Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-25 20:00
https://dane.gov.pl/pl
51 minut temu, morawka napisał:

Pan jest właścicielem tego wątku ?

A podobno Niezaszczepieni nie są agresywni 

To nie agresja.

To żal.

Godzinę temu, morawka napisał:

nikt z piszących w tym wątku nie jest lekarzem

A taki Dr Mengele był.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

Sądzisz, że potrafią myśleć i wiosłować. Wątpię.

Widać nie ma wytycznych, że Sputnik to "preparat".

Co nie dziwi, w końcu nie jest on produktem  tej zlej Big Farmy i do spisku światowego nie można go zaliczyć . 

Jeszcze w tym wątku nie zauważyłem jakoś , by ta szczpionka była tu krytykowana.

Putin wziął i żyje.

Co tu krytykować?

Chyba działa.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Gość

(Konto usunięte)
4 godziny temu, morawka napisał:

No to inaczej : NIEZASZCZEPIENI

pasuje 

Jest tu choć jeden taki ?

4 godziny temu, Audroc napisał:

szczepiłem się 3 razy. Po szczepionce "chorowałem" 2 dni. Było koszmarnie, trzęsło, itp.

I Co ?

I Super . Teraz pewnie będziesz źył wiecznie . 

4 godziny temu, morawka napisał:

Dla niektórych nawet ktos o tak małym rozumku jak kurator Nowak może być autorytetem , to akurat smutne nie śmieszne 

Pewnie ty byś chciał być autorytetem . Niestety rozumek teź za mały aby nim zostać .

37 minut temu, jar1 napisał:

Widać nie ma wytycznych, że Sputnik to "preparat".

Co nie dziwi, w końcu nie jest on produktem  tej zlej Big Farmy i do spisku światowego nie można go zaliczyć . 

Jeszcze w tym wątku nie zauważyłem jakoś , by ta szczpionka była tu krytykowana.

A czy ktoś nią chciał szczepić Polaków ?

Pomyśl zanim coś napiszesz . 

Znam gościa co się zaszczepił i jeszcze nawet żyje.

Sputnik jest szczepionką wektorową, opartą o DNA wirusa. Tu jest wszystko -> 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W Illinois, gubernator Pritzker odwołał pandemię. Od 28 lutego powraca normalność. Lori Lightfoot też potwierdziła, że znosi maski i kagańce. Wszak ona, jako burmistrz Chicago, mogła utrzymać w mocy restrykcje bez względu na głos Pritzkera. Obowiązek okazywania szprycpaszportu też będzie nieaktualny. Mówi się, że lada dzień obowiązek szczepień też zostanie zniesiony... i co wtedy??? Tak sobie myślę o tych biednych ludziach i żal mi ich - najgorzej mają ci, którzy nie chcieli, ale musieli - z różnych względów, z tych próżnych również. Ale ludzie, którzy chcieli mRNA, albo wektora, to mają i nie narzekają, a nawet namawiają innych, i co najfajniejsze, rozkoszują się nową technologią szprycy jak dobrym winem z Burgundii. Powiem więcej - widzę, że nawet po pandemii, chęć co niektórych na szczepienia jest coraz większa i większa. Ale nie martwcie się za wcześnie, że to koniec plandemii i powrót do normalu - Bill już prorokuje, i mówi, że ten koronawirusik, to był tylko taki psikusik & pikusik - mówi Bill, że nadciąga coś nowego; jakiś poważny stuff, dziesiątkujący i bardzo bardzo niebezpieczny. Więc nic straconego! Będzie dobrze 🙃

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Parker's Mood

5 godzin temu, Riczi75 napisał:

Jest tu choć jeden taki ?

I Super . Teraz pewnie będziesz źył wiecznie . 

Pewnie ty byś chciał być autorytetem . Niestety rozumek teź za mały aby nim zostać .

Pomyśl zanim coś napiszesz . 

OK, CIEMNIAKI , pasuje ?

Twoj rozumek tak ogromny , ze nie ogarnia nawet na czym polegają szczepienia ….

powies sobie w domu portret kurator Nowak i bij mu pokłony , tylko nie idź na „Dziady” i tak nie zrozumiesz 

Ilu ludzi tyle opinii

6 godzin temu, morawka napisał:

OK, CIEMNIAKI , pasuje ?

