Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-20 15:59
https://dane.gov.pl/pl
10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdzieś dziś czytałem, że pewnym pociągiem (w Polsce) jechał typ w maseczce i sobie spokojnie, niezobowiązująco kaszlał.

Konduktor zatrzymał pociąg, faceta z wagonu wypierdoili w szczere pole i po godzinie pojechali w dal.

Facet był idiotą, bo gdyby kaszlał bez maski na pysku, nikt by nie zwrócił nań najmniejszej uwagi.

W europie ludzie nie ogarniaja po co nosi sie maske na gebie.   Jak widza to zara strach. 

Ludzie nawet nie ogarniaja jak sie uzywa ruchomych schodow. 

Jedz dk chin czy japonii to calkiem inne swiaty

2 minuty temu, soundchaser napisał:

W poniedziałek będzie dostawa. Pójdź rano i uzupełnij zapasy. ?

Taki mam zamiar.  Nie mam ochoty pozniej w stresie i calym tloku stac i klocic sie o to by zrobic jakiekolwiek zakupy. 

Stac mnie to se kupie zarcia na 3 miechy teraz.   (pewnie tak mysla tez inni, przez co ci co robia normalnie zakupy potem beda mieli problemy.)

3 minuty temu, Lolo2 napisał:

W europie ludzie nie ogarniaja po co nosi sie maske na gebie.   Jak widza to zara strach. 

Ludzie nawet nie ogarniaja jak sie uzywa ruchomych schodow. 

Serio? Myślałem, że tylko w Polsce ciemnogród głosujący na PiS może poszczycić się takim zacofaniem umysłowym.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Serio? Myślałem, że tylko w Polsce ciemnogród głosujący na PiS może poszczycić się takim zacofaniem umysłowym.

Ty glupi jestes....   nie da sie z toba normalnie rozmawiac. 

8 minut temu, Lolo2 napisał:

Taki mam zamiar.  Nie mam ochoty pozniej w stresie i calym tloku stac i klocic sie o to by zrobic jakiekolwiek zakupy. 

Stac mnie to se kupie zarcia na 3 miechy teraz.   (pewnie tak mysla tez inni, przez co ci co robia normalnie zakupy potem beda mieli problemy.)

I w ten sposób sieje się panikę.
Jedni wierzą, że zaraz zarażą się tym wirusem, to wykupują wszystko ze sklepów, a drudzy nawet jak nie wierzą, to też wykupują, bo boją się, że zaraz nie będzie, albo ceny wzrosną.

Tak, czy inaczej ludzka głupota nie zna granic.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

I w ten sposób sieje się panikę.
Jedni wierzą, że zaraz zarażą się tym wirusem, to wykupują wszystko ze sklepów, a drudzy nawet jak nie wierzą, to też wykupują, bo boją się, że zaraz nie będzie, albo ceny wzrosną.

Tak, czy inaczej ludzka głupota nie zna granic.

Nieeee  lepiej siedziec w domu. Czekac az maseczki kosztowac beda 100zl/szt.  A po jedzenke stac w kolejkach po jednodniowa racje zywnosciowa. 

Ale wiesz co? 

Koniec koncow ty bedziesz tym idiota z kolejki a ja bede w TV ogladal jak w niej stoisz. 

5 minut temu, Lolo2 napisał:

Ty glupi jestes

Ja? To po co wypisujesz jakieś idiotyzmy, że ludzie w Europie nie wiedzą co to ruchome schody?

Ja? To po co wypisujesz jakieś idiotyzmy, że ludzie w Europie nie wiedzą co to ruchome schody?

Bo nie wiedza.  Byles kiedys w azji?  Pytanie. Czy byles?  Czy widziales jak kozysta sie z tak prostej rzeczy jak ruchome schody. 

2 minuty temu, Lolo2 napisał:

Nieeee  lepiej siedziec w domu. Czekac az maseczki kosztowac beda 100zl/szt

A po co Ci w ogóle maseczka? Przed czym zabezpiecza? Przed koronawirusem???
Maseczka jest potrzebna wtedy, gdy już jesteś zarażony, byś nie zarażał innych.

Bo nie wiedza.  Byles kiedys w azji?

Pisałeś o ludziach w Europie. Ja sobie zdaję sprawę, że gdzieś na zadupiu tego świata ludzie nawet nie wiedzą co to żarówka.

Pisałeś o ludziach w Europie. Ja sobie zdaję sprawę, że gdzieś na zadupiu tego świata ludzie nawet nie wiedzą co to żarówka.

Tak, pisalem o ludziach w europie.  Nie wiedza jak i do czego uzywac maseczek i ruchomych schodow. 

No i?  To jest powod do wyzywania od ciemnoty pisowskiej? 

Tak, pisalem o ludziach w europie.  Nie wiedza jak i do czego uzywac maseczek i ruchomych schodow. 

