Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, caleb66 napisał:

Wojciech imię też dobrze się nie kojarzy . Ale o to pretensji nie mam Ty nie wybierałes ale może masz drugie.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Farinelli Cep66?

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Co ci się nie podoba w Św.Wojciechu ?

do caleba

On woli Farinelli . To takie zmysłowe . On lubi wszystko na opak czy od tyłu jak kto woli . I cienkim głosem 

Po tatusiu to ma 

Edytowane przez Riczi75

Co do opozycji to jej nie trzeba pomagać sama się wykończy.
Jaro chyba nie masz pretensji do Kaczyńskiego o to że nie tłumi wiecow wyborczych POKO czy jak to tam teraz się nazywa .

Jaro chyba nie masz pretensji do Kaczyńskiego o to że nie tłumi wiecow wyborczych POKO czy jak to tam teraz się nazywa .

"Donald Tusk i jego niezwykle zdolny wicepremier Jan Vincent Rostowski do perfekcji doprowadzili kreatywną księgowość. Przez całe lata tworzyli mity „zielonej wyspy” i innych tego typu bajek. Mielibyśmy z tym mniejszy problem, gdyby tylko o tym mówili! Oni jednak te nikłe zasoby kraju będącego na dorobku ochoczo wydawali, przy aplauzie ekspertów, którzy nazywali to „inwestycją w przyszłość”.
Pod koniec 2011 roku dowiedzieliśmy się od rządu, że klamka zapadła – nasz kraj pożyczy krajom strefy euro 5,8 miliarda euro. Przy dzisiejszym kursie euro to około 24,3 miliarda złotych.

Polska wyda 5,8 mld euro na ratowanie strefy euro. Choć oficjalnie będzie to pożyczka dla MFW, można mówić po prostu o wsparciu dla krajów strefy euro z kieszeni polskich podatników

- cytowało Polskie Radio analityka finansowego Łukasza Wróbla."

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:

Opozycja rośnie w siłę . Wspólnie damy radę ?

Opozycja rośnie w siłę . Wspólnie damy radę
Oni nie popierają konfederacji to nełoliberały som . Mowie o nowych twoich kolegach Jarosławie 747 i Wojciechu,swoja droga oba imiona mocno kontrowersyjne .

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, caleb66 napisał:

Oni nie popierają konfederacji to nełoliberały som . Mowie o nowych twoich kolegach Jarosławie 747 i Wojciechu,swoja droga oba imiona mocno kontrowersyjne .

Moi koledzy to wszyscy poza twoją wyobraźnią . Może się skumulujemy jak Chołownia nawołuje . Wygramy . Zrzeknie się zwycięstwa ten kto wygra prezydenturę .  Zrobimy nowe wybory . Pogrąźymy Pis . Jeszcze jest czas . W prawdziwych Polakach siła 

Edytowane przez Riczi75
Moi koledzy to wszyscy poza twoją wyobraźnią . Może się skumulujemy jak Chołownia nawołuje . Wygramy . Zrzeknie się zwycięstwa wygrany prezydentury . Zrobimy nowe wybory . Pogrąźymy Pis . Jeszcze jest czas . W prawdziwych Polakach siła 
To na bosaka nie idziesz głosować ,w sensie w butach ?

Może trzeba by z Rydzykiem pogadać? Obiecać parę milionów i ustawę antyaborcyjną.
Wygrana pewna a potem to już z górki ?
Ostatnio podobno rydzyk był nieco wkurzony na PiS bo miał zająć się ustawą a ustawa leży odłogiem ?
Może to jest właśnie ten moment...

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, caleb66 napisał:

To na bosaka nie idziesz głosować ,w sensie w butach ?

Na kaźdego byle nie na pierwszego sprzedawczyka polskiego narodu 

https://crowdmedia.pl/jaroslaw-kaczynski-zawsze-gardzil-prawicowa-polinteligencja-antykomunizm-cyniczny-prezesa-pis/

11 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Może trzeba by z Rydzykiem pogadać? Obiecać parę milionów i ustawę antyaborcyjną.
Wygrana pewna a potem to już z górki ?
Ostatnio podobno rydzyk był nieco wkurzony na PiS bo miał zająć się ustawą a ustawa leży odłogiem ?
Może to jest właśnie ten moment...

W państwie Pis większość rzeczy leźy odłogiem .

Tylko podatki i administracja ma się dobrze 

Na swoich przyjdzie czas pozwycięstwie 

Edytowane przez Riczi75
W państwie Pis większość rzeczy leźy odłogiem .
Tylko podatki i administracja ma się dobrze 
Ten sprzedawczyk jak to nazywasz zreformowal sądy nie do końca jeszcze ale zawsze,jak na niego ponownie zagłosuje to sądy zostaną oczyszczone z pzpr owskich aparatczykow . W końcu Polacy zaczną korzystać że swoich praw jak należy,będzie jak w Niemczech do prawnika jak do fryzjera .

