Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :) vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Tych które rozpowszechniaja fałszywe informacje za takie coś można zabrać koncesję. TVP nie nadąża prostować waszych fejkow .

6 minut temu, caleb66 napisał:

Tych które rozpowszechniaja fałszywe informacje za takie coś można zabrać koncesję. TVP nie nadąża prostować waszych fejkow

Proszę o konkrety: które?

TVP już się gubi we własnych kłamstwach. Nie pamięta dziś co kłamała wczoraj.

6 minut temu, caleb66 napisał:

Tych które rozpowszechniaja fałszywe informacje za takie coś można zabrać koncesję. TVP nie nadąża prostować waszych fejkow .

TVP to ściek PiS-u. Wycieki z tego ścieku są wyjątkowo śmierdzące i trujące. To widać po niektórych wpisach na forum.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

karmicie trolla, znaczy się chciałem powiedzieć szlachetnie urodzonego zwolennika pis. To akurat mu się udało ?

TVP to prawdziwa wolność słowa, profesjonalizm dziennikarski i rzetelna informacja tu nikt nie może pozwolić sobie na rozpowszechnianie czy powielanie fejkow,czy poprawność polityczna ,to jedne z nielicznych wiarygodnych źródeł informacji w naszym kraju.

13 minut temu, rasputin napisał:

karmicie trolla, znaczy się chciałem powiedzieć szlachetnie urodzonego zwolennika pis. To akurat mu się udało ?

Przypomina się  stare, galicyjskie przysłowie: „Największy kram, jak z chama pan”. ...

Przypomina się  stare, galicyjskie przysłowie: „Największy kram, jak z chama pan”. ...
Typowe dla platfusow chamskie dzielenie społeczeństwa. Róbcie tak dalej .
2 minuty temu, caleb66 napisał:
4 minuty temu, argus napisał:

Typowe dla platfusow chamskie dzielenie społeczeństwa. Róbcie tak dalej .

Jak zwykle PiS-owskie zakłamanie, obłuda i podwójne standardy. Nikt nigdy w historii Polski nie podzielił społeczeństwa tak jak PiS.

13 minut temu, caleb66 napisał:

TVP to prawdziwa wolność słowa, profesjonalizm dziennikarski i rzetelna informacja tu nikt nie może pozwolić sobie na rozpowszechnianie czy powielanie fejkow,czy poprawność polityczna ,to jedne z nielicznych wiarygodnych źródeł informacji w naszym kraju.

???

11 minut temu, caleb66 napisał:

a jak to było z tym uznanym projektantem mody i jego wypowiedza dla TVP info o Dudowej

fakty sa dopasowywane i podkręcane w zaleznosci od zamówienia politycznego

ale wszystko jest super  i tu zacytuje caleba  bo " PIS kradnie mniej niz PO  i dzieli sie z nami "

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Dorosła już od lat pokrzywdzona z matką prosiły o uchylenie zakazu zbliżania się, bo w praktyce mieszkają ze skazanym w jednym domu.

To sprawa rodzinna. Wniosek popierały sądy i PG"

Gwałt na dziecku, to wybitnie sprawa rodzina - bezwzględna logika

A sądy i PG nie znają art.244 kk? Bo że Anżej to dupa nie prawnik, to wiadomo.

67e3a6e0af43cff8d386eeaa1f3fc47d.jpg
2 godziny temu, caleb66 napisał:

TVP to prawdziwa wolność słowa

PiS-wolność.

profesjonalizm dziennikarski

PiS-profesjonalizm z takim rzeczywistym nie mający nic wspólnego.

rzetelna informacja

"Rzetelna" tylko w ocenie fanów sekty której ta "rzetelność" rozmiękczyła mózgi do granic absurdu. To nie informacja tylko propaganda w goebbelsowskim stylu.

to jedne z nielicznych wiarygodnych źródeł informacji w naszym kraju.

