Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-25 19:50
https://dane.gov.pl/pl

Pracownicy Pfizera byli zaszczepieni specjalną serią szczepionek. Bardzo zatroskani przedstawiciele Pfizera, którzy muszą tłumaczyć procedury korporacji:

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Jeszcze pisze że całkiem odmiennej od tych pozostałych którymi zmusili resztę populacji szczepić 

No ciekawy wątek dla prokuratora

Gdyby prokuratorzy działali normalnie w tym juz nienormalnym świecie 

Dla miłośników szczepień, to nie jest żaden problem. No i co z tego, że pfizerowcy byli zaszprycowani inną serią...??? To dla dobra ogółu. A jak by się coś stało pfizerowcom, to kto by ratował świat...???

Cały czas wychodzą przekręty i cała ta kupa wypływa na powierzchnię, ale to dla szczpionkowców za mało.

Parker's Mood

Dla nich to nie kupa tylko Bleu de Chanel 

Edytowane przez costa brava
35 minut temu, Chicago napisał:

No i co z tego, że pfizerowcy byli zaszprycowani inną serią...???

A bo to pierwszy raz? Artykuł z 19 października 2009r:

Członkowie niemieckiego rządu mogą otrzymać inne szczepionki przeciwko nowej grypie, niż te zamówione w celu masowych szczepień - podał w najnowszym wydaniu tygodnik "Der Spiegel".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Cejrowski o złym człowieku, czyli o Billu Gates, o komarach i kontroli ludzkości.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Producenci szczepionek liczą na nową mutację Covid-19. Ma pojawić się jesienią

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

6 godzin temu, Chicago napisał:

Dla miłośników szczepień, to nie jest żaden problem. No i co z tego, że pfizerowcy byli zaszprycowani inną serią...??? To dla dobra ogółu. A jak by się coś stało pfizerowcom, to kto by ratował świat...???

Cały czas wychodzą przekręty i cała ta kupa wypływa na powierzchnię, ale to dla szczpionkowców za mało.

Kolega @Bobcat przecież twierdzi, że TE szczepionki, które przyjmowały owce, uratowały miliony ludzi.

Ha ha ha ha...  wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

5 minut temu, soundchaser napisał:

Kolega @Bobcat przecież twierdzi, że TE szczepionki, które przyjmowały owce, uratowały miliony ludzi.

Ha ha ha ha...  

Ukryta Zawartość

Bo uratowały. Patrz informacje WHO. Zdanie szurów i foliarzy jest bez znaczenia, gdyż nie są to środowiska traktowane poważnie.

Przez grzeczność nie dodam kogo (w myśl staropolskiego przysłowia) poznaje się "po śmiechu jego".

Ukryta Zawartość

Informacje WHO, to nic innego jak WHÓj dezinformacji, kompromitacji i szulerstwa. Ależ syf!

Parker's Mood

W dniu 24.07.2023 o 14:25, krzysiekj23 napisał:

Foliarskich wieści ciąg dalszy:

Jak poinformowało 24 lipca biuro RPP, "w związku z potwierdzeniem kolejnych działań niepożądanych szczepionki znanej wcześniej jako „COVID-19 Vaccine Janssen”, Rzecznik Praw Pacjenta podejmuje ponownie z urzędu sprawy, w których wcześniej nie mógł przyznać świadczenia kompensacyjnego".

"Zachęcamy wszystkich, którzy doznali zapalenia mięśnia sercowego lub osierdzia po szczepieniu Jcovden, co skutkowało pobytem w szpitalu przez co najmniej 14 dni. Termin składania wniosków upływa 4 lipca 2024 roku - przypomina biuro RPP"

"Chodzi o działania niepożądane po szczepionce Jcovden (znanej wcześniej jako „COVID-19 Vaccine Janssen”, a potocznie jako „Johnson & Johnson”

Ukryta Zawartość

Jeżeli szpryce nie powodują skutków ubocznych to dlaczego Rzecznik Praw Pacjenta zachęca poszkodowanych do składania wniosków o przyznanie świadczenia kompensacyjnego z tego tytułu. Hę? 

