Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  243 członków

Bluesound Klub
IGNORED

Zasilanie liniowe do Node 2/2i

Rekomendowane odpowiedzi

W ramach przypomnienia. Wszystko gotowe, za pół godziny startujemy

Napisałeś wczoraj że o 15:00 czyli co 14:00 ? Zmiana ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
3 minuty temu, Marcin Wielgus napisał:

Napisałeś wczoraj że o 15:00 czyli co 14:00 ? Zmiana ?

A co za różnica,dla mnie może startować już teraz. 😁

A co za różnica,dla mnie może startować już teraz.

Nawet powinien :) taka prywatna przedsprzedaż .... A co zostanie to od 15:00

10 minut temu, Marcin Wielgus napisał:

muszę przyznać, że sprawnie i bez problemów na stronie. Paweł brawo. 

kilkanaście lat w branży IT swoje robi 🙂 choć wiem że jeszcze parę rzeczy mogę tam poprawić.

Edytowane przez k4mil3k

Szok, 3 godziny i teoretycznie wszystko wyprzedane. Nie spodziewałem się w ogóle takiego odzewu ze świata. Wam również dziękuję za zaufanie okazane do produktu.

Kilka zestawów jest jeszcze zablokowanych na magazynie do czasu potwierdzenia wpłaty - standardowo 5 dni roboczych, więc może coś się jeszcze zwolni.

Panowie , takie pytanie do tych co już jadą na zasilaniu liniowym - jak chcecie wyłączyć BS 2i to poprostu pstryk zasilanie i koniec? To nie problem ze nie wyłączam poprzez naciśnięcie przycisku Play i trzymanie xxx sekund ? Chyba już o tym gdzieś ktoś pytał ale wolę się upewnić

24 minuty temu, Marcin Wielgus napisał:

Panowie , takie pytanie do tych co już jadą na zasilaniu liniowym - jak chcecie wyłączyć BS 2i to poprostu pstryk zasilanie i koniec? To nie problem ze nie wyłączam poprzez naciśnięcie przycisku Play i trzymanie xxx sekund ? Chyba już o tym gdzieś ktoś pytał ale wolę się upewnić

Ja bym zasilacza nie  wyłączał. Wszelkiego rodzaju elektronika nie lubi wyłączania i włączania z trybu stand by . U mnie w bluesound wyłączyłem podświetlenie i jest włączony cały czas 😁🤷‍♀️

Moje zasilacze mają soft-start. Nie ma żadnych udarów przy włączaniu, więc wyłączenia i wyłączenia im nie groźne.
Co do samego Bluesound'a: nie pamiętam dokładnie lecz po 10 lub 15 minutach bez odtwarzania urządzenie przełącza się samo w tryb oszczędzania energii, podtrzymuje wyłącznie komunikację i cpu. Nie jest to całkowite wyłączenie, lecz zawsze to coś.

2 godziny temu, k4mil3k napisał:

Szok, 3 godziny i teoretycznie wszystko wyprzedane. Nie spodziewałem się w ogóle takiego odzewu ze świata. Wam również dziękuję za zaufanie okazane do produktu.

Kilka zestawów jest jeszcze zablokowanych na magazynie do czasu potwierdzenia wpłaty - standardowo 5 dni roboczych, więc może coś się jeszcze zwolni.

Lepiej dać zarobić rodakowi niż kitajcom. 😁A jeśli można wiedzieć dokąd pojadą zasilacze poza naszą polską granicę 🤔😁😁

25 minut temu, k4mil3k napisał:

Moje zasilacze mają soft-start. Nie ma żadnych udarów przy włączaniu, więc wyłączenia i wyłączenia im nie groźne.
Co do samego Bluesound'a: nie pamiętam dokładnie lecz po 10 lub 15 minutach bez odtwarzania urządzenie przełącza się samo w tryb oszczędzania energii, podtrzymuje wyłącznie komunikację i cpu. Nie jest to całkowite wyłączenie, lecz zawsze to coś.

nie wiem czemu producent z apki nie dał opcji wprowadzenia go w stan-by ? a o tym co napisałeś to nie wiedzialem. zastanawiam sie - bo to w koncu komputer - czy on przy wyłączeniu z przycisku nie robi jakiegoś shut down kulturalnego 

14 minut temu, Marcin Wielgus napisał:

nie wiem czemu producent z apki nie dał opcji wprowadzenia go w stan-by ? a o tym co napisałeś to nie wiedzialem. zastanawiam sie - bo to w koncu komputer - czy on przy wyłączeniu z przycisku nie robi jakiegoś shut down kulturalnego 

Nic się nie stanie przy zwykłym shutdown'ie.
Zasilacze jadą głównie do Francji, ale też Belgia, Niemcy, Holadnia, Nowa Zelandia.

