Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie szukałem długo ...

5 minut temu, Fashi napisał:

Sorry , że  tak skacze po gatunkach , ale tak mam . Teraz to za chwile coś innego ?

Ten duet szczególnie przypadł do gustu i słuchając tego utworu mam ciary..

dwoje wspaniałych wokalistów do tego świetni muzycy ,ciary można mieć .....

Fashi ,fajnie że jesteś .....ale zanim zaczne z tobą wymieniać sie muzą , to musi upłynąć troche czasu .....Bo świętości rezerwuje  dla ludzi ktorych poznam.Bardziej .

na dziś nie bedzie klasyki .....

Na dziś wystarczy to ,a to nie jest byle co ....

9 minut temu, jezz napisał:

O, dziś piątek. Wpadnę wieczorem na imprezkę.

co jest ,czego brakuje tobie np. w temacie polityka ze tu zaszedles? za sztywno tam ,za wiele klamstw i muzy niema ?

Edytowane przez atmeg

Również lubię posłuchać :

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Fashi ,bądż sobą ....To jedno a drugie to u mnie zaczyna sie odjazd muzyczny :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

16 minut temu, atmeg napisał:

Fashi ,bądż sobą ....

Atmeg, zawsze 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, atmeg napisał:

jak to sie dzieje ze blokowane tresci jednak można zamiescić ?a ze sa tu blokowane to fakty....

Które konkretnie? 

3 minuty temu, Fashi napisał:

Które konkretnie? 

Ja mam od dawna blok na wstawianie linków , ale radze sobie z tym .

jak wyglada taki blok , link jest ale niema obrazu albo klikajac na niego odsyla cie do czegos innego ..

ale radze sobie z tym ...

wstawiajac kazdy link sprawdzam go jak dziala i ewentualnie modyfikuje zeby dzialal poprawnie .tak jest u mnie od dwóch lat .

W dupie mam zgaszanie tego :)

Rozumiem ,  ale nie rozumiem dlaczego nałożyli Ci blokadę ?

Edytowane przez Fashi

to wyglada ze weszło ...

9 minut temu, Fashi napisał:

Rozumiem ,  ale nie rozumiem dlaczego nałożyli Ci blokadę ?

to nie ty założyłeś jedyny temat zakładajacy w samym Tytule pozytywną sie Pisu ,ot cała tajemnica  , nie pisze ze to jest po stronie forum ,raczej nie ....z tym ze  radze sobie ....nie narzekam

To ja tak ?

====================

jak wyglada taka blokada na codzien ? Loguje sie ...wchodze w tematy ,czytam i chce odpisać ,klikam na pole do odpisania a tu zonk ,nic sie nie dzieje ,moge pol dnia klikac i nic ,jak to sie dzieje ze jednak odpisuje tego nie zdradze ....w koncu umiem programować mikroprocesory ,kumam jak to dziala i radze sobie zeby z wami pisać ....

natomiast taka forma blokad dostępu od razu odcina setki userów ....niestety to sie dzieje i nie jest moim wymyslem .

k**wy z Niemiec i z Rosji robią wszystko aby zniewolić Polske ........Jedyna nasza nadzieja to wspolpraca z USA a to sie staje faktem ,nie jakas bajka tylko faktem .......

======================

decyduja sie losy nasze i Polski,czy bedziemy wolnym bogatym panstwem czy bedziemy niewolnikami Niemcow i Ruskich .

Edytowane przez atmeg
12 minut temu, atmeg napisał:

====================

k**wy z Niemiec i z Rosji robią wszystko aby zniewolić Polske ........Jedyna nasza nadzieja to wspolpraca z USA a to sie staje faktem ,nie jakas bajka tylko faktem .......

Niestety na polskim rynku medialnym od lat dominuje kapitał niemiecki. Kontrolują opinie publiczną, min dlatego dużo ludzi wypisuje różne rzeczy w wątku "polityka". Myślą , że cały naród jest głupi i nie wie o co idzie gra. Jednak my wiemy i wielu innych ludzi wie co jest czym. 

zwykły biedny czowiek niema pojecia co jest grane ,on mysli ze jest biedny to znaczy ze nic nie znaczy tymczasem to wlasnie na takich ludziach Niemcy chca budowac swoja potege ,doprowadzac do ubustwa a potem korzystac a taniej sily roboczej ......inna rownolegla strategia Niemiecka to wprowadzic do polski ekstremistow muzulmanskich oplacanych przez Niemcow do kontrolowania polityki w Polsce ...

Nie mamy Po stronie Niemców i po stronie Ruskich przyjaciół ,wszyscy oni chca nas podbic icha abysmy na nich pracowali .

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pierwszy raz kobitkę dziś usłyszałem. Muszę się poprawić i poszukać więcej.

Szukaj, bardzo wciągające.?? 

To ja pozwolę sobie polecić taką panią. 

Najbardziej lubię imprezy, na których jest taka muzyka jak znalazłeś i taka jak np. ta.  

I taka oczywiście jaką słucha moja córka.? 

Edytowane przez jezz

A tu zaglądałeś?

Ukryta Zawartość

Mój ulubiony artysta:

Ukryta Zawartość

i to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

A tu zaglądałeś?

Ukryta Zawartość

Mój ulubiony artysta:

Ukryta Zawartość

i to:

Ukryta Zawartość

Nieźle odjechane.

Zupełnie jak to

@Bezlitosna Niusia druhu i prxyjacilelu.

U atmega niezła biba. Wpadaj.???

Zaprosiłem kumpla, sorki.???

My na wiosce słuchamy tylko folk?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz

Dżosz znam, ale dla mnie za ładne.

Jezeli chodzi o Afrykę to owszem, ale dla mnie najciekawsze jest spotkanie kultur. Kiedyś Tłuczkiewicz miał taką audycje w której prezentował współczesną muzykę z Afryki i tam były takie perełki, że głowa boli. Narodowcy powinni sobie posłuchać :-))).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Za ładne to o Dźosz Stone było :-).

A to powyżej wporzo. I pomyśleć że ludzie tracą czas na słuchanie Zenka.

Jak się gówno leje z klopa to im przeszkadza, a jak się leje z radia czy z telewizora to już nie. Masakra.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jak się gówno leje z klopa to im przeszkadza, a jak się leje z radia czy z telewizora to już nie. Masakra.

Święte słowa.??

Edytowane przez jezz

JEST DOBRZE. JEST BARDZO DOBRZE !!! Auto Demolka Dudy trwa.

1. ułaskawienie PEDOFILA

2. atak na NIEMCÓW

3. wspaniała okładka FAKT-u

4. brak symboli Maryjnych na ugraniach Agaty Dudy

5. info o konfliktach z córką ... 

6. ekspresja wrzaskiem stała się męcząca, odpychająca i po prostu nudna

7. odmowa udziału w debacie z Trzaskowskim

Doskonały ruchy  Rafała:

1. totalna obniżka podatku VAT !!!

2. nie ma Tuska to i nie ma Kaczunia.

Szacuję, że w poniedziałek Trzaska będzie 15% powyżej Dudy.

Najbardziej lubię imprezy, na których jest taka muzyka jak znalazłeś i taka jak np. ta.  

I taka oczywiście jaką słucha moja córka. 

Corka wie co dobre

Super super super

I wszystko jasne...pedofil ułaskawiony przez Dudę był jest członkiem pisu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.