Twoj rozumek tak ogromny , ze nie ogarnia nawet na czym polegają szczepienia ….

To typowe takie tla proszcepionkowego dyletanta: wydaje mu się, że tak doskonale wie jak w teorii działajać powinny szczepienia, że zapomina jak ocenić w ptaktyce skuteczność ich działania. A okazuje się, że stosunek niezaszczepionych do zaszczepionych wśród ofiar wbrew bajkom medialnej propagandy nie wynosi 99:1 ani 9:1, a dopiero po doliczeniu nieszczepionym ofiar po jednej dawce i do 14dni po drugiej udało się przekłamać na 2:1.

Jaki procent ofiar stanowią osoby po jednej dawce i do 14dni po drugiej? Nie wiem. Ale warto być świadomym, że wystarczyło pod byle pretekstem odjąć szczepionym 17% a te same 17% dodać nieszczepionym, by 50% na 50% zrobić na 67% na 33%, czyli z rzeczywistego 1:1 okłamać, że jest 2:1

Edytowane przez stench

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

To typowe takie tla proszcepionkowego dyletanta: wydaje mu się, że tak doskonale wie jak w teorii działajać powinny szczepienia, że zapomina jak ocenić w ptaktyce skuteczność ich działania. A okazuje się, że stosunek niezaszczepionych do zaszczepionych wśród ofiar wbrew bajkom medialnej propagandy nie wynosi 99:1 ani 9:1, a dopiero po doliczeniu nieszczepionym ofiar po jednej dawce i do 14dni po drugiej udało się przekłamać na 2:1.

Jaki procent ofiar stanowią osoby po jednej dawce i do 14dni po drugiej? Nie wiem. Ale warto być świadomym, że wystarczyło pod byle pretekstem odjąć szczepionym 17% a te same 17% dodać nieszczepionym, by 50% na 50% zrobić na 67% na 33%, czyli z rzeczywistego 1:1 okłamać, że jest 2:2

Widocznie żyjemy w innych rzeczywistościach 

Ilu ludzi tyle opinii

2 godziny temu, morawka napisał:

Widocznie żyjemy w innych rzeczywistościach 

Bez wątpienia! Ty żyjesz w świecie bełkotu medialnej propagandy, odcięcie się od rzeczywistości wczoraj zadeklarowałeś. Bo fajniej udawać, że nie ma problemu, niż być go świadomym i próbować mu zaradzić. "Weź pigułkę, weź pigułkę..."

15 godzin temu, morawka napisał:

Niemal każdy wpis ZASZCZEPIONYCH to kłamstwo i jakos nie widać żeby moderacja się tym przejmowała bardziej od Ciebie

Można i tak napisać i to będzie prawda

15 godzin temu, morawka napisał:

Na Śląsku był głośny przypadek radnego , który zmarł w wieku 36 lat . Nie podano przyczyny i się zaczęło . 
na forach zlecieli się NIEZASZCZEPIENI i od razu wiedzieli ze to efekt szczepień , zaczęło się straszenie szpryca , MOPami ( błąd celowy ) , eksperymentami medycznymi na ludzkości .

okazalo się , ze chłop wypadł z okna…..

Respiratory tez spokojnie czekają 

A policzyłeś ile ludzi zmarło oficjalnie na covid, a tak naprawdę na całkiem inne choroby?

Rodzina musiała się po szpitalach wykłócać o prawdę w karcie zgonu.

Znam przynajmniej kilka takich przypadków

Oczywiście napisz, że to kłamstwo.

Edytowane przez daru0105

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

covidowego cyrku w służbie zdrowia ciąg dalszy,już są pierwsze próby poćiskania niepokornych,niedzielski nie odpuszcza,wygląda na to ze sam ma g. do gadania.

Wojna wojną a obowiązek szprycowania medyków musi być...

Nie wiem ile podłości trzeba mieć w sobie by nadal walczyć o tego trupa zwanego szczepionką 

13 minut temu, jar1 napisał:

...zapomniałem?

Zgłosiłeś NOP?

Edytowane przez szymon1977

Ci medycy co się mieli zaszczepić już to zrobili. Reszty nie zmuszą. Rozejdzie się to po kościach...jedni załatwią sobie fikcyjne, a inni będą mieli zaświadczenia, że mają przeciwwskazania i na tym się skończy.

