Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, remak123 napisał:
5 minut temu, Fashi napisał:
Może zgłosisz ataki na kolegę [mention=25336]atmeg[/mention] co? 
Pierwszy jesteś do podpierdalania . Musiałeś mieć ciężko na podwórku ...

Pytał Cię ktoś o zdanie? Znasz bajkę o wężu?

Co prawda boli? Nie będziesz mi tu kolegi obrażać,  łobuzie ty.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

6 minut temu, Fashi napisał:

Spokojnie , zdrajcy nigdy się długo nie cieszą. W końcu Niemiec czy Rusek upomni się o swoje... ☺

heh. dokladnie ,suka sie nie sprawdzi ,sami go zutylizują ....

2 minuty temu, remak123 napisał:

Zgłoszone do moderacji.

I co niby napisałeś w zgłoszeniu?  Pochwal się skoro już donosisz

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, remak123 napisał:
7 minut temu, Fashi napisał:

Zgłoszone do moderacji.

zgloszenie do moderacji za pruby wymuszania szantazu na innych userach

Teraz, atmeg napisał:

zgloszenie do moderacji za pruby wymuszania szantazu na innych userach

Haha dobre ☺ widzisz atmeg tak to już jest z totalnymi. Oni nas mogą z błotem zmieszać i jest ok , ale kiedy my coś powiemy to jest skandal.

1 minutę temu, remak123 napisał:

Zgłoszone do moderacji

Szybki jesteś , prawie jak ak47

remak123 ,czlowieku ograniczony jak nie kumasz tego tematu nie pisz tu ,spadaj .

9 minut temu, Fashi napisał:

Haha dobre ☺ widzisz atmeg tak to już jest z totalnymi. Oni nas mogą z błotem zmieszać i jest ok , ale kiedy my coś powiemy to jest skandal.

Szybki jesteś , prawie jak ak47

zglosilem ale tak na postrach ,ja nie zycze tu zadnych kar dla userow ale czsem trzeba zareagowac. .

My tu se gadamy ,obrazamy sie wzajemnie w jakim s tam srodowisku a tu wpada ktos i grozi karami ,co za dupek ?nawet nie zadal sobie trudu zapoznania sie z tematem :)

przecierz to jest temat zebysmy sobie troszke po buzi dawali i gadali anie ze zglaszali ze o bosze ktos nas obrazil ,niech spada dupek .

18 minut temu, atmeg napisał:

przecierz to jest temat zebysmy sobie troszke po buzi dawali i gadali anie ze zglaszali ze o bosze ktos nas obrazil ,niech spada dupek .

Dokładnie , jak faceci a nie dzieci. Byle sprzeczka i "jesteś u Pani"... hehe

Teraz, Mysza 13 napisał:

Awansowałeś na Moderatora ?

Tak i zrobi porządek!  Hehe

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Fashi napisał:

Tak i zrobi porządek!  Hehe

Nawet bym się mocno nie zdziwił .. Takie czasy , że lepiej żyć w zgodzie z PiS i Konfederacją ...Czasami dowcip okazuje się być faktem.

Edytowane przez Mysza 13
6 minut temu, Mysza 13 napisał:

Nawet bym się mocno nie zdziwił .. Takie czasy , że lepiej żyć w zgodzie z PiS i Konfederacją ...Czasami dowcip okazuje się być faktem.

co ty chrzanisz .ze niby PiS rządzi to ty chylisz uszu swoich?ja pisałem pozytywnie o PiSie jak mnie jebalo z dziesieciu i co ,ja mAm racje a może ty ,wszystko moze sie obrocic ....wazna jest odważna rozmowa ,jak uśpisz swoja odwage to wszystko w h*j pójdzie .

38 minut temu, remak123 napisał:
48 minut temu, atmeg napisał:
nerwy mu puszczają , jak mi ublizano to bylo ok jak ja cos ostrzej napisze to nie halo ale to niema znaczenia glomby i ta nie wiedza co sie stanie ....a porostu przegraja ....i nawet nie skumaja dlaczego.
ty cwoku nie wiesz ze jestes przegrany .glupi i przegrany .
Wsciekasz sie ze ci ostro odpisuje ale to Ja mam racje a nie ty .