RPP przypomina, że każda ze szczepionek ma potwierdzone odmienne działania niepożądane. - Aby otrzymać świadczenie pieniężne ze środków Funduszu Kompensacyjnego Szczepień Ochronnych, Rzecznik może je przyznać tylko wtedy, gdy po podaniu szczepionki wystąpiło jedno z działań niepożądanych wymienionych w Charakterystyce Produktu Leczniczego. Chodzi o odczyny poszczepienne obserwowane podczas badań klinicznych, ale także zidentyfikowane już po zarejestrowaniu produktu. Lista tych działań ulega ciągłym uzupełnieniom, ponieważ bezpieczeństwo szczepionek jest na bieżąco monitorowane. Informacje o tym są również przekazywane do europejskiej bazy danych i oceniane przez Europejską Agencję Leków. W uzasadnionych przypadkach dochodzi do aktualizacji danych o szczepionkach - wyjaśnia RPP.

Jeszcze raz -"Chodzi o odczyny poszczepienne obserwowane podczas badań klinicznych, ale także zidentyfikowane już po zarejestrowaniu produktu. Lista tych działań ulega ciągłym uzupełnieniom, ponieważ bezpieczeństwo szczepionek jest na bieżąco monitorowane".

No i czego tu jeszcze nie rozumiesz!!!

Ukryta Zawartość

A to się porobiło... Nie było skutków ubocznych, a tu raptem są. To pewno sprawka niezaszczepionych, którzy pomarli. 😉

W dniu 4.08.2023 o 08:06, il Dottore napisał:

Pełna ciężarówka ofiar Świrusa!

Ostatni mach przed "śmiercią". 😉 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
5 godzin temu, Chicago napisał:

Cejrowski o złym człowieku, czyli o Billu Gates, o komarach i kontroli ludzkości.

Mój kolega, z którym często spotykamy się i słuchamy muzyki, bardzo inteligentny człowiek, zawsze był albo dyrektorem, albo prezesem. Skończył kulturoznawstwo, oczytany, wyszczekany...teraz czeka sobie spokojnie na emeryturę zakotwiczony w bogatej spółce. Taki wstęp, ale do rzeczy - podesłałem mu link do krótkiego filmiku, z prośbą o obejrzenie i opinię, w którym Cejrowski z Lisickim mówią o projekcie Traktat Pandemiczny, który chcą nam wprowadzić globaliści wykorzystując do tego WHO. 
I jaką dostałem odpowiedź? On Cejrowskiego nie znosi, bo to głupek, jest niewiarygodny, więc nie ma co oglądać jego programów.
Ja mu mówię - chłopie - wyłącz na chwilę osobiste animozje i obejrzyj, bo ten człowiek po prostu mówi to co się dziej naprawdę, to nie fejk, to można sprawdzić w necie, to są fakty i oni się z tym nie kryją.
Nie dociera...Cejrowski jest taki, owaki i nie będzie oglądał steku bzdur.

Podobne podejście mają setki pozornie inteligentnych, którym można wmówić każde kłamstwo, a wszelkie próby pokazania im gdzie jest prawda kończy się fiaskiem.
Teraz wiadomo skąd tylu naiwniaków, jak np. Bobcat, czy Stream.

Pytanie do wszystkich - co nimi kieruje? Indoktrynacja, czy głupota?

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Przez grzeczność nie dodam kogo (w myśl staropolskiego przysłowia) poznaje się "po śmiechu jego".

Twoje personalne odzywki są na poziomie podstawówki.

4 minuty temu, costa brava napisał:

Mówiłem że to religia 

Tacy ludzie są najbardziej niebezpieczni.

A może oni są już zacipowani i ich sposób rozumowania nie może ulec zmianie? 😉

18 minut temu, soundchaser napisał:

Twoje personalne odzywki są na poziomie podstawówki.

Ja zawsze dostosowuję się do poziomu drugiej strony.

26 minut temu, soundchaser napisał:

Wiedza i rozum. 

Obydwa przymioty Tobie nieznane.

Teraz, soundchaser napisał:

Tak tak...tę ripostę też już znam i jest bardzo przewidywalna.

Może Ty botem jesteś?

Raczej Ty. Zaprogramowany aby w przypadku braku odpowiedzi wiedzieć po drugiej stronie bota.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Raczej Ty

To nie ja, to on pse pani...

