Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Czy dalej będziecie jeść mięso? To pytanie już staje się nieaktualne . Należy zadać pytanie " Czy będziecie jeść cokolwiek ?

To bardzo zasadne pytanie. Już komunistyczna jaczejka wypuściła psy ze smyczy w celu zebrania podpisów pod wnioskiem. Samo głosowanie w tej brukselskiej stajni Augiasza to będzie formalność. Oczywiście tak jak z manufakturami produkującymi samochody spalinowe do 999 sztuk , pewne hodowle dla pewnych osobników będą istniały.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tyrion.L
wyjaśnienie
Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, Tyrion.L napisał:

To bardzo zasadne pytanie. Już komunistyczna jaczejka wypuściła psy ze smyczy w celu zebrania podpisów pod wnioskiem. Samo głosowanie w tej brukselskiej stajni Augiasza to będzie formalność.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wniosek-o-koniec-hodowli-zwierzat-na-uboj-w-UE-Zywnosc-z-laboratorium-8332334.html

To pójdzie dalej .  

Frutarianie wierzą, że nie należy jeść owoców, których zerwanie uśmierciłoby roślinę[5][6][7], wyklucza to wykopywanie, wyrywanie z korzeniami, ścinanie i inne działania rolnicze. Najbardziej radykalni frutarianie jedzą tylko te, które same spadną na ziemię[8][9]. 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Frutarianizm

W Ue będziemy jedli pastylki na receptę i pójdziemy poddać się eutanazji nie wtedy kiedy chcemy, tylko wtedy kiedy nam UE każe w ramach zrównoważonej długości życia.

Edytowane przez Wojtek 1959
Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, costa brava napisał:

ZUS będzie tu decydował 

ZUS jest anty zielony i nie ekologiczny wypłacając emerytury , które mają zbyt duży ślad węglowy i jest anty depopulacyjny. Zostanie zlikwidowany dla dobra planety .

Dobre!

Ty Wojciech jesteś skrajnym Płaskoziemcem.
Moje teorie spiskowe przy Twoich to pikuś...a podobno to ja uchodzę na forum AS za lidera foliarzy. 😄

Edytowane przez soundchaser
  • 2 tygodnie później...

Irlandia - jak zwykle... Na froncie walki o nowe, lepsze, socjalistyczne jutro nie dają się wyprzedzić nikomu.

Lidl:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No proszę!!!

A ja przekonany przez reżimową propagandę że Trzaskowski promuje insekty swojej wsi pojechałem do Warszawy specjalnie po obiecane kotlety ze świerszczy, cały dzień łaziłem po sklepach i nic.

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No proszę!!!

A ja przekonany przez reżimową propagandę że Trzaskowski promuje insekty swojej wsi pojechałem do Warszawy specjalnie po obiecane kotlety ze świerszczy, cały dzień łaziłem po sklepach i nic.

Ty po prostu jesteś pechowcem.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Ty po prostu jesteś pechowcem.

To podaj mi adres gdzie w Wawie moge zjeść świerszcze?

Ale tak konkretnie, bez tego cwaniaczkowatego p...nia.

Jak byłem w Singapurze to wystarczyło skoczyć do Little India i po kilkunastu krokach trafiało się na knajpę z wystawionym na ulice akwarium ze świerszczami.

PiS obiecał, że w Wawie będzie to samo i nic.

Jestem Europejczykiem.

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiS

Tu Cię boli!

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

To podaj mi adres gdzie w Wawie moge zjeść świerszcze?

Pechowcem stałeś się już w momencie gdy przyszło Ci do głowy by zjeść świerszcze.

32 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jak byłem w Singapurze to wystarczyło skoczyć do Little India i po kilkunastu krokach trafiało się na knajpę z wystawionym na ulice akwarium ze świerszczami.

Psy w spożywczym też widziałeś?

37 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale tak konkretnie, bez tego cwaniaczkowatego p...nia.

Nie oczekuj, że udzielę odpowiedzi na pytanie, po wykazaniu, że nie ma ono sensu.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

No właśnie.

