Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

To zabawa dla cieniasów. Andruszkiewicz nie ma samochodu a dziewięćdziesiąt tysiaków zgarnął na paliwo. W nagrodę że taki bystry PiS go wziął do rządu.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba popsuć łożysko i dotrzeć do kulki.

12 minut temu, jarekb napisał:

bierz tylko nie popsuj 

Jeden pożyczy, drugi użyczy ( rower, auto) . Popsuje to naprawi.Kilometrówkę rozpisze.

Edytowane przez notoryczny

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

49 minut temu, notoryczny napisał:

Trzeba popsuć łożysko i dotrzeć do kulki.

Jeden pożyczy, drugi użyczy ( rower, auto) . Popsuje to naprawi.Kilometrówkę rozpisze.

VAT odliczy...

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Nawet mam znajomych, przewalaczy na Vacie, jedyne o co sie modlili swego czasu, to wygrana PO. Niestety PO ujebalo, jeden z nich siedzi.

Tak, na pewno. Tylko dlatego.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Teraz ty możesz się pomodlić za niego.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Masz jakis kompleks na punkcie wiary, czy jak?

Masz jakiś problem z połączeniem ze sobą kilku wypowiedzi?

To poćwicz sobie na kropkach, namaluj kilka na kartce papieru i spróbuj połączyć jedną linią. Później przejdź na pojedyncze wyrazy.

Jak dojdziesz do całych zdań to wrócimy do rozmowy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Masz jakiś problem z połączeniem ze sobą kilku wypowiedzi?

To poćwicz sobie na kropkach, namaluj kilka na kartce papieru i spróbuj połączyć jedną linią. Później przejdź na pojedyncze wyrazy.

Jak dojdziesz do całych zdań to wrócimy do rozmowy.

Nie pal glupa. Kto cie nie zna to moze cie kupi.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

To zabawa dla cieniasów. Andruszkiewicz nie ma samochodu a dziewięćdziesiąt tysiaków zgarnął na paliwo. W nagrodę że taki bystry PiS go wziął do rządu.
Napisz ile radni z PO w stolicy doja ze spółek miejskich jak już taki skrupulatny jesteś,Andruszkiewicz przy nich to wzór uczciwości i cnót wszelakich .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

5260A2ED-4A1A-4E89-8366-6D571AE10B4A.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

13 minut temu, caleb66 napisał:
2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Napisz ile radni z PO w stolicy doja ze spółek miejskich jak już taki skrupulatny jesteś,Andruszkiewicz przy nich to wzór uczciwości i cnót wszelakich .

Napisałem. Nie umiesz czytać???

Słabiutko przy radnych PiS.

"3 osoby związane z PiS, zasiadając we władzach 14 giełdowych spółek z udziałem Skarbu Państwa, wzbogaciły się łącznie o 95 milionów zł. Wśród nich 19 prawdziwie "złotych ludzi" zarobiło powyżej 2 mln (Krupiński - 6,9 mln). Kolejnych 13 "srebrnych" - od 1 do 2 mln zł."

"Aż 77 radnych wojewódzkich PiS znalazło pracę w spółkach skarbu państwa, urzędach i instytucjach państwowych. W 2017 r. zarobili 20,3 mln zł – o niemal 150 proc. więcej niż przed wyborami – podaje „Puls Biznesu”

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Menadżerem trzeba dobrze płacić za dobra pracę, spółki przynoszą ogromne dochody,teraz weź sobie porównaj te spółki jak były zarządzane za PO,platfusy nie są obecnie u władzy ale i tak doja tam gdzie mogą a parcie do koryta silniejsze od rozumu .
4 minuty temu, caleb66 napisał:
12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Menadżerem trzeba dobrze płacić za dobra pracę, spółki przynoszą ogromne dochody,teraz weź sobie porównaj te spółki jak były zarządzane za PO,platfusy nie są obecnie u władzy ale i tak doja tam gdzie mogą a parcie do koryta silniejsze od rozumu .

Jak tak Ciebie poczytać to można dojść do wniosku, że przed 2015 rokiem w Polsce to się tylko kartofle siało i furmankami jeździło...

"Przed 2015 rokiem tych 77 radnych PiS zarobiło łącznie 8,2 mln zł (nie licząc diet radnych), co daje przeciętnie miesięcznie 8,9 tys. zł. W 2017 roku zarobili już 20,3 mln zł, czyli prawie 22 tys. zł średnio na miesiąc. Ich zarobki urosły zatem w ciągu dwóch lat o 146,4 proc., podczas gdy przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej wzrosło w tym czasie o 9,5 proc. Średnio każdy z nich zyskał w tym czasie 350 tys. zł."