9 minut temu, Bobcat napisał:

Wiedza i rozum

Gdybyś miał wiedzę, to nie pisałbyś wciąż tych głupot, a gdybyś miał rozum, a nie miał wiedzy, to powstrzymałbyś się od pisania czegokolwiek.

30 minut temu, soundchaser napisał:

Co nimi kieruje? Prosta prozaiczna odpowiedż - telewizor. A co kierowało spojrzenie na rzeczywistość PRLowską...??? Też telewizor, Trybuna Ludu, Życie Warszawy i inne kupki. To samo dzisiaj - tylko oprócz telewizora, mają jeszcze przekupne social media. Przecież nawet Zuckerberg się przyznał, że cenzurowali, okłamywali i przekręcali rzeczywistość, więc nie widzę tutaj żadnej tajemnicy. Owce to owce - bęcą pędzić na zbity ryj, nawet na rzeż. Już były świńskie, ptasie grypy i kij wie jakie. Nawet Kopacz wycofała się z zakupu szpryc. Po prostu większość społeczeństwa cierpi na 'raka odbytu', a jak doopa pokazuje język, to niestety pory pełne i brownie po całości majt.

Parker's Mood

10 minut temu, soundchaser napisał:

Gdybyś miał wiedzę, to nie pisałbyś wciąż tych głupot,

Co to są głupoty? Zdanie odmienne od Twojego?

10 minut temu, soundchaser napisał:

gdybyś miał rozum

Aby oceniać czyjś rozum trzeba najpierw samemu go mieć.

6 minut temu, Chicago napisał:

Prosta prozaiczna odpowiedż - telewizor.

A co? Nie stać Cię na niego i zazdrościsz?

14 minut temu, soundchaser napisał:

powstrzymałbyś się od pisania czegokolwiek.

Dlaczego Ty się nie powstrzymasz?

5 minut temu, Chicago napisał:

Przecież nawet Zuckerberg się przyznał, że cenzurowali, okłamywali i przekręcali rzeczywistość, więc nie widzę tutaj żadnej tajemnicy

No właśnie. Myślę więc, że to ciągłe zaprzeczanie faktom to postawa wymuszona, bo wiadomo:

"Łatwiej jest kogoś oszukać, niż przekonać go do przyznania się, że został oszukany".

5 minut temu, Bobcat napisał:

A co? Nie stać Cię na niego i zazdrościsz?

Wyrzuciłem to gówno w 2007 roku, a właściwie zreszygnowałem z oglądania tego gówna już w 2006. Trzeba mieć naprawdę coś z telewizora żeby formułować takie myśli.

5 minut temu, soundchaser napisał:

"Łatwiej jest kogoś oszukać, niż przekonać go do przyznania się, że został oszukany".

Pieprzyć to. I wiernych telewizorowi również. I tyle drogi przyjacielu. Nie ma co nawracać - tak jak mówiłem, wcześniej czy póżniej sami sobie szyjki poodgryzają.

Parker's Mood

8 minut temu, Bobcat napisał:

Aby oceniać czyjś rozum trzeba najpierw samemu go mieć.

Sorry, ale moja cierpliwość się wyczerpała. Idź sobie Bobcat do swojego ulubionego wątku, gdzie masz ten swój ałtorytet na poziomie podstawówki i swoich klakierów. 
Poziom Twojego dennego odszczekiwania się mi nie odpowiada.

EOT.

3 minuty temu, Chicago napisał:

Wyrzuciłem to gówno w 2007 roku, a właściwie zreszygnowałem z oglądania tego gówna już w 2006. Trzeba mieć naprawdę coś z telewizora żeby formułować takie myśli.

Czyli zazdrość. Weź się do roboty to Cię będzie stać na kupno telewizora.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

moja cierpliwość się wyczerpała

Jak ja to przeżyję?

Czyli móżg w dalszym ciągu nie rozpoznaje prostej treści i przekazu. Trudno. Pałuj się sam tym swoim telewizorem.

Parker's Mood

2 minuty temu, soundchaser napisał:

ałtorytet na poziomie podstawówki

Też zazdrościsz? Czyli Twój jest na jeszcze niższym poziomie.

1 minutę temu, Chicago napisał:

móżg

W ogóle wiesz co to takiego? 

Czytając Twoje "mądrości" na temat Trumpa można mieć poważne wątpliwości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.