Zgłoszone do moderacji

masz przesrane tu i ogólnie ,nie skumałeś niczego

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Panie atmeg .. Pięknie Pan pisze po polskiemu , ale nam dyskusja kiedyś nie wyszła i na pewno nie wyjdzie ...Zdrówka i EOT

8 minut temu, argus napisał:

Chyba już rzeczywiście pislamowi pod dupą się pali, skoro rzucają na pierwszą linię frontu takich niedorobionych trolli ?

Oby tak dalej :)

Ławka*** rezerwowych mocno opustoszała.

*** - przepraszam - taboret

Pana @atmeg trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie nabijać się o byle bzdury...

3 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Panie atmeg .. Pięknie Pan pisze po polskiemu , ale nam dyskusja kiedyś nie wyszła i na pewno nie wyjdzie ...Zdrówka i EOT

bo Duda wygrywa a ja od samego poczatku bylem za nim ?

mam wiele tego typu wpisow do mnie ,bez konkretów ,polityka ? muzyka ? ale ok .pozdrawiam .

Kiedy zaczyna się niepewność i strach , pojawia się agresja. Tak to totalni rozwiązują...

3 minuty temu, Fashi napisał:

Pana @atmeg trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie nabijać się o byle bzdury...

sluchaj koles . ja do tej pory to pisalem w jakis tam tematach technicznych i w swoim temacie muzycznym ...tak sie stalo ze jakim przypadkiem zalozylem ten temat ...ucze sie gadac z ludzmi ,nie ze wszystkimi idzie wogule porozmawiac ale gadam i ciagne to .To na temat rozmow z lodzmi . na temat polityki mam latwiej i to siem sprawdza .nIE POTRAFIE POGODZIC OSOBY KTORA NIENAWIDZI pISU Z ROZMOWAMI TU ,TO NIE IDZIE .

MOGE TU Z LUDZMI POGADAC O WYZNANIACH , KULTURZE .ALE jesli chodzi o PIS vs PO jest ogien zawsze i Ja to zaakptowalem i tyle .ja jako Ateista dziwny bo jestem za Pisem tym bardziej skupiam na sobie wscieklość ludzi z PO i OK  .niech siem wsciekają .

Nie zamerzam siem tlumaczyć dlaczego Ateista wspiera PIS ,znaczy dla zapytań , wspieram i tyle i wiem doskonale dlaczego . Generalnie od jakiegos czasu bardzo zblizylem sie do koscioła Polskiego i szanuje te instytucje bardzo.

@atmeg nie wiem czy zauważyłeś, ale ja jestem po Twojej stronie ☺

5 minut temu, xajas napisał:

Czy ktos wie, co on bierze?

Muze biore .....typie jeden ....i słucham ludzi ,nie tylko co pisza popieprzency na forach ale tez co mowia zwykli ludzie ,dlatego to co sie dzieje dla ciebie jest zaskoczeniem a dla mnie normalnoscia .

muza...

2 minuty temu, Fashi napisał:

@atmeg nie wiem czy zauważyłeś, ale ja jestem po Twojej stronie ☺

etam ,zawsze bylismy po tej samej stronie tylko roznimy sie troche :)

Fashi i wcale nie chodzi o zadne PISy czy PO ......

5 minut temu, atmeg napisał:

etam ,zawsze bylismy po tej samej stronie tylko roznimy sie troche :)

Fashi i wcale nie chodzi o zadne PISy czy PO ......

Cokolwiek to znaczy ?

Cokolwiek to znaczy ?

dokladnie

3 minuty temu, atmeg napisał:

dokladnie

Dodam tak , to znaczy cos niewygodnego dla ludzi co nienawidza Polski.

taki tam bluesik fajny

Karaibskie rytmy tez są spoko. Widziałem , że kilka stron wcześniej wrzucałeś zespół Beach Boys. Również ich Lubie 

3 godziny temu, atmeg napisał:

A Dudy nad rużnymi popaprancami ?

Jacy wyborcy, taki prezydent. Wielcy patrioci, ale języka i historii nie znają. 

1 godzinę temu, atmeg napisał:

wogule

No cóź.

rozmow z lodzmi

i to siem sprawdza

Ja to zaakptowalem

niech siem wsciekają .

Nie zamerzam siem tlumaczyć

Edytowane przez sly30
16 godzin temu, sly30 napisał:

Jacy wyborcy, taki prezydent. Wielcy patrioci, ale języka i historii nie znają. 

"Patrioci" są od brania, np. 500+, ale innymi "zrzutami" od rządu też nie gardzą. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.