No i co tu więcej  pisać?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
39 minut temu, Jaro_747 napisał:

"Przed 2015 rokiem tych 77 radnych PiS zarobiło łącznie 8,2 mln zł (nie licząc diet radnych), co daje przeciętnie miesięcznie 8,9 tys. zł. W 2017 roku zarobili już 20,3 mln zł, czyli prawie 22 tys. zł średnio na miesiąc. Ich zarobki urosły zatem w ciągu dwóch lat o 146,4 proc., podczas gdy przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej wzrosło w tym czasie o 9,5 proc. Średnio każdy z nich zyskał w tym czasie 350 tys. zł."

Caleb nie powie że białe jest białe . On jest zupełnie oderwany od rzeczywistości .

5 godzin temu, jarekb napisał:

wałek VAciku , wszystkim w rodzince  paliwo ''na firmę'' pod korek i można się było z ciemnego luda śmiać że ciemny  za 900 miesięcznie dyma 

To na co ty jeszcze czekasz? Załóż firmę i zostań takim przedsiębiorcą. Będziesz miał lepiej.

No ale chyba wiesz kto za trzaskowskim stoi,nie pojmuję czemu Ty na ten naród plage szaranczy chcesz zeslac.
1 minutę temu, caleb66 napisał:

No ale chyba wiesz kto za trzaskowskim stoi,nie pojmuję czemu Ty na ten naród plage szaranczy chcesz zeslac.

Ważne, że wiemy kto stoi za pisem i czym PiS jest. Każda inna opcja będzie lepsza. 

4 minuty temu, caleb66 napisał:
9 minut temu, sly30 napisał:
Ważne, że wiemy kto stoi za pisem i czym PiS jest. Każda inna opcja będzie lepsza. 

PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.

PiS kradnie setki razy więcej i przy okazji niszczy wszystko w co wsadzi łapy. Do tego złą formą rozdawnictwa dezaktywuje ludzi zawodowo, co zemści się okrutnie w przyszłości, zarówno na tych wykluczonych z rynku pracy, na ich dzieciach oraz na gminach, wsiach i miastach w których mieszkają. 

Edytowane przez sly30
8 minut temu, caleb66 napisał:
13 minut temu, sly30 napisał:

to powinno byc hasło wyborcze Dudy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, sly30 napisał:

O Boże widzisz i nie grzmisz . PiS cie okrada i daje ci . Gdzie ty chłopie zostawiłeś głowę .

Skoro tamci kradli to PiS ma wszystkie instrumenty aby ich wsadzać . Nie wsadza ich bo też kradnie a takie półgłówki jak ty to akceptują .

Polska idzie w niwecz z takimi głąbami . Czas to zmienić 

Edytowane przez Riczi75

7540e2d2bd3eab18f56532e1ab0911f1.jpg

Panowie, ten rysunek powinien zamknąć Waszą dyskusję. Ja sobie teraz oglądam Kolację i mam w tyłku polityków, politykę etc. Koledzy znający dotychczasowe zaangażowanie docenią wagę moich słów i zrozumieją lepiej moje postanowienie - trzymaj się chłopie z dala od bzdur, ciesz się życiem. Polski już nie ma i  nie będzie za naszego życia. Kto tego nie rozumie łamie stereotyp audiofila jako człowieka mądrego... 

Niestety nic już nie ma i na to nic nie poradzimy. Jesteśmy mniej więcej w sytuacji więżniów KL przygotowywanych do gazu. Ja sądzę że będąc w sytuacji takiego więźnia nie będę rozważał zagadnienia "jak cyjanowodór wpływa na organizm ludzki", ale na koniec będę chciał się nażreć, bzyknąć panienkę etc etc etc. Czemu do licha nie rozumiecie, że człowiek stojący w obliczu zagłady zyskuje złudną wolność opartą wyłącznie na pozbyciu się hamulców. Na szczęście w KL nie jesteśmy , ale jedynie w kraju zmierzającym ku przepaści. Wasze dyskusje przypominają mi rozważanie jak równia pochyła wpływa na spadanie do przepaści...

Sorki, ale moim zdaniem wszystko to prawda

Edytowane przez Pasqual
Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:

Prawda PiS mnie okrada a potem oddaje a tamci tylko kradli,więc wybór jest oczywisty.

Powinni iść do więzienia. A ty na złodziei nie powinienes głosować . Pieniądze państwowe nie są do rozdawania .

9 minut temu, caleb66 napisał:

Prawda PiS mnie okrada a potem oddaje a tamci tylko kradli,więc wybór jest oczywisty.

Brawo tylko się cieszyć . 

7540e2d2bd3eab18f56532e1ab0911f1.jpg

Pewnie patrzy na to:

z25091453V.jpg

PiSowce rozyebały terminal na lotnisku w Radomiu na które nikt nie chciał latać po to, żeby postawić nowy. Na tym samym lotnisku na które dalej nikt nie chce latać. Kto za to zapłaci? Ja zapłacę, Pan zapłaci. Ile? Dokładnie nie pamiętam, coś koło 300mln. złotych. W sumie gówniane pieniądze, co to dla nas. Za to jakie piekne przecinanie wstęgi się urządzi! No i Suski poleci do Egiptu :-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.