się "przytulić " do kogoś kto bierze na firmę  

@artw i Mouser i Digikey mają limit minimum 200zł, po przekroczeniu którego przesyłka jest darmowa.
A jaka różnica, że ktoś bierze na firmę, albo osoba fizyczna? 

@artw te LSK389A z Digikey po 88,58zł to pewnie netto czyli x1,23= 108,95zł.

Ja niedawno kupowałem LSK489 ale w SMD i wyszło dużo, dużo taniej (~40zł/ sztuka, no czterdzieści parę złotych, bo obsługa przelewu dochodzi)

23 minuty temu, czekin1 napisał:

@artw te LSK389A z Digikey po 88,58zł to pewnie netto czyli x1,23= 108,95zł.

Ja niedawno kupowałem LSK489 ale w SMD i wyszło dużo, dużo taniej (~40zł/ sztuka, no czterdzieści parę złotych, bo obsługa przelewu dochodzi)

nie bardzo pasuje mi smd , ale napisz gdzie kupowałeś? może jakiś stoliczek zrobię?

LSK w TO71 wiem ,że drogo ,nie bardzo umiem znaleźć gdzieś indziej 😞 

Mam do sprzedania 2 sztuki (jak odnajdę resztę to będą 4) LSK389. Oddam za 150PLN plus kw. jakby ktoś chciał. Kupione kilka lat temu w Linear System. Nie mam pewności tylko która gradacja, ale coś mi się po głowie kołacze że A.

"cytat usunięty przez moderację" -  Bernard le Bovier de Fontenelle

2 godziny temu, pawelcb napisał:

Panowie pilnie potrzebuję układ ISL54405IRTZ który jest w mauser, ktoś będzie robił tam zamówienie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

• 3 miesiące później...
  • 7 miesięcy później...
  • 2 miesiące później...

Ja mam rzeczy do zamówienia ale raptem za ~20zł. Jakby zebrało się więcej osób, żeby dobić do darmowej przesyłki, to z chęcią się dołączę.

W weekend zrobię listę mojego zamówienia.

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

A wyznaczyć przymusowo - Lutowanta co najwięcej kupuje 🙂 Ja się przyznaję do 80zł. netto 🙂

Edytowane przez audiostyk

Witam wszystkich.  Będę kupował w Mouser stabilizatory LT3042 i LT3094 ktoś chętny? im więcej tym taniej. Przy okazji mogę komuś coś kupić...

1 godzinę temu, KrisNext napisał:

Witam wszystkich.  Będę kupował w Mouser stabilizatory LT3042 i LT3094 ktoś chętny? im więcej tym taniej. Przy okazji mogę komuś coś kupić...

Cześć mam kilka elementów do zakupu. Podam po południu listę tak za około 80 zł

• Pokaż nowe odpowiedzi