Skocz do zawartości
IGNORED

15 lat Audiostereo!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Bobcat

Bo na AVS nie ma muzyki a jest sprzęt.Na koncertach,w kinie czy teatrze przeważają kobiety.

mily

Chodziło mi nie tylko o tych zmarłych ale i o tych co się wypisali ( albo ich wypisano).

Z dawnych czasów zapamiętałem Vlada.,Kalimorfę,Negrę.

Wojtku sam napisałeś:

"Dlaczego na forum nie ma praktycznie kobiet?"

I sam sobie odpowiedziałeś: bo tutaj dyskutuje się niemal wyłącznie o sprzęcie i sprawach technicznych. Wątki o Muzyce czy Filmach to tylko wyjątki potwierdzające regułę.

Z dawnych czasów zapamiętałem Vlada.,Kalimorfę,Negrę.

To pewnie klony Atoposa. Podobno już sie nie udziela w sieci.

Był jeszcze lenam. Dowcipniś.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie o to chodzi.Musi być jakiś powód.Myślę,że duży stopień agresji a nawet chamstwa niektórych wpisów może być tego przyczyną.

Przecież to męskie hobby. A na forum BMW czy Mercedesa ile jest kobiet? A ilu mężczyzn na forach typu Wizaż?

?👈

Być może przyczyną tego uwiądu AS jest dominacja polityki ale to znak czasu.Szczęśliwe kraje w których nie mówi się o polityce.Nie wiem jak wygląda sytuacja w zakładkach technicznych bo tam nie bywam.

Rafał

Co to znaczy męskie hobby?Więcej kobiet słucha muzyki,chodzi na koncerty czy czyta książki.To fakt obiektywny.Faceci pracują,oglądają mecze i piją piwo.Być może myląca jest nazwa forum.Nie ma w niej nic co sugerowałoby tematykę muzyczną.

Są badania socjologiczne pokazujące,że kobiety częściej uczestniczą w życiu kulturalnym.A i sam obserwuję to zjawisko bo często bywam na koncertach,w kinie,teatrze czy w księgarniach.

Ale chyba za bardzo odbiegliśmy od tematu.Niemniej fajnie by było gdyby było więcej kobiet. Działały by tonizująco.

A co byście powiedzieli gdyby z racji jubileuszu moderacja przeprowadziłaby wśród forumowiczów ankietę?

Pytania mogłyby dotyczyć np. wieku,wykształcenia,zawodu,pracy,upodobań muzycznych,innych hobby,poglądów politycznych itp.

Co sie zas tyczy watków politycznych to zachowuje swoje przekonania tutaj na bocznicy w wybranych tematach

W sprawach audio moje przekonania jak i Innych nie powinny byc przeszkodą w kontaktach

przynajmniej ja tak odbieram

a co do ankiety może i byłoby ciekawie lecz czy prawdziwie ?

A mógłbym byc młodym blondynem z bujana czupryną i zarazem naukowcem ....;)

To może coś z tematu psychologii forumowej twórczości.Jak często zdarza się Wam ( jeśli się zdarza) miewać okresy wzmożonej aktywności forumowej czy też wręcz przeciwnie forumowej abstynencji?Chodzi oczywiście o pisarstwo.A może zjawiska te przeplatają się?

Bo u mnie tak jest.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Już nie pamiętam jak znalazłem AS. Chyba było tak, że gdy przed laty naszła mnie ochota na lampowy sprzęt, to wpisałem w przeglądarkę wzmacniacze lampowe. I wtedy wyskoczył - między innymi - wątek o najpiękniejszych lampowcach. I był na AS. I pooglądałem i kupiłem pierwsze Manleye, bo mi się zwyczajnie spodobały. Potem dopiero zacząłem o nich czytać i - co gorsze - pisać. Potem nieśmiało o muzyce. Bocznicę przez wiele lat najstaranniej omijałem. Ale gdy skompletowałem odpowiadający mi sprzęt, gdy okazało się, że o muzyce wszystko już było, a jak nie było to i tak wszystko sprowadza się do upodobań, zniechęcony wpisami różnych dewiantów, porzuciłem i tę zakładkę. I - o zgrozo - pisuję dość często na bocznicy. Tylko dlatego, że rzeczywistość mi doskwiera.

Bez wpisu wytrzymuję ok. 5 dni.

Bywałem złośliwy, napastliwy, chamski i wulgarny. Ale przepraszałem i nie tkwiłem w błędzie. Miałem kilka banów na wątki, co nieco ostrzeżeń. Bardzo lubiłem Negrę, i wielu, wielu innych, których już tu nie ma. Negrę wyróżniam, bo kobieta.

I zaczynam dzień od AS.

Już nie pamiętam jak znalazłem AS. Chyba było tak, że gdy przed laty naszła mnie ochota na lampowy sprzęt, to wpisałem w przeglądarkę wzmacniacze lampowe. I wtedy wyskoczył - między innymi - wątek o najpiękniejszych lampowcach. I był na AS. I pooglądałem i kupiłem pierwsze Manleye, bo mi się zwyczajnie spodobały. Potem dopiero zacząłem o nich czytać i - co gorsze - pisać. Potem nieśmiało o muzyce. Bocznicę przez wiele lat najstaranniej omijałem. Ale gdy skompletowałem odpowiadający mi sprzęt, gdy okazało się, że o muzyce wszystko już było, a jak nie było to i tak wszystko sprowadza się do upodobań, zniechęcony wpisami różnych dewiantów, porzuciłem i tę zakładkę. I - o zgrozo - pisuję dość często na bocznicy. Tylko dlatego, że rzeczywistość mi doskwiera.

Bez wpisu wytrzymuję ok. 5 dni.

Bywałem złośliwy, napastliwy, chamski i wulgarny. Ale przepraszałem i nie tkwiłem w błędzie. Miałem kilka banów na wątki, co nieco ostrzeżeń. Bardzo lubiłem Negrę, i wielu, wielu innych, których już tu nie ma. Negrę wyróżniam, bo kobieta.

I zaczynam dzień od AS.

Przypominasz mi moja osobe ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... na pewno w niektórych zdaniach..dopisze jeszcze parę słów

dużo czytam bez audio-stereo jakoś nie wyobrażam sobie za bardzo mego dnia (nie tylko bocznica)

wiele ciekawych rzeczy dowiaduje sie co maja Inni sprzęt zdięcia tegoż perypetie z nim ale tez na privie często wymiana zdań i pomoc obustronna

poznaje sie ludzi nie tylko w necie chodź i tutaj za paroma osobami fajnie sie "gada" :)

ale i w realu spotkało sie też :)

bardzo miłe to sa chwile

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rafał

Co to znaczy męskie hobby?Więcej kobiet słucha muzyki,chodzi na koncerty czy czyta książki.To fakt obiektywny.Faceci pracują,oglądają mecze i piją piwo.Być może myląca jest nazwa forum.Nie ma w niej nic co sugerowałoby tematykę muzyczną.

Ja wolę wypić piwo przy muzie. Właśnie patrzę w TV, ale chyba wezmę zaraz słuchawki i włączę coś fajnego. Nie ma to jak słuchanie muzyki po zmroku jak wszyscy poszli spać.

?👈

Cóż?

Na początku sex wyprzedza słuchanie, ale po latach pozostaje wyłącznie ciągłe słuchanie tej samej zdartej płyty. Do śmierci, a jak ktoś niekatolik - to do rozwodu :-))

Niekoniecznie, kwestia dopasowania ;)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.