Przecież zaznaczyłem, że bez tego cwaniaczkowatego p...nia.

Hindusi i psy???

Co ty facet wiesz o świecie???

Jestem Europejczykiem.

Odpowiadając na idiotyczne pytanie z tytułu wątku: tak, będziemy. Choć rzadko, czyli tak jak dotychczas. Zwłaszcza smażenina jest niezdrowa. Ale i tak zdrowsza niż propaganda, która szkodzi przede wszystkim na mózg.

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Ale która propaganda,  ta słuszna czy niesłuszna? 

Pytanie z tytułu wątku wcale nie jest takie głupie,  czy będziemy słono płacić i powiększać nasz ślad węglowy i tracic punkty społeczne na jedzenie mięsa czy nie

16 minut temu, costa brava napisał:

Ale która propaganda,  ta słuszna czy niesłuszna? 

Pytanie z tytułu wątku wcale nie jest takie głupie,  czy będziemy słono płacić i powiększać nasz ślad węglowy i tracic punkty społeczne na jedzenie mięsa czy nie

Przeprowadź się do Chin, tam punkty społeczne masz już teraz i bynajmniej nie za jedzenie mięsa. Reszta to bicie piany.

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

No proszę!!!

Carrefour Galeria Mokotów.

1 godzinę temu, costa brava napisał:

czy będziemy słono płacić i powiększać nasz ślad węglowy i tracic punkty społeczne na jedzenie mięsa czy nie

Trzeba będzie polować na zwierzynę tak by nie zostać namierzonym przez drony.
Zaszczepionym nic nie pomoże, bo mają chipy więc namierzą ich nawet bez dronów. 😉

• 1 miesiąc później...

Artykuł z 10 maja. Groźne bakterie w mięsie w Lidlu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

To była piękna przyjaźń. Ona uczyła mnie, jak uniknąć Globalnego Ocieplenia oraz opowiadała mi o zaletach diety wegańskiej. Ja wysyłałem jej zdjęcia pięknych steków i dorodnych golonek. Dziś miałem dla niej cudowną wołowinkę, sami zobaczcie:

Ukryta Zawartość

Wchodzę więc do mojej przyjaciółki i... co ja pacze?! 😞

zep.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• 3 tygodnie później...

Ta pani nie chciała jeść mięsa. Choroba psychiczna ją w końcu zabiła.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polowanie poprawne politycznie.

F2vPGU9W4AA2o4L?format=png&name=small

• 3 miesiące później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakże to radujący wzrok widok. Ja mogę tylko pochwalić się hamburgerami ze świeżo zmielonej wołowiny extra. Obawiam się jednak że to co dobre się kończy. Brukselska pętla się zaciska..

12 godzin temu, Tyrion.L napisał:

Jakże to radujący wzrok widok. Ja mogę tylko pochwalić się hamburgerami ze świeżo zmielonej wołowiny extra. Obawiam się jednak że to co dobre się kończy. Brukselska pętla się zaciska..

Za mną chodzi golonka. 🙂

Trzeba kupić kilka potężnych zamrażarek, skupować mięso i zamrażać.
Jak już WHO zarządzi jego "zniknięcie", to przynajmniej przez jakiś czas będziemy mogli się nim rozkoszować. 😉

Gość

(Konto usunięte)

Brukselska pętla się zaciska..

„Setki tysięcy ton kawy i kakao przechowywanych w unijnych magazynach może zostać zniszczone lub sprzedane poza Europę - ostrzega "Financial Times". Brytyjski dziennik wskazuje na przyjętą w czerwcu unijną ustawę, która zabrania sprzedaży w UE takich produktów jak kawa, kakao, olej palmowy i kauczuk uprawianych na obszarach wylesianych. Rozporządzenie nakłada na importerów obowiązek dostarczania dokumentów świadczących, że produkty nie pochodzą z tych obszarów.”

https://biznes.interia.pl/rolnictwo/news-szykuje-sie-zamieszanie-z-kawa-i-kakao-konsekwencje-moga-byc,nId,7175253
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.