7 minut temu, soundchaser napisał:

Ci medycy co się mieli zaszczepić już to zrobili. Reszty nie zmuszą. Rozejdzie się to po kościach...jedni załatwią sobie fikcyjne, a inni będą mieli zaświadczenia, że mają przeciwwskazania i na tym się skończy.

Niestety nie skończy śię,wiem że zbiera się poufne dane,większosc jest za***ana po uszy w kredytach{które jak sam widzisz rosną} i nie podskoczy,nawet trutkę na szczury zeżrą aby mieć pracę lub i dodatkowe dyżury.

Tak to wygląda wśród średniego personelu.

19 minut temu, fan64 napisał:

nawet trutkę na szczury zeżrą aby mieć pracę lub i dodatkowe dyżury.

Tacy z pewnością też się znajdą. Reszta bardziej cwanych zrobią tak, by się nie szczepić ale mieć papier zaszczepionego, albo że nie mogą się szczepić.
Na tym skończy się cała akcja.

Edytowane przez soundchaser

Środowisko lekarskie zaraz po pracownikach wymiaru sprawiedliwości to najbardziej zdemoralizowana grupa zawodowa.

Na pierwszym miejscu niezmiennie politycy.

W dniu 24.02.2022 o 18:56, morawka napisał:

No to inaczej : NIEZASZCZEPIENI

pasuje 

Niestety nie pasuje. Zakładacie w ciemno, że "autorytet" kupiony nie może się mylić i to jest podstawowy błąd. Takich ludków w białych fartuchach spotkałem wielu. Ilu z nich zapewniało np. że palenie tytoniu nie jest szkodliwe? 😉

I co? I nic. Mnóstwo ludzi zmarło, często w wielkim cierpieniu, a oni po kilkudziesięciu latach po prostu zmienili poglądy.
Jest czadowo? Pewnie. 🙂

23 godziny temu, Audroc napisał:

A teraz serio panowie- dzisiaj jak codziennie prawie 400 osób zmarło, z czego prawie wszyscy niezaszczepieni...A tu na forum gostek pisze że sukces bo smiertelność w naszym kraju spadła o 20%Niestety nie spadła, jutro znowu umrze w Polsce około 400 osób, czyli najwięcej na świecie. Antyszczepionkowcy juz piszą że nikt nie będzie o tym mówił bo wojna...

Zmartwię Cię. Przechorowałem Covid, nikogo nie zaraziłem i... nadal żyję. Nie zaraziłem nikogo, bo przestrzegałem sensownych zasad.

Zgaduję. Jesteś akwizytorem. 😉

23 godziny temu, Audroc napisał:

Napisałem kilka dni temu wyraźnie jaka jest różnica między antyszczepionkowcami, a ludźmi wykształconymi i

Inteligentny i wykształcony człowiek nie musi o tym powiadamiać innych. Tyle tytułem wstępu. 😉

Pracuję w dużej firmie która na co dzień współpracuje z 3 szpitalami. Wykształconych i na prawdę inteligentnych lekarzy spotkałem w ciągu 30 lat - ok. dwudziestu. Reszta leczy objawy i inkasuje wynagrodzenie. Leczenie chorób zostawia innym.

Edytowane przez Mrok
23 godziny temu, morawka napisał:

W kraju w którym
40% wyborcow głosuje na PiS
40% wierzy TVPiS
40% niezaszczepionych
ciekawe , ze te liczby się pokrywają
ciezko będzie o postęp

Zapomniałeś dodać, że prawie wszyscy w tym kraju głosują na "dziedziców" Okrągłego Stołu. Stała opcja od 32 lat. 🙂 Postęp zacznie się w momencie, kiedy cała ta czereda zdechnie. 🙂

Do poniedziałku. 😉

Edytowane przez Mrok
3 godziny temu, costa brava napisał:

Tak jak myślałem,  teraz będą  mieli krótką pamięć  

Costa błagam wyluzuj, bo ja przez Ciebie zejdę. 😉

Godzinę temu, jar1 napisał:

ja właśnie wychodzę sobie tutaj na wódkę

To nie wódka.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.