Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, tomek7776 napisał:

użycz mi pogody ducha, Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,  I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego

Już całkiem wyraźnie widać na forum pierwsze ofiary stresu wywołanego pandemią...

1 minutę temu, atmeg napisał:

a ten co tam sie wysilil na te dlugie wpisy . PIS wygra kolejne wybory a ja jestem za PISEM .

Tamten jest przeciwnikiem pisu....nikt z pisu takiego czegoś by nie napisał.....zwyciężymy atmeg

2 minuty temu, asterix1 napisał:

Tamten jest przeciwnikiem pisu....nikt z pisu takiego czegoś by nie napisał.....zwyciężymy atmeg

ty mnie nielap za slowa ...nie cztalem i pomyslalem iz jakis przeciwnik pisu sie uaktywnil ......

specjalnie to nic nie zmienia ,skorygowalem swoja odpowiedz .

Pozatym to nie zmienia ukladu rozmow w tym temacie .

12 minut temu, tomek7776 napisał:

czy wiecie

W dniu 16.03.2020 o 13:31, tomek7776 napisał:

tusk lekka reka dal na ratowanie grecji 30mld zl,pamietasz,czy masz dziury w pamieci ????

Kłamiesz tomuś, wiesz o tym? Jesteś tylko pożytecznym idiotą czy reżimowym propagandzistą? Może to sobie wyjaśnimy?

Jestem Europejczykiem.

uporządkowanie :

Niemile widziani sciemniacze :

skynyrd

Niemile widziani sciemniacze nawiazujacy intrygi:

bezlitosna niunia vel niusia :)

Czytajac wpisy tych ludzi trzeba brac pod uwage iz z pewnoscia klamia z jakis powodow .

Nie moge ich zablokowac aby nie pisali.

przyczym typ o nicku bezlitosna niusia  wydaje sie jakby mial wiecej honoru w sobie chodz dokladniej niewiem oco jemu chodzi poza tym ze sciemnia i bruzdzi w tematach dotyczacych Polaków .Wyróżnia sie dystansem , inteligencja ,unikaniem zwarć itp . inteligentny typ.

W ramach rządowego programu pomocy dla przedsiębiorców Glapiński powiedział coś o niewyobrażalnych zasobach NBP . Przebije Trumpa ? Ten zaoferował jakieś żałosne 750 mld $ .

3 minuty temu, atmeg napisał:

przyczym typ o nicku bezlitosna niusia  wydaje sie jakby mial wiecej honoru w sobie chodz dokladniej niewiem oco jemu chodzi poza tym ze sciemnia i bruzdzi w tematach dotyczacych Polaków .Wyróżnia sie dystansem , inteligencja ,unikaniem zwarć itp . inteligentny typ.

Najlepiej wyszkolony. Na swoim roku był prymasem ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A z jakich powodów ty kłamiesz ? Może sam się zablokuj ?To chyba możesz zrobić ?

Nie zaoblokuje sie ,chocby z powodu tego aby PIS nadal dawal te 500zl na dzieci . wystarczajacy powód ?a ci których wezwalem aby zamikli w tym temacie moga sciemniac w innych tematach .

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Najlepiej wyszkolony.

inteligentna szuja :)

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie chcem ale muszem ?

zupełnie inaczej kolego ,zupelnie inaczej.

9 minut temu, atmeg napisał:

Nie zaoblokuje sie ,chocby z powodu tego aby PIS nadal dawal te 500zl na dzieci . wystarczajacy powód ?

Wydaje Ci się, że Twoje niepisanie tu zatrzyma projekt 500+?
Co lekarz na to? ?

Aż mi trochę głupio...

Sprawa się rypła po całości!??  .... 

.....

Tylko jak ja to mojej powiem???

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
a ja  poznaje tu ludzi ,kto jest kto .....
A ja się nigdy nie kryłem że swoim antyoszołomstwem i antypisiarstwem

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

A Kolega co myśli o tych niemieckich ziemniakach?

Jarku , nie smaczne.  Polskie lepsze ??

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Nie jest ważny wirus, ważne żeby PiS od władzy odsunąć. To się liczy. I tylko to.

Tak.

dobranoc oszołomy.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie do konca tak.

Odsunąć , odzyskać każda zmarnowaną złotówke , pozbawic totalnie majątku i maja zapi-lać za  miske ryżu az do splacnia wszystkiego co zmarnowali.. jak sie p;ośpieszą ze spłatą -do pierdla. na długaśne lata .I codzienne transmisję Tv z ich tam pobytu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.