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, caleb66 napisał:

Ten sprzedawczyk jak to nazywasz zreformowal sądy nie do końca jeszcze ale zawsze,jak na niego ponownie zagłosuje to sądy zostaną oczyszczone z pzpr owskich aparatczykow . W końcu Polacy zaczną korzystać że swoich praw jak należy,będzie jak w Niemczech do prawnika jak do fryzjera .

Ten nikt nie zreformował niczego . W obcych agendach pozwolił zadłuźyć ogromną rzeszę Polaków . Teraz wypłukuje resztę umysłu z tych którym wciska źe ktokolwiek zabierze 500+ lub źe co całkiem absurdalne nie podniesie wieku emerytalnego . Chyba tylko on go chciał podnieść . 

Ten darmozjad źeruje na prawdziwych Polakach . Ale to nie o tobie .?

Edytowane przez Riczi75
Ten nikt nie zreformował niczego . W obcych agendach pozwolił zadłuźyć ogromną rzeszę Polaków . Teraz wypłukuje resztę umysłu z tych którym wciska źe ktokolwiek zabierze 500+ lub źe co całkiem absurdalne nie podniesie wieku emerytalnego . Chyba tylko on go chciał podnieść . 
Ten darmozjad źeruje na prawdziwych Polakach . Ale to nie o tobie .
Prawdziwy Polak to ktoś kto pragnie polski silnej i niepodległej w unii czy poza nią, czy Polska silna i niepodległa może być w unii czy nie może,moim skromnym zdaniem nie może być silnej i niepodleglej Polski w unii,członkostwo w unii wyklucza to drugie,nie da się obydwu naraz ,przynajmniej w obecnym stanie rzeczy .

Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, caleb66 napisał:

Rozmawialiśmy juź o tym . Sądy zostanąnobsadzone głównie post PZPRowskim śmieciem . 

Ziobro do dziś nie radzi sobie z niczym do czego nawoływał . Podatek Belki ma się dobrze . Generalnie wszystkie podatki + 32 nowe o ile sie nie mylę ma się dobrze . Płacą tylko ci którzy są do tego wyznaczeni . Nie nie ,nie wszyscy a pan minister zdrowia ? No cóź poczytaj i poszukaj troszkę nieświadomy ...... . Rebus 

Prawdziwy Polak to ktoś kto pragnie polski silnej i niepodległej w unii czy poza nią, czy Polska silna i niepodległa może być w unii czy nie może,moim skromnym zdaniem nie może być silnej i niepodleglej Polski w unii,członkostwo w unii wyklucza to drugie,nie da się obydwu naraz ,przynajmniej w obecnym stanie rzeczy .

Da się pogodzić . Naleźy być w unii na tyle długo na ile da się z unii korzystać . Nikt z twojej partii nie zrezygnuje z unii bo wie źe unia to dobra krowa dojna . Nie będzie unii bedzie dojenie cepa66 . Tylko ty tego nie pojmujesz . Nikt z Pis tego nie zadeklaruje bo bilans finansowy nie będzie się zgadzał . My to niestety nie Anglia . I jak z unii wyjdziemy to wleziemy albo w ruskie albo co gorsza w amerykańskie łapy 

Sami to moźemy najwyżej marzanne puścić .

O ile nam rzeki nie wyschną . Bo plany o melioracji Wisły leźą odłogiem od 1978roku . A to były zajebiste plany . Zwłaszcza na teraz 

Edytowane przez Riczi75
Da się pogodzić . Naleźy być w unii na tyle długo na ile da się z unii korzystać . Nikt z twojej partii nie zrezygnuje z unii bo wie źe unia to dobra krowa dojna . Nie będzie unii bedzie dojenie cepa66 . Tylko ty tego nie pojmujesz . Nikt z Pis tego nie zadeklaruje bo bilans finansowy nie będzie się zgadzał . My to niestety nie Anglia . I jak z unii wyjdziemy to wleziemy albo w ruskie albo co gorsza w amerykańskie łapy 
Sami to moźemy najwyrzej marzanne puścić .
Dobra widzę że nie masz nic do powiedzenia poza znanym mi bełkotem idę spać, spokojny o wynik wyborów i o swoją przyszłość. A ty siedź i knuj .

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, caleb66 napisał:

Dobra widzę że nie masz nic do powiedzenia poza znanym mi bełkotem idę spać, spokojny o wynik wyborów i o swoją przyszłość. A ty siedź i knuj .

Idź spać i śpij jak najdłuźej  . Bo ty jeszcze nic poza bełkotem nie stworzyłeś .

Edytowane przez Riczi75
Idź spać i nie budź się więcej . Bo ty jeszcze nic poza bełkotem nie stworzyłeś 
Można pracować i zarabiać uwierz mi ,Polska to kraj mlekiem i miodem płynący . Przynajmniej dla mnie ,najlepszego kolego . Dobranoc .