Tak tworzy się fundamentalizm w polityce i religii. Pewnie przed nami w krótkim czasie rysuje się perspektywa jakiejś wojny domowej. Obym się mylił, ale fanatyzm bardzo często się tak kończy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Godzinę temu, xniwax napisał:

Jednocześnie pozdrawiam pelikany co te twoje pierdy łykają jak powietrze.

Mistrz debilnych wpisów w akcji.

Naprawdę? Tak myślałem, ze to dupek, ale żeby przed wyborami ułaskawiać pedofila?  To przecież trzeba traktować jako jego program wyborczy. 

A tam. Nawet gdyby przejechał na pasach ciężarną zakonnicę zapłodnioną in-vitro, to jego elektorat tylko wzruszy ramionami. (O ile jakimś cudem by się o tym owy elektorat dowiedział.)

Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Duda jest znacznie mądrzejszy od trzaskowskiego debata by to dobitnie pokazała, naprawdę lepiej dla rafcia żeby się nie odbyła.

Długopis zwyczajnie stchórzył gdyż umie tylko uczestniczyć w ustawkach, gdzie pytania znane są z góry a co ma na nie odpowiadać napisze mu Kaczyński.

Długopis zwyczajnie stchórzył gdyż umie tylko uczestniczyć w ustawkach, gdzie pytania znane są z góry a co ma na nie odpowiadać napisze mu Kaczyński.
Długopis nie potrzebuje debaty żeby wygrać, jak trzaskowski chce to w TVP może odbyć się debata na warunkach długopisa a nie odwrotnie .
20 minut temu, caleb66 napisał:

Długopis nie potrzebuje debaty żeby wygrać, jak trzaskowski chce to w TVP może odbyć się debata na warunkach długopisa a nie odwrotnie .

Długopis zwyczajnie boi się debaty gdyż w jej trakcie zostałby przerobiony na kotlet mielony.

Długopis zwyczajnie boi się debaty gdyż w jej trakcie zostałby przerobiony na kotlet mielony.
Długopis dalej będzie podpisywał ustawy które nam będą potrzebne żeby dalej się bogacic a was oszczamy .
44 minuty temu, caleb66 napisał:
50 minut temu, Bobcat napisał:

Długopis dalej będzie podpisywał ustawy które nam będą potrzebne żeby dalej się bogacic a was oszczamy .

Już ci kiedyś mówiłem biedaczyno że gdybyś naprawdę miał kasę to byś się tak nachalnie i stale nie puszył swoim rzekomym bogactwem.

Już ci kiedyś mówiłem biedaczyno że gdybyś naprawdę miał kasę to byś się tak nachalnie i stale nie puszył swoim rzekomym bogactwem.
Moje bogactwo to mój intelekt ,to dzieki niemu jestem milionerem .
7 minut temu, caleb66 napisał:

Moje bogactwo to mój intelekt

Dobrze że powiedziałeś wprost, gdyż z twoich wpisów nie sposób domyśleć się że takowy w ogóle posiadasz.

26 minut temu, Sine Metu napisał:

Ja pochodzę z krakowskiej inteligencji. Nie pochodzę z "Krakówka". - Andrzej Duda 2020

Buahahahahahaha ?

5 godzin temu, jar1 napisał:

Tak myślałem, ze to dupek, ale żeby przed wyborami ułaskawiać pedofila?

Przecież to "długopis", często nie wie co podpisuje. Jak mu każą podpisać to podpisuje. Taki Nikodem Dyzma, tylko rzekomo po studiach. Przypuszczalnie chodzi o analfabetyzm wtórny.

4 godziny temu, caleb66 napisał:
4 godziny temu, Bobcat napisał:

Szczajcie, szczajcie, na szczaniu daleko nie zajedziecie.

9 godzin temu, caleb66 napisał:
10 godzin temu, Bobcat napisał:

Moje bogactwo to mój intelekt ,to dzieki niemu jestem milionerem .

Sie marnujesz ...nie pracujesz czasem  jakimś  ministerstwie ?milionerem powiadasz? to pewnikiem w ministerstwie zdrowia-w handlu respiratorami

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.