Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy płot to rzeczywiście sukces.
Co do Caracali  - nie kupiliśmy ich i nie kupiliśmy też innego śmigłowca. I na razie nie kupimy. PiSowscy specjaliści stwierdzili że przecież wojsko można wozić autobusami.
Autobusy nie spadają a karakale tak ,nie tylko my ich nie kupiliśmy.
Będziemy mieli za to o wiele lepsze black hawki .

Kuźwa sukces PiSu: NIE KUPILIŚMY CARACALI i MAMY NOWY PŁOT

Pewnie posypały się nagrody i medale ... Wyczyn to srogi...

caleb66 rozwiewasz wszelkie wątpliwości.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Taaa i milion samochodów elektrycznych ...
Byłbym zapomniał o oczkach wodnych.

Co do Caracali  - nie kupiliśmy ich i nie kupiliśmy też innego śmigłowca. I na razie nie kupimy. PiSowscy specjaliści stwierdzili że przecież wojsko można wozić autobusami.
Nie można po drogach publicznych wozić wojska jak kiedyś za komuny na pakach pod plandekami na starach czy innych ciężarowkach,przepisy unijne zabraniają stąd autobusy.
12 minut temu, papageno napisał:

Francuzi w swoim czasie wozili taksówkami. A autobus jest przecież większy.

... i świetny w terenie :).

Teraz, caleb66 napisał:
17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie można po drogach publicznych wozić wojska jak kiedyś za komuny na pakach pod plandekami na starach czy innych ciężarowkach,przepisy unijne zabraniają stąd autobusy.

To ciekawe bo ja często widzę wojaków na pakach wysłużonych ciężarówkach z poprzedniego wieku.

18 minut temu, caleb66 napisał:

Pieprzenie osobnika który nie ma zielonego pojęcia o czym pisze.

"Będziemy mieli"??? Kiedy, ile,  dlaczego jeszcze nie mamy?

Sześć lat zmarnowano. No może nie całkiem - jest przecież nowy płot.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

A wcześnie 8 to ch*j ? Tamten okres był przewspanialy dla armii,teraz 500+ trzeba płacić a Ty pier**lisz jak potluczony o helikopterach,jak będzie to będzie nie przeżywaj Czechosłowacja Cię nie napadnie a są ważniejsze potrzeby niż twoje poczucie bezpieczeństwa.
Teraz, caleb66 napisał:
11 minut temu, Jaro_747 napisał:

A wcześnie 8 to ch*j ? Tamten okres był przewspanialy dla armii,teraz 500+ trzeba płacić a Ty pier**lisz jak potluczony o helikopterach,jak będzie to będzie nie przeżywaj Czechosłowacja Cię nie napadnie a są ważniejsze potrzeby niż twoje poczucie bezpieczeństwa.

Bredzisz.

Jak już wybrano taki a nie inny śmigłowiec to przyszła piSowska banda i powiedziała "nie".

I minęło sześć lat i nic - ani w te, ani wewte, nic, cisza. A podobno sramy pieniążkami. To znaczy sraliśmy, bo teraz nagle wszystko wirus wyssał. Ale pół roku temu go nie było i też nic się nie działo.

Jestem Europejczykiem.

To ciekawe bo ja często widzę wojaków na pakach wysłużonych ciężarówkach z poprzedniego wieku.
Nie mogłeś tego widzieć bo to zabronione w czasie pokoju
Bredzisz.
Jak już wybrano taki a nie inny śmigłowiec to przyszła piSowska banda i powiedziała "nie".
I minęło sześć lat i nic - ani w te, ani wewte, nic, cisza. A podobno sramy pieniążkami. To znaczy sraliśmy, bo teraz nagle wszystko wirus wyssał. Ale pół roku temu go nie było i też nic się nie działo.
Caracale to badziewie co ty chcesz ludzi pozabijac,mało wypadków z udziałem tych śmigłowców było. Połowa na stanie francuskiej armii jest niesprawna.
9 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mogłeś tego widzieć bo to zabronione w czasie pokoju Caracale to badziewie co ty chcesz ludzi pozabijac,mało wypadków z udziałem tych śmigłowców było. Połowa na stanie francuskiej armii jest niesprawna.

Nie o to chodzi tumanie tylko o to, że przez sześć lat PiSowska banda niczego z tym nie zrobiła.

Jesteś to w stanie pojąć swoim mikrym mózgiem czy nie?

Napiszę ci jeszcze coś, co może cie zaskoczyć - przez ten czas te śmigłowce które mamy postarzały się o dokładnie sześć lat. Dziwne co?

I jeszcze jedna niespodzianka - połowa naszych F-16 też jest niesprawna. Reżimowa telewizja o tym nie mówiła?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nie o to chodzi tumanie tylko o to, że przez sześć lat PiSowska banda niczego z tym nie zrobiła.
Jesteś to w stanie pojąć swoim mikrym mózgiem czy nie?
Napiszę ci jeszcze coś, co może cie zaskoczyć - przez ten czas te śmigłowce które mamy postarzały się o dokładnie sześć lat. Dziwne co?
I jeszcze jedna niespodzianka - połowa naszych F-16 też jest niesprawna. Reżimowa telewizja o tym nie mówiła?
I dlatego matole chcesz głosować na trzaskowskiego ?
Jeżeli nie kupili śmigłowca znaczy że nie jest niezbędny na ta chwilę czy to pojmujesz ,przecież wyraźnie napisałem że są inne ważniejsze potrzeby ,po ch*j ci helikopter jak wojna konwencjonalna nie wybuchnie.
14 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mogłeś tego widzieć bo to zabronione w czasie pokoju

No ale widziałem i co mi zrobisz?
Czy w czasie pokoju oficer może trzymać parasol by cywilowi nie padał deszcz na łeb?