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, caleb66 napisał:

Na twoim miejscu o twoją przyszłość ? No nie wiem . W końcu ktoś cię moźe wygnać do roboty . A ty nie przyzwyczajony . Tylko do pały ☺

5 minut temu, caleb66 napisał:

Można pracować i zarabiać uwierz mi ,Polska to kraj mlekiem i miodem płynący . Przynajmniej dla mnie ,najlepszego kolego . Dobranoc .

Skoro jesteś w agendzie rządowej to na pewno . Dla szarego Polaka to nie wykonalne i będzie coraz gorzej . Ale myślè źe Polacy to nie aź tak głupi naród i przejrzy na oczy . Dobranoc rządowy apartczyku ale na pewno nie prawdziwy Polaku ?

Zwłaszcza jak się ma profity nienaleźne za słuźbę w źandarmerii to moźna dorabiać i za dozorcę w Castoramie . Polskiej ??

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, caleb66 napisał:

"Donald Tusk i jego niezwykle zdolny wicepremier Jan Vincent Rostowski do perfekcji doprowadzili kreatywną księgowość. Przez całe lata tworzyli mity „zielonej wyspy” i innych tego typu bajek. Mielibyśmy z tym mniejszy problem, gdyby tylko o tym mówili! Oni jednak te nikłe zasoby kraju będącego na dorobku ochoczo wydawali, przy aplauzie ekspertów, którzy nazywali to „inwestycją w przyszłość”.
Pod koniec 2011 roku dowiedzieliśmy się od rządu, że klamka zapadła – nasz kraj pożyczy krajom strefy euro 5,8 miliarda euro. Przy dzisiejszym kursie euro to około 24,3 miliarda złotych.

Polska wyda 5,8 mld euro na ratowanie strefy euro. Choć oficjalnie będzie to pożyczka dla MFW, można mówić po prostu o wsparciu dla krajów strefy euro z kieszeni polskich podatników

- cytowało Polskie Radio analityka finansowego Łukasza Wróbla."

Dzisiaj my niczego i nikomu nie poźyczymy . Dziwne przy wzroście jaki mieliśmy przez ostatnie lata . Ba , nasz rząd zaczyna drukować i zadłuźać ludzi na potęgę . Po 2010 roku byliśmy zieloną wyspą na małym + . Dzisiaj ,no cóź czasy się zmieniły , rządy się zmieniły a kierownica państwa wciąź w niewłaściwych rękach .?

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Problem w tym, że Polska nie "wydała" ani grosza. Słowo "wydała" jest zresztą kompletnie bez sensu, bo chodziło o pożyczkę. Ale tej pożyczki po prostu nie było.

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Przez pięć ostatnich lat, PiS przejebał całą kasę z ośmiu lat

Andrzej Duda apeluje do najbogatszych, czyli osób, którym "wystarcza na normalne funkcjonowanie", o niepobieranie świadczeń z programu 500 plus przez pewien czas.

Ma to związek z pogarszającym się stanem gospodarki wywołanym epidemią koronawirusa.

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-co-polacy-sadza-o-pomysle-prezydenta-ws-500-plus-sondaz-dla-,nId,4472924

8 godzin temu, caleb66 napisał:

Ten sprzedawczyk jak to nazywasz zreformowal sądy nie do końca jeszcze ale zawsze,jak na niego ponownie zagłosuje to sądy zostaną oczyszczone z pzpr owskich aparatczykow

A to w państwie PiS nie ma "pzpr owskich aparatczykow" i innych komuchów do odstrzału?

11 godzin temu, Riczi75 napisał:

Chyba tylko on go chciał podnieść . 

Zapomniałeś o tym?

Wydłużanie wieku emerytalnego do 67 roku życia począwszy od 1 stycznia 2013 r. przewiduje nowelizacja ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych.

Za przyjęciem ustawy emerytalnej (11 maja 2012 r.) głosowało 268 posłów, przeciw było 185, dwóch posłów wstrzymało się od głosu.

8 godzin temu, Sine Metu napisał:

Andrzej Duda apeluje do najbogatszych, czyli osób, którym "wystarcza na normalne funkcjonowanie", o niepobieranie świadczeń z programu 500 plus przez pewien czas

Duda to głąb, niech zaapeluje o zrzutę na premie dla rządzących. Wreszcie będą mogli zobaczyć jak ceni ich suweren.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość

(Konto usunięte)
41 minut temu, jezz napisał:

Zapomniałeś o tym?

Wydłużanie wieku emerytalnego do 67 roku życia począwszy od 1 stycznia 2013 r. przewiduje nowelizacja ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych.

Za przyjęciem ustawy emerytalnej (11 maja 2012 r.) głosowało 268 posłów, przeciw było 185, dwóch posłów wstrzymało się od głosu.

W obecnej kampanii . Może wrócimy się do 89roku . Puk puk 

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Może wrócimy się do 89roku .

To już niedługo, PiS komuna wraca szerokim frontem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.