No i?  To jest powod do wyzywania od ciemnoty pisowskiej? 

Przecież Ciebie nie wyzywam. W Europie też być może są tacy, co na oczy nie widzieli ruchomych schodów, ale ty piszesz tak, jakby to było powszechne zjawisko.
W sumie do czego zmierzasz, oprócz tego, że próbujesz siać panikę, bo w Twoim w Lidlu zabrakło ryżu i makaronu (może słaba logistyka?)? W moim wszystko jest, bo byłem dzisiaj m.in. piwo kupić.

Są różne filmiki na YT o tragediach na schodach ruchomych. Większość z Azji... a nie z Europy.

A o sianiu paniki już wspominałem wcześniej w tym wątku.

Przecież Ciebie nie wyzywam. W Europie też być może są tacy, co na oczy nie widzieli ruchomych schodów, ale ty piszesz tak, jakby to było powszechne zjawisko.
W sumie do czego zmierzasz, oprócz tego, że próbujesz siać panikę, bo w Twoim w Lidlu zabrakło ryżu i makaronu (może słaba logistyka?)? W moim wszystko jest, bo byłem dzisiaj m.in. piwo kupić.

Dobra....  bo widze ze nie ogarniasz. 

Chodzi o strone po jakiej sie stoi na ruchomych schodach. Oraz poruszanie sie po nich. Ale zostawmy ten temat i tak nie ogarniasz, bo ciemnota z pisu takich rzeczy nie ogarnia.

10 minut temu, Lolo2 napisał:

Dobra....  bo widze ze nie ogarniasz. 

Chodzi o strone po jakiej sie stoi na ruchomych schodach. Oraz poruszanie sie po nich

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Co tu jest do ogarnięcia? O jaką stronę chodzi? Że ludzie z Azji nie potrafią odróżnić ruchomych schodów poruszających się w górę i w dół i włażą na te niewłaściwe?

5 minut temu, soundchaser napisał:

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Co tu jest do ogarnięcia? O jaką stronę chodzi? Że ludzie z Azji nie potrafią odróżnić ruchomych schodów poruszających się w górę i w dół i włażą na te niewłaściwe?

schody.jpg?1583013275

Ło Matko Jedyna... Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz?
Przypomina mi się tabliczka gdzieś w wieżowcu na drzwiach windy:

"Przed wejściem do windy sprawdź, czy wewnątrz jest kabina"wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0002.gif

10 minut temu, soundchaser napisał:

Ło Matko Jedyna... Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz?
Przypomina mi się tabliczka gdzieś w wieżowcu na drzwiach windy:

"Przed wejściem do windy sprawdź, czy wewnątrz jest kabina"wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0002.gif

Dlatego napisalem ze w europie ludzie tacy jak ty nie ogarniaja  do czego sluza maseczki (po co chinole je nosza) i jak korzystac ze schodow ruchomych. 

A ty robisz gownoburze z tego wszystkiego....  rozumiem ze kolega z podlasia? ? ?

Edytowane przez Lolo2
2 minuty temu, Lolo2 napisał:

Dlatego napisalem ze w europie ludzie tacy jak ty nie ogarniaja  do czego sluza maseczki (po co chinole je nosza) i jak korzystac ze schodow ruchomych. 

A Ty wiesz do czego te maseczki się przydają? To wyjaśnij...a jak nie wiesz, to nie pisz pierdół o schodach ruchomych, żeby zatuszować sprawę maseczek.

Napisze tylko tak. 

D E B I L I Z M

Na tym forum, wydaje mi sie ze tu ludzie maja IQ ponizej 50. Nie bede sie znizal do tego poziomu. dlatego jedyne co napisze to dobranoc i pozdrawiam. 

20 minut temu, Lolo2 napisał:

Na tym forum, wydaje mi sie ze tu ludzie maja IQ ponizej 50

Za to Ty masz powyżej 180 i dlatego wszystkich użytkowników ruchomych schodów sądzisz po sobie. ?

Powiem Wam uczciwie, że bardziej boje się tej zbędnej paniki w sklepach i wykupywania towarów jak leci...

Już zaczęło się szaleństwo.

Jeśli tak się stanie, to oczywiście ceny wzrosną, a to będzie woda na młyn dla naszego rządu, który całą inflację wytłumaczy koronawirusem.

Edytowane przez soundchaser

Taki mały wirusik a tyle spraw dzięki niemu można rozwiązać i to w dużej części dzięki głupocie samych ludzi.

Dzięki za Rosję i Koronowirusa.

Kto by pomyślał.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 godziny temu, Meloman napisał:

Powiem Wam uczciwie, że bardziej boje się tej zbędnej paniki w sklepach i wykupywania towarów jak leci...

żeby sprowokować ludzi do szturmu na sklepy, wystarczy radzić publicznie aby robić zapasy

lub wieszczyć że nastąpi panika

-

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.