Jeżeli nie kupili śmigłowca znaczy że nie jest niezbędny na ta chwilę czy to pojmujesz ,przecież wyraźnie napisałem że są inne ważniejsze potrzeby ,po ch*j ci helikopter jak wojna konwencjonalna nie wybuchnie.

No popatrz... Przypomnij proszę co się dzieje na Ukrainie.

13 minut temu, caleb66 napisał:

Najpierw sam wrzucasz temat na którym się nie znasz. Siłą rzeczy wychodzisz na głupka. No to zaczynasz bredzić jak Piekarski na mękach i temat zmieniasz.

A później dziwisz się, że wszyscy śmieją się z twoich wpisów matole.

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
No popatrz... Przypomnij proszę co się dzieje na Ukrainie.

A kto z kim wojuje ? Ukraina jest w stanie wojny ?

Nie no skąd... ślepakami strzelają...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Najpierw sam wrzucasz temat na którym się nie znasz. Siłą rzeczy wychodzisz na głupka. No to zaczynasz bredzić jak Piekarski na mękach i temat zmieniasz.
No jak byś dobrze doczytał ale po co,to byś zauważył ten drobny szczegół że to nie ja zacząłem o armii i nie ja zmieniam temat ,Ty za to jak zwykle unikasz odpowiedzi ,bo gowno wiesz i gowno widziałeś ,taki forumowy gawędziarz amator bez pojęcia .
1 minutę temu, caleb66 napisał:
14 minut temu, Jaro_747 napisał:

No jak byś dobrze doczytał ale po co,to byś zauważył ten drobny szczegół że to nie ja zacząłem o armii i nie ja zmieniam temat ,Ty za to jak zwykle unikasz odpowiedzi ,bo gowno wiesz i gowno widziałeś ,taki forumowy gawędziarz amator bez pojęcia .

Przecież to Ty pisałeś, że dzięki PiS nie kupiliśmy caracali i mamy nowy płot...
Zapomniałeś?

20 minut temu, caleb66 napisał:
34 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Przy tobie każdy jest Einsteinem.

A nawet Zweisteinem.

Jestem Europejczykiem.

A nawet Zweisteinem.
Nie pochlebiaj sobie za bardzo bo to do zguby Cię doprowadzi,musisz odnaleźć Jezusa, wtedy on pokaże Ci drogę.
24 minuty temu, caleb66 napisał:
41 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Przecież to Ty pisałeś, że dzięki PiS nie kupiliśmy caracali i mamy nowy płot...
Zapomniałeś?

Ale już co za płotem to wiesz z TVN i wyborczej ?

Nie... Z TVPiS ?
Znów pieprzysz jak połamany, przytaczam fakty z Twojego życia a Ty mi tu o płocie i TVN...

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

śmieją się z ....wpisów

Z Twoich w zasadzie można nawet zejść ze śmiechu.
Polsce potrzebne są karakany i antifa, nie trzeba nic ponadto.
No może jeszcze Trzaskowski z Budką na plecach, aby mogli z tego ciągać profity.

k**ewsko fantastyczny raj dla polityczno społecznych kretynów twego pokroju.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

7 godzin temu, caleb66 napisał:
7 godzin temu, Jaro_747 napisał:
A nawet Zweisteinem.

Nie pochlebiaj sobie za bardzo bo to do zguby Cię doprowadzi,musisz odnaleźć Jezusa, wtedy on pokaże Ci drogę.

Sądząc po twoich wpisach jeszcze go nie znalazłeś albo go nie zrozumiałeś .

2 godziny temu, xniwax napisał:

Z Twoich w zasadzie można nawet zejść ze śmiechu.
Polsce potrzebne są karakany i antifa, nie trzeba nic ponadto.
No może jeszcze Trzaskowski z Budką na plecach, aby mogli z tego ciągać profity.

k**ewsko fantastyczny raj dla polityczno społecznych kretynów twego pokroju.

No i powiedz iksik co tym swoim debilnym wpisem osiągnąłeś? Napisałeś coś na temat? Nie.

Napisałeś coś mądrego? Nie?

To kto jest kretynem???

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

To kto jest kretynem???

Nikt, ale zapytam dla upewnienia się.
Kiedy przestałeś nim być ?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ogłosili sukces rządu i szumowskiego, który niby obronił nas przed pandemią, a wczoraj największy przyrost zarażeń, a dziś od rana już połowa tego co wczoraj, więc dziś może być nowy rekord. Kolejny „sukces” pisuaru.

I na hurra znosimy ograniczenia, które wprowadzaliśmy, gdy nowych zakażeń było dużo mniej. To po co one były?

Byłem przeciwnikiem rujnowania gospodarki przez przesadne restrykcje, ale teraz z kolei nie jestem przekonany, czy wesela na 150 osób są nam najbardziej potrzebne do szczęścia.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

20 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Wesela nie są potrzebne ale potrzebny jest wzrost zadowolenia społecznego przed wyborami .

I znów dzięki PiSowi będziemy mogli wesoło podskakiwać przy Zenku ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.