2 minuty temu, k4mil3k napisał:

Nic się nie stanie przy zwykłym shutdown'ie.
Zasilacze jadą głównie do Francji, ale też Belgia, Niemcy, Holadnia, Nowa Zelandia.

Brawo Pawle. serce rośnie jak "nasi" w natarciu. jeli gdzie mozna posta napisać ktory cie podpromuje to dawaj ... angielski "no problem" 🙂

1 minutę temu, Marcin Wielgus napisał:

Brawo Pawle. serce rośnie jak "nasi" w natarciu. jeli gdzie mozna posta napisać ktory cie podpromuje to dawaj ... angielski "no problem" 🙂

Do Japonii też już wysyłałem 😄

Komentarze i recenzje produktów na mojej stronie mile widziane.

1 minutę temu, Marcin Wielgus napisał:

A może koledzy testujący już zasilacz coś by się wypowiedzieli na jego wpływ na brzmienie i jakość dźwięku. 

"

16 minut temu, Ajrock napisał:

Też dziś komplet zakupiłem i jutro już mam dostać.  P. Pawle dzięki za szybką i sprawną obsługę. 

"Robim co możem".  Zainteresowanie mnie totalnie zaskoczyło. Spodziewałem się że zabraknie ich do następnej partii, obstawiałem 5 dni, no maks tydzień. Ale nie 3 godziny!
Jak widać prawie północ a ja dalej siedzę i "zawijam w te sreberka" 🙂

A tak poważnie to jednak jest przy tym trochę roboty, złożyć, ustawić napięcie, sprawdzić, wygrzać pod obciążeniem przynajmniej te 15 minut żeby dało się w ogóle zrobić jakiś sensowny pomiar. Zrobić instrukcję, dokumentację, faktury, paragony, listy przewozowe. Potem popakować, zabezpieczyć, okleić.
Rano zapakować, zawieść, i po południu powtórka 🙂

Edytowane przez k4mil3k
"
"Robim co możem".  Zainteresowanie mnie totalnie zaskoczyło. Spodziewałem się że zabraknie ich do następnej partii, obstawiałem 5 dni, no maks tydzień. Ale nie 3 godziny!
Jak widać prawie północ a ja dalej siedzę i "zawijam w te sreberka"
A tak poważnie to jednak jest przy tym trochę roboty, złożyć, ustawić napięcie, sprawdzić, wygrzać pod obciążeniem przynajmniej te 15 minut żeby dało się w ogóle zrobić jakiś sensowny pomiar. Zrobić instrukcję, dokumentację, faktury, paragony, listy przewozowe. Potem popakować, zabezpieczyć, okleić.
Rano zapakować, zawieść, i po południu powtórka

Łączymy się z tobą w bólu a poważnie to wdzięczni jesteśmy i będziemy pisali jak gra ten zasilacz.
Wygląda na kawał solidnej i przemyślanej konstrukcji.

8 godzin temu, Marcin Wielgus napisał:

Łączymy się z tobą w bólu emoji1.png a poważnie to wdzięczni jesteśmy i będziemy pisali jak gra ten zasilacz.
Wygląda na kawał solidnej i przemyślanej konstrukcji.

Pierwsza partia przekazana kurierowi (dotyczy osób które dostały wczoraj powiadomienie o wysyłce).
Każdy w paczce ma również załączone pomiary swojego zasilacza. Należy zauważyć że są to pomiary wyłącznie po krótkim 15 minutowym wygrzaniu. Pełna stabilizacja to około 3-4 dni, proces opisany jest w załączonej instrukcji.

Paczka doszła. Świetnie zapakowane. Zasilanie zamontowane i wszystko podłączone - wygrzewa się a wieczorem posłucham na poważnie ... jak żona i dzieci pozwolą 😄 😉  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.