Skocz do zawartości
IGNORED

15 lat Audiostereo!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo, że Administracja się postarała i na głównym banerze powstała stosowna informacja to jakby brak odzewu ,szczególnie od najstarszych forumowiczów. Ilu z Was jeszcze pamięta początki AS? Ja pierwszy raz znalazłem tę stronę chyba w 2008 ale zarejestrowałem się dopiero 2 lata później i nie mam ani nie miałem żadnego klona:) A Wy?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

https://www.audiostereo.pl/topic/138277-15-lat-audiostereo/
Gość papageno

(Konto usunięte)

Ja w lipcu będę miał 10 lat uczestnictwa. Nie miałem i nie będę miał klonów. Wielokrotnie chciałem odejść ale nie dałem rady. Odeszli ci, którzy powinni, więc ja nie muszę. Nic już nie muszę. Niech żyje AS. Wszystkiego dobrego.

Pamiętam początki w 2000, może 2001 roku. Zarejestrowałem się dopiero po 2 latach. Fajnie było i jest, tyle że więcej jest teraz zwykłego szamba i politykierstwa niż samego audio. Ruch odbywa się w zasadzie tylko na bocznicy, a szkoda. Pozdrawiam Jam Łasica!

ja zaczynałem na grupie dyskusyjnej pl rec audio

byli pasionaci i maniacy :)

właśnie sprawdziłem - pl re audio ma serwerze onet już nie rusza się

- ostatni post z grudnia 2017

choć być może, że inne serwery jeszcze żyją

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Kilka lat minęło,odkąd się zarejestrowałem. Dzięki cennym poradom mam to co mam, i cieszę się z tego ;) No i na zlotach w Pabianicach też się bywało...

To forum czasem wkurza, ale jak to w starym małżeństwie... wybacza się i wpieriod, druzja!

Pierwszy raz zarejestrowałem się chyba po pijaku . Nie jestem pewien . Pisałem temat i przerwałem , lub nie pamiętałem hasła . Jak mam sprawdzić czy obecnie nie jestem klonem ?

Ty czesterku drogi możesz być klonem tamtego nietomnego czestera :-) Biorę ten przypadek na własną odpowiedzialność.

Więcej nie martw się tym faktem.

Ad meritum:

ja byłem nie pamiętam od kiedy tutaj uczestnikiem nieaktywnym w publikowaniu, jednak uważnym czytelnikiem. Po pierwszej schizmie zniesmaczony tym jak ona przebiegła trafiłem na tamte forum gdzie byłem aktywny chyba ze dwa lata, jednak przez dla mnie nie do przyjęcia postawy ksenofobiczne i rasizm tamtego forum, od jak widzicie 2010 roku jestem tutaj i tak pozostanie.

Włodek.

Ja jestem od grudnia 2006.Przed wielką schizmą więcej się działo i było więcej burzy mózgów.Krótko byłem na obu forach ale wybrałem AS.Jak zapewne wiecie udzielam się w muzyce,filmie i bocznicy.Pamiętam wielu fajnych forumowiczów,którzy z jakichś powodów ( nieznanych mi) odeszli.Było paru oryginałów.Obecnie dyskusji jakby mniej.

Nie wiem jak AS przedstawia się w porównaniu z innymi forami?Czy to jest nisza czy jest znaczące?Czy szanowni forumowicze działają też na innych forach?Ewentualnie na ilu?Ciekaw jestem jak nasze wpisy odczytają forumowicze za np. 50 lat?Jeśli będzie jeszcze AS.

50 lat to bardzo krótki okres czasu.

To może przypomnijmy sobie najciekawszych naszym zdaniem forumowiczów,których na forum już nie ma.

I jeszcze jedno.Dlaczego na forum nie ma praktycznie kobiet?

Nie wiem jak AS przedstawia się w porównaniu z innymi forami?Czy to jest nisza czy jest znaczące?

Jak wpiseje w guglach to zazwyczaj na AS trafiam, wiec chyba lider.

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

Panie po prostu mają inne zainteresowania. Bardzo mało wśród nich ma hobby audio video i pokrewne tematy. Podobnie jest na forach motoryzacyjnych. A ilu jest facetów na forach poświęconych zagadnieniom mody czy kosmetyków? Tam z kolei one królują, nas praktycznie nie ma.

Owszem interesują się ale są dalekie od uzewnętrzniania się na forach, przynajmniej te z mojego pokolenia które znam.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.