Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, audiofan01 napisał:

Tylko ten drugi set dziwny, wszystkie 3 stracone gemy to przegrany własny serwis.

Dziwne to? Przecież ostatnio to normalka.

3 godziny temu, iro III napisał:

Napierw, jak się postara w drugiej rundzie, trafia (nareszcie!) na Magdę i tu może być bardzo ciekawie.

No nie wiem... raczej gra do jednej bramki będzie...

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Magda - bój się 😉

Magda musiałaby zagrać tak jak w Australii, a Iga tak jak w Tokio, wtedy może byłaby jakaś walka.

10 albo po czasu polskiego

Edytowane przez (nie)przecietniak

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

37 minut temu, iro III napisał:

No i fajowsko, że zagrają, tylko pora meczu nieludzka. Flashscore podaje jutro godz. 4:00  ...

Mnie LiveScore podaje10:00.

Słyszałem opinię, że słaba postawa w Tokio mogła być wynikiem intensywniejszych treningów siłowych w czasie przerwy - wtedy trudno o świeżość zaraz po. Wiadomo, że nie trenowała, żeby osiągnąć optimum w Japonii.

Z Igą jest tak, że każde „normalne” zwycięstwo od razu podbudowuje wiarę w powrót „normalności” - czyli możliwości „normalnego” narzekania, że Iga znowu doszła „tylko” do SF.

Akurat jednorazowe ogrywanie faworytek tę specjalność Magdy - więc nie widzę powodów, żeby odbierać jej szansę z Igą. Tym bardziej u Igi może jeszcze trwać promocja - do wyczerpania zapasów. Co prawda zamiast opcji „kup teraz” jest już widoczna opcja „zapytaj o produkt”, nie wiadomo jednak czy ta opcja zamieni się zaraz w „czekamy na dostawę” czy jednak definitywnie na „towar wycofany ze sprzedaży”.

55 minut temu, Zbig napisał:

Mnie LiveScore podaje10:00.

No i dobrze by było.

Przecież nie zależy mi na tym, bym to ja (za flashscore) miał "rację".

Teraz spradziwiłem, poprawili, też 10:00, no i dobrze.

Edytowane przez iro III
29 minut temu, iro III napisał:

No i dobrze by było.

Przecież nie zależy mi na tym, bym to ja (za flashscore) miał "rację".

Teraz spradziwiłem, poprawili, też 10:00, no i dobrze.

Na LiveScore najpierw pojawia się lista meczów z tą samą wczesną godziną a dopiero jak dostaną potwierdzony plan dnia to zmieniają zgodnie z nim.

3 godziny temu, dzarro napisał:

Akurat jednorazowe ogrywanie faworytek tę specjalność Magdy - więc nie widzę powodów, żeby odbierać jej szansę z Igą.

No właśnie. Dlatego kibicuję Magdzie, której zwycięstwo dobrze zrobi obydwóm Paniom. 😉

42 minuty temu, soundchaser napisał:

zwycięstwo dobrze zrobi obydwóm Paniom

Ja wiem czy Paniom? Obie przecież to Panny.

Mam nieodparte wrażenie, że Iga nie chciała puścić Magdy na rowerze. Zwłaszcza ten stracony gem w 1. secie poza ostatnią piłką składał się z samych prezentów.

Pani komentatorka w euforii po „względnej stabilizacji” formy Igi.

Widać, że kiedy Iga odczuwa prywatną sympatię do rywalki to na korcie ta druga ma przerąbane.

Oby tylko nie było powtórki z rozrywki jak po meczu z Juvan.

1 minutę temu, dzarro napisał:

Widać, że kiedy Iga odczuwa prywatną sympatię do rywalki to na korcie ta druga ma przerąbane.

Sorry Winnetou... 😀

7 minut temu, dzarro napisał:

Oby tylko nie było powtórki z rozrywki jak po meczu z Juvan.

Ostapenko po drugiej stronie drabinki 🙂

4 minuty temu, dzarro napisał:
21 minut temu, Zbig napisał:
Ostapenko po drugiej stronie drabinki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale Gauff i Kudermietova są. emoji6.png

Myślę, że Iga nie może się doczekać 🙂

18 godzin temu, dzarro napisał:

Co prawda zamiast opcji „kup teraz” jest już widoczna opcja „zapytaj o produkt”, nie wiadomo jednak czy ta opcja zamieni się zaraz w „czekamy na dostawę” czy jednak definitywnie na „towar wycofany ze sprzedaży”.

Jest jeszcze "Bardzo przepraszamy, ale nigdy nie mieliśmy tego w ofercie" 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kto jedzie kibicować na żywo Pannie Idze?

11 godzin temu, (nie)przecietniak napisał:

Kto jedzie kibicować na żywo Pannie Idze?

Ale że do Meksyku? Chciałbym...

Na spokojnie, Iga ma jeszcze 3 mecze do zagrania w Pekinie 😁

4 godziny temu, Łukasz_62438 napisał:

Ale że do Meksyku?

Żaden problem, z Berlina taniej niż od nas.

Prosto do Cancun 🙂

Edytowane przez pawcio
2 minuty temu, tadeo napisał:

Normalnie zwątpiłem ,myślałem ,że dzisiaj nic z tego nie będzie ale na szczęście w trzecim secie włączyła tryb turbo.

Oglądałem od drugiego tiebreaka ale ponoć całość była palce lizać.

Ważne, że wygrała pomimo tego zjazdu z 4-1 w 2 secie. Biorąc pod uwagę bardzo wysoki poziom całości - to na pewno ten mecz da Idze pewność siebie. Tym bardziej, że nie było tu cienia tej szarpaniny z 3-setówek granych w lecie.

Pytanie czy Iga utrzyma taki poziom i czy Coco, Saba i Rybakina podniosą swój - bo na razie w tym turnieju grają mniej stabilnie. Żadna z nich - grając tak jak z Martic, Paolini i Andreevą nie miałaby by dziś szans z Garcią, o Idze nie wspominając. Ale najważniejsze będzie jak dziewczyny zagrają w bezpośrednich konfrontacjach.

...moim zdaniem Iga nie tylko utrzyma ten poziom ale i odrobinę zwiększy....po tych ciężkich treningach siłowych które miała przed Tokio  teraz przyszedł czas by wejść na wyższy poziom gry....

Doczytałem, że w pierwszym secie Iga oddała tylko 4 piłki z własnych serwisów, ale i tak był to ten jedyny przegrany set. Ważny przyczynek do tematu, czy faktycznie powinna się skoncentrować przede wszystkim na tym elemencie ;-).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.