Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Albo udajecie, albo nie zdajecie sobie sprawy gdzie my żyjemy i co się zadziało przez ostatnich 5 lat.

No jak nie, jak tak. Na San Escobar i przeżywamy nieprawdopodobny wykwit.

2 minuty temu, bubusia napisał:

A ja mysle, ze to cale forum bylo za Trzaskiem. Falsz na bank. Ja tez za nim bylem:)

Pod prysznicem?

Teraz, bubusia napisał:

O ja pier**le, hehe

się nie śmiej przecież w pierwszej Duda miał 43% i tyle miał dostać w drugiej według obliczeń PO , ale okazało się że koalicjanci przeciw PiS oszukali Rafała ? , raczej nie oszukali tylko wykapowali że tym ruchem można udupić ostatecznie PO schowane za Rafałem 

8 minut temu, soundchaser napisał:

Przecież było widać, że ten już wiedział wcześniej, że "wygrał".

Może oglądał sondaże w TVP?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

3 minuty temu, bubusia napisał:

sound get the fuck down back to earth.

To Wy wszyscy wróćcie w końcu na ziemię.
Obawiam się, że w Polsce mamy sytuację taką jak dawniej na Kubie, Rumunii, czy teraz na Węgrzech, czy Białorusi i PiS raz zdobytej władzy nie odda.
Nie odda, bo chce rządzić cały czas, a nie dlatego, że uczciwie wygra wybory.

Godzinę temu, asterix1 napisał:

Nie mów ze Hołownia w drugiej turze by miał szanse z Dudą wygrać?

Opozycja dała dupy. Stać cały czas zjednoczona, jednym frontem a nie obrażać się na siebie nawzajem, gdy któryś z nich uzyskuje lepszy wynik.  Powinni występować razem, i ustalić na początku, ze ten, kto wygra w pierwszej turze staje się automatycznie kandydatem całej reszty. I wspierać tego kandydata w drugiej turze mobilizując wszystkie siły. 

Intresy partyjne należało odłożyć na bok i tyle. 

3 minuty temu, soundchaser napisał:

To Wy wszyscy wróćcie w końcu na ziemię.
Obawiam się, że w Polsce mamy sytuację taką jak dawniej na Kubie, Rumunii, czy teraz na Węgrzech, czy Białorusi i PiS raz zdobytej władzy nie odda.
Nie odda, bo chce rządzić cały czas, a nie dlatego, że uczciwie wygra wybory.

Każda władza się kiedyś kończy.  Jedynie różne bywają koszty tego końca.

Nikt by nie wygral. Falsz:)

5 minut temu, skynyrd napisał:

Wypadam z wątku, bo zaśmierdziało wychodkiem

stay on pls

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

21 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Czyli co, wcześniej mieli możliwość a jak wszedł Trzaskowski to już nie?

To chyba jasne. Przecież w drugiej turze przeciwko Dudzie mógł startować tylko jeden kandydat. Kidawa miała kilka procent, więc w drugiej turze walczyłby albo Hołownia albo Kosiniak-Kamysz. Gdy wszedł Trzaskowski to wszystko było tak samo do momentu gdy zaczął zyskiwać głosy. I zrobiło się "to już nie" o którym napisałeś.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, jar1 napisał:

Opozycja dała dupy. Stać cały czas zjednoczona, jednym frontem a nie obrażać się na siebie nawzajem, gdy któryś z nich uzyskuje lepszy wynik.  Powinni występować razem, i ustalić na początku, ze ten, kto wygra w pierwszej turze staje się automatycznie kandydatem całej reszty. I wspierać tego kandydata w drugiej turze mobilizując wszystkie siły. 

Intresy partyjne należało odłożyć na bok i tyle. 

Od wielu lat podobnie to mówię ...właściwie to samo bym napisał

Edytowane przez asterix1
2 minuty temu, skynyrd napisał:

Wypadam z wątku, bo zaśmierdziało wychodkiem

To wróć jak zaczniesz myśleć. 
Co Cię powstrzymuje od przyznania, że wybory mogły być sfałszowane?
To takie trudne dla pisowców, którzy dzierżą władzę i mają kontrolę nad wszystkim?
Wytłumacz dlaczego to niemożliwe, zamiast obrażać się jak dzieciak i zabierać zabawki z piaskownicy. ?

8 minut temu, jar1 napisał:

Każda władza się kiedyś kończy.  Jedynie różne bywają koszty tego końca

Jasne...pamiętamy jak zakończyła się "dozgonna" władza w Rumunii.

5 minut temu, soundchaser napisał:

To takie trudne dla pisowców, którzy dzierżą władzę i mają kontrolę nad wszystkim?
Wytłumacz dlaczego to niemożliwe, zamiast obrażać się jak dzieciak i zabierać zabawki z piaskownicy. ?

Tzn ze ta opozycja to pizdy arcy, niczego nie umio.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tzn ze ta opozycja to pizdy arcy, niczego nie umio.

Czego nie "umią"? Wpłynąć na urzędników podległych władzy PiS, by przeciwstawili się fałszowaniu wyborów?
Zresztą tu nawet nie liczenie głosów było istotne, tylko samo ogłoszenie zwycięzcy, a wynik wzięty z sufitu, aczkolwiek politycznie przemyślany.

33 minuty temu, soundchaser napisał:

Wierzysz w uczciwość wyborów, gdy PiS trzyma łapę na wszystkim i pociąga za wszystkie sznurki?
Oni mają możliwości do sfałszowania każdych wyborów i nikt nie może tego ukrócić...jedynie pucz.

Tym razem PiSowi wystarczyły te myki które zastosował, czyli np. masowe uniemożliwienie głosowania Polakom zagranicą i zmasowana nagonka w telewizji. Nie wykluczam, że następnym razem dołożą coś do repertuaru. Chyba nikt nie ma złudzeń, że mając w perspektywie klęskę i procesy PiSowcy będą grali uczciwie.

Jestem Europejczykiem.

Tylko po kiego te 2, 3 procent, zrobiliby 10 i byloby spoko:)

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Tym razem PiSowi wystarczyły te myki które zastosował, czyli np. masowe uniemożliwienie głosowania Polakom zagranicą i zmasowana nagonka w telewizji.

Ale to przecież na jedno wychodzi. Każda metoda jest dobra, a nawet jak zawiedzie, to i tak ten wygrywa wybory, kto "liczy" głosy.

7 minut temu, soundchaser napisał:

Przecie do Ciebie nic nie mam. Nie będę pisał tam, gdzie pojawia się ta gadzina jar1.

Tylko po kiego te 2, 3 procent, zrobiliby 10 i byloby spoko:)

Po kiego? Po to, by wyglądało to uczciwie. Bez wygłupów nierealnych.
10% na korzyść Dudy? To chyba faktycznie doprowadziliby do puczu.

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Przecie do Ciebie nic nie mam. Nie będę pisał tam, gdzie pojawia się ta gadzina jar1.

Myślałem, że to ja wprowadziłem zapach gówna w tym wątku. ?

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Po kiego? Po to, by wyglądało to uczciwie. Bez wygłupów nierealnych.
10% na korzyść Dudy? To chyba faktycznie doprowadziliby do puczu.

Myślałem, że to ja wprowadziłem zapach gówna w tym wątku. ?

Ty wprowadziłeś element wesołości ?

Ktore jame:)?

Oj sound, sound.

get sound

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.